– snaps –

Fininger!

I og med at denne bloggen er en slags dagbok for meg, synes jeg at det er litt hyggelig og kunne dele bilder som tas med iPhonen i løpet av hverdagen. De er litt mer personlige og gjennom de får dere et litt bedre innblikk i de travle dagene mine. Håper det er gøy for dere! 🙂 Tenker i så fall og lage slike innlegg inni mellom.

1. Lunsj date etter skolen / 2. Sola flyplass, ut på reis i forbindelse med jobb / 3. Jobb-frøken! / 4. Elixia, cardio zone. Har fått svettet en del der i det siste. / 5. Bytur uten cava er ingen bytur 😉 / 6. Lunsj igjen, etter en shoppingrunde på Kvadrat. / 7. To lite begeistrede jenter for skolearbeid / 8. En liten guilty pleasure før YSL kurs. / 9. Har dere smakt denne nye isteen? Herregud, så god!!

1. Sliten pike etter styrke på overkropp. / 2. Min form for lørdagsgodt ♥ / 3. Skolepike-antrekket, hehe! / 4. matmatmat / 5. Chanel kurs / 6. Paulina, eieren av Youngblood. FOR en kvinne! / 7. Det var helg… Wups. / 8. På hotellrommet i Oslo, tidlig på morgenen, fit for dagens mange kurs. / 9. mat igjen da, gitt.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg