SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2 ⎮ HELT ÆRLIG

reklame: inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

Er du usikker på å dra til New York fordi du er usikker på om du ikke har noen å dra med?

Nei, det er ikke tilfelle. Det kommer mer an på om jeg synes det er verdt det eller ei akkurat nå, for jeg går virkelig all in når det gjelder sparing til leilighet. Det er ikke lenge til jeg skal kjøpe, og om jeg er enda flinkere med økonomien skjer det enda fortere. Derfor er jeg veldig påpasselig og “gjerrig” med pengene mine for tiden, for jeg er så sykt motivert for leilighetskjøp nå at du aner ikke.

Har du enda kjærlighetssorg ovenfor Pierre? 

Jeg har ikke kjærlighetssorg ovenfor Pierre nå lenger, nei. 

Kunne du flyttet tilbake til Stavanger?

Nei, virkelig ikke. Stavanger er altfor lite for meg. Det er en fin by, men jeg trives mye bedre i storbyer. Jeg føler til og med at Oslo er for lite, altså. Om jeg skulle flyttet, hadde det blitt til utlandet. Helst Los Angeles eller et eller annet eksotisk sted.. Bali? Haha. Der er det billig, varmt og sinnsykt fint. Og så er befolkningen de skjønneste menneskene jeg noensinne har vært borti. Så ja, Stavanger er uaktuelt for min del.

Kunne du tenkt deg å vært med i ett nytt TV-program? Paradis Hotel, ex on the beach elle lignende? Elsket å se deg på TV-skjermen!

Å, så gøy å høre! Ja, absolutt. Jeg elsker å gjøre TV. Det finnes nok få saker jeg digger mer enn å være fremfor kamera. Jeg er spesielt sucker for reality. Jeg savner tiden på PH noe ekstremt, det var en av de morsomste og villeste periodene i livet mitt. Tenk at det er over 2,5 år siden? Tiden flyyyr.

Hvordan ser drømmemannen din ut?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk hatt en tendens til å falle for helt ulike “typer” av gutter utseendemessig. Likevel må jeg si at det jeg synes er finest er mørke, muskuløse, tatoverte mannfolk. Og for å være ærlig betyr ikke utseendet like mye for meg lenger. Jeg tror det kommer med alderen, for nå legger jeg mye mer vekt på personlighet. Jeg vil ikke ha en døds deilig mann med shitty personlighet. No way. Har du ikke et hjerte, blir du automatisk veldig lite attraktiv i mine øyner.

Hvordan er ditt forhold til Martine nå? Henger du fortsatt med de fra Paradise Hotel?

Vi har ingen kontakt i dag, men jeg håper hun har det bra! Det er ingen vond tone mellom oss fra sist vi pratet, men det er en god stund siden. Jeg ønsker henne alt det beste. Svar på ditt andre spørsmål: henger og henger… Jeg har god kontakt med Sara, Linn og Mathias fra min sesong. Vi prater ofte og det er jeg glad for. De er noen fantastiske venner som jeg verdsetter super høyt.

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år, født 5 april 1994.

Hvilken religion?

Jeg er ikke religiøs overhodet, men på papiret er jeg “kristen”. Det vil si at jeg konfirmerte meg kristelig, men helt ærlig har jeg vansker med å tro på noe religiøst. Jeg håper at det finnes noe etter døden, men jeg er tvilsom. Skulle ønske jeg var troende da, det må være fint å ha noe å kunne tro så sterkt på. Jeg føler bare at jeg har opplevd for mye fælt i livet (spesielt som barn) at tanken på en Gud finnes er veldig langt borte. Religion er noe man kan diskutere i mange døgn i strekk, det er et interessant tema. 

Har du tips til fine vinterjakker?

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER

Disse jakkene synes jeg er super fine og rimelige i pris. Jeg har nummer 2 og 3, faktisk! Foruten om det kan du finne masse fine vinterjakker HER.

Hvordan tjener du så mye og hva er lønnen din?

Jeg tjener penger på bloggen min. Pengene generes via klikk, annonser og affiliateslenker. Lønnen min varierer litt, men normalt sett tjener jeg aldri mindre enn 200.000 kroner på en måned. Så klart finnes det noen måneder som er dårligere enn andre, men i løpet av året 2017 har jeg ligget på 200k i snitt per måned (sett bort i fra sommermånedene da jeg tok meg “ferie”). Forrige lønn kom for eksempel på 350.000 kroner, så det varierer med andre ord ganske mye.

Føler du deg trygg når du legger ut lettkledde bilder?

Ja, om ikke hadde jeg naturligvis ikke postet dem heller. Med det sagt, føler jeg ikke akkurat at jeg poster så masse lettkledd? Med mindre du sikter til bilder der jeg går i bikini?

Er du araber eller iraner? Hvis du er iraner eller araber kan du snakke en av språkene?

Jeg er halvt araber og halvt iraner. Mamma er nesten hel persisk, og pappa er fra Irak.

Hvor mange “nye” bloggere leser du?

Veldig få, faktisk. Jeg er dødsdårlig på å oppdage nye, flinke blogger. Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet om dere har noen gode tips til meg, jeg elsker jo å lese blogg. Kanskje du blogger selv? Legg igjen din bloggadresse isåfall. ❥

Hva slags produkter bruker du til ansiktsminken din? Syntes du alltid har makeup on F***** POINT! Også har du en så fin glød.

Tusen takk! Jeg bruker Urban Decay All Nighter foundation, Laura Mercier setting powder, Huda Beauty sitt highlight palette, NYX countur palette og concealer fra NARS. 

Når hadde du sist sex?

Haha, så var det disse sperrene da…. OK, i går. Kleeeeint.

Hva er grunnen til at du ikke kunne bo hos moren din og at barnevernet kom inn i bildet?

I og med at jeg har småsøsken har jeg helt fra starten tatt en beslutning om å ikke prate om det. Jeg vil så klart ta hensyn til dem, og de kommer i første rekke hos meg. Men, jeg har alltid sagt at jeg har lyst til å skrive en bok om barndommen og oppveksten min. Det er fortsatt bare en drøm, men jeg har pratet om det i flere år. Når søsknene mine blir litt eldre, kommer det nok en bok. Vi får se om jeg klarer å få meg selv til å dele noe så sårt med omverdenen, for det er jeg faktisk egentlig ganske i tvil om. I dag er det kanskje to personer i livet mitt som vet litt av historien om hva jeg har gått gjennom, men kun storesøsteren min vet alt. Ingen kan nok tenke seg hva det er en gang, for det er saker som man ikke en gang kan forestille seg at et barn har blitt utsatt for. Jeg kan si så mye som at barnevernet var tilstedet under fødselen min. Jeg har vokst opp med barnevernet gjennom hele mitt liv. Og apropos det: jeg er så glad for at barnevernet finnes. Selv om jeg egentlig kan gå til sak mot dem og vinne mange millioner for grove feil de har gjort, har jeg valgt å ikke gjøre det. For til syvende og sist reddet de mitt liv. Jeg begynner å gråte når jeg skriver dette, det er så vanskelig for meg å åpne meg om dette. Og vet dere? Det med min bakgrunn gjør det så utrolig tøft for meg når jeg får kommentarer som går på hvilket overfladisk, egoistisk og forferdelig menneske jeg er. For dere skulle bare visst. Man vet ikke hva et annet menneske har gjennomgått. Det er så enkelt å dømme hverandre, men sannheten er at vi så og si aldri vet historien til vedkommende.

Hva het du før og hvorfor bytta du navn?

Jeg er født med Shirog som fornavn. Dagen jeg fylte 18 år og var myndig, endret jeg fornavnet mitt til Isabel. Jeg har blitt mobbet for det at jeg har byttet navn tidligere, men folk forstår ikke. Jeg gjorde ikke det fordi at jeg syntes at “Shirog” var så stygt, men fordi at det var knyttet til barndommen min. Det er så mye mer enn folk kan forstå, og derfor prater jeg aldri om det heller. Hver gang jeg hører “Shirog” skriker det i kroppen min.

Hvor er jakken fra?

Processed with VSCO with s2 preset

Den finner du HER! Dette er seriøst favorittjakken min om dagen. Så fin, så varm og så god.

Hva annet språk snakker du?

Arabisk, litt persisk, litt spansk og naturligvis engelsk.

Hva er dine råd til noen som ønsker å gjøre det stort i livet?

Vet du.. Mitt aller beste tips er å gi en lang faen i alle andre. Drit i alle som tviler på deg. Drit i alle som forteller deg at drømmene dine er for store. Drit i dem. Da jeg begynte å tjene gode summer på bloggen husker jeg at jeg ringte min daværende bestevenninne som jeg hadde stått nære i flere år. Jeg ville dele gleden med henne, fortelle henne hvor bra det gikk og hvor glad jeg var. Svaret jeg fikk var typ noe i denne duren: “jaja, nyt det så lenge det varer, for det kommer ikke til å vare vet du”. Fra den dagen kuttet jeg henne mer og mer ut av livet mitt. For der og da forstod jeg at dette var enda en person som ikke hadde troen på meg. Enda en person som skulle få meg til å føle meg liten, at jeg ikke skulle klare å bli noe. Vel, look at me now. 2,5 år senere. Det varte.

Får du flest blikk av jenter eller gutter når du er ute og er det mange som legger an på deg ute på byen feks?

Oi… Jeg vet ikke, vanskelig å svare på selv. Men jeg opplever alltid masse blikk. Alltid. Og så fort jeg er ute, blir jeg vanvittig ukomfortabel. Jeg drar for eksempel aldri ut på byen om jeg ikke har booket et avskjermet bord i forkant, for jeg får helt ærlig panikk av at folk glor. Det er kanskje litt teit, for jeg har tross alt valgt å være offentlig selv, men det betyr ikke at jeg automatisk synes at det er super gøy at folk stirrer meg ned. Det er ukomfortabelt, enkelt og greit. Derimot elsker jeg når folk kommer frem, det synes jeg er døds hyggelig! Virkelig.

Får du mye kommentarer på latteren din? Sykt morsomt å høre på, haha:-)

Haha, morsomt spørsmål! Ja, det får jeg (dessverre haha). Jeg høres jo ut som et stukket esel. 

Har du hatt sex med Pierre etter dere slo opp?

Ja.

Vil du se på deg selv som en lett person å bli kjent med?

Både ja og nei. Eller, jeg tror jeg må svare nei. Hadde det vært i starten av året hadde svaret vært ja, men dette året har jeg gått gjennom så utrolig mye dritt med mennesker som jeg har sluppet inn på meg. Mennesker jeg har blitt glad i. Jeg har blitt sviktet og såret så mange ganger de siste månedene, at nye vennskap har blitt noe jeg ikke lenger orker å legge energi på. Jeg vet ikke hva greia er, er det meg det er noe feil med? For “vennene” jeg har fått det siste året (foruten om Rebecka) har vist seg å være falske. Jeg spurte henne da vi var på ferie om det helt ærlig er jeg som er gal? Er det jeg som er for sensitiv? Er det jeg som skaper dramaet? Rebecka er den mest straight up ærlige personen jeg har i livet mitt, og om jeg har feil eller oppfører meg teit? Da er hun den første som sier i fra. Hun er ærlig, og hun sier ting som det er – selv om det ikke er positivt. Svaret jeg fikk var nei. Det er ikke jeg som er problemet. Jeg tror at jeg tiltrekker meg feil type av mennesker. Jeg er naiv og lar folk utnytte meg. Jeg er godtroende, og det ender alltid opp med tårer for jeg blir såret. Så nei, jeg er nok ikke lett å bli kjent med lenger. Jeg har fått opp en sperre igjen. Jeg tar vare på de gode menneskene jeg har i livet mitt i dag som er mine ride or dies, og helt ærlig? Jeg trenger faen ikke noen andre. De er verdens fineste mennesker som fortjener det beste i verden. Det er mennesker som er genuine, og det er alt jeg ber om. 

Føler du at andre PH bloggere hermer etter deg? Innlegg de skriver, og overskrifter osv. Jeg har merket det :p

Ja, det føler jeg av og til faktisk haha. Noe av det er jo straight up kopiering som får meg til å bli litt sånn… Ja, what the fuck, liksom. Men men! Så lenge man spør og krediterer er det en helt annen sak, og så må jeg si at jeg er glad for at jeg gjør noe andre synes er bra.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om Pierre?

Fordi at jeg er så lei av det. Denne bloggen handler om meg og mitt liv, ikke om Pierre og hans liv. Jeg vil ikke tråkke på noens tær, og derfor lar jeg være å ta opp det temaet. Det er privat, og alt som hadde med vårt break up skulle forblitt mellom oss. Mitt innlegg og hans video er tragisk oppførsel fra oss begge, og det er ingenting jeg eller Pierre tenker å fortsette med. 

Synes du selv at du har et samfunnsansvar som en av Norges største bloggere?

Ja, så klart. Men jeg skal si deg det at jeg synes det er utrolig vanskelig. Jeg er 23 år, lever mitt liv så godt jeg kan og det er klart at jeg tar noen feilsteg her og der. Jeg er ung. Det er ikke slik at jeg ikke skal kunne leve som jeg ønsker, fordi at jeg har “ansvar” for alle andre. Slik er ikke sunt for meg å leve. Jeg må få lov til å leve som enhver ungdom. Jeg har min usikkerhet, jeg også. Men så klart prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å ta hensyn når jeg vet at det jeg gjør kanskje ikke er så “bra” (som for eksempel inngrep”). Jeg innså det litt for sent, men jeg gjorde det i hvert fall til slutt.

Har du bodd i fosterhjem?

Ja, fra jeg var 11-17 år. Da jeg var 17 år flyttet jeg ut for meg selv, etter at jeg i forkant av flytten bodde på instutisjon i 8 uker.

Hvor kan man se serien stranger things? 

Den kan du se på Netflix. Døds bra! 

Føler du ikke skam på at du er så lettkledd på sosiale medier?

Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg gjort det? Slik tankegang har jeg aldri forstått meg på. Kropp er fint! Hva er det som er så skamfullt over en kvinnekropp? Jeg poster da aldri drøye bilder.

Tjener alle toppbloggere like mye som deg?

Nei. Vi er ikke mange som tjener så mye.

Hva var planene dine før du begynte å jobbe? Altså hva ville du ha «blitt»?

Jeg hadde alltid en drøm om å jobbe i barnevernet, som barnevernspedagog. Jeg tror at jeg hadde vært suveren i den jobben, mye på grunn av at jeg selv har vokst opp med barnevernet i livet mitt fra dag én. Jeg vet hva de gjør rett, og jeg vet hva de gjør feil. Jeg vet også hvordan man på best mulig måte skal hjelpe barn som ikke har det bra i hjemmet. Det er noe jeg håper at jeg skal kunne jobbe med på en eller annen måte en gang i løpet av livet. Om jeg blir lei av blogging og livet som offentlig, er dette uten tvil det jeg vil falle tilbake på. Det eneste problemet er at jeg vet allerede nå at det hadde vært veldig psykisk krevende for meg, for jeg hadde aldri kunnet legge bort “jobben” når arbeidsdagen var over. Åh Gud, jeg brenner virkelig for dette.

Angrer du på at du ikke ble med bloggerne selv om det var dårlig betalt? Det gir jo meget god pr og er en stor fordel på lang sikt. Tenkte du for kortvarig der?

Ja, det var nok litt dumt fra min side å fokusere så mye på lønnen, men jeg ser på TV-innspilling som jobb, og det er jeg ikke så giret på å gjøre nærmest gratis. Det var kanskje litt teit, for jeg er helt sikker på at det hadde vært en opplevelse og ikke minst bra for meg PR-messig. Men men, det kommer alltids andre muligheter vet dere. Hehe! 😉

Hva ønsker du deg til jul?

Absolutt ingenting. Jeg føler jeg har alt jeg trenger. Om det skulle vært noe, må jeg si en opplevelse kanskje? Jeg vet ikke, jeg sliter med å komme på noe.

Hvem tar bildene av deg? 

Venner eller familien min. Ellers er jeg flink til å bruke selvutløseren på kamera også, dersom jeg er hjemme og skal ta bilder inne. 

_____

PUUUH! Det var mange spørsmål, det. Jeg håper du fikk svar på det du lurte på, og om ikke: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg forsøke å få svart på det i neste innlegg. Klem!

116 kommentarer
  1. Hvorfor sier du alltid att du er fra Stavanger viss du egentlig er fra Nærbø, 40-45 min uten for stvg? Det er jo ikke rart att Stvg er alt for lite når du bodde på Nærbø og gikk på skole på Bryne..
   Men så må jeg også bare si att det er sykt kult å ha person som deg å se opp til som er fra nær området og att det faktisk går ann å bli noe så stort selvom du bor på en liten plass som Bryne!

  2. Bryne: Jeg har aldri bodd på Nærbø 🙂 Jeg er født og oppvokst på Randaberg, 10 minutt fra Stavanger. Jeg ble derimot flyttet til Undheim da jeg ble plassert i fosterhjem, men der bodde jeg i 5-6 år. Etter det bodde jeg på Hundvåg, Randaberg (igjen) og på Bryne. Jeg er fra Randaberg, da. Så derfor sier jeg Stavanger 🙂

  3. Du pleier jo alltid å dele på bloggen hvor du reiser. Hvorfor nevner du ingnting om denne weekend turen du er på nå?

  4. Hva er status mellom deg og Pierre nå? hvor ofte treffes dere? Håper du kan svare på disse <3
   Liker veldig godt at du er så ærlig i spørsmålsrunden. Kommer frem en ny side av deg som jeg digger!

  5. Har du tatt fillers under øynene ? 🙈 Isåfall anbefaler du å dra ril Marit å ta fillers under øynene? Vet du eventuelt
   om noen har tatt det?

  6. Har du opplevd issues med pustingen din etter neseoperasjonen? Hvilken klinikk dro du til? Har du noen tips til en som vurderer en neseoperasjon?

  7. Tror du at det at du har hatt en såpass vanskelig barndom er en medvirkende årsak til at du har valgt å utføre såpass mange kosmetiske operasjoner? Det er på ingen måte ment som kritikk, men tanken slo meg plutselig at de operasjonene kunne være en måte å distansere seg fra den sårbare jenta som opplevde så mye fælt – og bli en “ny”, sterkere og “bedre” versjon av seg selv.

  8. Elsker hvor ærlig du har vært i denne spørsmålsrunden! Får en større respekt for deg og bloggen din. Du har gjort en veldig god jobb og dette gjør det verdt å lese bloggen din🙌🏽❤️
   Det er vanskelig å åpne seg for så mange mennesker og du er tøff som tør. Håper du får mer positive enn negative tilbakemeldinger, for jeg elsker de gangene du åpner deg for oss. Det blir såå satt pris på, og jeg er neppe den eneste som synes det. Ikke la haterene ta bort denne (åpne og sårbare) siden av deg!

  9. Helt sjokkert!!!du tjener mer i mndslønn enn jeg i årslønn trist for min del men fint for deg selvsagt.kjenner ingen med den mndslønna….ingeniør samboer tjener 40000 i mnd…. What a world

  10. Når kommer innkøps videoen fra Dubai og Bali? Har du ikke hatt tid eller tenker du å ikke lage den?

  11. Syntes du alle, uavhengig av yrke kan dele så mye av kroppen sin på sosiale medier? Hva om en lærer på 24 år la ut slike bilder? Eller en ansatt fra barnevernet?

  12. Jeg digger disse svarene! Creds til deg for å være så åpen, og for at du tør å innrømme at du har tatt feil tidligere. Du har i gjennom årene provosert meg noe helt ekstremt i perioder, men nå synes jeg faktisk du fortjener førsteplassen. Stå på!

  13. Syns du viser en litt mer ydmyk side av deg i svarene på disse spørsmålene, og det liker jeg veldig. 🙂

  14. What? Lurer virkelig så mange folk på hvem du har hatt sex med, og når du hadde det sist? Hva kan det i det hele tatt være relevant for, og HÆ? Hvorfor? Hva f*** er galt her? Bare tenk på det. Dere lurer på når et villt fremmed menneske sist var naken, på det ALLER mest intime og private. Og hvem den nakne personen nr. to er. Tydelig at dere ikke har reflektert over hvor sjukt det er. Dagens samfunn er et sirkus. Nesten tom for ord, faktisk.

  15. Vet du – jeg får mer og mer respekt for deg. Helt sant det du sier , man skal faktisk ikke uttale seg om andre mennesker uten å vite hele sannheten. Man kan gjerne være uenig, men må man være ond? Ønsker deg alt godt.

  16. høres ut som du ikke trenger utdannelse- hva gjør de rett og galt og hva mener du du ville gjort riktig. hilsen bvped

  17. Poster på nytt noen spørsmål siden de ikke kom med denne gangen 🙂
   Veldig bra svar så langt! Har virkelig fått ny respekt for deg!
   Hvorfor føler du at du trenger å bruke clickbait-overskrifter istedet for ordentlige overskrifter? Syns du ikke innholdet i innleggene er bra nok til at folk klikker seg inn uansett?
   Hvorfor svarer du nesten aldri på konstruktiv kritikk i kommentarfeltet? Syns du ikke det er noen forskjell på kritikk og hat?
   Hvilken blogg på topplista liker du best og minst, og hvorfor?
   Hva liker du best med din egen blogg, og hva kunne du tenke deg å forbedre?
   Er du flink til å lytte til andre? Noen ganger kan deg virke som du er fast bestemt på å ikke ta i mot råd fra andre…
   Er du flink til å gi gode råd til andre? F.eks venner eller familie?
   Har du god selvtillit og et godt selvbilde?

  18. Jeg lærer så mye om deg via disse spaltene!
   Jeg er virkelig for en bok om barndommen din! Jeg hadde definitivt lest den 🙂
   Håper deg alt vell, ha en fin kveld videre!

  19. Synes du ikke leppene dine ser ganske klumpete ut? Som feks på dette bildet. Har du vurdert å bygge de opp på nytt et annet sted?

  20. Heia deg!! Synd at mange mennesker misforstår deg. Du virker som en utrolig snill og sterk person, med en tung bakgrunn. Folk burde virkelig tenkt over hva de skriver før de poster det. Jeg unner deg alt godt 🙂

  21. Du som tjener sååå godt.. burde jo bare ta deg 4mnd å spare til egenkapital. Skjønner virkelig ikke hvorfor det har tatt deg en evighet å kjøpe leilighet. Syns du har snakket om det veldig lenge

  22. Kunne du lagd en videoblogg der du snakket litt arabisk og persisk med familien eller venner som snakker det? Er veldig kult at du snakker det😊

  23. Du ga meg så mye mere lyst til å følge deg nå. Endelig får vi et bedre inntrykk av hvem du er og muligheten til å se på deg som et menneske med en historie. Tror nok dette gir det en del flere lesere.

  24. Hei <3 Jeg synes du er så tøff som står imot all dritten du får kastet mot deg titt og ofte. Og jeg synes det er så vanvittig at andre bloggere opp gjennom har rakket ned på deg! Såå urettferdig, og det lyyser av sjalusi. FLINK er du! Og vi jenter må s e r i ø s t slutte med dette jantelov-tullet og heller begynne å heie på hverandre mer!
   Jeg har lagt merke til at du ikke er noe særlig på events og sånne ting som mange andre bloggere pleier å dra på.. Er det noen spesiell grunn til det? Og hva slags innstilling har du ift å bli kjent med andre bloggere?<3

  25. Whaaat! Du må jo snakke arabisk for følgerne dine <3 elsker å høre når andre snakker andre språk! Haha 😀 Får fort en annen stemme når de legger om.

  26. Såå fint du har lagt ut så mange spørsmål og svar i de siste innleggene dine! Kan du please lage en video eller bilde tutorial med hvordan du sminker øynene dine også???
   Du har de vakreste øynene jeg noen gang har sett! Har du operert de større , evn hvordan operasjon, eller er du bare velsignet fra naturens side med store øyne og sminke og vippe skills? Bruker du vippe extensions, eller fake lashes du klistrer på hver dag? Goals! Please lag en video eller bildeserie med hvordan du fikser øynene dine Isabell!

  27. Så fine svar! Har digga deg siden pærra. Føler man blir «kjent» med deg på en annen måte etter å ha lest disse svarene. Har så sykt respekt for deg! Disse svarene er så ærlig at man kjenner det langt inn i hjerterota.. Jeg har selv vært i barnevernet omtrent hele livet mitt (jeg er 19), så jeg føler jeg kan relatere til det du føler, selvom du sier så lite❤️ Skulle ønske vi kunne blitt venner eller noe, haha😂 Du er rå! Håper du skriver en bok en gang, jeg vil også gjøre det. Skulle ønske jeg kunne møtt deg og ta en prat, du virker som en så spesiell person.

  28. Hadde vært moro være toppbloggeruten så mye spørsmål. Lønna hadde også vært grei å ha nå, men hadde jeg vært på din alder hadde jeg nok svidd av dem fort. Jeg har brukt mange år på å bli klok 😂😂😂😂

  29. Liker at du er så ærlig og god mot alle rundt deg. 2017 var året ditt med mye hat og nedturer, men liker at alle ikke er som deg. Tror nok 99% av det du får er på grunn av sjalusi, for aldri har jeg lest om noen som er så god mot mennesker som deg! Jeg har aldri vært en typisk fan, men tror kanskje jeg begynner å bli det jo mer jeg leser bloggen din! Er liksom ikke noe vondt ii deg, hadde jeg møtt deg på byen så hadde jeg 100% gått mot deg, ikke som en fan, men som en person som bare elsker det du driver med! 🙂 herregud, U rock!

  30. wooow, elsker dette innlegget! du er rå, elsker deg og bloggen din <3 fortsett med det du gjør, du er en inspirasjon og fortjener det beste! Veldig sterkt gjort av deg og skrive så mye personlig, setter pris på det! Håper du har det bra

  31. Tenker du at du kan bruke barndommen din som en unnskyldning for hvordan du behandler andre mennesker? Det synes ikke jeg

  32. JEG BER DEG. FORTSETT SÅNN HER. FORTSETT MED ÆRLIGHETEN. Takk for dette innlegget! Du viser en ny side av deg selv! Og det er helt konge. KEEP ON GOING GUURL

  33. Takk for at du deler, du er så lik meg. Jeg har også vært under barnevernet! Grusomt. Idag er jeg så full av angst og traumer etter dette, at jeg lever ett liv innenfor huset.
   Heldige du som har klart deg så bra!! Takk igjen for at du deler! Du er skjønn!

  34. Ser du legger ut en del av moren din på snap og sånn. Virker da som det trøbbelet som har vært før (snakket om i et av spørsmålene) er over eller er det fortsatt noe som henger igjen?

  35. Jeg føler at du har gjort deg fortjent til topplisten disse siste dagene. Fyfan, stå på!!! Endelig begynner du bli deg selv igjen På bloggen.

  36. Vet du hva Isabel, du er faktisk et av de beste forbildene i denne bloggbobla. Du står i det samme hva folk slenger til deg av ufine og sjalue kommentarer. Du er deg selv og det er virkelig så utrolig inspirerende. Jeg digger deg og heier på deg<3

  37. Kunne du fått tak i en rabattkode på Nelly igjen?<3 Forresten, helt siden ph har jeg digget deg og jeg klarer ikke se det negative ved deg som mange andre ser! Du er jo bare deg selv og hva er galt med det! Sykt pen<333

  38. hva er vitsen med utdanning når du kan bli blogger og ta outfitsbilder og samtidig tjene nesten årslønna til folk hver måned…denne verdenen er fucka opp

  39. Så flotte, grundige og ærlige svar. Digger deg for at du tørr å være så åpen på bloggen. Føler det er det som skiller deg fra mange av de andre! Stå på <3

  40. Elsker deg. Herregud, frysninger og tårer i øyekroken av dette innlegget. Du er sterk du. Assa Gud. Elsker deg mer og mer for hver dag wow. Du får det virkelig til, Isabel. Virkelig
   (Hadde forresten elsket å se deg på skjermen i fremtiden , bloggerne eller noe lignende whatever jeg hadde digget det så utrolig mye.)

  41. Hei!
   Så flink du er til svare på alle disse spørsmålene, det må ha tatt litt tid 🙂 Besøk gjerne hjemmesiden gme.blogg.no

  42. Takk for at du deler om både operasjon og annet og er sp ærlig 🙂 jeg er 31 år og er utdannet sosionom og jobber i barnevernet. En meget givende og engasjende jobb. Å jobbe me barn og unge er absolutt helt supert og jeg fikk tårer i øynene når du skriver at du kunne saksøkt men lar vær fordi de reddet livet ditt. Det er flere sånner som deg som tør og si at vi også gjør noe bra og ikke bare får kritikk, som vi må høre fra 🙂 Du virker som ei super dame og ønsker det all lykke videre 😊

  43. Setter stor pris på ærligheten og dette er kanskje ett av mine favoritt innlegg av deg, fordi det var så ekte og at du turde å åpne deg såpass mye, veldig tøft gjort!! Kommenterer aldri, men følte dette fortjente en positiv kommentar, respekt 🙂

  44. Digger at du har vist en annen side av deg!! At du faktisk er ærlige på spørsmål som me faktisk e interessert i!! Det er en slik side eg vil se av deg! 🙂
   Du har snakka om flere ganger at du skal lage sminkevideo.. Korti komme den?
   Pleier du å henge med Pierre?
   Har du kontakt med pappaen din?
   Hvor gammel var du da du fekk kontakt med mora di? ( virke som dere har så godt forhold nå, så hadde aldri trodd du hadde bodd i fosterhjem pga forholde til deg og mora di)
   Søskna dine, er di hel søsken? Har alle dere samme far?
   Hvorfor ser vi aldri til far din?
   Hvor vil du ha din nye leilighet?
   Vil du ha ny kjæreste?
   Har du ennå noe kontakt med venner fra Bryne?
   Hvor mye vil den nye leiligheten ligge på? Hvor mye vil den koste?
   Kan du fortsette me å vær aktiv på snap? Filme sånne løgne ting med morå di Hahahah ler!
   Ble du tatt i fra mora di me en gang du ble født? Eller ble du tatt av b.verne når du var 11?(veldig trist å høre, forstår at du syns de er tungt)

  45. Hei! Synes det er kult at du er så ærlig. Du skriver selv at du føler du har et visst samfunnsansvar, og du har tidligere sagt du er klar over at folk, da spesielt unge ser opp til deg. Derfor tenker jeg at det hadde vært helt sykt bra og hjelpsomt for så vanvittig mange dersom DU klarte å heve deg over fortiden og fortelle din historie om et liv med barnevernet i hælene. Skjønner at det må være vanskelig og tungt, men tipper du ville fått så sykt mye gode tilbakemeldinger og virkelig følt på at du har bidratt med noe skikkelig samfunnsnyttig. Bor selv hos min fantastiske bioloiske familie, men vi har vært beredskapshjem i flere år. Fosterbarn er ofte verdens fineste barn, som har et større hjerte og en omsorg overfor andre mennesker mer enn noen andre. Likevel er det få som både vet og ser dette, handler om å se gjennom “skjolet” deres, som de bruker for å beskytte seg selv. Det trengs å sette fokus på dette området, og spesielt fra mennesker som selv har opplevd det og videre kan tipse og råde disse barna videre i livet. Håper virkelig du finner ut av at du vil dele historien din, personlig hadde jeg satt pris på en slik “kunnskap” for å kunne hjelpe fosterbarna videre!!

  46. Åå kjære Isabel! Du svarer så fint og ikke minst BRA. Jeg er faktisk helt imponert over deg. Du står i alt hatet og klarer å være så ærlig, fornuftig og rimelig om spørsmålene du får. Jeg har ikke ord, du er så sterk og flott dame! You Go Girl

  47. Hei! Jeg vil bare si at du er utrolig sterk❤️ Jeg har vært innenfor barnevernet selv, og mine to små søsken.. Jeg vil bare si at jeg forstår va du har vært igjennom og går igjennom, men samtidig ikke. Og det virker som at du har en positiv innstillig ovenfor barnevernet, (i og med at de reddet livet ditt) i motsettning til meg. Men, jeg ville bare si at du er utrolig sterk, nydelig og utrolig pen! Og du er så mye bedre enn de som hater på deg! Ikke la noen dra deg ned, de er ikke verdt tiden din!❤️ Stå på vidre og gjør det du gjør aller best❤️

  48. Hei! Den rosa jakken er så sykt fin, men den ble selvfølgelig utsolgt med en gang i dag! Vet du noe som helst om hvilken tid den kommer tilbake?
   <3

  49. Jeg har absolutt ingen aning om hvordan det er å vokse opp med barnevernet i nakken, så jeg kan ikke uttale meg noe om det.
   Men det gjør godt å se deg skrive at du synes de reddet deg. Jeg har en mor som har jobbet i barnevernet i mange år, og det er en jævlig påkjenning å jobbe med barn som trenger hjelp. Hun har opplevd mye elendighet blant familier, og spesielt med de som har utenlandsk opprinnelse (rent og pent fordi vi lever etter forskjellige “regler”)
   Vil bare understreke det at for barnevernet sin del, så er det ikke bare å hente en unge ut ifra en familie. Det er lange prosesser for at noe slikt kan skje, og det skjer i stor grad for sikkerheten rundt barnet. Man har selvfølgelig en liten prosent hvor ting ikke går helt etter planen, men reglementet innenfor dette er veldig strengt og gjøres ikke med mindre det absolutt er behov for å verne barnet.
   Jeg tror du har kommet deg sterkt ut av det, det virker i alle fall til en viss grad. Selvfølgelig så har alle mennesker sine sider ved seg selv som en må jobbe med å akseptere, der finnes det intet unntak. Jeg håper at livet for din del gir deg glede og lykke videre, du har all grunn til å smile.

  50. Jeg har også vært i barnevernssystemet siden før jeg ble født (altså mens jeg var i magen) og har opplevd mer enn de fleste på min alder skulle trenge å oppleve, og har også grunnlag for sak mot barnevernet. Men som du sier har de reddet meg og. Lurer dog på om du ikke ser for deg det kunne blittt hardt å ha dette som evt yrke selv? Forstå meg riktig, all erfaring fra barndommen kan hjelpe barn i vanskelige situasjoner og når man er sviktet grunnet barnevernstabber, forstår man vell ekstra godt hvilke konsekvenser en feil kan gi… Jeg ønsket lenge å søke barnevernsstudiet, på samme grunnlag som deg, men har nylig innsett at jeg personlig ikke hadde klart det, fordi det ligger så sårt, og saker kan bli mer personlig og vekke gamle minner.. Så det jeg egentlig lurer på er hvordan du tror man kan takle en slik jobb, med en bakgrunnshistorie og et utgangspunkt mange andre ikke har?
   Spør ikke for å virke nedlatende, spør rett og slett fordi jeg virkelig ønsker å jobbe innen barnevern, men som sagt tidligere, ikke tror jeg takler det. (Og ønsker gjerne å gjøre noe med den tanken)
   Stå på! Utrolig å se hvor langt i livet man kan komme seg, om man bare ikke gir opp, og virkelig har tro på seg selv!❤️ Om du skriver bok er det ingen tvil om at jeg kjøper den og leser den! Keep up the good work!

  51. Jeg er ti år eldre enn deg, og en av de som har rullet øyne av deg og lest bloggen stort sett fordi jeg synes den har vært underholdende, i den forstand at jeg kanskje har «ledd litt av deg». Kan jeg beklage meg? De to siste innleggene har fått meg til å innse at du er jo bare ei vanlig jente, som i tillegg har hatt en vanskelig barndom og fortid. I skyggen av alle operasjoner, reiser og dyre innkjøp, så er du et menneske du også, som er privilegert med mer penger enn gjennomsnittspersonen. Jeg BEKLAGER.

  52. Hei! Jeg går barnevernspedagogutdanningen på NTNU, har du noen tips til oss studenter? Med tanke på at du har erfaring innen barnevernet og nevnte at de gjør en del feil☺️ veldig nyttig for oss å vite med tanke på at vi snart skal ut i jobb selv og ønsker selvfølgelig å gjøre det på best mulig måte

  53. Jeg leser bloggen din for mer enn ett år siden nå. Dette innlegget er ditt beste. Ønsker mer av det fremover og gleder meg til at du uttgir boka di en dag! Du hadde vært en helt fantastisk og unik barnevernspedagog!Barna som har det ikke bra trenger flere som deg. Håper du blir det en dag, men først lev livet, kos deg, ha det gøy sånn som du gjør nå! Og ikke vær trist, du har allerede gjort noe helt fantastisk med livet ditt og det blir mye bedre for deg i fremtiden også!

  54. kjære isabel!
   du er en flott jente, som tørr å ha egne meninger. selv om jeg ikke alltid er enig i det du skriver, så respekterer jeg det. Alle er forskjellige, og selv om jeg kan tenke «herreguud» til mange av meningene dine, så hjelper det å tenke at du sikkert hadde ristet på hode av noen av mine meninger. jeg tror alle burde gå litt inn i seg selv, å bruke hodet før de hamrer løs på tastaturet. for det er nemlig ikke sånn at fordeom noen skulle mene noe annet enn meg, så er det feil. tvert i mot, det beviser bare at alle er forskjellige. stå på isabel, du gjør en god jobb! klem fra nord-norge ❤️

  55. Flotte svar Isabell! <3
   Følg gjerne min blogg! Det er en blogg i hovedsak om psykisk helse <3
   Jeg har slitt med angst og deprisjon de siste 4 årene, og syntes det er flott og være åpen om det ❤️
   Følg meg også mer enn gjerne på Snap, Isabell : datamus ❤️
   Du er fantastisk! <3

  56. Hvis du skriver bok en gang så lover jeg å lese den for du skriver veldig underholdende og samtidig korrekt grammatikk også.

  57. Isabel, nå har jeg fulgt bloggen din en god stund (det var også jeg som tipset deg om det med KA på snap), og må bare si; min respekt for deg vokser for hver dag! Jeg digger hvor ærlig og rett frem du er! ALDRI, ALDRI, ALDRI slutt å være ærlig!! 🙂
   Til deg anonym som skrev “hei Shirog! For et stygt navn!”, eller tilsvarende: hva feiler det deg? Ble du oppdratt i dassen, siden du er så jævlig bedriten? Voks opp, patetiske drittmenneske! Isabel ønsker å bli kalt Isabel, og det skal vi respektere. Om du synes navnet Shirog er stygt så skal du vel få synes det, men det trenger ikke ropes ut, vel? Jeg vet ikke hva du heter, men jeg er temmelig sikker på at et sted der ute, er det et menneske som vrenger seg i vemmelse av å høre akkurat DITT navn, også.

  58. Hadde du sex med pierre i rhodos eller her i norge.
   Er dere fuck friends, pleier han å komme innom deg?

  59. kan du særr arabisk? trodde ikke du kunne, har liksom ikke fått d med meg. i hvilken grad? liksom flytende? 🙂

  60. Hvis du skulle vært med på x on the beach, måtte Pierre vært med da? Jeg skjønner ikke helt konseptet haha

  61. Snakker du flytende arabisk? Bare lurer siden du snakket engelsk i Dubai, og vi som bor her snakker jo arabisk til daglig haha 🙂

  62. Hvordan var det å gå fra å tjene “normalt” til å tjene så mye? Ser for meg det er helt konge! Hvor mye bruker du ca. av lønnen din i mnd?☺️

  63. Hei! Lurer på siden du har operert puppene to ganger om du synes det er tyngre for ryggen/nakken nå? Og hvor mye cc gikk du opp i størrelse? 🙂

  64. Hei! Jeg ville bare si at jeg setter utrolig pris på ærligheten din angående klinikken i Istanbul. De siste dagene har jeg lest masse på nettsiden deres, og tenkt at jeg skulle spare nok penger til å kunne dra ned dit i løpet av nyåret. Nå tenker jeg selvsagt litt annerledes. Men syntes likevel det er vanskelig å legge det fra meg. Følger de på Instagram, og syntes de virker utrolig flinke. Og resultatet ditt ble jo også amazing, samme med Sophie Elise sitt (selv om hun mener at henne kun opererte nesen når henne var der nede, he-he). Jeg lurte bare på om du kanskje visste om noen andre klinikker, som er like billige og tilbyr det samme – “aftercare” i en villa postop? Forresten så er jeg 22, og ikke 14 :-))

  65. Du sier at du betaler toppskatt, noe du er svært misfornøyd med fordi du synes du betaler for mye, og derfor ønsker du å starte bedrift i skatteparadiset Dubai. Samtidig sier du at du er kjempelad for at barnevernet eksisterer, og at barnevernet reddet livet ditt. Du vet at barnevernet finansieres av skattebetalere? Tror du Norge ville vært et like bra land å bo i dersom man ikke finansierte offentlige goder gjennom skattepenger? Jeg skjønner ikke helt hvordan du tenker at dette skal gå opp. Ønsker du ikke å bidra til fellesskapet, slik at flere trengende barn kan få hjelp av barnevernet?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg