jeg vil fortelle dere alt

Humøret mitt er like grått og trist som været her i Oslo. BLÆH for en dag! Når været likevel var så kjipt tok jeg endelig det kjedelige skippertaket i leiligheten. Kun en ting gjenstod, og det var å få på plass garderoben min. Det har jeg eeendelig gjort – og godt er det. 🙂 Nå ble plutselig leiligheten så mye større, uten alle de eskene fylt til randen med klær og sko. Deilig!

Jeg føler det er søndag i dag, jeg. Er jeg alene om det? Kanskje det har en sammenheng med dagens aktiviteter. Jeg har tross alt bestilt take away på døren, ryddet og vasket klær. Så spennende har min dag vært, haha. Jo, og så har jeg sendt avgårde de siste bestillingene fra nettbutikken min! Nå begynner det å bli rimelig tomt, gitt. 

Argh nei, dere… Jeg skal avslutte dette innlegget nå, jeg er bare nedstemt og da er det ikke så mye interessant som kommer ut av meg. Selv om jeg aller helst vil skrive ut alt som plager meg, men det kan jeg visstnok ikke. Det er baksiden med å ha en blogg og måtte ta hensyn til andre. Piss. Jeg vil fortelle dere alt.

Hva har dere gjort i dag? Jeg vil gjerne høre! <3

36 kommentarer

Siste innlegg