DET ER OVER

 

Denne dagen har vært veldig fin, men også litt kjip da det var tid for hjemreise igjen. Jeg har hatt et veldig fint besøk i noen dager nå, som dere sikkert allerede har fått med dere på Instagram. Det er så rart hvor tomt det blir når man har hengt med et annet menneske døgnet rundt i flere dager, og plutselig blir alene igjen. Jeg kjenner veldig på det akkurat nå, da jeg nettopp kom hjem fra å ha følgt han til flytoget.

Jeg blir heldigvis ikke alene lenge, for nå er jentene på vei hit. Så klart, haha! Vi skal ha en skikkelig koselig jentekveld sammen med sleepover hos meg. Det gleder jeg meg veldig til! Selv om vi har truffet hverandre disse dagene også, har jeg savnet de likevel da vi ikke har hengt sammen like mye som vi vanligvis gjør. 

Åh, jeg føler meg generelt bare veldig heldig for tiden, dere. Jeg er omringet av så utrolig mange fantastiske mennesker at jeg har ikke ord.. Hva har jeg gjort for å fortjene alle disse fine personene? Jeg er så vanvittig takknemlig for absolutt alle jeg har i livet mitt i dag. Jeg føler virkelig at jeg endelig kun har mennesker som er genuine rundt meg, og som jeg vet har gode intensjoner og som er til å stole på. 

Nå kom Newa akkurat inn døren her, så jeg får runde av. Ville bare oppdatere dere. <3 Jeg har knipset masse bilder de siste dagene som jeg har planer om å dele med dere i neste innlegg senere i kveld. Ha det best enn så lenge, så skrives vi igjen veldig snart! Stor klem.

4 kommentarer
  1. Wow!! For en kjekk kar😍 Dere sammen blir jo helt AMAZING! Ser allerede for meg de #goals- bildene dere kan ta sammen🙈 Hvis han er like fin inni som utenpå har du virkelig kapret alles drømmemann💑 Heier på dere❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg