JEG AVKREFTER OG BEKREFTER RYKTER

Reklame | nelly

JAKKE HER

🖤

NELLY RABATTKODE:

Rabattkoden gir dere hele 30% rabatt (!!!) og gjelder alt fra NLY by Nelly HER. Den gjelder frem til på søndag (29.09). Btw: gjelder også på jakken på bildet over.

⚡️ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL30» FOR 30% RABATT! ⚡️

______

Stemmer det at det var klein stemning på All Star-sendingen?

– Ikke for min del i hvert fall. Da kan jeg naturligvis kun snakke på mine egne vegner, og da er svaret nei. Jeg hadde ingen grunn til å ha noe klein stemning. ☺️

Er det sant at du tjener mindre i år, kontra i fjor?

– Jeg tjener meg i år, enn det jeg gjorde i fjor. Det ble faktisk skrevet en artikkel om det i E24, som du kan lese her. Det er jeg super stolt over, for det gjenspeiler det faktumet at jeg jobber enda hardere og ikke ligger på latsiden til tross for at inntekten har vært bra. Jeg nøyer meg aldri, og vil alltid bare prestere bedre og bedre. Heldigvis har det gått bra hittil, og jeg håper at det vil fortsette å gjøre det i fremtiden. Jeg skal i hvert fall jobbe og stå på enda hardere!

Stemmer det at det er romanse og/eller sex på SVD?

– Det er vel et rykte som angår en helt cast, så det blir umulig for meg å vite svaret på.

At du har kjæreste.

– Jeg har ikke kjæreste, nei.

Stemmer det at du skal i fengsel?

– Nei, overhodet ikke. Jeg har hverken blitt anmeldt, vært i rettsak eller blitt dømt for noe som helst. Den saken gjelder med andre ord ikke meg.

Stemmer det at du har personlig assistent?

– Jeg hadde tidligere i år, men kom frem til at jeg kanskje ikke hadde like stort behov for den hjelpen som jeg trodde. For øyeblikket har jeg ikke en, men kanskje det endrer seg i fremtiden. Enn så lenge klarer jeg meg i hvert fall!

Et rykte: at du leser på Jodel.

– Jeg er inne å kikker i blant, ja. Det tror jeg de fleste av oss bloggere er, om man velger å innrømme det eller ei. Jeg gjorde dog ikke det før, men jeg gjør det nå.

At det begynner å bli dårlig stemning mellom deltakerne på Skal Vi Danse. Sant/usant?

– Så usant som man kan få det. Det er så mye kjærlighet mellom oss deltagere og dansepartnere at jeg blir helt trist av tanken på at en og en ryker for hver sending som går. Vi har virkelig blitt en familie som tar vare på hverandre, løfter hverandre opp og gir hverandre kjærlighet. Åh, gjengen ass! Blitt så glad i alle sammen! <3

29 kommentarer

Siste innlegg