TOUCHDOWN BALI

Reklame | nelly

LEVIS SHORTS HER (20% rabatt & alle str inne) & BIKINITOPP HER (også 20% rabatt)

LET THE VACAY BEGIN

Heiii fra Bali, dere!! Herregud for et h*lete (beklager språkbruket) det var å komme seg hit, men vi kom nå frem til slutt. En reise som i utgangspunktet skulle ta oss 17 timer, endte opp med å ta nærmere 30. Ikke bare ble vårt første fly kansellert og flyttet til 7 timer senere, men tror dere ikke det andre og siste flyet vårt også søren meg ikke ble forsinket? Joda, med tre timer… Derfor hater jeg mellomlandinger og unngår det alltid om det går, men det er ikke mulig å fly direkte fra Oslo til Bali, dessverre. Dere kan tro vi var slitne da vi ankom villaen i går… Huff. Heldigvis er det marerittet over, og ferien kan offisielt starte!

Det er mange som lurer på hvem jeg reiser med, og svaret er Joss. Dette er vår første reise sammen alene, og jeg må si jeg sliter litt med den delen hvor jeg ikke vil dele så mye om oss. Dere vet jo at jeg ikke er så keen på å ha noe så offentlig igjen etter tidligere erfaringer, men jeg synes det er ganske vanskelig nå som vi er på en ferie sammen. Jeg tenker at jeg får ta det litt som det kommer, men at vi to er på en reise sammen er ikke en hemmelighet i hvert fall. <3

 

Vi har leid oss en dødsfin villa som vi skal bo i halve oppholdet, før vi flytter til neste location. Det er så nydelig her at jeg dør! Den ligger dessuten rett ved havet, og midt i “jungelen”.

Og dette dere… Dette er det beste med alt. Det bor massevis av aper rundt villaen vår som kommer på besøk hele tiden. Vi våknet til at to aper satt på balkongen vår rett utenfor soverommet. Kan dere forestille dere hvor lykkelig jeg er? Jeg ble jo helt ape-frelst da jeg var i Thailand i fjor, og jeg har lengtet ihjel siden. Planen var at vi skulle dra på ape-jakt i løpet av de to første dagene her, men det har vi jo skjønt ganske kjapt at vi ikke behøver. Vi bor jo basically med de, haha. 😍 Jeg er så glad, jeg!!

Jeg mener… Jeg smelter!!! ❤️

Jeg tenker at jeg deler bilder av hele villaen i neste innlegg, men dere har i hvert fall fått en liten sneakpeak gjennom bildene her. Den er helt nydelig, som sagt. Gleder meg til å vise!

NÅ: spise frokost og legge meg ved bassenget. Klem!

44 kommentarer

Siste innlegg