SLIK TJENER DU PENGER PÅ SHOPPINGEN DIN

annonse

Liker du å shoppe? Lyst på et Nelly-gavekort på 5.000 kr? Da bør du lese dette, det vil du garantert tjene på! 😁 Jeg har skrevet et par ganger om Nettbonus.no som faktisk gir deg penger tilbake når du handler i 200 nettbutikker, blant annet mine favorittbutikker Nelly 7%, Bik Bok 4%, NA-KD 6%, Hotels.com 6% og ASOS 7%. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg og klikke deg videre til nettbutikken du skal handle i. Det koster ingenting og du får penger tilbake på ting du likevel skal kjøpe. Det er jo helt oppriktig døds genialt!

Du lurer kanskje på hvordan du kan få penger på varer du likevel skal handle? Nettbonus.no har inngått avtale med nærmere 200 nettbutikker som gir Nettbonus.no en provisjon når de sender en kunde til nettbutikken. Nettbonus beholder en liten andel for å kunne drifte tjenesten og gir mesteparten tilbake til medlemmet som gjennomførte handelen. Inne på Nettbonus.no finner du en oversikt over alle nettbutikkene de har avtale med og hvor mye du får tilbake. De har blant annet avtale med disse nettbutikkene: Nelly 7%, Hotels.com 6%, Bik Bok, Cubus, 5%, NA-KD 6% og Vita 5%. Dersom du også handler i disse nettbutikkene bør du også registrere deg og tjene penger på ting du likevel skal kjøpe. 

For at handelen skal bli registrert må du huske å klikke deg via Nettbonus.no til nettbutikken du skal handle i. Du vil da automatisk få nettbonus. Hver gang du gjennomfører en handel på denne måten vil du få en bekreftelse på epost. Du finner oversikt over alle handler og hvor mye du har tjent inne på «Min side» på Nettbonus.no, og straks du har tjent 200 kr kan du overføre dem til din bankkonto. 

Jeg skal i samarbeid med Nettbonus.no gi et Nelly-gavekort på 5000 kr til en av dere. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg hos Nettbonus.no og skrive en kommentar i bloggen min at du deltar.  

Jeg vil trekke ut en vinner neste mandag. Vinneren vil bli kontaktet av Nettbonus.no pr epost, så sørg for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover! Masse lykke til alle sammen. 💕⚡️

1193 kommentarer