NEW HAIR

annonse ⎟ sponset behandling av MOODstudio

NEW HAIR, WHO DIS

På fredag var jeg en tur innom MOODstudio for å friske opp litt i reiret mitt! Jeg går dit hver sjette uke ca, for å heise tape extensions, farge ettervekst og stusse slitte tupper. Dette gjør jeg for å beholde glansen og for at håret mitt alltid skal være friskt og fint. Denne gangen gjorde vi det samme som alltid. Jeg elsker virkelig solen, men det gjør ikke håret mitt. Fargen blir helt falmet, og håret mitt blir generelt mye tørrere. Derfor er det ekstra viktig å ta vare på det nå på sommeren, og da spesielt bruke gode produkter som gir det næring og fuktighet. Jeg bruker forresten tape extensions av MOODstudio sitt eget merke. Det er av helt fantastisk kvalitet! Grunnen til at jeg begynte med det var fordi at håret mitt ble ganske mye tynnere da jeg var så dum som plutselig ville bli blond… Det er jo ikke en enkel prosess, spesielt ikke når du er helt mørkhåret. Jeg ga meg før jeg i det hele tatt rakk å bli blond, nettopp fordi at det tok såpass mye skade på håret mitt. Tape extensions er derfor noe jeg er sjeleglad for at finnes, slik at jeg kan få tilbake fylden jeg en gang hadde. Det er like langt som mitt naturlige hår, men jeg får som sagt mye mer tjukkelse på det.

Vanligvis pleier jeg å gå til min faste frisør Ann Beate, men hun kunne ikke i går. Derfor tok flinke Ida i mot meg, og hun var super flink! Se så de nydelige krøllene hun ga meg. Akkurat slik jeg liker det! Et tips: for å få krøllene til å holde i flere dager, burde du prøve å bruke klyper til å feste håret i rullet tilstand til det er helt avkjølt. Dette vil gjøre at krøllene setter seg bedre og holder lenger. 

Jeg har skrytt om Shu Uemura produktene flere ganger tidligere, og det med god grunn. Dette er med hånden på hjertet det beste merket jeg noensinne har vært borti, og tro meg – jeg har testet ut masse. Tidligere har jeg brukt den oransje serien, men nå fikk jeg med meg den grønne. Denne serien skal være bedre for håret mitt akkurat nå som det er litt ekstra tørt på grunn av solen. Produktene lukter døds godt forresten, noe som et et veldig viktig moment for meg når det kommer til hårprodukter. Jeg elsker når håret mitt lukter godt! I tillegg til hårkuren, balsam og shampoo, bruker jeg også håroljen fra samme merke. Den er amaaazing! Disse produktene fås kjøpt hos MOODstudio, så klart.

KLIKK HER FOR BOOKING AV TIME

67 kommentarer

Siste innlegg