EN JUICY VERSJON AV «UKENS SPØRSMÅL»

Reklame | nelly & egen bok

Tips mot kjærlighetssorg?

Åh, det er så vanskelig å svare på med tanke på at det er skikkelig ulikt ettersom hvordan bruddet er. Er bruddet stygt:  blokker hans nummer, blokker på messenger og over alt på sosiale medier slik at vedkommende ikke har mulighet til å kontakte deg. Slett alle bilder. Fokuser på deg selv og vit at du fortjener fem tusen ganger bedre. Et annet tips (som forøvrig også er mitt beste), er å ikke være mye alene. Sosialiser deg, selv om det ikke frister overhodet. Det behøver ikke nødvendigvis bety at du må ut å feste, dra på middager osv, men bare det å kanskje dra til en venninne og bare være i noen som bryr seg om deg sitt nærvær. Når jeg gikk gjennom et forferdelig brudd var jeg aldri alene. Jeg var rundt familie og venner 24/7 i to-tre uker før det begynte å gå bra igjen.

En venninne fortalte meg noe ganske interessant når jeg hadde det som verst, og det var at vi mennesker er vanedyr. Det tar oss ca. 2 uker før vi blir vandt med en ny situasjon. Hun sa at jeg skulle la meg selv “sørge” og “synes synd på meg selv” i 14 dager, før jeg kom til å føle meg mye bedre. Og vet dere? Hun hadde helt rett.

De fleste gutter er ikke verdt å gråte over. Så klart finnes det unntak, men som oftest fortjener man så vanvittig mye bedre enn oppførselen til den man ender opp med. OK, det hørtes ganske iskaldt ut, men jeg tror mange av dere kan kjenne dere igjen i det.

Hva er planene dine i dag, på nyttårsaften?

Kveldens planer er å spise middag med en fin jentegjeng, før det blir fyrverkeri og ut med en gjeng etterpå. Gleder meg veldig! Jeg vet dog ikke hva jeg skal ha på meg, ei heller hvordan jeg skal ha håret. Hvilken frisyre synes dere jeg er finest i? Please help! 💕

Hvem får ditt nyttårskyss?

Hehe. Det gjenstår å se. <3

Hvordan er det å være singel på nyttårsaften igjen?

Det er GØY! Jeg har ikke vært singel de siste tre nyttårsaftene, så det å være det i år passer meg utmerket. Jeg skal kooose meg med jentene, også blir det full fest over midnatt. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til i kveld!

Hvem synes du er den kjekkeste PH-deltageren gjennom tidene?

Audun.

Hva er du mest stolt over som du har gjort i 2018?

Boken, helt klart. Jeg er så stolt over meg selv som turte å fortelle historien min. Eksene mine, bestevenninnene mine og de i min omgangskrets vet ikke halvparten av historien min en gang, for det er noe jeg aldri prater om. Så det at jeg våget å hoppe ut i det, og dele alt med “hele” Norge føles mektig. Jeg vet at historien min kan hjelpe, inspirere og motivere mange andre barn og unge der ute som opplever noe lignende som det jeg har gjort. Det er hele motivasjonen min til hvorfor jeg valgte å skrive bok.

Jeg har fått beskjed om at boken min er utsolgt flere steder, så dersom dere ikke får kjøpt den der dere bok, kan dere bestille den på nett HER. <3

Skal du vlogge i Dubai?

Everyday!

Hvilke låter hørte du mest på i 2018?

Taste – Tyga

Unforgettable – Swae Lee ft. French Montana

Jeg bruker ikke kondom – MARS, Arif, Karpe

The Ocean – Mike Perry

Er du klar for et nytt forhold i 2019?

Man skal aldri si aldri. Jeg utelukker ikke kjærligheten, men jeg stresser ikke heller med det. Jeg trives veldig godt som singel, men dersom drømmemannen dukker opp kommer jeg ikke til å løpe andre veien. Kriteriene er høye da, så vi får se om han finnes. Hvem vet, kanskje jeg kjenner han allerede? Hehe!

Hva angrer du mest på i 2018?

At jeg wastet så mye tid på mennesker som ikke var verdt det. Jeg har vært dumsnill, og det har jeg blitt utnyttet for. Man lærer heldigvis etterhvert som man går gjennom ting, og det har jeg definitivt gjort. Man skal alltid lytte til magefølelsen, dere. Det er min største lærdom fra dette året. Magefølelsen har alltid rett. Alltid.

Hvor er ditt neste reisemål?

Dubai, om 6 dager. Det var jo det jeg ga hele familien til julegaver i år, og jeg gleder meg sååååå mye til å ta de med på tidenes beste familieferie! Jeg klarer knapt å vente. Jeg kan ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe, haha.

Rydder du bort juletreet før eller etter nyttår?

Hehe, morsomt spørsmål! Jeg rydder det alltid bort etter nyttår. Synes jo det er så koselig med juletre!

Hvor lenge har du levd av bare bloggen?

Siden 2015. Jeg er så glad for at jeg våget å si opp jobben min etter PH for å satse 100% på bloggen og gå for drømmene mine. Det var skummelt i starten, for jeg hadde ingen aning om hvordan det kom til å gå, men dersom man ikke våger å ta sjanser, kommer man heller aldri til å oppnå noe. Det er jeg et levende bevis på.

Tror du du kommer til å vinne noe på Vixen?

Jeg tørr ikke å håpe for mye, men det hadde så klart vært utrolig gøy! Bare det å være semifinalist i to kategorier (folkets favoritt og årets business) var utrolig stort for meg. Jeg fikk vite det når jeg satt på en restaurant, og reaksjonen min var gledestårer. Dersom dere ikke har stemt på deres favoritter på Vixen Influencer Awards enda, kan dere gjøre det her. <3

Har du rabattkode på Nelly?

Dette får jeg alltid spørsmål om. Jeg kan gledelig meddele at i dag (31.12) frem til klokken 23.59 i natt, får dere hele 31% rabatt på ALT fra NLY Brand. Det er her typ hele min garderobe er kjøpt, så med andre ord finnes det mye fint. Happy shopping!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL RABATTEN!

 

9 kommentarer

Siste innlegg