BADET MITT TOTAL RENOVERES!

Reklame | RØRLEGGERHUSET AS

OOOOK! Er dere klar for en liten (les: stor) update fra leiligheten min? La oss ta det fra starten!

Jeg kjøpte meg en leilighet for rundt to måneder siden, og som dere allerede vet er jeg veldig kresen av meg når det gjelder.. ALT. Så derfor var jeg så klart ikke fornøyd med ulike deler i min nykjøpte leilighet, og valgte derfor å pusse opp litt diverse, samt total renovere badet. Dette visste jeg kom til å bli en stor jobb som krevde ordentlig profesjonelle folk. Jeg fikk tipset Rørleggerhuset av Karianne fra Boligjakten, og etter et par samtaler med flinkeste Kenneth (avbildet over her), valgte jeg uten tvil å gå for de!

Jeg sendte avgårde et bilde av hvordan drømmebadet mitt ser ut, og lurte så klart på om dette var noe de fra Rørleggerhuset kunne ordne for meg. Det var absolutt ingen problem, og vipps så var vi allerede godt i gang med hele prosjektet! Jeg er lei av basic bad der det er enkle fliser og “mainstream” stil, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg synes at bad super viktig i en bolig, og derfor var jeg villig til å investere i et fresht, lekkert og luksuriøst bad. 

Jeg kan si så mye som at jeg får helt kriblinger i kroppen av tanken på hvordan alt kommer til å se ut når jobben er gjort. Det kommer til å bli sååå nydelig! Tre stikkord er: speil, marmor og gulldetaljer. Yeeees, du leste riktig! Altsåååå, det kommer til å bli så FAB!!

Jeg tok en tur innom leiligheten for å sjekke status i forrige uke, og da møtte jeg dette synet. En vegg + alt annet på badet er allerede revet, og klart for å pusses opp for fullt. Jeg har aldri pusset opp noe før, så hele denne prosessen er fullstendig ny for meg. Derfor er jeg så takknemlig og sjeleglad over at de flinke mannfolka i Rørleggerhuset påtok seg jobben og leverer den absolutt beste servicen! De er så flinke til å tilrettelegge ens behov og ønsker, samt forklare saker og ting for nybegynnere som meg. 😅 Jeg anbefaler virkelig å bruke de dersom dere skal pusse opp bad eller lignende. For noen dyktige folk!

Sjekk det her, da!

Jeg kommer til å dele mer underveis i prosessen, så klart! Jeg elsker å dele ting fra renoveringen med dere, da det er noe jeg elsker å lese om hos andre bloggere. Håper dere også finner det interessant! 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg