Ti ting du ikke visste om meg


♥ Jeg har endelig startet på lappen i en alder av 20 år. Og jammen er det ikke lenge til oppkjøring heller! Jeg har rett og slett aldri fått fingen ut og bare startet. Altså, jeg har bodd mitt i smørøyet i sentrum av Bryne fra jeg var 17 år, hvor jeg har gåavstand til både jobb, tog, butikker og kjøpesenter. Jeg mener, togstasjonen ligger 5 minutters gange fra leiligheten min. Derfor har jeg ikke hatt det største behovet for bil og førerkort. Nå derimot føler jeg at det er på tide. Den største motivasjonen er vel at jeg har funnet en fiiiin bil jeg skal kjøpe, så da gjaldt det om og få ræva i gir!

♥ Jeg har aldri prøvd røyk. Det synes jeg er ganske sykt i seg selv, med tanke på alle de byturene og vorspielene jeg har blitt tilbydd et drag eller to. Uansett hvor mye jeg har hatt innabords (hehe), så har jeg alltid takket fint nei. Jeg hater røyk, skjønner rett og slett ikke hensikten med å innhalere noe giftig og skadelig frivillig.

♥ Jeg påstår litt for ofte at jeg ikke liker noe selv om jeg i teorien aldri har smakt. Salat, for eksempel. Slik salat som er blanding vet dere, med forskjellige grønnsaker, kanskje litt pasta og et par kyllingbiter? Aldri smakt. Hvis jeg får det servert sitter jeg som en 10-åring og plukker ut kyllingbitene og knasker i meg brødet som følger med. Skikkelig sært, men jeg syns rett og slett det ser lite delikat ut. Først og fremst så liker jeg ikke tomat (aldri smak, selvsagt… og kommer nok aldri til og smake heller, da det ikke ser veldig fristende ut), og ofte blir salatene servert dynket i en eller annen slags dressing med masse annet tull i. Jeg liker derimot salatblad, agurk og gulrøtter – men kun for seg selv og ikke til maten, men mer som en slags snacks. Veldig rart egentlig, i og med at jeg er veldig fanatisk på og spise sunt og få i meg lite fett og karbohydrater. Desverre utrolig kresen på matfronten, skjønner dere. Håper jeg kommer over den kneika en dag, for jeg har helt ærlig super lyst til og spise fancy salater. 

♥ Jeg er en perfeksjonist. Jeg har alltid vært av typen som stiller høye krav til seg selv. Dette gjelder når det kommer til mål jeg vil oppnå, utseendemessig, personlighet and so on… Jeg må så og si alltid være noen lunde fornøyd med hvordan jeg ser ut før jeg går ut døren. Det kan være utrolig slitsomt til tider, da jeg bruker minst en halvtime foran speilet før jeg skal noe. Til tross for det så har jeg heldigvis blitt litt flinkere til og gi litt F når jeg for eksempel kun skal på Sparen for og kjøpe en pakke med kjøttdeig. Da gidder jeg rett og slett ikke bry meg så fælt.

♥ Jeg bodde i fosterhjem i 6 år. Fra jeg var 11 til jeg var 17 år gammel. Før det bodde jeg i beredskapshjem i 13 mnder. 

♥ Jeg er av typen som hater og få ting spandert. Jeg mener – jeg får rett og slett dårlig samvittighet. Det kommer selvsagt an på hvem eventuelt spanderer, er det mamma så går det fint, men om det er venner eller en random på byen så funker det bare ikke.

♥ Som 11-åring satt jeg i avhør hos politiet i forbindelse med en anmeldelse mot en voksen person. Utrolig ekkelt og skummelt for et lite barn, men denne frøkna kom sterkt og helskinnet gjennom det også! 🙂

♥ Selv om trekkene mine tilsier noe annet, føler jeg meg 100% norsk. Jeg er født og oppvokst i Norge, og har faktisk aldri besøkt hjemlandet mitt. Jeg har også hatt norske foreldre, og bodd i et norskt hjem halve barndommen/ungdomstiden min. Det er kanskje litt rart og si, men jeg har et litt spesielt syn på utlendinger i Norge og kan skjønne hvorfor folk har sterke meninger om de som kommer og tar seg til rette her. Jeg mener… Er du fra Afrika, for eksempel, og kommer hit for og senere begynne og klage på at du ikke kan bruke burka dersom du vil bli politi, snylter på skatten og generelt ikke bidrar med noe i samfunnet og heller ikke aksepterer hvordan samfunnet faktisk er her, så synes jeg ikke at det er noe hensikt til og få lov til å bo her heller. Jeg synes at alle må kunne innfårstå seg med de norske lovene, normene og akseptere at Norge ikke er likt deres hjemland. Hvis jeg eksempelvis drar til Iran og kler meg slik som jeg hadde kledd meg når jeg skal en tur ut på byen, hadde det blitt bråk. Jeg kunne blitt arrestert. Jeg hadde blitt sett ned på. Jeg hadde blitt stemplet som hore. Jeg hadde ikke fått kommet inn på kjøpesentre. Bare for å sette det litt i perspektiv…


♥ Jeg har alltid ønsket og være 10-15 cm høyere enn hva jeg er. Denne frøkna er knappe 160 cm “høy”. Til tross for at jeg alltid har ønsket og strekke meg en del mer. Det må jeg nok bare innfinne meg i at aldri kommer til og skje… Til min store frustrasjon, haha. 

♥ … Derfor ser du meg som regel alltid i hæler. Jeg må nesten ta meg en tellerunde i skosamlingen, for den begynner jammen å utvide seg en stor del. Jeg har utallige par med høyhælte, og jeg får heller aldri nok. Er det èn ting jeg er en sucker for så må det være nettop sko. Sko med platform. Sko med tykk, og høy hæl. 

10 kommentarer
  1. Jeg ser også på deg som 100% norsk. Er du født og oppvokst i norge, er du norsk, selv om utseendet ditt kommer fra et annet land 🙂

  2. Kjempe koselig med slike innlegg! Men tror du at du kan skrive litt mer hvordand det var for deg å leve i et fosterhjem? Hvorfor endte du opp med det? Er så koselig å bli bedre kjent med bloggeren, dessuten kan det være mange som kjenner seg igjen 😉 <3

  3. aa: vet du.. Jeg er ganske privat av meg når det kommer til nettop dette. I grunn veldig synd i og med at jeg har lyst til og kunne hjelpe andre i samme situasjon. Det som ofte er når folk bretter ut om det er at det kommer ut som om at det er et skrik om oppmerksomhet og “synd på seg selv”, og slik er jeg absolutt ikke. Men – kanskje jeg deler en gang i fremtiden! 🙂 takk for tilbakemelding uansett <3

  4. dette var veldig flott 🙂 hvor kommer du egentlig fra? ADD MEG PÅ SNAPCHAT !!!!!!! @JONASLORENTZEN

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg