Min side.

Nå er det nok.

Dere har nok fått med dere alt hysteriet rundt meg, Pierre og Martine som er i media. Jeg har vurdert om jeg skal uttale meg eller ikke, og frem til nå har jeg ikke uttalt meg til noen. VG, Se og Hør, Nettavisen og Side2 har kontaktet meg for å høre min side av saken. Men vet dere? Jeg synes det blir for dumt. Hvorfor i alle dager skal jeg fortelle om en såpass privat sak, som angår kun meg, Martine og Pierre, til hele jævla Norge? Hva har alle andre med det å gjøre? Nada. Martine har valgt å kontakte Se og Hør SELV, for å få det ut i media. Dette synes jeg blir for dumt og kun et stort skrik om oppmerksomhet og PR. Jeg skjønner at det som har skjedd ikke er greit, men hva angår det media?! Kun oppmerksomhet. Hennes svar på det var at hun ville at Pierre skulle kjenne på den samme følelsen som hun sitter med. Rett og slett for å hevne seg, og få hele landet til å hate en person utifra et PRIVATSAK. 

Jeg burde egentlig være utrolig lei meg for dette, og det er jeg også. Men nå synes jeg at det har gått for langt. Man tar ikke sånne ting offentlig, det er måte på hvor mye man skal dele av seg selv. Jeg har fått uttalige forespørsler om å gå ut med personlige saker selv tidligere – men jeg takker fint nei hver eneste gang. Det er forskjell på privatliv og PR. Det er måte på hvor desperat man kan være for å klare å sette noen spor igjen etter seg i meida, nå som PH-bobla er på vei ut.

Dere lurer nok på om det stemmer. Og, – ja, det gjør det. Til en viss grad. Ikke alt martine har valgt å skrive stemmer, men det får nå være hennes versjon. Jeg står for det jeg har gjort. Jeg lå med Pierre en stund etter at vi kom hjem fra innspillingen i Mexico. Akkurat på den tiden var det ingenting mellom Martine og Pierre. Jeg husker veldig godt at jeg satt og spiste på Fridays med Martine da hun fortalte at det kun var boblen, og at de var alt for forskjellige her hjemme. Hun ville ha en “seriøs” gutt. Dessuten hadde Martine en hun holdt på med her hjemme mens hun var i Mexico, som hun ikke var ferdig med. Det samme var med Pierre, han ville bare være hennes venn. Han og Martine hadde ikke pratet på flere dager da hendelsen tok sted. Vi var begge fulle, og det endte opp med at vi lå sammen. En stund etter det skjedde ble det seriøst mellom Martine og Pierre, og da ble jeg og Pierre enige om at vi skulle late som om at det aldri hadde skjedd. Han var ikke utro. De var ikke sammen. Det var ikke noe mellom de akkurat da. Det var egentlig ikke så veldig sjokkerende at vi kom til å ligge sammen da vi begge likte hverandre veldig godt den første perioden inne på hotellet, før Audun sjekket inn. 

Da det plutselig ble seriøst mellom de igjen ble både jeg og Pierre stresset, for vi visste at det vi hadde gjort egentlig burde komme frem. Jeg skulle sagt det. Pierre skulle sagt det. Desverre gjorde vi aldri det, da vi tenkte at det bare kom til å ødelegge for dem. Mellom meg og Pierre var det ingenting, og det ligget var helt ubetydelig. 

Nå som Martine vet det føler jeg meg utrolig dårlig. Det har jeg i grunn gjort hele tiden. Jeg har gått rundt og visst det, men ikke sagt noe. Det er feilen jeg mener jeg har gjort. Jeg angrer enormt på det. Jeg skulle bare sagt det. Jeg var feig, og redd for å såre Martine. Jeg har lagt meg langflat gang på gang til Martine, og unnskyldt meg så godt jeg kan. Jeg skulle ønske jeg kunne ugjør det, men det går desverre ikke. Vi alle gjør feil, og jeg har definitivt lært av dette. Det er ikke typisk meg å gjøre noe sånt, og jeg har aldri gjort noe lignende førut. Ingenting kan unnskylde det jeg gjorde, for det var ikke greit å ikke si det til henne. Og det vet jeg. Jeg har sagt alt jeg har på hjertet og beklagt meg uttallige ganger til Martine, mer kan jeg ikke gjøre. Jeg skjønner at det gjør vondt. Det skjønner jeg utrolig godt. Og det er jeg utrolig lei meg for, noe som hun også vet. Det skal sies at jeg hadde kun kjent Martine (og Pierre) en kort periode, som var da vi var på hotellet. Jeg og Martine var ikke “bestevenner” på denne tiden. Vi hadde kjendt hverandre en svært kort tid, så det var ikke sånn at jeg bedro min all times bestfriend som mange av dere påstår.

Ellers vil jeg bare understreke at de fleste av dere som reagerer sterkest på dette er dere som er mellom 10 og 14 år. Dette er en sak som ikke angår dere, men bare oss det gjelder. Ha det i bakhodet. Jeg synes at det er vanskelig å holde meg såpass ydmyk nå som hun går ut med nye artikler hver eneste dag, for å henge oss ut. Jeg fortjener å få høre det fra henne, jeg fortjener å bli hatet av henne – men absolutt ikke hele landet. Det får meg til å bli veldig offransiv og irritert, for det er ikke en sak som har noe i media å gjøre. Jeg kunne hatt forståelse for at hun hadde villet gått ut med det og hengt oss ut dersom vi hadde vært jævlige tilbake nå, men jeg har ikke gjort annet enn å beklage meg og lagt meg langflat og stått for det jeg har gjort. Gang på gang. Da skjønner jeg ikke hva hun vil oppnå, annet enn oppmerksomhet og PR.

Jeg skriver dette innlegget med blandende følelser. I bunn og grunn bør jeg ikke trenge å forklare meg til noen andre enn Martine. Noe jeg har, før hun valgte å gå ut i media med dette. Jeg føler meg tvunget til å sitte her å “beklage” og forklare meg til hele Norge, noe jeg synes blir tragisk. Det handler ikke om noen andre enn oss. 

Det Martine driver med er dessuten ikke lovlig, da hun går på personangrep på både meg og Pierre. Hun utgir våres navn og historier til ulike nettaviser og på sin blogg, noe som ikke er lovlig dersom vi ikke gir godkjenning til det. 

Pierre har fått utrolig mye hat på grunn av dette, og nå kjenner jeg på det selv. Jeg skjønner at dere føler dere innblandet da hun har delt alt med absolutt hele landet – men plis husk; dette angår ikke dere. Martine har ikke vært perfekt i sitt forhold hun heller, så dere skal ikke dømme for hardt. Det er mye jeg også kunne gått ut med som setter henne i et nokså dårlig lys angående hvordan hun har vært noen ganger mot Pierre, men jeg holder meg for god. Hun får styre på så mye hun vil. Jeg legger dette bak meg. Jeg har beklagt, lagt meg langflat og mer kan jeg ikke gjøre. Martine er en fantastisk fin jente som jeg er utrolig glad i. Det er synd at jeg tok et så dårlig valg, og det er ingen andre enn meg selv å takke. 

Dette innlegget er ikke for å rettferdiggjør en dritt, men for å gi min side av saken. Jeg må visst det, nå som hele privatlivet vårt ligger på nett. Ufrivillig.

154 kommentarer
  1. Det Martine gjør er ikke ulovlig, da både du og Pierre ble offentlige personer det sekundet dere ble med på PH.

  2. Stå på Isabell , du skylder ingen noen verdens ting ! <3 stå på og kos deg på Rhodos :* klem fra Norge 🙂

  3. Selfølgelig er dette utrolig dårlig gjort av deg og Pierre som du skriver, men på en måte vil jeg si det var feil av Martine også å legge det ut på nett slik at hele norge kunne hate på dere! Som du sier er nok dette kun for oppmerksomheten. Stå på Isabel, jeg heier på deg!

  4. Utrolig bra skrevet av deg Isabel! Sa meg enig i hver minste lille ting du tok opp i dette innlegget! U go girl!
   Kos deg videre på Rhodos 🙂

  5. Du må være jævlig løs er du skada han likte din venninne inne på paradiset så lenge også kommer du å puler han er du dum eller er du dum?

  6. Helt enig i at dette er en privatsak og at Martine utnyttet dette for å få PR. Du og Pierre fortjener ikke å bli hatet av hele Norge! Det sier i grunn mer om henne, enn det gjør om dere.

  7. Jeg har lest innlegget som Martine delte og jeg skal ærlig innrømme det at jeg følte at alt var din og Pierre sin feil, fordi Martine skrev ganske ærlige ting.
   Men så fikk jeg tenkt etter etterhvert.
   Det som skjedde skjedde jo før de ble sammen, og det er en privatsak mellom dere 3 og ikke hele Norge.
   Martine skrev alt etter sitt eget synspunkt, og var innmari kvass mot deg og Pierre.
   Jeg fikk skyldfølelse fordi jeg tenkte sånn som jeg gjorde og det beklager jeg.
   Det finnes alltid 2 sider av en sak.
   Martine burde tilgi og gå videre i livet

  8. VEL SÅNN E DET Å VERE “KJENDIS”, da vi “normale” personer liker eller misliker dokke etter handelser dokke gjør. Så innleget forandra ingenting, gå og ligg med Pierre igjen du 🙂

  9. Wow, bra skrevet. Saken ble plutselig helt annereledes nå. Stå på ditt, du er god Isabel! Flott at du hever hodet ditt over kaldt vann, det er bra gjort!

  10. Takk for at du skrev dette innlegget til bloggen din Isabell! Nå ble brått alt mye klarere og nå kan folk forstå litt mer enn de gjorde. INGEN er perfekte og som du skiver car det ikke utroskap! Jeg backer deg og Pierre fult og helt ut!<3 stå på!! Ting skjer.. Men sånn er det bare. Men jeg støtter deg og Pierre!❤️❤️❤️

  11. Jeg syns dette er en veldig trist situasjon, og det er veldig dumt at dere ikke fortalte det fra startem av. Skjønner at det kan være vanskelig, og at dere ikke ville ødelegge mellom Pierre og Martine på den tiden. Jeg har opplevd nesten det samme selv, og det knuste meg helt. Martine skriver nok ikke de private innlegg for PR, men heller fordi hun er helt knust og ødelagt etter at hun fant ut av dette, og at det hjelper å få skrevet ned vonde ting. En dagbok hadde kanskje vært det beste, men i dagens samfunn så blir blogger brukt til å dele private ting. Det må være veldig kjipt at hele Norge får vite om dette.. Jeg må bare si at jeg syns det er respektløs av deg å sende mange snapper av deg og Pierre sammen, alle skjønner at dere fester sammen i Rhodos.. Men trenger du å gni det inn med å sende snapper som Martine garantert ser? Håper dere ordner opp i dette kaoset, og at dere kanskje kan finne tilbake til vennskapet dere hadde 😊

  12. Jeg forstår godt at Martine er såret, jeg forstår godt at Martine har det vondt og jeg forstår godt hun virkelig kunne ønske å slippe å føle på den følelsen hun gjør nå. MEN det jeg tror hun ikke skjønner er hvor mye mer hun sårer seg selv av å dra den så langt som hun gjør nå. Dere trenger ikke unnskylde dere lenger. Hun sitter i sin egen lille boble og tror hun får noe som helst ut av å henge dere ut slik, men hva får hun ut av det? Jeg skal love deg at hun kun føler seg enda verre og blir enda mer lei seg.
   Dere har unnskyldt dere, dere har vært modne og taklet situasjonen så sinnsykt bra. Jeg syns du er en utrolig skjønn jente, Isabel! Alle mennesker gjør feil, og denne feilen er det så utrolig mange som gjør. Du er ikke alene om det, og de fleste lærer. Lykke til videre og stå på! Du trenger ikke føle på Martine sin smerte lenger, fordi akkurat nå er det ingen andre enn henne selv som skaper den.

  13. Nå som dere har hørt versjonen til Isabell og Martine, så kan dere egentlig bare gå videre.
   Det er dere sak, og det har vi ingenting med. Og jeg syns ikke vi ska dømme noen av dem, for vi vett ikke hva som egentlig har skjedd.
   Jeg har sett på både kommentarer på Martine sin blogg og Isabell sin blogg, det er så mye personer kunne latt være å skreve. VI HAR INGENTING MED DETTE Å GJØRE.
   så Isabell du må kose deg masse i sommer 🙂

  14. Dere som kaller Isabell løs: wtf? Altså om folk vil ligge med hverandre, så ja kos dere. Ja det var dumt gjort av henne å ta en venninnene hennes likte, men som hun sier så kan ho ikke gjøre noe annet enn å beklage seg og angre på feilen. Stå på videre Isabell! Syns Martine har gått alt for langt med det her. Jeg skjønner at jo Martine er såret, men ho gjør det helt feil. Stå på og kos deg den siste Mnd i syden 🙂

  15. Du godkjenner bare positive kommentarer om deg og det skjønner absolutt alle. Ja, det er teknisk sett galt det hun gjør, men jeg tror mange hadde gjort det samme. Hun har det helt forferdelig og vil at dere begge skal kjenne det hun kjenner så hun tar hevn. Smart jente 😉 Det at du løy om det så lenge viser bare at du selv visste hvor ille det var, UANSETT om de ikke var sammen.

  16. bra skreve Isabel. Syns ikkje at du fortjene mye hat fra folk som absolutt ingen har någe med å gjør. Syns du bare ska drida i dt og så får Martine styra på sjøl.

  17. Bra skrevet! Jeg støtter alle tre sine sider.
   Håper dere finner vennskapet dere en gang hadde😄
   Og at Martine skal tilgi dere og gå videre i livet.
   Håper det ordner seg både du martine og pierre er FANTASTISKE personer så det kommer til å ordne seg😁

  18. Hei Isabell!
   Jeg skjønner du vil skrive din side av saken på bloggen din. men det jeg ikke forstår er at du sier martine går til media for å skaffe seg PR, noe jeg syntes er veldig rart at du uttaler deg om når du er sammen med Mathias for å få PR. Så syntes det blir feil av deg å si at henne vil ha Pr, når du vil ha det samme. Jeg skjønner du skriver dette, på grunnlag av at du er redd for å miste lesere. men du må også forstå at det du har gjort er ikke OK. Hvis du er en god venniner, så gjør man aldri slik som du har gjort. Du er ikke en go venn og det syntes jeg det er bra folk får med seg. så de ikke går på samme feilen som martine gjorde, ved å stole på deg!

  19. Veldig enig i det du skriver. Eneste dumme du gjorde var å ikke fortelle det. Å det trenger man ikke å bli hengt ut for. Les gjerne mitt siste innlegg, hvor jeg tar opp denne saken blant annet. 🙂

  20. Var det med deg og Mathias sant da?
   Bra innlegg Isabel;-) men synes ufattelig synd på martine, da to av hennes nærmeste og altså den hun var forelsket i, sviket henne sykt.

  21. Du må tåle at en feil du gjør blir delt med hele Norge, nå som du er en kjent og offentlig person. Dessuten er det jo dette som er følgene av å være en kjendis – du må tenke deg om mer enn en gang før du gjør eller sier noe. Jeg forstår deg absolutt i det innlegget du skriver ovenfor, men allikevel så er det ikke riktig å være utro. Kanskje det er forståelig når du sier at de ikke hadde noe på den tiden, men allikevel er det en ganske så gyllen regel som sier at man ikke skal drive på med en gutt som venninna di liker. Jeg synes det var greit at martine delte innlegget sitt med hele verden fordi utroskap er noe av det værste som finnes. Og det er absolutt ikke greit. Ikke misforstå meg, dette er ikke noe hat, men jeg vil bare få ut det jeg føler selv om du sier at dette er en sak som ikke angår oss, og kun dere. Men nå som katta er ute av sekken så klarer jeg ikke la være. Håper ting ordner seg Isabell, lykke til videre! 🙂

  22. Sånn går det desverre når man velger å bli en “kjendis” i lille Norge..
   Har ikke hørt noe klaging på alle godene dere har fått etter å ha blitt offentlige personer.

  23. Blir vel gøy for deg og pierre når ingen gidder bry seg om noe dere gjør mer om noen måneder (Det var ironi, hva skulle dere gjort uten paradise) og spesielt når pierre har brukt opp pengene sine og ingen vil ansatte han, han som var så fattig. Du burde foresten ikke bare ta silikon, du burde ta nesen og

  24. haha syns det er så morsomt at du sier at du og Pierre likte hverandre veldig godt på starten, men lol alle så hvem han valgte til slutt. Det blir helt feil å si at det ikke var noe seriøst mellom dem, alle så på tv at de to skulle ende opp sammen og var et veldig søtt parr, selv om man så den virkelige siden av pierre på slutten og i russeuken. Han brukte henne 100%, og hun martine er jo også jævla dum som falt for en tulling som han. Dere alle er en gjeng med løse menneskser, så det er jævla morsomt at dere har alt så offentlig. Hadde du vært en ordentlig jente hadde du aldri kommet med unnsklyldningen om at det “ikke var noe mellom dem” den tiden, du hadde lyst på han hele veien og det så vi alle.
   Enda en ting som er jævli frekt er at du sier at du og martine ikke var bestevenner, det er bare dårlig unnskyldning og dårlig moral av deg sorry. Dere hang sammen hele tiden, hadde klessalg, skulle gå på skole sammen osv. så selv om dere ikke kjente hverandre så veldig lenge så var dere faktisk gode venner.
   Jeg er enig i at martine ikke skulle vært så open om hele saken, men i bunn og grunn så var du og pierre to falske mennesker. Kos deg i Rhodos med pierre, dere har helt sikkert hooka opp der 🙂 have nice life bitch

  25. “Du må tåle at en feil du gjør blir delt med hele Norge”, hele Norge hadde ikke visst det om Martine hadde holdt kjeft om saken -.-‘
   Syns det er trist at Isabel får så mye hat, hvis det hu skriver i innlegget stemmer. Man er som sagt ikke utro så lenge man ikke er sammen med en annen -_-
   Stå på, og lykke til videre! 🙂

  26. Referer til en låt de fleste har hørt. “I wanted the fame, but not the cover of Newsweek
   Oh, well, guess beggars can’t be choosey
   Wanted to receive attention for my music
   Wanted to be left alone in public. Excuse me
   For wanting my cake and eat it too, and wanting it both ways”
   Når du velger å være med på et realityprogramm som PH og har blogget om det siden du kom ut, så har man valgt selv at privatliv ikke lengere er privatliv.

  27. Ikke ofte jeg kommeterer blogger, men følte jeg ville si noe til deg nå!
   Leste om saken i media og av ren nyskjerrighet besøkte jeg da bloggen hennes og bloggen din! Om pierre har vært utro mot andre under deres forhold, skal ikke jeg legge meg opp i, men når det gjelder saken om deg og pierre så ville jeg bare si at det var fantastisk bra skrevet av deg! Noen vil kanskje si at du “tar igjen”, men slike uthenginger fortjener et svar! Og du har gitt et svar som gjør at du kan stå med hodet hevet. Veldig voksent skrevet, og uten at du på noen som helst måte har hengt ut noen eller sagt noe du vil angre på!
   Jeg kunne godt skrevet hvor mye jeg støtter deg i saken, men det har ingen hensikt! Det handler ikke om å ta partier, da det ikke angår andre enn dere! 🙂
   Jeg tror du vant manges respekt på dette innlegget! Ikke for å få folk på ditt “lag” men fordi du står for det du gjør, og kommer med en nøytral forklaring! Det var nok veldig lurt gjort av deg!

  28. Blir så oppgitt. Viser jo hvor falsk du er, så close og alt maset om ar dere sku holde sammen på utsiden og stå sammen uansett. At dere hadde fått et vennskap for livet. Så går du å puler pierre? Blir for dumt. Man roter seg ikke bort i venner sine kjærester, x-kjærester eller potensielle kjærester. Uskrevn regel.
   Har selv vert den som har satt igjen når min venninne pulte min x/kjæreste.
   Bare patetisk å skylle på fylla. Fylla har skylda? Nei, den som svelger velger. Grow up.

  29. Haha, ulovlig å nevne dere på bloggen faktisk. Du kan umulig ha satt deg inn i det juridiske rundt dette.

  30. Lite denne catfighten er avtalt spill for å få oppmerksomhet, hvorfor navngis ikke hun tredje jenta hvis dette er ordentlig uthenging?

  31. Du har jo SELV kontaktet media! For å få oppmerksomhet rundt at du liksom er sammen med Mathias. Herregud ikke kast Stein i glasshus

  32. Utrolig dårlig gjort av deg.. Trodde du og Martine var skikkelig close. Hadde nok reagert akkurat likt hun om en venninne gjor det der mot meg. Utrolig skuffende. Forstår ikkje det er mulig å ville en annen venninne så vondt. Selvfølgelig deler Martine dette med resten av Norge for hun føler seg sååå alene akkurat nå når alt dette har gått mot henne. Skam deg!

  33. OK, så det Martine har sagt (“Han var utro”), og det Pierre har sagt (“Ja, han var utro men kun med to forskjellige damer, og kun mens han var full”) er feil, for NÅ kommer sannheten?
   Interessant…
   For det betyr vel
   – at Pierre IKKE har vært utro, men ikke vet det selv…
   – at Pierre HAR vært utro, men med to andre damer…
   – at Paradise Hotel-deltagerne ikke helt har samkjørt PR-stuntene sine…
   – at Pierre var så lei Martine at han tilsto utroskap selv om han aldri gjør noe galt, bare for å komme bort fra henne…
   Følg med, fortsettelse følger…

  34. Dere valgte selv og være med på PH, noe som gjør dere til offentlige personligheter. Det betyr at dere ikke er beskyttet av personvern på samme måte som “vanlige” folk, og at det er lov og gå ut med ting om dere hvis det har nyhetsverdi. Så rent juridisk har nok Martine sitt på det tørre.

  35. Vi vet at det er et PR-stønt fordi Kevin har sagt på bloggen sin at dere ikke er sammen. Og både du og Mathias visste veldig godt at dette ville komme opp i media. Jeg syntes ikke du kan nekte på at dette var for oppmerksomhet i media, og at du er minst like PR-syk som Martine.

  36. det er fortsatt sykt dårlig gjort overfor en av dine bestevenner! Du viste at de hadde en greie! Skuffet, du har mistet en fan

  37. Som Martine skrev på bloggen sin: Det er en gyldn regel å IKKE knulle en som venninen din har hatt en greie med! Martine og Pierre hadde sex flere ganger på PH. Fy faen du er ekkel.

  38. veldi bra skreve! Du legge i alle fall alle kortå på borde å seie ka du har gjort! De gjor tydelig vis ikkje Martine! Får bare meir og meir sansen får deg og den du er når du er så ærlig! Stå på videre:))

  39. Husk på at vi alle er mennesker , som også kan gjøre feil.. Og lurer på hvorfor det absolutt må være et pr stunt at hun er sammen med Mathias ? Fordi han ikke er en veltrent og den ” kjekkasen” ? Er vel ikke alltid utseende som har mest og si!…

  40. Kordan kan hun tenke når hun var full folkens? altså man vet aldri ka
   Som hadde skjedd om hun hadde sagt d, d kunne liksom skjedd d samme som no at Martine legger ut hele historien for oppmerksomhet. Å d var ikkje utroskap å ligge med Pierre når han ville bare være venn med Martine, og Martine holdt på med noen andre som hun likte når de kom ut av hotellet. Så ingen skal få hate for alle gjør noe dumt i livet, og den/de slemme her e faktisk de som sender hate for de skal blande seg i alt noe de ikkje vet ka ALT handler om!

  41. Strl § 267. Krenkelse av privatlivets fred
   “Den som gjennom offentlig meddelelse krenker privatlivets fred, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.”
   Samtidig kan det stilles spørsmålstegn ved hvor grensen her går for privatlivets fred, mtp deltakelse i realityprogram. I dette ligger det en problemstilling rundt hvor mye mer en kanskje er nødt til å tåle etter å ha vært et forsåvidt kjent ansikt i offentligheten gjennom den frivillige deltakelse i programmet.

  42. Herregud, Martine lager så sykt masse drama og styr, bare for PR. Jeg er så lei denne saken for den har jo bare blitt fortalt fra Martine sitt synspunkt og det virker som så masse overdriving at jeg må le! Asso hun ble selfølgelig såra, men når du snakker mens følelsene dine er involvert overdriver du omtrent alltid og det var skikkelig drøyt at hun skrev det på bloggen, dette har forandret mitt syn på Martine ihvertfall! Kjør på Isabell (og Pierre)!

  43. Det ville kommet for en dag uansett, og feilen ble gjort da dere valgte å ikke si noe til Martine. Der tok dere valget, og konsekvensene etterpå må dere neste ta på egen kappe. Martine hevner seg, og hevn er galt, men hvem kan klandre henne for å være irrasjonell når hun føler seg sviktet av 2 som stod henne nære? Jeg skjønner at det er kjipt å få dette brettet ut i offentligheten, men det valget tok dere selv da dere stakk tåen ut i rampelyset.

  44. Jeg håper SÅ du leser kommentarene dine, for denne kommentaren er skrevet helt fra hjertet!
   Det du fortjener er en STÅENDE APPLAUS! Altså, du er døds awesome!
   Ikke bare skriver du godt, og har en helhet i dine blogginnlegg, men når det kommer til dette oppstyret, takler du etter min mening det veldig bra! Du hadde ikke trengt å forklare deg, for det er som du sier en privatsak og det må hele Norge skjønne. Men jeg forstår hvorfor du gjorde det, og støtter deg helt fra Telemark! Stå på, vær ydmyk og lær, men vær forsatt så sterk og modig som du er! (rim <3)
   Men særr, du takler dette overraskende bra! Stolt av deg!

  45. Hele Norge var da litt å ta i. Flesteparten bryr seg ikke. Det er bare nett trollene. Gjort er gjort. Who gives a fuck ✌️

  46. Du mener det eneste du gjorde galt var og ikke si fra om at dere hadde ligget? Så kart sgo du aldri ha ligget med Pierre da du visste at en av bestevennine dine hadde følelser for han…..
   Når det er sagt så gjør vi alle feil og dette kunne nok ha blitt håndtert bedre det er jeg enig med deg i men det forandrer ikke at dette er utrulig dårlig gjort og man kan jo skjønne at Martine for lyst på hevn…

  47. Man må tåle at sine privatliv blir delt offentlig når man er en offentlig person. En av ulempene ved å delta i PH er jo nettopp dette. Nå tar du jo også igjen for Pierre sin del. Å dele sine meninger i media om offentlige personer jeg fulltid helt lovlig. Martine skriver gjentatte ganger i innlegget sitt “Jeg syntes, Jeg er skuffet, Jeg er såret, Jeg er” osv.
   Fint du deler din side av saken også, og jeg er enig i at dette er noe dere burde taklet privat i mellom dere. Gjort er gjort, og man må faktisk bare gå videre. Med det sakt, mener jeg fortsatt ikke at det som ble gjort ikke er noe du bør forsvare ved å si at “hun holdt på med en annen, Pierre ville ikke, eller vi var ikke så gode venner”. Det blir for latterlig. Helt enig i det du sier med media, men for guds skyld, ikke forsvar handlingene dine/deres. Og ja, det er like mye Pierre sin feil, som det er din. (Martine burde ikke legge alt over på deg og forsvare han).

  48. Hele Norge er vel ikke interessert i å høre om denne saken, men selvfølgelig er det en sak som man lett trykker inn på dersom man kommer over den. Det kan vel stilles spørsmål om PR-stunt både når det gjelder deg og Martine så det at du legger så stor vekt på det er vel litt irrelevant. Det er vel ganske mange som har fått med seg at du og Mathias nylig gikk inn i et forhold samtidig som du sender daglige evt nattlige snapchats av avkledde gutter og oppførsel som ikke tyder på at du er i noe forhold. Jeg skal selvfølgelig ikke sitte her å si at det er et PR-stunt, men dersom det er det burde du vel ligge litt lavt da det gjelder å uttale seg om Martines påståtte oppmerksomhetsstunt. Hun ønsker å framstille sin side av saken, og du ønsker, føler deg tvingt osv til å framstille din side. Og det setter nok flere nysgjerrige lesere pris på – og etter å ha lest kommentarene over er det flere positive tilbakemeldinger enn negative når gjelder deg. Så les de kommentarene og ta de til deg. Stå for det du sier, du er ærlig og det er det folk vil ha. Så istendefor å synke like lavt som du mener Martine har gjort, så la være å skrive at du har mange ting du kunne sagt for å sette henne i et dårlig lys. I det du skrev de ordene og postet dette innlegget for, som du selv skriver, hele Norge, så sank du akkurat like dypt som henne.
   Hva dere har gjort eller ikke gjort, fortalt og ikke fortalt angår ingen av oss uvitende, men nå er saken lekket og folk har behov for å ytre sine tanker. Slik kommer det alltid til å være når det gjelder saker der store eller små “kjendiser” er involvert. Du hadde kanskje ytret din mening hvis det gjaldt noen du så opp til eller hadde en mening om? Det er dessverre så enkelt og lite rettferdig som det. Det eneste du trenger å gjøre er det du allerede har gjort, beklaget deg og lagt deg flat. Du har løst din oppgave + enda mer ved å legge ut dette innlegget. Folk har fått det de ønsket seg og med det håper vi at du er ferdig med å måtte skrive mer om denne saken. Jeg håper det ordner seg.

  49. Du sier hun gjør alt for PR når du kontakter se og hør om at du og Matthias er kjærester når det ikke stemmer?(Matthias selv har sagt det + kevin)Kjære deg forstå nå at folk leser dette og ikke drit deg mer ut. Enig i at dette ikke burde kommet ut men hvem kan vel klandre Martine for hvordan hun må føle det og at hun har lyst på hevn? Og uansett hvordan man vender og vrir på det så LIGGER MAN BARE IKKE med en type som du vett bestevenninna di har følelser for.
   Vi gjør alle feil i livet, own it, lær fra det og move on.

  50. Syntes synd på Martine. Men du lå jo ikke med Pierre med vilje og dere var fulle pluss at de ikke var i et forhold da! Martine får lov å være sur men å gå i media for hevn og medfølese viser jo ikke at hun er noe bedre…

  51. Uff, blir så forbanna irritert av å lese det pisset du skriver. DU snakker om PR? du lyver til folk om at du liksom er så “forelska” i Mathias og blablabla, og ja du har sikkert pult han inne på hotellet, men du gjør jævelig mye for å få oppmerksomhet for å holde bloggen og ryktet ditt oppe. Selvom du ikke var “bestevennen” til Martine som du mener da du slang fitta di til Pierre, så er det så sykt KVALMT å tenke på at du har sittet å SETT at hun har ligget med han inne på hotellet, det er faen meg den gylne regel og IKKE ligge med en venninnen din har ligget med. flaut på dine vegne.
   Og ingen sier at Martine har vært perfekt mot Pierre ? Men når han tar seg firhet til å ligge med deg og EN annen MENS han er sammen med Martine så synes jeg han fortjener det hatet får nå. Hvor jævelig lite selvrespekt skal man ha liksom? Det går masse rykter om at han også har ligget med folk som er 98-modeller som flere har bekreftet er sant.
   Hvor faen er moralen din? Ja, du kan sitte å forklare din ubetydelige side om at hun bruker navnet ditt og pierre sitt og at det ikke er lov og blablabla. Du må skjønne at hun er deprimert og kanskje det hjelper på selvfølelsen hennes og faktisk drite dere ut, akk som dere lurte henne.
   Og NEI det er ikke min sak, men når det er såpass offentlig kan hvem som helst uttale seg om det, om du skal grine så mye over det burde du heller stenge kommentarefeltet ditt til du faktisk takler det presset her. but hey, congrats du fikk mye oppmerksomhet du også. 😀

  52. Som du sier selv dette var utrulig dårlig gjort av deg uansett hvordan du ser på det og du vett det selv ikke noe noen andre har noe me å gjøre.

  53. Dette er bare helt utrolig. Kommer virkelig dette i nyhetene??
   Det var faktisk siste dag med Nettavisen. Mere piss enn dette finner man ikke.

  54. Utrolig modent gjort av deg! Du har helt rett angående saken, den bør holdes privat og angår ingen andre enn dere 3. Derfor blir det helt feil av Martine å fortelle til media, uansett hvor vondt dette er for henne trenger hun ikke legge opp til at andre skal få hat. Veldig bra skrevet Isabel!

  55. Når jeg leser din side av denne saken som du kaller det, er jeg i full latter. Etter din mening
   Er det Martine som er ute etter PR? For å si det slik hver enkel av dere som kommer hjem fra Mexico søker etter oppmerksomhet og status bland folket. Få av dere har hatt et reelt bra og skikkelig liv med gode venner og familie før paradise hotell. Noe som desverre konkluderer med at dere blir alt for opphengt i den endelige oppmerksomheten dere får etter paradise hotel, dersom det er noe dere ikke er vandte til. Det jeg prøver å si her er at hver enkel av dete er ute etter PR og dette er noe hver enkel av dere burde ha vært kjent med fra før av. Selv velgte du å melde deg på paradise hotel å offentlig gjøre en stor del av livet ditt, og det gjore de andre også. Så om du blander deg i andres liv må du være mer enn klar over at de andre også er offentlige personer som deler livet sitt med halve Norge.

  56. Jeg syns det Martine gjorde var å fortelle alle det at du og Pierre lå sammen var galt. Selv om du gjorde noe galt, trenger ikke hele Norge vite det. Martine kunne gjerne ha skrivet det, men trengte ikke å gi ut navn. Som du sier alle gjør feil. Martine skulle ha holdt dette som en privatsak som du og Pierre har gjort. Jeg er mer enig i deg enn i Martine. Isabel, ikke bry deg om hatet!! Du er en vakker jente, og alle gjør feil. Martine er ikke helt perfekt selv om hun var offeret i dette tilfelle! Stå på videre❤️

  57. Det var en voksen å fin måte å forklare seg på. Sant som du sier at vi ikke har noe med dette å gjøre. Martine har nok ikke tenkt klart når hun har dette. Man kan gjøre mye i sånne situasjoner

  58. Jeg tror mange ville ha lagt ut det samme som Martine, om de hadde hatt muligheten til det. Tenk deg de følelsene hun sitter med, da er det ikke så unormalt at hun handlet sånn som hun gjorde. Og det er heller ikke så vanskelig å forstå at Martine får mye støtte, da mange kan relatere seg til følelsene hun sitter med. Men dere må ha hatt to forskjellige syn på vennskapet deres, hun mener at dere var gode venner etter PH, og at hun fortalte deg om følelsene hun hadde for Pierre, mens du skriver her at dere ikke var særlig gode venner, og at hun ikke hadde fortalt deg om at hun hadde følelser for Pierre. Og om det du skriver her er sant skjønner jeg ikke hvorfor du beklager deg. Du visste ikke, og dere var heller ikke gode venner.
   Er derimot det Martine skriver sant holder det nok ikke med unnskyldninger, for det er et av de værste svikene man kan gjøre mot ei venninne.
   Uansett, begge versjonene kan være sanne; dere hadde bare ulikt syn på hvilket vennskap dere hadde.
   Og det hjelper uansett ikke på om du driver å sender snaps av deg og Pierre. Da gjør du faktisk bare alt værre for Martine. Du trenger absolutt ikke å unnskylde deg til “hele Norge”, det valgte du helt selv. Tipper du også vet at sånne ting går over av seg selv etterhvert, det finnes jo værre ting som skjer. Uansett ville nok det som hadde skjedd kommet frem uansett, selv om ikke Martine hadde skrevet det på bloggen sin.

  59. Jeg synes det er bra at du forteller din side av saken, og at du innrømmer at dette var ett dumt valg. Synd dette skulle ende sånn.

  60. Utrolig godt skrevet! Akkurat dette innlegget viser hvor mye en side av saken kan manipulere frem en “sannhet” som norske lesere tror på! Synes det er utrolig tøft gjort av deg å fortelle om din side av saken, og selv om du skriver at du ikke ønsker å rettferdiggjøre noenting, har du gjort det! DET er positivt ment! 🙂 Synes ikke du skal ha dårlig samvittighet i det hele tatt, det er Martine som skal komme til dere og beklage, og til alle sine lesere! HUn har jo lurt alle trill rundt…

  61. Men pierre gikk jo også selv og pratet med se & hør, du fikk ikke det med deg? Der han innrømte to utroskap.
   Selv om de ikke var sammen, er det virkelig ikke greit. Og det er fint at du ser det selv nå, jævla synd at det er forsent. Det er en uskreven regel at du ligger ikke med noen dine venniner holder/har holdt på eller rota med.

  62. herregud! det er da vel ingen regel om at man ikke kan ligge med en venninna har ligget med, er dere 14 år hele gjengen eller? et engangsligg er et engangsligg, det betyr ikke at man eier personen og at han er helt av markedet for venninnene dine. og kom ikke her å si at ingen av dere som kommenterer her kunne ligget med Pierre bak martine sin rygg, dere alle synes garantert han er deilig. så hvorfor gi Isabel hat for noe dere alle kunne gjort? (hvis noen her er over 16 da)

  63. Dette med å legge ut om privatlivet til noen Paradise fjols hver dag i 1 uke, er hovedansvaret til redaktør Stavrum. Stavrum skjerp deg, hvis du ikke fjerner innlegg om de paradise folkene og deres privatliv, SÅ ANMELDER JEG STAVRUM TIL PFU I NESTE UKE. MAKAN TIL EN UBRUKELIG REDAKTØR STAVRUM.

  64. Dere er helt uinteressante for 99 % av Norges befolkning. Alle driter fullstendig i dere. Martine, du kan sitte der i drammen med polo skjorten din på, silikon airbagsene dine og det vulgære dumme hodet ditt og trykke på tastaturet og legge ut enda mere pisspreik på bloggen din. Nobody cares.

  65. Jeg syns dette er utrolig sterkt gjort av deg, Isabel! Jeg syns også det er utrolig unødvendig av henne å ha gått ut media slik hun gjorde. Dette er virkelig noe av de største privatsakene, egentlig. Utroskap eller ikke, hun henger begge dere ut for hele Norge. Dette sier mer om henne, ikke om deg. Ikke ta hat til deg, du har ikke gjort noe ulovlig heller har du ikke vært utro, de var ikke sammen. Det er helt greit at hun skriver at hun sa til deg hvor mye hun likte han osv, men når du skriver at hun sa det bare var i phbobla blir dette veldig oppmerksomhetsgivende når hun skriver hvordan hun har snakket med deg om Pierre… Stå på, og kos deg masse i varmen!

  66. Jeg tror du ( Isabell ) lever i en boble akkurat nå når du jobber på Grabbarna Grus i Rhodes. Du føler deg sikkert veldig høy på deg selv når du får all denne oppmerksomheten der nede, og i mediene. Jeg tror ikke du er så veldig lei deg for at du knullet Pierre, at du gjorde det i fylla sier jo bare litt om deg som person – og stakkars Mathias som du brukte som ett PR-objekt. Hvis du hadde hatt dårlig samvittighet og ville prøve å redde vennskapet med Martine så tar du vel ikke bilder sammen med Pierre på Rhoes og sender til snapchat til alle? Good luck videre i livet!

  67. uuææææ, whatteevvvaaa… folk e utro, menneske e utro, ligge i ens natur, me e isje monogame lenge, sex e sex, digg, men bare sex 🙂

  68. Vel, sikkert mye 10-14åringer du får sympati fra her også. Får se om de er like tilgivende når kjæresten er utro med venninna.. Skriker ganske mye oppmerksomhetssyk fra dette innlegget også

  69. At du legger ut de storyene med Pierre gjør deg til en ti gang verre person. man ligger ikke uansett med en BF din har hatt en greie med.

  70. æ bliiiiiir så forbanna, utav alt detta. At du å pierre har hatt sex, sowhat? det står ikkje i nokka regelbok at det ikkje e lov. Å at martine faktisk gjør detta e så jævli…æ har faktisk ikke ord til det. Ho e en så stygg person inni sæ, man gjør ikke sånn som ho har gjort. Uansett kor mye ondt man ønske den andre person, man skriv ikke det sånn at hele norge kan se det, man tar ikkje kontakt med flere nettsie sånn at ho ska få trøst osv. Ho kommer fra drammen, å rope etter trøst! Å klart ho får det, fordi noen folk syns synd i ho. Å det e det ikkje, det e ikkje det. ho e så ekkel å… stygg mot dokker to, ho synk jo lavere enn dokker. Skal ikke sitte å “mobbe” ho. Men hallais… æ BLIR så forbanna, man gjør ikkje sånn som ho hold på. Man bare ikkje gjør det.. alle har følelsa, å verken du el pierre fortjene det dokker får imot dokker nu.
   AMEN

  71. Skjønner helt ærlig talt ikke at du klarer å ligge med en fyr som du vet at venninna di har ligget med. Det er ekkelt aha..

  72. Nå får frekke folk i kommentarfeltet gi seg. For faen, det er da ingen som kan sitte å si at den ene eller andre er stygg eller fæl og en forferdelig person. Si noe om saken da, men å gå til personangrep på bakgrunn av hva noen skriver er iallefall ikke veien å gå. Vær litt konstruktive og saklige da, folkens. Vi er bare mennesker alle sammen.

  73. Du over hær som blir forbanna på Martine? Det er da ikke hun som har gjort noe gale herregud. Hun valgte å gå ut med dette i media, kansje det var feil men den største feilen er det UANSETT Isabell som har gjort, og det at Martine valgte å skrive ett innlegg om dette er jo kun en bagatell i forhold.

  74. Lolorama! Dårligste “jeg er skikkelig lei meg assa” innlegget jeg har lest på lenge:) du er ikke en offentlig person i det øyeblikket du røyk ut av paradiset:) håper dere for hevne dere om kapp i se og hør!! Lykke til a 🙂

  75. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å kommentere dette, men nå gjør jeg det likevel.
   Jeg er veldig enig i det som du skriver her. Som du sier så er dette en privatsak mellom dere som det gjelder og det er ikke noe vi andre har noe med. Dette angår ikke oss andre og det burde ha forblitt mellom dere tre. Det Martine har gjort er ikke greit, men gjort er gjort.
   Jeg skjønner også veldig godt at det må føles veldig kjipt å være Martine, jeg har hatt lignende problemer selv jeg, men det er jo ikke noe jeg ville ha lagt ut på sosiale medier eller ringt inn til se og hør og sånn akkurat. Så som du sier; dette blir for dumt.
   Ha en fin dag videre! 🙂

  76. HALLO FOLKENS SLUTT NO Å RAKK NED FOLK LA DEM. VÆRE I FRED FOR FETTE SATANS SKYLD! RAKK NU FØR FAN HELLER NED PÅ DOKKER ELLER DERES!
   AMEN.

  77. Din side av saken hørtes ok ut, nå var det ikke såå ille liksom. Men dere skulle sagt det, ja.
   Uansett, en ting du kan gjøre for henne er jo å holde deg unna pierre, som ryktes på grabbarne at du ikke gjør. Mersom holder han i band. Vet ikke om det er the truth, men isåfall et tips.
   Hørte også at dere var et såkalt par nå, håper virkelig ikke det for da kan du bare slette blogginnlegget om “din side” som liksom skal muntre opp.
   Ellers, håper jeg dere koser dere på Rhodos. No hate

  78. JA! endefettelig. Martine utnytta det der så jævlig, for å få oppmerksomhet og for at folk sku synes synd i ho. Ser nu ikke ut som ho har d så jævla fælt. Like falsk i “virkeligheta” som på Paradise. Sinnsykt dårlig og kvalmt av ho å dele private saker for hele verden å lese.
   Heie på dæ isabell!

  79. Jeg må bare få sakt noe. Ærlig synes jeg det var latterlig gjort av Martine og kontakte media og henge ut du og Pierre. Synes det blir alt for dumt at hu har gått så langt. Det er jo en privat sak mellom dere 3 og ikke resten av oss synes jeg da. Om ikke Martine og Pierre var kjærester etter PH vil ikke jeg si at han var utro. Hadde di vært kjærester hadde det vert en annen ting, men så lenge si ikke var sammen så vil ikke jeg si at han var utro. Sårri er ikke meningen og være frekk elle noe, men det virker litt ut som at Martine ikke har gjort noe feil og skal være den perfekte jenta, men du og Pierre skal lissom være di slemme.
   Jeg skjønner hu kansje ble lei seg og såra når hu fikk vite detta, men så lenge Martine og Pierre ikke være kjærester eller drev på så har ikke han vert utro. Synes dette ble for dumt gjort og gjøre av Martine jeg.
   Og en til ting. disse folka som sitter og skriver teite og stygge kommentarer til deg sårri meg men jeg synes det er latterlig gjort av di.

  80. Veldig bra skrevet Isabel! Det som har skjedd har skjedd, men å henge ut mennsker i media slik Martine gjør er ikke greit! Synes dette var tøft og modig skrevet av deg 😊

  81. I denne saken så støtter jeg deg faktisk fult og helt ut! Selvfølgelig har du drit deg ut men hun kan serr ikke si alt til alle. Ja, det er synd på Martine men hu har faen ikke rett til og henge dere ut på den måten

  82. Jeg støtter dere begge.
   Du burde ikke ha løyet til Marthine. Du burde sagt det med en gang at du lå med Pierre.
   Men Marthine burde heller ikke gått ut med dette på bloggen sin. Dette er en privatsak mellom deg, Marthine og Pierre.

  83. fy faen for ei fitte kjerring du er! du har helt rett i at det er litt i overkant å dele saken med hele Norge som Martine har gjort.Men å ligge med Pierre er forfærdelig dårlig gjort, og æ skjønne godt at Martine treng å snakke med nån når vennen og kjæresten går bak ryggen på ho og har sex med kværandre. NULL RESPEKT ISABELL:(

  84. syns det er tøft av deg å gå ut me detta. Men eg suns kje at du ska bry deg så
   mye om ka andre seie. Eg har jort det samma selv. Jeg lå me eks forloveden te ei barndomsvennine for par år siden. Noke d jævligaste eg har vært me på. Hu vennina mi la meg ut på nett å sendte meg trussler å stygge meldingar. Eg unnskyldte meg sikkert 1000ganger. Men det så e annerledes me det her me deg å Pierre at dåkke va single å Martine va ikke sammen me Pierre. Då kan kje d kalles utroskap. Dessverre. Men typisk sånne jenter søker oppmerksomhet å vil har andre på Martine sin side. Men Martine drite seg ut på en måte. Ja hu e i sjokk å såra. Men uansett om du hadde sagt d t na om d før hu blei sammen me Pierre. Så hadde hu hatet deg uansett. Synd at vennskape dåkkas blei ødelagt på grunn av d. Men martine bør unnskylde seg for d hu har skreve. Å venner har du resten av live ditt å typar forsvinne fort som f. Du jor en feil. Å du e tøff så innrømme d at du jort en stor feil! Eg tror du e ei go vennina så tar vare på venninene dine. Martine hu bør vær voksen å tilgi deg for d. Å nå har hu miste ei vennine så bryr seg mye om na. Leve bare ein gong. Ferdig snakka😜

  85. Enig i at det er en sak mellom dere tre og at ingen av oss ande har noe med det. Fult mulig at de drev på med noen andre før paradise hotel, men når ei du var venninne med blir forelsket I en person så er du en dårlig venn som ligger med den hun er forelsket i.

  86. Jeg syntes det er retgerdig at martine ikke liker deg då godt for tiden ,men hele norge ttrenger ikke og være sure isabel og pierre hhar ikke gjort en dritt mot noen i norge og jeg er 10000% sikker på st både pierre og isabel angrer som bare f en og jeg syntes ikke de fortjener alt hatet

  87. Du fortjener å bli hata av Martine, sier du? NEI. Det er HUN som fortjener å bli hatet av deg OG Pierre!! Hun er en jævla PR-kåt drittunge! Greit nok, du og Pierre skulle nok ikke ligget, og dere burde fortalt det til Martine, en det Martine gjør? DET ER IKKE GREIT. Dette er noe av det mest private som kan komme ut, og hun har hengt ut deg og Pierre så til de grader! Hun fortjener ikke Pierre, og hun fortjener ikke deg! Hun fikk mange sideklikk på bloggen sin pga personangrep og private opplysninger om andre personer. Det er ikke greit. Hun burde tenke seg om før hun legger ut en sak som er fullstendig privat, og som krenker andre.

  88. HAHAHA FYFAEN BLOGGKRIG MELLOM MARTINE OG ISABAEL.
   TRAGISK HVORDAN MARTINE SUTRER. Todde hun ikke kunne drite seg mer ut,men det klarte hun med glas.

  89. Fire bokstaver som beskriver deg. H O R E
   Kos deg med å knulle rundt på andre gutter som du vet vennindene dine har følelser for
   Å det me PR, du gjor akkurat det samme du med mathias så der dreit du igjen på draget.

  90. Jeg er 100% enig i det du skriver. Dette er en sak mellom dere tre, ikke hele Norge. Stå på videre, du virker som en fantastisk flott jente!

  91. Du mister faktisk retten til sånt når du blir en offentlig person. Hun har faktisk lov til det når dere regnes som offentlige personer.. Kanskje lese litt hva du skriver under på før du melder deg på paradise 😉 Da mister du rettigheten til mye personvern.
   “Hun utgir våres navn og historier til ulike nettaviser og på sin blogg, noe som ikke er lovlig dersom vi ikke gir godkjenning til det. “

  92. Det er aldri innafor å ha seg med en dine venner har hatt seg med, uansett om de var sammen eller ikke. Så enkelt er det, rett og slett en uskreven regel 😃 om det er riktig å dele det med alle er en annen sak. Er kanskje ikke de skarpeste knivene som deltar i PH, nettopp derfor jeg syntes det er moro å se på 😜

  93. Enig med deg:) jeg trur Martine gentlig er veldig sur og ville hevne seg.
   Men og legge ut sexlivet til em person er helt urettferdig:/

  94. Isabell
   2015-07-31 11:47:34 +0000
   Syntes synd på Martine. Men du lå jo ikke med Pierre med vilje og dere var fulle pluss at de ikke var i et forhold da! Martine får lov å være sur men å gå i media for hevn og medfølese viser jo ikke at hun er noe bedre…
   LOOOOOOOOL!!!! Noe drit når det skjer at du har sex med noen og det ikke er med vilje

  95. u go girl – har lest Martine sin sak av det. Selvfølgelig er det kjipt, men visse ting kan man holde for seg selv. Skjønner ikke hva Martine vil oppnå med dette. Du er sterk, stå på!!

  96. Utrolig sterkt skrevet og i tillegg veldig moden/voksent.Så og si alle oppfører seg som de fortsatt er i barnehagen enda når det gjelds denne saken men så sier det seg vel litt selv når de fleste som skriver er mellom 10-14 år.Denne saken er jo mellom dere 3 men skulle tro den gjaldt halve Norge,hehe.

  97. Hei! He
   Jeg lurte på om du kan lage ett innlegg med dine favoritt sanger nå, og hva dere hører på nede på Rhodos? 😀

  98. Dette innlegget er jo kun for medfølelse for at du har gjort noe du vet er galt. Unnskyldninger, unnskyldninger og unnskyldninger. Det burde være ganske _åpenbart_ at man ikke hopper på gutten venninna di har følelser for, selv om det kan være turbulent der og da. Alkohol er ikke i nærheten av en unnskyldning engang, for kan man ikke kontrollere seg med litt i hodet – da burde man styre unna disse drinkene som åpenbart tukler for mye i toppen.
   Det er greit de ikke var sammen, og at Martine hadde gitt inntrykk av at hun ikke ville være med ham – MEN du må da ha skjønt slike ting bare er tomme ord i mange tilfeller? Det ordner seg som regel, og du visste vel ganske godt det lå noen følelser der. Det burde ikke være så vanskelig å skjønne hvis hun tok seg bryet til å snakke til deg om ham, søke “råd” og veiledning. Man bør se nøye an slike situasjoner, for du kan fort drite deg ut – hvilket dere gjorde. Dessuten kan det ikke ha vært så vanskelig å skjønne det lå noe til grunn, hvis du har sett de samme episodene av Paradise som oss? Greit dere lever i en boble, men du ser åpenbart det er følelser fra Martine sin side..
   Men mest av alt er jeg sjokkert over Pierre. Hvordan kan man bære noe slikt på samvittigheten når man innleder et forhold, bor sammen, skaffer seg et felles hudstyr? Og hvordan kunne du fortsette å late som ingenting da de ble sammen? Slike ting burde aldri gå forbi i stillhet.
   Uansett, vil jeg også informere deg om at det ikke er noen brudd på ditt eller Pierre sitt privatliv her. Etter tre år på medier og kommunikasjon, har jeg samlet opp en del lærdom om nettopp dette. Hvis du hadde vært en “normal” person, da hadde det vært ulovlig – RIKTIG. Men du er en offentlig person, dermed kan nettaviser, aviser og andre skrive så mye de bare orker. Det er ikke lengre brudd på ditt personvern når du er offentlig. Om man faktisk ønsker å være en offentlig rolle som dette, er noe man burde tenke nøye gjennom før man blir med i et tv-program. Det er pressens samfunnsrolle å informere oss om det de mener er viktig, derav dagsorden. Nå er ikke dette noe en avis ville skrevet om, men for SE&HØR er sladder det de spesialiserer seg på – og denne saken er midt i blinken!
   Hadde det vært ulovlig hadde saken allerede vært tatt opp av pfu, og de hadde trykket en offentlig beklagelse. Men den har jeg ikke sett stort til? Så da er det heller ingen ulovligheter her.
   Hvorvidt det var nødvendig å dele dette til offentligheten vil jeg ikke ta noe standpunkt til, men hva kan man forvente av en såret person som har blitt sviktet av de hun betrakter som sine nærmeste? Det ville nå uansett komme ut tilslutt, så om det var fra Martine eller noen andre spiller vel liten rolle.
   Jeg antar det vil ordne seg når det roer seg ned. Begge parter har gjort noe unødvendig og galt. Det er ikke så rart en sårbar person gjør dumme handlinger av sinne.. Og jeg tror kanskje de fleste ville gjort det samme om man ble så rundlurt.
   Hilsen person over 14 år 🙂

  99. Uansett om de hadde noe på gang eller ikke, er det dårlig gjort å ligge med en som en av venninnene dine har ligget med flere ganger nylig. Du som jente bør vite at selvom Martine ikke vil innrømme det, ligger det alltid noen følelser der, etter å ha vært så intim med en gutt flere ganger på kort tid. Du sier jo selv at du ikke turte å si det, fordi du var redd for hvordan det ville påvirke forholdet til Martine og Pierre og forholdet til Martine og deg. Så det er tydelig at du skjønte allerde her at du hadde gjort noe galt. Skjønner at det er kjedelig for deg at Martine går ut i pressen med dette og hele Norge går mot deg. Men som jente bør du også vite at jenter gjør utrolig mye dumt når de har kjærlighetssorg. Og som det også heter “Karma is a Bitch!”

  100. Jeg støtter deg fullt ut! Er domt att hun legger sånn ut te hele norge enn å heller å ta dt opp med dere! Ja det var dårlig gjort det du gjorde men alle har gjort en feil i livet å andre trenger ikke å sende så mye hat, førr i denne saken synes jeg alle er like god!

  101. blir alt for dumt å beskylde Martine for at det kun er for PR hun har sagt dette for, for dette hadde kommet ut en eller annen gang i media uansett. det du har gjort er en veldig dårlig ting å gjøre osm vennennine, selv om det ikke var seriøst mellom pierre og martine på den tid (som du skal ha det til) så går man ikke på en gutt en god venninne har vært forelsket i..
   Martine har rett til å skrive om hva hun vil på bloggen sin akk som du har, og du valgte da nå selv å bli en offentlig person da du meldte deg på paradise hotel, skjønner ikke hva du egt klager etter for jeg tror at hele Norge vet at du også hadde gått ut med dette om DU var martine. Grow up

  102. Følte jeg måtte legge igjen en kommentar på dette. Har lest Martine sin side og din, å dere har begge gjort noe dumt. Ikke det at du lå med han, men at du ikke fortalte var som du skrev feil. Sittet akkurat i den samme situvasjonen selv og vet hvordan du har det. Dette kom selvfølgelig ikke ut i media, når det angikk meg, men alikevel så får jo venner og bekjente vite det omsider.
   Støtter deg med det at Martine kun er ute etter PR, og denne type PR blir helt feil. Rett og slett ett rop om å bli sett. 😉 Stå på videre å kos deg med livet! Slikk litt sol for meg i Rhodos!

  103. jaa får du ser jo ut til å prøve såååå hardt i å bli venn med martine igjen, hele snappen din er jo fylt med kose stunder av deg og pierre.

  104. Oii, så du mener det martine driver med ikke er lovlig, men det du har gjort er lovlig?? Tenk litt før du skriver noe! Hvis du går over streken og gjør noe dumt så er det bare å tåle all dritt man får mot seg etter det!

  105. Veldig bra skrevet, Isabel.
   Du får fram veldig gode ting. En sånn sak er veldig alvorlig, men det at Martine valgte å utgi deres navn er feil. Har ingenting i mot Martine. Men samtidig skjønner jeg det at hun ble såret.
   Du gjorde hvertfall det du kunne og du la deg langflat. Hun kan ikke forvente noe mer av deg enn det.
   Jeg leste også Martine sin side av saken, og hun skriver så all skylda blir deres. Det synes jeg ikke blir riktig. Dere gjorde det jo trossalt når Martine og Pierre ikke hadde blitt sammen enda.
   Men det at hun faktisk kontaktet media for å få hele Norge på dere blir feil. Det har du helt rett i.
   Det er greit Martine har allerede gjort det, men det er bare ikke riktig. Ja det er jo greit det at henne faktisk er lei seg og alt det der. Men hun er trossalt et voksent menneske. Og sånn som det gjør man virkelig bare ikke. Hu burde kanskje tenkt, hva hvis du hadde kontaktet media for at hun kanskje hadd gjort det samme, hvordan hun da faktisk hadde følt seg.

  106. Hei! Ikke for å dømme deg elns, men synes virkelig du burde prøve å se det fra hennes situasjon. Uansett hvor gode venner du og Martine var, så lenge dere kalte dere for venner skulle du ha holdt deg unna noen Martine hadde hatt en flørt med, uansett dette er en uskreven jenteregel. Jeg vil ikke dømme deg på noen som helst måte, men dessverre har du ingen rett til å beklage deg for henne fordi feilen har allerede skjedd. Dere begge må enten legge det bak dere eller kutte kontakten. Lykke til videre, alt vil ordne seg en dag. Og media vil ikke bry seg om dette om noen få dager.

  107. det er jo synd hvordan det endte, men pierre og martine var jo ikke sammen..
   men skjønner jo at martine ble lei seg, men skjønner ikke hvorfor hun gjorde en så stor ting ut av det.. du og martine var jo liksom ikke bestevenner når det skjedde, så egentlig blir det litt feil reaksjon av martine. men hun er nok litt lei seg siden du og pierre er sammen som gode venner i rhodos og hun ikke er der. men alle må jo ha det gøy og det er ingen grunn til at martine blir lei seg av snapene siden dere har det jo gøy med mange andre og! og du kommer nok ikke til og ligge med pierre igjen siden du er sammen med mathias:-)kooos dere masse i rhodos<3<3<3

  108. uansett hva du skriver så hadde det vært en milliard ganger bedre å legge seg flat. innrøm at du var en ekstremt dårlig venninne/venn og beklag deg!!
   at du i det hele tatt kommer mer masse unnskyldninger viser bare enda mer hvor shady du/dette er. du visste de fikk føleler for hverandre der inne, du visste venninnnen din var glad i ham og hadde en fortid, UANSETT om hun snakket nedlatende om han, så var han aldri ledig på markedet for deg som venninne av henne!
   Ei hele dritten og slutt å legge skyld på andre og fylla, du er da voksen er du ikke??
   den eneste måten du vil skjønne dette er om du opplever dette en gang, at en venninne ligger med kjæresten din/eksen din/en du er interessert i, for å så lyve om det, og så komme med tusen unnskyldnger som rettferdiggjør det hun har gjort.
   det finnes ingen lame unnkyldinger. du fucket opp og såret mange, samt drit deg ut. si unnkyld. be humble.

  109. Seint! Men AMEN! Du er så flink til og skrive. Vil si skjønner deg og din side utrolig godt! Som du slev skriver har Martine all grunn til og vere både sur og såret, jeg skjønner henne! Men når de skal sies så føler jeg at hun hevner seg med å gå så hardt ut i media om alt! Hun har de sikkert utrolig vondt, men de fins grenser, ok så skriv en gang på bloggen hva som skjedde men ikke la de stå overalt på nett og medlia.. Dere alle har gjort feil og Martine har ingen grunn til og tilig men heller ingen grunn til “hevn seg” og ulovlig utgjøring. Hun vet sjøl hvordan de føles og vere sviktet, såret, sint og full av hat! Så når hun har de vondt sjøl skjønner jeg ikke at hun vil at flere skal ha de vondt! De er også feil og få verden eller store deler av Norge imot deg og pieer pga dette! Utroskap er noe mange gjør, men de gjør de ABSOLUTT ikke greit. Men så sier også du at de ikke hadde et forhold da så da er de litt forskjellig va folk ser på som hva! Uansett stå på du er herlig❤️

  110. Måten Martine har uttalt seg på bloggen sin, er overhode ikke greit. Vi er mennesker, og vi gjør menneskelige feil- uten å tenke på konsekvensene.
   Hadde jeg som en “ukjent person” her blandt Norges befolkning gjort en menneskelig feil SOM jeg selv var klar over, og hele Norge plutselig fikk vite om det, vet jeg ikke om jeg hadde takla alt hatet… Jeg hadde muligens sletta meg fra alt som het sosiale medier..
   Med dette vil jeg bare si at når jeg leste dette innlegget fikk jeg rett og slett vondt inni meg, i og med at du blir hatet av Norges befolkning for noe de ikke angår..!
   Håper du ikke rakker ned på deg selv, for du er bare et menneske. Og som sagt, mennesker gjør feil, de og.

  111. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til dette her.. for jeg har egentlig ikke så mye mening om utroskapet mellom deg og Pierre og Martine.. men du er en forjævlig venninne.. Virkelig.. ? HVORFOR.. Greit nok at dere far fulle… men hvorfor i helvete dra ut med Pierre på byen i utgangspungtet..? Når du vet at en god venninne av deg liker han, woooow.. ekkel du er!
   Men en ting jeg stusset på var “Hun legger det ut for PR.”
   Hva faen i helvete? HAHA da fikk jeg meg en god latter der jenta mi..
   Du er like PR sjuk som Martine er.. Jeg husker jeg så på Bloggerne en episode da Anna(Mammatilmichelle) var med på premierefest til PH og var “daten” til Kevin. Du spurte henne om de var sammen, men hun svarte ikke på det, og da sa du “Er det for PR? Er det PR?” Og sa det som om det var en tragisk ting. SÅ! skal du sprade ut med at du og Mathias endelig er sammen og alt det bullshittet der?! Riktig nok at du ikke sa noe om dette til media, MEN.. du la det ut på din offentlige instragrambruker som MANGE!! følger. Det er å sikkle etter PR det vennen. Alle dere kukksugere fra PH er ute etter PR uansett.. Så ikke prøv i si at du ikke gjør det.. for det er faen meg tydelig. Du er en forferdelig person.. Liker ikke deg.

  112. okei for å si det sånn siden begge dere deler denne saken så er jo alle innblandet, jeg har en mening om dette og det har jeg rett til siden dette er delt over hele norge..
   men ja det er jævla dårlig gjort av deg å pierre selv om de ikke er sammens eller ikke jeg støtter ingen av dere og jeg likte ingen av dere på paradise heller.. men jeg synest fryktelig synd på martine. Jeg mener heller ikke at hun gjør dette for PR. føler mere du sier det fordi du føler det ubehageligt å få et så stort slag i tryne av hele norge, noe som du fortjener og pierre, mener jeg, dere knuste martine. martine knuste dere DET ER FORTJENT,.
   du skriver at de som reagerer sterkest på dette er folk fra 10-14 år, har alder virkelig noe å si i denne saken? en 14 åring tenker jo sikker bedre enn å ligge med besteveninna si sitt crush..
   DERE BEGGE FORJENER DET OG JEG ELSKER DENNE SAKEN HER.. vil dere skal bli kicka hardt i rompa av norge for martine sin del fordi hun fortjener å føle seg bedre 🙂

  113. Skjønner Martine, at hun ble skuffet. Men er det noen jeg heier på, så er det deg. NULL grunn til å gå til media med dette, hun snudde om hele saken og nå er det egentlig hun som har gjort det verste. STÅ PÅ fineste Isabell

  114. Hei Isabell ❤️
   Eg synst det var dumt det du og Pierre gjorde.
   Så først hata eg alt med deg og Pierre å gjøre.
   Men det var dumt av meg. Når eg hører historien din, så skulle eg tenkt meir gjennom det Martine skreiv.
   Martine kommer nok til å tilgi deg ein dag skal du sjå❤️ Stay strong❤️

  115. Du e så utrolig fake du skriver til følgerene dine på Insta at du e sammen med Mathias også ligger du med Pierre eg tror at Martine e veldig lei seg du e faen meg jævlig fake !!!

  116. Denne hendelsen er det nok mange som kan relatere til, og av å lese innlegget ditt og Martine sitt så er det lærdom for mange å ta fra det. Dere var venninner da dette skjedde. Kan ikke tro på et sekund at det ikke var noe mellom Martine og Pierre da dette skjedde. Hun likte han tydeligvis, og da holder du som venninne deg unna! hvis du som venninne valgte å holde det skjult for henne, da betyr det at du er redd for å såre henne. Istedefor å lage ei novelle om dette så kunne du sagt at det du gjorde var feil av deg som venninne. We live and we learn. Du fortjener ikke hat pga det som skjedde, men du har jo også valgt å være på tv pg dermed kommer du i media. Og du blir nok satt i et dårlig lys av dette pga du er en offentlig person. du som mange andre burde lære av en slik feil. Vi jenter må holde sammen, ha respekt og ta hensyn til hverandre! Jeg syns det er bra med diskusjon om et slikt tema som angår mange mennesker, og dette er hva jeg mener om det (og mener alle burde det)

  117. Jeg synst hele dette oppstyret er så ufattelig umodent og teit. Jeg kommenterer som regel aldri på noen som helst slags innlegg, men nå går det faktisk for langt. Det er sant at det Isabel gjorde var utrolig dårlig gjort, men hun har for faen meg sagt unskyld og lagt seg lang flat i denne saken. Det er klart at Martine har grunn til å vere forbanna og sur, de var tross alt gode venner, men hele Norges befolkning har overhode ikke noe med dette å gjøre. Det å gå ut i media på den måten hun gjorde, er i mine øyner minst like dårlig gjort. selv om dere er offentlige personer er et privatliv fortsatt et privatliv. Å henge ut enkeltpersoner på denne måten er IKKE greit. Martine bruker makten hun har til å påvirke både unge jenter og gutter på en så vrang og ufårståelig måte. Martine tar kontakt i hytt og gever for å lage livet til Pierre og Isabel til et levende helvette. Det kan se ut til at Martine har et veldig vrangt forhold til virkeligheten når hun velger å ta hånd om slike saker på denne måten. Jeg sier ikke at Martine ikke har grunn til å vere sur, for det har hun, men ver så jævla snill å spar meg og alle andre i norges land for informasjon som hører til på hjemmebane og i privatlivet. Stå på Isabel, Jeg heier ærlig og opprikitg på deg

  118. unnskyld meg, men det kan hende at du finner på mye av denne historien selv også! Det at du og Martine ikke var bestevenner inne på hotellet er den største bullen jeg vet om! og du vet selv at martine likte pierre etter mexico!

  119. Du har selv valgt og være med på paradise hotel så intriger dere imellom ville kommet ut offentlig uansett. Du sier du selv er for god for og si negative ting om Martine. Likevel sier du henne har gjort mye dritt mot Pierre? Det vil jeg ikke akkuratt kalle og snu kinnet andre vei. Jeg tror du rett og slett er opptatt av bekreftelse. Håper det hjalp for din del, for du mistet akkuratt en veninne over det. Håper boblen er over for din del nå.

  120. Du gjør ikke saken noe bedre, da du er nødt til å fortelle “din side” på bloggen. Greit nok at det er en sak som ikke omhandler alle her ute, men du legger faktisk opp til det da du gjøre noe sånt, og har vært deltager på PH, så folk ser på deg som en såkalt kjendis, noe du ikke er. Du burde skamme deg over tingene du har gjort, og det siste du burde gjøre er å legge ut mystory av deg og pierre. Du er fortsatt et barn i hodet, og ikke så gammel ellers heller. Så kanskje du skulle brukt livet ditt på noe litt mer fornuftig enn å ligge med typen til besteveninna di 🙂 Du må skjønne at det gir deg konsekvenser, det er ingen unnskyldning på at du var full,

  121. Greit nok at hun ville skrive sin side av saken, var kjipt det som skjedde! Men synes det var unødvendig av henne og utgi navn også, kunne aldri ha falt meg inn!
   Skjønner heller ikke hvorfor hun kaller det for utroskap når det skjedde når det ikke var noe mellom det, teit gjort.^^

  122. Amen! Så bra skrevet 🙂 alltid to(tre) sider av en sak, og jeg tar ingen sitt parti.. Synes alle tre er flotte mennesker, som trolig nok har gjort noe galt. Men før dere sender dritt til Pierre, Martine og Isabel; tenk på at dette er neppe lett for noen av de, og om du selv er så mye bedre. Ikke synk ned på et så lavt nivå å snakke stygt om andre :/
   Party hard Isabel, Pierre og Martine! Digger dere❤️
   Big huggies.

  123. omg big deal… alle fra PH leve for PR,,, tror de e kjendiser heila gjengen,,, dokker var me på ein tv-serie om drikking og utstemming, kjendiser du liksom.. men uansett martine skreiv det hu skreiv hu e nå jallefall ærlige me folk om ka så faktiskt skjer me någn PH folk.

  124. Er helt enig med deg isabell☺ jeg syns ikke dere skal ha dårlig samvittighet ☺ og utrolig barnslig av martine å ta det slik som hun har. Er ikke alt alle trenger å vite☺ stå på, gi fult faen I dramaet☺ ha en fin sommer videre☺

  125. ”Det var egentlig ikke så veldig sjokkerende at vi kom til å ligge sammen da vi begge likte hverandre veldig godt den første perioden inne på hotellet, før Audun sjekket inn”
   HAHAHA tåpelig

  126. det er sånn det er å være “kjendis”. Du valgte det selv med å melde deg på paradise. Du visste at du kom til å være litt kjendis i alle fall i 1 år. Når du da velger å ligge med kjæresten til bestevenninnen din som også var med på paradise, da får du jammen meg ta å stå for det også. At Martine går ut i offentlighet med sin side, såret og fortvilet, det skjønner jeg godt. Hun er sint, og lei seg og syns det var råttent og kvalmt gjort av sine to nærmeste. Jeg syns selv det er kvalmt. Men at Martine går til se og hør, klapp på skulderen til henne 🙂 vi støtter ikke folk som driver på sånn som du. Det er for fjortiss for meg 🙂 håper du forstår hva du faktisk har gjort, og håper du en dag skjønner at det å gå ut til media og legge ditt og Pierre sitt navn ut, det var hevnen for alt dere gjorde. Mange som skulle ønske de kunne hevne seg på en sånn rå måte 🙂

  127. Hahaha dør av dere tre, dere er like lattelige alle sammen. Oppmerksomhetssyke og prkåte er både du, P og M, og ingen værre – eller bedre enn den andre. Grow up

  128. Kjendis og kjendis. Så store kjendiser blir vel ingen av dere. Dere ble kun kjent pga deltakelse i Paradise. Snart er dere glemt alle tre. Dusteopplegg hele greia. Teite valg har dere gjort alle tre. Er løse i strikken dere to som ligger rundt. Martine framstår som desperat og er bare opptatt av oppmerksomhet. GOD JUL!

  129. Holder veldig med Martine I femme saken. Jeg vile aldri hatt en venn som deg. Og nå laster du opp bilder av deg og Pierre osv osv. Etter alt dere har gjort mor henne. Waaaooo !!!!! Virker som du prøver å putte ting i ansiktet hennes, såre hun. Meg og Pierre ditt og meg og Pierre datt. Vært sammen på ferie her og der. Meg og Pierre skal til Miami . Seriøst , kjenner ingen av dere personlig. Men er deg jeg virkelig mista all respekt for oppi dette. Pierre er mann. Dessverre kan man ikke stole på de. Men du var vennina hennes. Skam er du

  130. Fy faen, så sinnsykt mange åndssvake drittunger det er som kommenterer dette blogginnlegget. Allmennheten har ikke en dritt med dette å gjøre, men selvfølgelig er det naturlig å føle et press for å fortelle sin “side av saken” når man blir eksponert med fullt navn ut i media? Uavhengig om man er “kjendis” eller ei, så er det ulovlig.
   Enkelte av de som kommenterer her beviser akkurat poenget ditt med kids fra 10-14 år som reagerer sterkest på dette her. Noen ber deg legge deg flat, noe du akkurat gjør i dette innlegget her.
   Jeg ler ass. Flesteparten av kidsa som kommenterer her burde vært til sengs for lengst eller fulgt med på skolen istedenfor å lese blogg midt i skoletiden. (Ja, jeg sikter til dato og klokkeslett, faktisk.)
   Unger, ta dere en jævla bolle og sett den helst i halsen, så kanskje dere får hosta opp litt ekstra dritt som dere sprer rundt på nettet. Spesielt om ting dere _ikke_ har en dritt med å gjøre.
   Isabell, ydmykhet vokser man på. You go. Fett at du legger deg flat. Voksent og bra!
   Hilsen ei på 20 år.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg