TOUCHDOWN STOCKHOLM

Reklame | NELLY & PLT

CARGO PANTS HER ⎟ BODY HER ⎟ BOOTS UTSOLGT – LIGNENDE HER ⎟ BELTE HER

_______

TOUCHDOWN STHLM

Back in one of my fave cities! Nå har vi vært i Stockholm i et døgn, og fy søren som jeg trives!! Vi landet rundt klokken 20:00 i går kveld. På flyplassen hentet min agent her i Stockholm oss, og tok oss med på en aldri så liten sightseeing tur i byen, før vi sjekket inn på hotellet. 

Etter innsjekk gjorde vi de siste touch upene på sminke og hår, skiftet til kveldens antrekk og kom oss ut døren relativt kjapt. Vi er jo ikke så altfor rutinerte her, så etter mye om og men endte vi opp på en restaurant & bar som heter Riche. Det var helt OK der, men kanskje ikke helt vår type av vibe. Musikken var noe merkelig og hele atmosfæren var ikke helt det vi vanligvis liker.

Videre dro vi til Spybar hvor vi møtte opp en venn av meg her i Stockholm, og noen venner av han. Det var super koselig!! <3 Vi var vel ikke hjemme før rundt 03, så det tyder på en vellykket kveld – til tross for at torsdager på byen her ikke er så mye å skryte over. Men med godt selskap og et par hot shots blir alt gøy likevel!! 😍

Slik så jeg ut i går!

VAAAKRE KONNY!!! <3

Slik så vår første kveld i Stockholm ut! <3

17 kommentarer
  1. Hei Isabel 🙂 Kan du gjøre en YT video eller et blogginlegg med review om LV Alma vesken din? den er så fin, vurdere å skaffe meg en sånn..

  2. Herregud, for et EKTE, Tvers i gjennom GENUINT ærlig og FLOTT menneske du er. Norge kommer til å blomstre! Du trenger IKKE gjøre DEG dårligere enn det du er! Er dessuten helt enig i at Islam er den beste religion på jord. YOU nail IT. Hilsen Python.

  3. Hei fine, må bare spørre deg hvor den fine lange kåpen din er fra? Ble helt obsessed, takk for svar.
   Mvh Sanam

  4. Så på snappen din igjen at du spiste kinamat. Å det ser så sykt digg ut hver gang du legger det ut. Jeg er skikkelig ‘kresen’ på at maten må være bra og sliter skikkelig med å finne en god plass. Så lurte på om du kan dele hvor du bestiller fra og er fornøyd med😁😁

  5. Har du en rabattkode å gi ut på Nelly??😍😍 Bruker alltid å komme en rett etter jeg shopper så nå tenkte jeg å spør i forkant🙈🙈

  6. Vakre jenter begge to! Du er helt rå i det helsorte antrekket du reiste i, og Golnaz er jo bare totalt wife. Kan du spørre henne hvor hun kjøper buksene sine? De sitter jo som et forbanna skudd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg