Ja, vi er sammen.

I går valgte jeg og Mathias å dele med dere at vi har blitt et par. Jeg er lykkelig! Mathiasen min. <3 Vi tar det dag for dag og ser hvordan det går. Vi er jo tross alt på Rhodos, og her er det en helt annen hverdag enn det vi har hjemme. Miljøet er også helt forskjellig. Vi har det veldig fint nå! 

Les artikkelen HER.

Takk for alle gratulasjoner. Klem!

39 kommentarer
  1. Så for meg deg og Audun.. Dette kom som et sjokk! .. Men dere er jo to helt fantastisk søte mennesker *-*

  2. Dette er jo kødd hahaa, de vil jo bare ha oppmerksomhet:) akkurat som PH Kevin og Anna… vist dette er seriøst så gratulere!

  3. Wow!
   Amazing!
   Må jo sies det at vi hadde vell forventet deg med en classy boy, siden du var så på med Audun der inne og siden han liksom er så feminin og pynte gutt.. Men så ender du opp med en sikkelig gutte gutt, synes dere er kjempe søte <3 You go girl.! Godt faktisk å se det at du liker sånne typer også, for det avkrefter vell en del om at du er ei sikkerlig dolle og at du ikke tar folk ut i fra utseende, emn for sånn som dem er! Vi digger det! Og for å si det sånn, digger deg sikkert 1000 x mer nå! <3
   Og hvis dette er PR-stunt så er det jo et svært stygt et vil vi bare si, for dette går på følelser og følelser kødder man ikke med!
   Ønsker dere begge masse hell og lykke <3
   Digger dere <3

  4. Prøver vel å bli mere kjent og få mer lesere eller kjeder de seg der nede. PH Kevin og Anna gjor jo det samme for å få oppmerksomheten…. kjipt for de som trur på dette og dårlig gjort av dere… 🙂

  5. Så koselig Isabel. Jeg fulgte dere hver dag på Paradis Hotel og Mattias er en herlig fyr. En skikkelig gla`gutt og svigermors drøm. U go girl og gratulerer til dere begge to.

  6. Men herregud da! Skjerp dere! Hvis dere ikke har noe positivt å si om at Isabel og Mattias er i et forhold kan dere vell bare slutte å kommentere!
   Isabel og Mattias er faktisk bare mennesker, selv om de er kjendiser, er det ikke ALT de skal tåle heller! Blir så irritert på hvorfor folk skal rakke ned på andre!
   Hvis de er lykkelige er det jo herlig for dem <3
   Hvis dere selv er avstandsforelsket i noen av dem og får det bedre hvis dere sprer dritt, så seriøst voks opp!
   Jeg vet hvor mye en blogger kan bli ødelagt av negative kommentarer!
   La henne være og slutt å lese bloggen til Isabel da om dere har så mye i mot henne så burde vell dere "haters" finne på noe annet å gjøre enn å bruke energi på noe dere ikke synes noe om!
   Og BTW hvis det er sjalusi fordi Isabel er kjent og greier, så burde de som i alle fall ha lest bloggen til Isabel før hun ble med i PH støtte ryggen hennes! Og ja, vi har fulgt bloggen til Isabel før hun ble med i PH! Så ja vet kanskje litt mer om henne enn det kanskje andre gjør!
   Bli voksen og la henne være!
   Kjære Isabel.
   Måtte bare! Klarer ikke å se på det at folk sier og synser + skriver så mye dritt!
   Har lest bloggen din lenge før du ble med i PH og vet kanskje mer enn de fleste, så synes ikke du bør oppleve så mye dritt bare fordi du er blitt kjendis!
   Stå på videre! You go girl! Hev deg over dem, du er sååå mye bedre!
   Digger deg <3
   Kos deg på Rhodos og ha det herlig sammen med Mattias, samme hva folk måtte mene ikke la de få knekke det dere har sammen <3 Ser jo bare på Martine og Pirre, de har sikkert opplevd mye dritt de og, men sammen er de sterke og de vet i alle fall hvor de har hverandre <3
   Keep it up, Isabel <3
   Love&Love fra Terje og Yvonne 🙂

  7. Herregud så frekk dere er!! Hvorfor skal dette være et PR-stunt?! Tenk hvis de faktisk er forelsket. Ta dere sammen folkens.
   – Kjempesøtt par♥

  8. hei jeg har akkurat begynt å blogge det er ikke lett for å si det sånn så jeg lurte på om noen ville sjekke bloggen og gi tilbake melding og den ser bra ut bloggen heter martagatalska.blogg.no

  9. Dette er garantert et pr stunt. Akkurat som Kevin og Anna gjorde for å klamre seg fast til berømmelse. Lol.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg