DENNE UTDANKER FIFTY SHADES!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Min nye favorittbok – Calendar Girl forført ·

Mia Saunders trenger penger. Ikke hvilken som helst sum, men hele en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens gjeld. Alt virker håpløst, for Mia er bare en servitør med store skuespillerdrømmer. Hun vil ofre alt for å redde sin far, som har blitt skambanket og ligger i koma. Tanten hennes tilbyr henne en mulighet, nemlig en jobb hos Exquisite Escorts. Hun tar den! Oppgaven går ut på å tilbringe en måned sammen med en rik, deilig mann som hun kun trenger å ha sex med dersom hun selv ønsker det. Mias plan er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke som planlagt, overraskende nok.

Denne boka ble jeg helt oppslukt av etter noen få sider! Jeg er egentlig ikke en person som liker å lese bøker, men er det noe som fenger meg må det være bøker i samme sjanger som Fifty Shades. De bøkene har jeg lest, og jeg elsket dem. Da jeg fikk vite at denne slageren, som forresten har kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste, var i samme gate, ble jeg overlykkelig! Den var over all forventning, og om jeg skal si det selv – den utdanker Fifty Shades alle dager i uken. 


Romanen er underholdende, varm og sexy. Calendar Girl er som om Pretty Woman møter Sex og singelliv. Den kommer ut for salg på norsk i dag, mandag 30 mai, og er første av fire i den populære serien. Bok nummer 2 kommer ut 15. august. Jeg venter i spenning allerede! Jeg har blitt helt frelst av denne boken, og det kan jeg garantere at du også vil bli. 

· KONKURRANSE ·

For å delta i denne konkurransen ønsker jeg at du deler den mest romantiske historien din med meg her. Det kan være hva som helst, så lenge det er noe du selv har opplevd som har fått sommerfuglene i magen til å blafre. Syv heldige vinnere får gavekort på boken. Ikke nok med det – det trekkes også ut to hovedvinnere som hver får reisegavekort på romantisk get away verdt 5000,-! Hvor gøy er ikke det? 🙂 Jippi!

I og med at dere vil dele deres historier med meg, tenker jeg at det er på sin plass at jeg deler min med dere, også. Jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg og Pierre var i Rhodos, og istedenfor å dra ned å feste videre med resten av gjengen, dro vi opp i leiligheten. Det var en slik natt hvor himmelen var stjerneklar, og jeg husker at det var så ufattelig nydelig. Vi ble enige om å flytte madrassen ut på takterrassen, og det gjorde vi. Jeg lå i armene hans i flere timer mens vi pratet om hva vi tror er der ute, i universet. Jeg aner ikke hvor mange timer vi lå slik, mens vi hadde småpauser hvor vi kysset og klinte hverandre ihjel. Ah, jeg får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på det øyeblikket, for det var da vi begge to forstod, for første gang, at begge følte noe for hverandre …

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Send inn din historie her, og husk at den beste stikker av med premien! Jeg gleder meg som et lite barn til å lese deres fineste kjærlighets erfaringer. Masse lykke til ♥ 

Du kan kjøpe boken her.

15 kommentarer
  1. Et lite tips: Prøv å dra luggen oppover og vekk fra pannen din, da vil du få den til å virke litt høyere 🙂

  2. Til Anonym: nå må du gi deg. Man får vel søren meg ha håret sitt som man vil. Dere hatere er helt sjuke i huet. Tenk heller på at det er krig i verden. Har det så mye å si om man hat luggen nedover i stedet for oppover? Det er unødvendig hate!!
   Kjære Isabell😊
   Jeg vil bar ESI at jeg er din alle største fan💜 Jeg ble veldig lei meg da du røk ut av PH for jeg håper at du vant. Etter du var med i Ph har jeg følgt med på deg😅 En av mine største drømme rer å få møte deg, det hadde betydd mye 😍😍 Det står på min: hva jeg må gjøre før jeg dør- liste😅😅 du aner ikke hvor kult jeg syntes det er når du svarer på meldingen mine. Da lyser du opp en hel uke for meg😊 Jeg skal ikke lage en mega lang melding om hvor mye jeg digger deg, for da hadde den blitt lang😅😅 jeg vil bare si: stay strong, drit i alt pusset folk kommenterer, det er ikke vært å bruke tiden sin på. De er bare noen sjalue drittsekker som ikke vet bedre. Bare tenk på alle fansene dine. Tenk på meg😊
   Stoooooot klem fra din største fan Sara❤️

  3. Hvis man deler sin historie, forblir man anonym for resten av verden da eller kan hvem som helst se hvem som har skrevet historien?

  4. Det må være utrolig skuffende for en forfatter å få sitt verk sammenlignet med Fifty Shades of Grey, som er bøker med utrolig dårlig språk og vanvittig flate karakterer. For ikke å snakke om å sende et akkurat like bra budskap til jenter som Twilight serien gjør (kast bort alt du er og hele ditt liv for å innfri ønskene til en mann). Så jeg håper inderlig denne boken er bedre enn som så!

  5. Okei, jeg har blitt vant til hvordan nesa di ser ut nå og kan endelig se at du faktisk er søt med den. Fram til nå har jeg bare syntes du så helt rar ut, men sånn føler jeg det jo faktisk bare folk klipper håret også da.

  6. Jeg og min nåværende kjæreste ble igjen på skolen (sammen med andre) for å gjøre lekser. Vi satte oss sammen vekk fra de andre uten noen grunn egentlig. På denne tiden var vi ikke kjærester men kun venner. Vi satt og småflørta litt uten at det var noe biggie. Han måtte reise fordi bussen hans gikk hvert øyeblikk. Begge pakket sakene sine også skulle vi klemme hade. Vi får lang øyekontakt også plutselig kysser han meg og jeg føler sommerfugler i hele kroppen. Jeg rakk ikke kyssa han tilbake da jeg var overrakset, men kysset han på nytt. Jeg følte det var sånn typisk film øyeblikk, men jeg synes det var romantisk. Ironisk nok skjedde dette 1. April og han rakk ikke bussen 😂

  7. Hei. Hva syntes du om Harald som kjørelærer når du hadde han? Kjører med han nå, men er usikker på hva jeg syntes

  8. Det var akkurat det jeg tenkte på Silje! Jeg har flere gang prøvd å lese fifty shades, men de er så dårlig skrevet at det er forferdelig.

  9. Da jeg var femten år (fire år siden) forelsket jeg meg for første gang med en superkjekk type på ferie i London. Jeg var ganske nybegynner med kjærlighet, og han fikk meg til å føle meg helt gal, lykkelig og vakker. Vi planla å dra på spontantur, så vi pakket bagen og tok bussen grytidlig lørdag morgen til Oxford. Det var helt fantastisk! Jeg husker de trange gatene da det begynte å regne og vi stoppet og kysset for første gang..så løp vi til en café og satte oss i varmen og drakk litt for mye kaffe. Ble bråk da jeg kom hjem, kan du tro! Men alt har en slutt, også vår lille romanse, savner han litt i blant <3;)

  10. Da har jeg delt historien min, haha dauer! Men er gøy å lese hverandres historier, ofte er man ikke alene om å kjenne på ting, situasjoner osv. 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg