EKSKLUSIV RABATTKODE: -25% PÅ NELLY

Reklame | NELLY

Hei elsklinger! Jeg tror nok at jeg aldri har fått SÅ mange etterspørsler etter en ny Nelly-rabattkode, som det jeg har fått de siste 1-2 ukene. Det har tatt helt av! Jeg synes dog bare at det er veldig gøy at dere henvender dere til meg når dere er keen på å shoppe på Nelly, for jeg føler jo selv at jeg er den bloggeren som forguder Nelly absolutt mest haha. Jeg elsker jo virkelig å shoppe der selv, og det er nok ingen nyhet 😂 MEN! Over til det dere klikket dere inn hit for: jeg har spurt Nelly fint om å få en ny, eksklusiv rabattkode til mine lesere, og snille som de er – sa de ja. <3 

Koden gjelder på alt fra NLY By Nelly – altså Nelly sine egne merker og gir dere hele 25% rabatt på kjøpet! Det er det jeg shopper mest av, så derfor syntes jeg at det passet perfekt.

Håper dere finner masse fint å handle, for det har jammen meg jeg! En stor bestilling leveres til meg denne uken, og da skal jeg så klart ha en haul å vise dere alt. Under her har jeg lagt ved noe av det + noen favoritter jeg allerede har i garderoben.

⚡️ KLIKK HER FOR Å SHOPPE & OPPGI RABATTKODEN «ISABEL25» I KASSEN FOR -25 OFF! ⚡️

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER

8 kommentarer

Siste innlegg