SNEAKPEAK PÅ DET NYOPPUSSA BADET MITT

Reklame | rørleggerhuset AS & NELLY

JEANS HER

Åhhh, som jeg får sommerfugler i magen av å bare tenke på at jeg flytter inn i leiligheten min snart! Det var overtakelse av bad på torsdag, og travel som jeg har vært, har jeg ikke fått tid til å dra innom for å se underveis under oppussingen. Så når jeg dro dit tidligere i uken, for å se det endelige resultatet, holdt jeg på å hoppe i taket av lykkerus. Det var HELT perfekt! Virkelig! Å pusse opp har vært noe jeg egentlig har følt har vært et stort ork, men nå som jeg får det akkurat som jeg vil, er det totalt verdt det. Badet mitt er seriøst så sinnsykt fint nå at jeg dæver!

Jeg kommer med en housetour så fort jeg har flyttet inn og kommet meg på plass, men enn så lenge tenkte jeg at det var greit å vise dere en liten sneakpeak enn så lenge. Jeg klarer jo ikke å la være, siden det er såååå fint! 😍 Gleder meg til å dusje, gå på do (hehe) og sminke meg her!

SNEAKPEAK…

ALTSÅ…. Dæver!

😍 😍 😍 😍

Marble!

KJOLE HER

Takk til flinkeste gutta på Rørleggerhuset AS som har gitt meg drømmebadet! Fy søren så fornøyd jeg er med all arbeidet de har lagt i dette. De har totalrenovert alt! De har gitt meg enda mer takhøyde, revet en vegg for å slå sammen to rom til et større bad, lagt flisene helt perfekt, gitt meg de fineste detaljene og generelt bare vært helt fantastisk serviceminded og dyktige! Jeg kommer alltid til å benytte meg av det samme firmaet i fremtiden. Jeg kunne, med hånden på hjertet, ikke vært mer fornøyd enn hva jeg er. Tusen takk! 

Gleder meg til å vise dere alt i sin helhet så fort jeg har kommet meg på plass! 😍

24 kommentarer

Siste innlegg