FEIRER ET ÅRS BOLIGKJØP!

I går var det nøyaktig et år siden jeg vant budrunden og kjøpte leiligheten min! Det var en skikkelig fin reminder å våkne opp til i går. Dette kjøpet er et av det stolteste øyeblikkene så langt i livet mitt. Å eie en egen bolig har alltid vært en drøm for meg, og for fem år siden (før livet mitt tok en bråvending) kunne jeg aldri forestilt meg at jeg skulle klare det i en alder av 25 år – helt på egen hånd, uten hjelp av foreldre. Jeg er så stolt, takknemlig og glad!!

Meg noen få minutter etter at jeg hadde vunnet budrunden og endelig kjøpt meg leilighet! Herregud, jeg husker hvor LYKKELIG jeg var her!! Får nesten litt goosebumps… <3

Til tross for at jeg kjøpte leiligheten, flyttet jeg jo ikke offisielt inn før rundt november. Jeg overtok nøklene til leiligheten i juli, og deretter startet prosjekt oppussing. Jeg har jo pussa opp det aller meste her. Alt fra maling av hele cribben, byttet gulv i hele leiligheten, total renovert bad, revet vegger, bygget om det ene soverommet til en walk in closet, innstallert takrosetter, renovert kjøkken.. The list goes on. 

Det kunne så klart gått fortere med hele oppussinga slik at jeg fikk flytta inn tidligere, men ettersom at jeg var opptatt med Skal Vi Danse fra august til november, hadde jeg likevel ikke hatt tid til å flytte i den perioden. Jeg bodde på Frogner House Apartments de tre månedene SVD pågikk, så jeg stressa ikke med leiligheten på det tidspunktet.

Nå har jeg bodd her siden november, som vil si i rundt 7 måneder. Jeg stortrives her, og jeg elsker virkelig leiligheten min og hvordan resultatet av oppussinga ble. Det er akkurat slik som jeg hadde forestilt meg, og alle detaljene er på plass. Jeg elsker hjemmet mitt!

Jeg tror alltid jeg kommer til å ha et spesielt “bånd” til denne leiligheten når jeg etterhvert kjøper større, for dette er tross alt min først-kjøpte bolig og dermed en stor milepæl for meg. Det gjenstår å se hvor lenge til jeg bor her, før jeg kjøper noe større. Som sagt elsker jeg denne leiligheten over alt på jord og den føles virkelig som mitt hjem, men det er ingen hemmelighet at jeg lengter etter å få mer plass til spesielt garderoben min. Tiden vil vise, men enn så lenge stortrives jeg her og njuuuter at jeg nå har eid den i et år. <3

12 kommentarer

Siste innlegg