NEW IN FRA NELLY & 30% RABATTKODE

Reklame | NELLY

SKJØRT HER & BODY HER

Hei elsklinger! Mandag, og hva er da bedre enn en gladnyhet på starten av en ny uke? Mange av dere har etterspurt ny Nelly-rabattkode i en halv evighet nå, og endelig har jeg klart å ordne en! Og det er ikke hvilken rabatt som helst, men hele 30% (!!!) rabatt på ALT fra NLY Brands HER. Det er Nelly sine egne merker jeg handler mest fra, da de har sjuuuukt mye fint. Elsker!

🦋 KLIKK HER & OPPGI KODEN “ISABEL30” I KASSEN FOR 30% RABATT🦋

SETT HER

ADIDAS TOPP HER & ADIDAS BUKSER HER

SETT HER

BODY HER & SKJØRT HER

BODY/BADEDRAKT HER & SKJØRT HER

SKJØRT HER & TOPP HER

TOPP HER 

GENSER HER

SKJORTE HER

KJOLE HER

9 kommentarer
  1. Hei. Nå som du kan bevege deg ut av leiligheten og leve mer normalt klarer du ikke finne på noe annet til bloggen din. Føler jeg har sett repit i mndr nå. Hva med et kurs i posering så slipper du å stå med ene foten frem eller skreve så masse at det nesten blir dumt hele tiden? Liker bloggen din kjempegodt men akk… nå blir den bare kjedelig. Håper du koser deg maks og har det bra 😊

   1. Jeg er helt enig med deg Trine-Lise, men jeg blir litt uggen av en manisk kjøping av klær, det er spinnvilt. Når en vurderer å kjøpe større bolig for å ha plass til alle klærne, bør en stoppe opp å tenke…..

  2. Har du noen lekt med tanken om å lage en «try on houl» på youtube kanalen din? F.eks kjøpt in mye klær fra shein, pretty little thing eller fashionnova og laget en video der du prøver klær og sammenligner med bildene fra nettsiden, snakker om størrelse og hvordan du liker plagget! Hadde vært sykt interssant hvertfall og nyttig for den som har kunne tenkt seg å handle på en av butikkene men er usikker på om det er verdt det. Er selv obsessed av disse houl videoene for tiden!

  3. Hei nydelige deg! Det hadde vært utrolig gøy å se om du kunne laget en youtube video hvor du reagerte på Cornelia Thorsen sin video som heter “24 Timer Som ISABEL RAAD”! 😀 God sommer! <3

  4. Takk Nelly og takk deg Isabel❤️❤️ Nettopp bestilt en pakke med godsaker med rabattkoden din🙏🏼

  5. Hei Bella.

   Har bare et par (rare) spørsmål til deg😊

   1: Du har jo skrevet tidligere at du har fjernet håret “down there” med laser. Er det slik at du blir kvitt håret for alltid etter x antall behandlinger?

   2: Du har skrevet flere ganger at du bruker stringtruse under bodyer. Disse bodyene er jo også string, det betyr jo at du har 2 stringer i rumpa samtidig, blir ikke det litt klumpete og ubehagelig? Hvorfor bruker du stringtruse under bodyen? Jeg gjør ikke det😊

  6. Utfordring: neste gang du bestiller fra Nellly så bestiller du kun klær av naturlige stoffer. Altså ingenting av polyester og akryl.

   Trenger tips til fine klær uten de stoffene fordi det et så vanvittig lite miljøvennlig

  7. Jeg er også enig med Mona og Trine – Lise. Når du skriver og snakker om at du vurderer å kjøpe en større leilighet pga klærne dine, da er det noe galt. 🙈
   For det har det florert med kjøp av klær fra Nelly med påfølgende rabattkoder. Skjønner jo at du har ett tett samarbeid med de ,og jeg vet ikke om du bare tjener på annonsen på bloggen , snapp o.l eller også på kjøp. Men du har også veldig unge følgere – følgere som ser opp til deg ,og som gjerne vil gå i det du har.
   Å vips er lønnen ,stipend mm brukt opp. Det er ikke alle som er like økonomiske.

   Jeg elsker bloggen din.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg