HÅNET AV KRISTIN OG DENNIS ⎮ REAKSJONSVIDEO PH

Her kommer hele sannheten om alt som skjedde på PH mens turistene var der. Jeg nekter å la dette se ut som noe det IKKE er, og jeg kommer aldri til å slutte med å slå ned på hån og latterliggjøring. Slik ekkel oppførsel er ALDRI ok, og det er ingenting hverken jeg eller du skal overse. Jeg har mye på hjertet, og jeg forteller dere alt i denne videoen. Jeg har kommet til et punkt der jeg har fått nok av å bli latterliggjort, og jeg har blitt så forbanna lei av at det har blitt “OK” å latterliggjør meg i media kun fordi at jeg er operert. Nå holder det! Det finnes også bildebevis på hva som har blitt lagt ut av ekle kommentarer om meg.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

174 kommentarer
  1. Fikk så utrolig vondt av deg når jeg så videoen, synes det er VELDIG bra at du forteller om det, for mobbing er ALDRI ok – uansett. Også er jeg 100% enig med Pierre, det er så bra at hun viser sitt “virkelige seg” i det klippet på PH, så folk får se at hun er ikke så jovial og engel som hun skal ha det frem til. Synes det er feil at de sitter å sier at “man må ta det som voksne”, men så sitter de å tagger deg i memes og latterliggjør deg på nett? Håper folk får opp øynene her altså, uansett om de er din største fan eller ikke, så bør alle se at måten Kristin og Dennis har holdt på (og forsåvidt andre folk i mediene) er veldig stygg, og det er sleipt at de ikke står for det.
   Fortsett å vær deg selv du, Isabell! Blir alltid så glad når jeg ser at dere har lagt ut en ny video på Youtube! <3

  2. Såååå enig med Pierre i det han sier om Kristin – hun viser sitt sanne jeg der ass. Kristin og Dennis synker jo bare mer og mer – dette ble jo bare dumt. Godhetstyrannene.
   Dette var vondt å se på Bella. Fy – så patetiske de er. Vida taper seg bare mer og mer hun også synes jeg .

  3. Hei Isabel!
   Jeg støtter deg i det du forteller i videoen, jeg har digget Kristin i ganske mange år og har nylig begynt å digge deg også! Jeg synes det er feil av Kristin og Dennis å håne og mobbe deg på denne måten som de har gjort når de selv kjemper for at “alle er fine på sin måte!”. Jeg personlig føler det blir dobbel moral.. og blir skuffa over Kristin av å høre dette..
   Bare vit at du var utrolig vakker før! og du er forsat like vakker! Ikke la det gå inn på deg. Folk gjør hva de vil med kroppene sine og bør ikke få hets for det.
   Digger deg! Du er en solstråle!

  4. Ta Kristin på egen bane. Større dobbeltmoral skal man lete lenge etter. Man kan ikke spille forkjemper for usikre jenter og være mot operasjoner når man selv er en del av årsaken til at folk velger å operere seg. En slik behandling Kristin og Dennis bedriver er jo ofte hovedgrunnen til at folk velger å operere seg… man kan ikke bekjempe et problem når man selv er problemet og det må Kristin snart innse. Synes du kommer bra ut av det her, stå på ditt og la Kristin fortsette å pisse seg selv nedover leggen.

  5. Fin video Isabel! Veldig enige i dine meninger.. må også få sagt hvor utrolig moden og god Pierre viser seg å være i denne videoen! Prøv å lev godt med deg selv, du er unik.
   Hvordan har du det nå? Går det bra med deg?

  6. Herregud, blir helt satt ut av hvordan mennesker kan være mot hverandre! Vet ikke engang hvordan jeg skal starte denne kommentaren, da jeg aldri kommenterer noe generelt.. men det er virkelig LAVMÅL av Kristin og Dennis og oppføre seg sånn her mot deg. Altså Kristin er jo 8-9 år eldre enn deg, men oppfører seg her som om hun skulle vært yngre enn deg. Jeg respekterer at folk har forskjellige meninger, men når meninger går over til personangrep omtrent da blir det for drøyt! Hun som er feminist, etter det jeg har fått inntrykk av, bør skjønne at vi kvinner/jenter sliter med selvbildet i dagens samfunn, PGA større kjendiser, press osv. Noe som gjør oss usikker på oss selv, og som gjør at noen ønsker og enten operere seg eller what so ever… Synes det er feil av henne og legge store deler av skylden for at jenter/kvinner blir påvirket av bloggere og influencere, når de aller fleste her til lands bør kunne være såpass oppegående nok til og tenke om de ønsker og utsette seg for en operasjon eller ikke.. Jeg selv leser blogger, scroller på Instagram osv, blir gjerne litt påvirket, MEN jeg går ikke hen og opererer meg og sier at det er pga bloggere jeg hadde gjort det. Altså man operer seg gjerne fordi man selv føler at man har komplekser man ønsker og gjøre noe med, og når det finnes muligheter for og fikse det, ja hvorfor ikke?? Det er hakket bedre og gjøre noe med det dersom man er så misfornøyd med seg selv, enn og gå rundt og være trist, deprimert og risikere psykiske lidelser pga komplekser…! Selvsagt går det en grense for hvor mye man skal operere og man skal ikke la det gå til hodet på en, men her går jo du Isabell frem som et godt forbilde og innrømmer at du gikk for langt og ADVARER andre. Det står det respekt av, spør du meg!
   Man lærer av sine egne feil, man kan lære av andre sine feil. Men man velger selv hva man gjør, man kan ikke legge skylda på andre for sine egne handlinger og valg som ikke gikk slik man hadde tenkt…
   Jeg blir så glad for og se Pierre støtte deg såpass mye som han gjør, og at han kan se det som en slags «tredje person» og faktisk se hvordan Kristin egentlig er når hun har fått litt alkohol innabords… Jeg ble rett og slett sjokkert over at hun kunne være sånn, når hun fremstår som en som kjemper for rettigheter og skal være så «god mot alle» in my ass…
   håper dere får en fin ferie, og at du ikke lar dette ødelegge din tur. For dette her er så barnslig fra Kristin og Dennis sin side, at jeg blir kvalm…

  7. Sender så mye kjærlighet til deg Isabel! ❤️ Syns du og Pierre er oppriktige, ærlige og reflekterte i denne videoen. Håper dere vet at vi er mange som er enige med dere ❤️ Kos dere masse i Thailand!!

  8. hvis du fortsetter å se klippet RETT etter korset er laget, ser du at det samme klippet blir vist fra en annen vinkel, der du tydeligere ser at han viser korset!! så du får se korset to ganger rett etter hvernadre nesten

  9. Støtter deg 100%!! Kristin går på personangrep, dette har ingenting med at hun ikke liker operasjoner!
   Bare hev deg over det fine du, tenk at en voksen person kan håne deg på så mange måter, but it?s because you are famous and hot okey, she is jellllyyyy! Stå på vakre

  10. Dette gjør dem jo bare vondt selv. Det kan da umulig gjøre dem noe godt. Ville de ikke fått det så mye bedre meg seg selv hvis de trakk frem gode kvaliteter hos andre og fokuserte på det hvis det lar seg gjøre (ja, det er litt naivt å tro og å tenke at folk kommer til å gjøre dette) i stedet for å trekke frem negative egenskaper som absolutt alle mennesker har. Hvorfor gjør noen sånn?
   A person that simply cannot be happy for another person’s success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person. NYT ferien deres og kos dere masse <3

  11. Heisann.
   Hadde det ikke vært bedre med en egen reaksjonsvideo til selve episoden, som forøvrig hadde vært myeee bedre med deres første reaksjon. Blir ikke så ekte når dere alderede har sett den.
   Så kunne du heller hatt en egen reaksjonsvideo på Kristins oppførsel etter det. Som absolutt ikke var ok oppførsel, punkt finale.
   Så en siste ting, du gjentok det samme ganske så ofte. Som gjorde at den ble noe for lang og lite innhold fra selve episoden.

  12. Jeg syns du fikk oppklart en del ting med denne videoen. Og hvordan Kristin og Dennis har oppført seg er ikke Ok. Men, om du har vært den usikre jenta som ikke har følt deg vel i din egen kropp, så har du sikkert selv også følt på kroppspresset som slår mot oss alle i dagens samfunn. Og da forundrer det meg at du legger ut så mange lettkledde bilder av deg selv. For du ser bra ut, Isabell. Men, akkurat nå så er det en 14/15/16 eller 17 åring som har deg som forbilde. Og kunne ønske at de så ut som deg. Og du er med på å skape den usikkerheten som du selv har følt på hos folk. Vil du være den personen? Likevel er jeg enig i mye du sa i videoen, og jeg forstår deg 1000 ganger bedre nå enn hvordan paradise fikk det til å fremstå.

  13. Årh bare stå på ditt Isabel! Jeg digger at du stiller opp for deg selv på denne måten og råder alle andre til å gjøre det samme. Om man er for operasjoner eller mot, slik som de oppfører seg mot deg er virkelig motbydelig. Tenk å håne et annet menneske på den måten…
   Vet det er lettere sagt enn gjort, men prøv å stenge slikt ute, du viser bare at du er bedre enn dem 🙂 <3

  14. Isabel jeg støtter deg aunsett!! FUCK hun Kristin hun er så stygg og gammel!
   ♥️♥️♥️♥️Isabel♥️♥️♥️♥️♥️

  15. Hei isabel. Jeg kjenner deg ikke men ville bare gi deg en heads up. Alle jeg kjenner og ikke kjenner latterligjør deg. Enten om det er bilder av rumpen du har satt inn eller om det dr youtube videoer som folk mener du driter deg utpå. Jeg har aldri møtt på, hørt eller sett noen som sier de liker deg eller at du er pen eller snill? Er ikke det litt rart. Eneste jeg har sett er små pikker gjerne i alderen av barneskole/ungdomskole som har interesse av deg. Merkelig.

  16. Du sier i videoen at du er så usikker og sliter med selvbildet, du ble påvirket, og som resulterte i at du opererte hele deg. Da klarer ikke jeg å skjønne hvorfor du ikke tenker på andre som er i samme situasjon som deg, som sliter og er usikre når du driver å legger ut bilder som du gjør?! Det er ikke noe logikk i det.. jeg tror nok de fleste gir blanke i at du opererer deg, men det er hvordan du hele tiden skal trykke det opp i øynene til folk. Det at du ikke skjønner det, er rett og slett skremmende.

  17. Jeg hadde engentlig tenkt til og skrive masse hate til dennis og Kristin om hva jeg syntes om det de gjorde, men siden du ikke vil det så skal jeg ikke det❤️ Men jeg vil si at jeg synes du er utrolig modig som tørr å operere deg OG til å med snakke om det, du er mye modigere enn dennis og Kristin som leder en sak for folk som er usikere og skaper det hos andre isteden! Også må jeg si at jeg skjønner hvor hardt det må ha vært for deg og møte noen som er ufin mot deg og likevel bli TRAKASERT PÅ TV, herrigud jeg døde! Så slemme de var og spesielt med blikkene! Men loveyouu!💓

  18. Noe som også er viktig som Kristin burde huske på er at folk er forskjellige, folk tar ting til seg forskjellig, folk kan bli såra av forskjellige grunner- selv om hun liksom har så sykt bein i nesen, betyr ikke det at ALLE andre skal tåle å bli behandlet slik du har blitt. Det er virkelig helt feil. Det hun gjør er å forsvare mobbing, ekte mobbing. Det gjør virkelig vondt når jeg selv har vært igjennom en lang kamp med mobbing, usikkerhet og være langt nede på bunn. Det hun gjør mot deg er helt det motsatte av hva hun sier, hun vil løfte folk opp, hjelpe dem usikre videre og blablabla- men kritiserer deg for å ha vært en usikker jente? Og når Dennis la ut det bildet med det Kardashians, er det virkelig å gjøre noen mer selvsikre? Liksom, minne deg på at «haha, jeg synes du er stygg som de» altså, HALLO? Jeg blir så kvalm og så dårlig, jeg håper så inderlig at flere kan åpne øynene og se at hun ikke er så forbanna flott som folk skal ha det til! Er det noen som er FORBANNA flott her, så er det deg! Du har virkelig stått på i denne kampen mot dem og alle andre som dømmer. Åh, jeg kjenner jeg bare blir så stolt og kry, og bare vil gi deg en hold deg sterk klem ❤️ Fantastisk å se at Pierre støtter deg i dette også forresten, dere er virkelig heldige som har hverandre. Aldri gi opp Isabel, du har mange bak din rygg som støtter deg, ser opp til deg(uansett om du har operert deg eller ei;)) og som er glad i deg. Nyyyyt ferien med din kjæreste. Stor klem! ❤️

  19. Jeg har fulgt Kristins blogg i mange år, og ble helt frastøtt av det klippet som ble vist der de gjør narr av deg bak ryggen din. La igjen en kommentar på Kristin sin blogg der jeg spurte direkte om dette klippet, samt parodier og memes, men hun unngår dette temaet helt, og velger heller å svare på usaklige rasismeanklagelser. Har valgt å slutte å følge henne etter dette. Stå på Isabel. Jeg ble selv mobbet som ung, og jeg kjenner at det direkte hugger i min egen mage når jeg ser hva du blir dratt gjennom med hele Norge som tilskuere. Er det NOEN som har bein i nesa her, så er det deg. Klem.

  20. Er stor fan av deg og likte veldig at du forklarte hvordan det var denne episoden, uansett om den var serriøs eller ei. Love you❤️ Håper dere koser dere masse i Thailand og god tur til Phi phi😊

  21. Egentlig så digger jeg Kristin skikkelig mye! Men må si at jeg har fått litt avsmak etter alt hun har gjort mot deg! Håper det går fint med deg❤️ Ingen fortjener det du har gått gjennom og jeg syntes at det er DET som gjør deg til et forbilde. Måten du har håndtert dette på og hvordan du tar vare på leserne dine!
   Stå på Bella, du er virkelig unik og bra nok❤️

  22. Det Kristin og Dennis gjør kan ikke regnes som mobbing. At noen er kritiske til holdningene dine rundt kosmetiske inngrep må du nesten regne med når skriver om det så åpent. Det at du går inn i offerrollen og tolker alt folk sier om deg til det negative er ikke Kristin sin feil. Du sier jo selv at du har dårlig selvtillitt, da er det ikke rart alle blikk og kommentarer blir tatt ut av dimmensjoner. Kall dette sirkuset hva du vill. Kall denne jævlig kjipe bransjen hva du vil. Men dette går faen ikke under mobbing. Det at du i det hele tatt kaller det mobbing, er en skam for alle som sliter med psykiske problemer og senskader etter år med trakkasering. Ta heller å se hva de trofaste unge leserne dine skriver av drittkommentarer påbloggen til Kristin. Det meste går faktisk på utseende hennes, det å være utseende fiksert har de nok lært av deg.

  23. Du virker faktisk sykt oppegående i forhold til mange. Jeg skjønner at produksjonen har klipt ulike settinger for å fremstille deg dårlig, slik er TV, dessverre… Det at de tok inn Kristin og Dennis var også med vilje, for å skape drama og god TV mellom dere. Og det er å synke så utrolig lavt!
   Synes selv du virker utrolig hærlig❤️ Håper det går bra med deg, og at du greier å luke ut all negativitet. Ingen fortjener slik behandlig som det du har fått. Blir helt ærlig kvalm og uvell av at noen føler det er OK å behandle folk slik. Ingenting negativt å si om deg at all. Hadde alle vært som deg, hadde verden vært et bedre sted. God påske✨

  24. Du er jo tidenes dramaqueen. Slik du fremstiller deg selv på bloggen er jo prikk lik slik du fremstår i PH, så kanskje det egentlig kun er du som ikke innser hvordan du er?

  25. Kan ikke dere to snart ta det på tomannshånd. Og hvis ikke så bare slutt og komme med videoer eller hva som helst. Jeg liker dere begge to ganske godt. Men kan dere snart ikke bare legge denne saken dø? Dere har forskjellige meninger om plastisk kirurgi og det synes jeg er bra. Men nå føler jeg det bare blir dumt og fortsette med dette. Du er fin sånn som du er og det er du som må bestemme hva du skal gjøre med kroppen din. Det kan ikke noen andre bestemme eller sitte og kommentere. Men jeg heier virkelig på deg og håper at du snart kan få fred.

  26. Syns du er flott og oppegående:) håpe du klare å innse det selv, og aldri mer la noen tråkke på deg. Flott par, godt med støttende partner. Hilsen dame på 35.

  27. Kjenner jeg blir litt provosert av at du skal gå rett inn i offerrollen i denne sammenhengen. Har følgt Kristin og dennis på Instagram og Snapchat lenge og har aldri sett dem gjøre narr av deg personlig. Det med hvordan Kristin svarte når hu fikk vite hvorfor du byttet lag var nok fordi hu visste at det var løgn! Selfølgelig reagere hun når dere aldri har møttes før!
   Forstår hva du tenker med blikket deres og korset dennis lager, men hva mener du han mener med det korset siden du tar det sånn til deg?
   Vil også bare si at Kristin kommer med en video selv der hu svarer på alt rundt dette. Siden Pierre mente hun svarte på alt annet enn spørsmålene rundt dette.

  28. Faen til lø folk skal være, tusen ting jeg kan rakke ned pp utseende messig på dem begge, skal jeg gå frem og gjøre det da? Er det ok kanskje? Smake litt på egen medisin?
   Folk må vokse opp snart, blir pissed på dine vegne, det er så mye hat hver jævla dag. Man blir drott lei som leser også, tenk i din posisjon da.
   Du er fantastisk, husk det, med 10 tonn plastikk eller ikke, hva skjedde med “det er innsiden som teller”? Det ordtaket forsvant så fort man ikke tålte sannheten.
   Stå på, du vet hvem du er og at du er fantastisk uansett hva Bella.

  29. Vet du hører dette hele tiden men du må serriøst bare ikke bry deg om dem. Det du er nødt til å gå gjennom kun fordi du lever et «offentlig» liv er ikke greit, men du tar det så utrolig bra. Isabel du er fantastisk og personligheten din er fantastisk! Kos deg helt utrolig mye videre i Thailand med Pierre❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  30. Jeg synes denne videoen var kjempe bra! og det er så fint å se at du står opp for deg selv, du inspirerer nok veldig mange<3 det er virkelig ikke greit å bli latterliggjort på den måten. De må lære seg at du har gjort disse operasjonene pga du selv har vært usikker på deg selv og jeg synes ærlig talt det er bedre at folk er ærlige med hva dem har gjort av operasjoner. Jeg hadde blitt mer usikker på meg selv om jeg feks trodde at alle de med store pupper hadde slike pupper naturlig, og tenkt "hvorfor har ikke jeg store pupper", så jeg synes det er bra du har vært ærlig med hva du har gjort.

  31. Hvis folk fortsetter å mene noe stygt om deg etter de har sett denne burde de virkelig gå inn i seg selv altså. Stå på fine du❤

  32. Kristin og dennis. Nooot gudd! Kvalmen og se på! Å fy for ngen influencers? Ska eg se opp te disse to? Vett du Ka isabell, du e så sinnsykt tøffe så står opp for dg sjøl! Du e for mg 10/10 og mer enn det❤️

  33. Veldig fint å få høre din side! Fikk et helt annet syn på situasjonen nå. Du er virkelig tøff som må gå igjennom så mye hat. Stå på, du er en skikkelig rå dame 🙂

  34. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke hadde satt meg noe særlig inni situasjonen mellom deg og Kristin før tirsdagens Paradise-episode ettersom jeg trodde det var en standard «forskjellige meninger» situasjon, og siden jeg ikke bryr meg om hva andre gjør med kroppen sin gravde jeg ikke dypere enn det. Men etter den episoden, i tillegg til å ha sett hva Dennis har sagt om deg (var ikke klar over at han var involvert i dette overhodet, trodde virkelig ikke han var en slik person) så klarer jeg ikke FATTE hvordan folk kan være på Kristins side. Som sagt bryr jeg meg fint lite om hva folk gjør med kroppen sin, men hva folk bruker sin offentlige stemme til bryr jeg meg i mye større grad om. Alt hun har hatt ut av seg som har vært rettet tydelig mot deg enten hun nevner navn eller ikke er rett og slett KVALMENDE. Her sitter hun å snakker om unges psykiske helse, men hva med DIN psykiske helse? Hvordan kan hun sitte her og preike kamp for unges psyke når hun ødelegger din? Dobbeltmoralsk på det høyeste, og rett og slett skammelig. Så også IG-storyen hennes hvor hun mener dine lesere er mobbere, og jeg fatter ikke hvordan hun ikke skjønner reaksjonene som kommer inn. Nå skal det sies at trusler og «styggesnakk» ikke er OK, men å si fra at nok er nok er absolutt innafor. Jeg har aldri vært en fan av Kristin (eller Dennis) og har dermed ikke sett hva de har sagt eller gjort med mindre det har vært klistret på Facebook. Det er utrolig trist at du har opplevd dette pga. personlige valg du har tatt. Hva du velger å gjøre med din kropp har ingen andre noe med å gjøre, og det er hvertfall ikke et «free-card» for å kunne slenge dritt om deg og/eller til deg. Håper du har det fint Isabel og at du ikke lar deg påvirke altfor mye om hva de sier, selv om jeg forstår at det må være ufattelig vanskelig. Du har et hav av mennesker som støtter deg!

  35. Woooooow!! Sykt spennende og viktig video, digget den. Æsj Kristin er en taper som tror hun har rett av alt og alle men egentlig alt som kommer ut av munnen hennes er bæsj. Sorry for dårlig språkbruk men ærlig talt Jeg ble sykt irriteret nå. For en dårlig oppførsel den dama har, kommer ikke langt i livet for å si det sånn. Og uansett om du for helevte vil ha silikon eller operere rumpa, hva i helvete angår det henne? Ikke bry deg virkelig, du fortejner det beste isabel❤️❤️❤️Jeg er sykt stor fan og kommer til å støtte deg hele veien. Jeg elsker at du står for det du mener og ønsker deg kun alt godt. Ikke la sånt dritt oppførsel gå inn på deg. Elsker at du er ærlig om rumpa og silikon osv.. jeg synes du er perfekt med det og du hadde vært perfekt uten også. Btw du og Pierre er så sykt søte åh!! Klemklem

  36. Skjønne du❤️ Føler så med deg! For meg virker det som du er den eldste her, så reflektert og ærlig. Syns synd i deg for all hets du får:(
   Hilsen ei på 27 år..

  37. Klarte så vidt å holde tårene inne når jeg så denne videoen. Synes det er så utrolig bra at du klarer å stå opp for deg selv på denne måten. Det at de velger å latterliggjøre deg på den måten som de gjør er sjokkerende. Logisk sett er det de som skal fremstilles som voksne i denne situasjonen men det at hun ikke klarer å si unnskyld til deg og innrømme at de de gjør blir helt feil og det viser jo at det er du som oppførere deg som den voksne som på en måte ser det fra begge sider. Det at du står opp for deg selv synes jeg er utrolig tøft gjort! Og at du kommer frem og sier at du også er/var usikker på deg selv er også veldig tøft gjort av deg! Men det at de velger å latterliggjøre deg når de vet at du har den usikkerheten er jo bare helt motbydelig. De kan umulig være 100% fornøyd med seg selv og de burde da vite hvor sårt det er å ha den usikkerheten. Folk må få gjøre som de vil uten ar andre skal måtte kommentere det. Jeg har nylig begynt å følge deg på instagram og her på bloggen din og skal ærlig innrømme at før ble jeg så klart påvirker av hva folk og internett sa om deg men ettersom at jeg selv har fulgt deg liker jeg deg bare mer og med. Du er et fantastisk menneske og stå på! Jeg vil fortsette å følge deg og snakke godt om deg<3 Verden trenger flere som deg

  38. huff skjønner deg veldig godt!! Hadde gjort akkurat det samme som deg. Og ekstremt teit av produksjonen å klippe et så sårt tema til noe annet
   Håper det går bra med deg!

  39. Alt handler ikke om deg.. ro ned! Hun står for noe som er utrolig viktig, og du tror at pga dette så håner hun deg? Den oppførselen der viser bare hvor voksen du er..

  40. Hvorfor godkjenner du kommentarer som sjikanerer Kristin? Er ikke det dobbeltmoralsk av deg å snakke høyt om hvor mye de mobber deg , samtidig som du godtar at andre mobber de i kommentarfeltet ditt?

  41. Du er ikke usikker på utseende, du digger deg selv. Ingen usikre hadde lagt ut slike bilder du gjør.

  42. Jeg har alltid vært fan av Kristin og Dennis – men etter dette valgte jeg å slutte å følge henne på alt av sosiale medier. Pierre har HELT rett: det er du som kommer stor ut av det her og Kristin viser sitt sanne jeg. Personlig mistet jeg ALL resoekt for Kristin. Du kan ikke være forkjemper for at jenter skal føle seg vel – og så le og erte en annen jente. Bye, Kristin.

  43. Eg e ikkje på noen sin side i denne saken, men DJEZ KVINNE!! gro litt selvtillit og hev deg over det da!
   Kristin bør gjøre det samme. Alle sammen chill, fyf

  44. Stine
   30.03.2018 kl.22:52
   Du sier i videoen at du er så usikker og sliter med selvbildet, du ble påvirket, og som resulterte i at du opererte hele deg. Da klarer ikke jeg å skjønne hvorfor du ikke tenker på andre som er i samme situasjon som deg, som sliter og er usikre når du driver å legger ut bilder som du gjør?! Det er ikke noe logikk i det.. jeg tror nok de fleste gir blanke i at du opererer deg, men det er hvordan du hele tiden skal trykke det opp i øynene til folk. Det at du ikke skjønner det, er rett og slett skremmende.
   HAAAAALLLLEEEEFUUUCKINGLUUUUJA!!! Så JÆVLIG on point!!!!!!!!! Amen amen aaaaaamen!!!

  45. Syns du må be leserne dine roe ned. For nå blir faktisk Kristin personangrepet. Og da mister det vel hele poenget ditt? Nå bli jo hun mobbet.

  46. har så stor respekt for vakre deg<33 stå på videre! du står frem som en god rollemodell og for en flott side du viser deg fra på ph!<3 for en godhjerta Isabel vi ser<3 heier på deg!! syns de kan holde seg for gode til slik opoførsel, for det er ikke greit<3 er så enig med deg i videoen, det er greit å ha ulike syn på saker, men de har passert grensen.

  47. Slutt å sutre så jævlig mye, du tror ALT er rettet mot deg personlig, alt handler faktisk ikke om deg! Det er like mye rettet mot feks SE men vi ser ikke hun sutre hver bidige dag. Du skal alltid innta offerrollen

  48. Åh så gøy. Alltid vist du var patetisk men du er jo enda drøyere.
   Er så flau over at vi er like gamle.
   SLUTT Å TA OFFERROLLEN, DU HAR LAGT OPP TIL DET SELV, BITCH.

  49. E så flaut at Kristin ikke kan oppføre sæ som et ordentlig godt menneske, ho e 31 år og skal liksom være et forbilde. trur ho at det e greit å gå rundt å mobbe bare fordi du har fiksa på utseende ditt. Hele ho e latterlig, å det e fan dennis også.
   Du har mange som støtte dæ, å æ syns du e tøff å nydelig. Takk for at du e så snill å god mot alle rundt dæ å leseran dine. Stå på snuppa <3

  50. DU ER STERK, ISABEL. Det Kristin og Dennis gjorde bak ryggen din er langt ifra OK. Dine YouTube videoer er de beste, jeg sitter hjemme hver dag og venter på nye vlogger og reaksjonsvideoer! Jeg heier på deg og P, dere er super fine sammen! Håper du fortsetter å være like aktiv med videoer og håper på flere blogg innlegg

  51. Nå er det faktisk du som har lagt opp til at dine fans mobber og sender masse hat meldinger til Kristin . Synes hele greia her er helt latterlig.
   Verken Kristin eller Dennis mobbet deg under den tv episoden på paradise.

  52. Veldig bra du lager denne videoen for å få frem din side av saken. TV3 fremstiller situasjonen på en helt annen måte, noe som er urettferdig overfor deg med tanke på hva du har gått gjennom. Vær stolt over at du greier å stå opp for deg selv på denne måten! For ingen fortjener å bli herset med.
   Du er utrolig dyktig, stå på videre!

  53. Fått et utrolig mye bedre inntrykk av deg etter å ha sett de siste videoene dine. Før leste jeg aldri bloggen din, så visste ikke hvordan du var. Så da var det lett for meg å tenke at du var selvsentrert og diva, and that’s it. Det er jo det TV3 legger opp til. Så glad jeg fant videoene dine, skal være enda mer kritisk i fremtiden. Du virker som en reflektert og snill jente <3

  54. Hei Isabel! Det er utrolig stor forskjell på å engasjere seg for en sak generelt, og det å gå til personangrep. Har fått med meg at Kristin har gitt deg mye kritikk for at du, etter hennes mening, promoterer plastisk kirurgi og ulike operasjoner, noe hun mener unge folk lett blir påvirket av. Det jeg har problemer med å forstå er at hun, som også er et forbilde for veldig mange unge, tydelig gjør narr av noen bokstavelig talt bak ryggen deres, samtidig som hun, eller kjæresten, henger deg ut i sosiale medier. Dette er jo noe av det første vi lærer barn/unge helt fra barneskolealder at vi IKKE skal gjøre, nettopp fordi det er så utrolig sårt. Personlig mener jeg at det å promotere slik oppførsel er verre enn det å, etter hennes mening, promotere operasjoner. Håper du får en unnskyldning for dette før eller senere, for det synes jeg virkelig du fortjener.

  55. Isabel. Problemet er ikke at du har operert deg, problemet er at du blogger om det stadig vekk. Du sier at du er den usikre jenta Kristin sikter til, men alikevel skriver du så mye om operasjoner? Du må da skjønne hva det gjør med andre usikre jenter som deg? Det er utrolig dumt at du er så usikker, fordi det har du ingen grunn til å være. Du er en fin jente, og det har du alltid vært. Men du må ikke tro at du ikke påvirker andre usikre jenter ved å skrive så mye om operasjoner og injeksjoner.

  56. Sluttet å følge begge, følger ikke deg heller forsåvidt. Kom over dette etter noen tags. Uansett hva de ønsker å kalle det de driver med, så føler jeg det er noe rart med måten de velger å forsvare seg på..
   Hvordan bekjempe kampen mot usikkerhet, når de bidrar til andres usikkerhet.. Merkelige greier!

  57. Jeg hører hele tiden Kristin er imot operasjoner og du Isabel sier du er for fordi du har operert selv. Jeg synes det høres ut som du er imot. For ja man kan være imot selvom man selv har operert, det er mulig å endre mening. Det virker som om Isabell har forstått at hun har operert seg selv nettopp på grunn av alt press. Det er vel ingentig som er bedre enn at noen som selv har operert sier det var dumt? At man forstår at ja det var påvirkning jeg var ikke så sterk som jeg trodde. Kroppspresset er vondt og gjør mange vondt. Jeg synes det er utrolig bra hvis det er som jeg føler at Isabell nå er imot. Kanskje det er derfor hun ikke vil forsvare seg i debatten feks? For hun er enig i at det er feil å operere og presset er blitt for stort. Hun har selv blitt offer for dette. Er det ikke faktisk mer modig å IKKE stille opp å forsvare operasjoner? Ikke forsvare seg. Synes det er utrolig bra av deg Isabell. Du har lov å endre mening, og du trenger ikke være «for» operasjoner selvom du har operert selv. Stå på du er så flott og morsom håper du er lenge på pærra for du gjør hele episoden for meg. Tror mange har fått ett mye bedre bilde av deg etter paradise, måten du sto opp for Julie når hun ble tatt av alle. Mange klemmer til deg

  58. Pleier som regel aldri å kommentere på en blogg. Må si jeg har tvilt på deg angående denne saken, men nå har jeg fått et klarer bilde av hele saken og syntes du er tøff som håndterte det hele under oppholdet. Kristin har mistet min respekt, sånt oppførsel er ikke greit. Klem til deg

  59. angående videoen du la ut og hvordan du kommenterer episoden, hvordan kan du si at de “krenker” deg? vet du hva det ordet betyr? de gjør jo som de har fått beskjed om, og at du skal være tjeneren de sin og hente en øl, ja du gjør du for faen meg det. ikke kall det at de krenker deg med og oppføre seg sånn som de gjør. hadde det vært motsatt så hadde vel for faen meg du også oppført deg akkurat samme og ikke kom å si her at du ikke hadde. for du er en diva.

  60. siljepia
   31.03.2018 kl.11:38
   Nå er det faktisk du som har lagt opp til at dine fans mobber og sender masse hat meldinger til Kristin . Synes hele greia her er helt latterlig.
   Verken Kristin eller Dennis mobbet deg under den tv episoden på paradise.
   ———————–ref. Slutt
   Siljepia, jeg må si at jeg synes litt synd på deg der du virrer rundt og forsvarer Kristin og Dennis med tilsynelatende bind for øynene og plugger i ørene. Du vil åpenbart ikke se hva “heltene” dine har gjort av ufin oppførsel og mobbekommentarer på nett. Utrolig, og nær det som til slutt blir komisk. Du skjeller ut folk på Kristin sin blogg fordi de ikke mener det samme som deg, og kaller de Isabel sine venner. Siljepia; kan du ikke finne din egen blogg og holde på der litt i steden for å spamme kommentarfeltene i andres? Det er litt latterlig og patetisk sånn du holder på. Kristin har vist sitt sanne ansikt sammen med Dennis, så nå vet alle hva de faktisk står for. Om noen faker meninger så vil sannheten komme frem på ett tidspunkt. Nå vet vi!

  61. Stor klem til deg, Isabel❤️😊 bry deg ikke om hatefulle mennesker som holder på sånn som de to gjør. Ikke vært å bruke et sekund av livet ditt på. De har det ikke helt bra, stakar.

  62. Stå på Isabel! Utrolig barnslig gjort av voksne mennesker som Kristin og Dennis og krenke folk på denne måten… Du er bare et menenske du også liksom! Hvorfor skal alle henge seg opp i hva andre velger å gjøre med sin egen kropp?! Skjønner virkelig ikke hvorfor alle bryr seg om noen så har opperere en nese eller tatt silikon. Det er da for faen helt personlig! Hvorfor skal man hate på andre mennesker for hva de velger å gjøre med sin egen kropp. OG HVORFOR velger noen å henge ut Andre på nett pga deres valg i livet. Skjønner virkelig ikke hvorfor. Du er Norges mest leste blogger og de har LANGT ifra oppnådd like mye suksess som deg! Det sier mye mer positivt om deg enn dem! Fuck all them haters. De som velger å krenke og henge deg ut oppnår 10 ganger mindre suksess, og det er du som vinner på det, for jo lenger de prøver å dra deg ned, vil vi lesere dra deg enda lengre opp! You go girl! Aldri gi opp. Stor klem til deg!

  63. Ser selvfølgelig din side av saken, men synes du ikke dette begynner å gå litt langt nå som Kristin får utrolig mye hate for noe som er mellom dere? Skjønner det er et sårt tema, men hadde det ikke vært bedre for dere begge å kunne prøve å løse problemet og snakke ut om det på privaten istede for at du skal bruke det for å få sympati og for å tjene penger? Dere er begge to voksne så det burde faktisk være mulig å sette seg ned å snakke ordentlig sammen istede for at man skal sitte å sutre på hver sin blogg.

  64. Vet ikke hva som er værst. Enten bryr du deg ikke om disse kommentarene men velger å melke de til de graaader for flest mulig klikk..og DET er virkelig å pisse på alle de som opplever mobbing. eller; du tror dette er mobbing og velger (som vanlig) å overdrive helt villt, men det viser jo veldig godt at du ikke takler bransjen..og hvor utrolig selvsentrert du er når du skal lage et så stort poeng ut av du i
   ikke tolererer mobbing – men kun når det gjelder mobbing av DEG da…

  65. Dette melker du i stor skala for å få klikk. Viser hvor umoden du er. Du bidrar bare til mer hat, og er ikke bedre selv.

  66. Siljepia: er du helt blåst? Bare fordi du ikke så noe mobbing i episoden betyr ikke det at dem ikke håner henne. Du ser veldig tydelig at de håner henne bak ryggen når hun serverer dem, og tror du de kommer på paradise for å vise sitt sanne jeg på tv? Bare flaks at tv3 tok med det klippet der de flirer og lager kors, slik st resten av befolkningen endelig skjønner greia dems, å det er ikke greit!! Hun sier ikke at dem mobbet henne på akkurat den episoden, hun sier dem krenker henne ved å latterliggjøre henne på nett. Skjerp deg.

  67. Dere kommer på Isabel sin blogg, hører hennes historie, skriver hun et bitch og at hun tar en offerrolle?
   Frekke skitne slanger, kutt det ut.
   Tv3 er ansvarlige for dramaet😅
   De gikk over streken her, Isabel du håndterte dette ok på TV, i alle fall klippet bra. Tv3, og K&D har virkelig vært slanger. Det blir det TV av. Synes Kristin fronter noe bra, naturlig kan være skjønnhet, men å tråkke på andre for å poengtere skjønnhet er så feil. Har man råd , har man lov. Hvis man vil, så kan Du!
   Du ser bra ut Isabel, fake and beautiful, men husk å trene ræva, all fett siger .
   Trente selv ræva i stad. Stepping og sykling Isabel. Stå på Isabel, fortsett å gjør som du vil. Det er viktigste, og tro meg folk liker det, men alle kan ikke like alle, takk Gud vi kan velge 💛💛

  68. Jeg er ikke for operasjoner, men jeg respekterer at noen velger det. Jeg er sterkt imot mobbing, det å henge ut andre, gjøre narr av andre, latterliggjøre andre, snakke stygt om andre osv. Å gjøre slik et å synke så sykt lavt. Beklager at det finnes folk der ute som utsetter deg for slik. Jeg har null respekt for K og D etter å nå ha fått med meg at de flere ganger har latterliggjort deg.
   Oppfordrer alle til å la være å synke ned på Kristins nivå og sende stygge meldinger til henne. Gjør som meg unfollow henne i sosiale medier istedenfor.

  69. DU sier du må bli mer careface. For du blir lei deg av kommentarer om kroppen din. Du sier du gleder deg til hat meldinger fordi du valgte å legge ut bilde av rumpa di. Igjen. Samtidig forteller du at det går utover din psykiskehelse når du stadig leser oppgulp om kroppen din av leserne dine. Da lurer jeg på, er det viktigere for deg å legge ut bilder av kroppen din- enn å ta vare på din egen psykiskehelse?
   Kroppen din forblir den samme selvom du ikke eksponerer den, og går i klær mange ikke ville gått på utsiden av døra med. For du kan jo bare endre fokus litt bort fra bilder av kropp? Greit nok at du er på stranda, og det gjør ikke meg noe med bilder av kropp. Men når du blir Psyk av kommentarer som kommer forstår jeg ikke helt. Samtidig gleder du deg til hat kommentarer/ så er du offer. Så er du diva. Så er du lei deg. . Ikke lett å bli kjent med hvordan DU er. :-/ Legg ut bilder av kroppen din med selvtillit nok til å ikke bry deg, eller la det være liksom. Du gjør alt så slitsomt til.

  70. Jeg synes du overdramatiserer. Alt dreier seg ikke om deg og din opererte kropp. Get a life. Patetisk oppførsel.

  71. utrolig barnslig av de å holde på sånn… må si jeg liker disse reaksjonsvideoene dine veldig godt! Skal jeg være ærlig, så ønsket jeg deg ut av PH så fort som mulig pga du virker jo som den overlegne “bitchen”, men etter jeg begynte å se på videoene du legger ut her på bloggen så har jeg totalt endret mening, og håper du når langt 🙂 nå har jeg alltid i bakhode at de har klippet bort en god del av det som du faktisk sier, og synd de gjør det. nå vet jeg heller ikke om Neva har noe blogg, men jeg syntes hun blir framstilt som noe dum, og at hun bare et hodestups forelsket i Erik og ofrer seg selv for å sikre Erik på hotel hehe

  72. Vi må ikke glemme at Isabel avsluttet videoen med å si at hun ikke ønsket at vi slengte dritt om Kristin. Jeg for min del kastet meg over tastaturet før jeg fikk med meg slutten. Det som skrives her i kommentarfeltet er ikke Bella`s feil- dette er det vi lesere som står for. At hun velger å legge ut kommentarene er vel fordi at hun respekterer sine lesere og velger derfor å dele våre meninger om saken.

  73. 0-toleranse for mobbing! Dette er et klassisk eksempel på mobbing og trakassering! Her ser du det tydelig! Det er ikke greit at du har blitt/blir behandlet sånn. Jeg ville ha anmeldt dette. Det er rett og slett ikke lov å oppføre seg slikt som Kristin og Dennis gjør her. Uthengingen av deg på Dennis’ sin instagram er IKKE LOV! Internettmobbing er IKKE LOV!

  74. Hvorfor ikke hver voksen?legg ballen dø og møt Kristin og snakk medgir å ikke bland inn hele Norge? Dere oppfører dere som barn no!

  75. LilleMy: Takk <3 Jeg ønsker ikke at noen skal få noe hat, som jeg sier i slutten av videoen. Hat skaper hat, og det er ikke noe jeg har lyst til at hverken jeg eller noen andre skal utsettes for. Denne videoen postet jeg da jeg så at Kristin hadde gått til Se & Hør og Dagbladet der hun lyver om hele situasjonen. Hun visste godt at grunnen til at jeg byttet lag var på grunn av hvordan de har ved ulike tilfeller fått meg til å føle meg liten ved tagging i memes, Dennis postet et bilde på sin egen instagram av uopererte Kardashians eller hva det var (i hvert fall et veldig hånlig bilde) der han presterte å til og med TAGGE meg i bildet han postet. Alt for at JEG skulle se det. Likevel går kristin til media og sier at "man må kunne være på samme lag selv om man har forskjellige meninger". SÅ klart kan man det, men det var ikke meningene våres det her handlet om, noe hun var fullstendig klar over fordi at jeg sa det til henne på festen. Blir bare så sjukt oppgitt over at det er så ekstremt vanskelig å innse at det man har gjort ikke nødvendigvis er så ekstremt fint. Hvorfor er det så vanskelig å innse egne feil, be om unnskyldning (som var det jeg hadde forventet når jeg fortalte henne hvordan de hadde fått meg til å føle meg) for at vi så kan slippe dette?

  76. Anonym: Har jeg kallet dette for mobbing? Hvor leser du det? Jeg sier at de håner og har latterliggjort meg ved flere tilfeller! Og DET stemmer. For Guds skyld, jeg har til og med tatt med screenshot av Dennis sin kommentar som han senest kom meg for TO dager siden. Really.

  77. Kristin er en dobbeltmoralsk liten møkkakjerring!! Fatter ikke at ingen har sett det før?
   Misunnelig fordi hun ser ut som et dråg sjæl!!

  78. Hei fine nydelige du!
   Jeg har lenge vært fast leser av bloggen din og har fulgt med på bloggen helt siden du starta den etter Paradise Hotel. Jeg må ærlig innrømme at jeg i begynnelsen bare følgte med på bloggen din for å se hvilke nye operasjoner du skulle ta fordi jeg syntes det ble interessant i en form at det er psykisk mulig å bli avhengig. Rett og slett det at hodet bare forteller deg at du er «stygg» når du egentlig hele tiden har vært drop dead gorgeous. Det er akkuratt dette jenter i 2018 har vanskelig for å se.
   Etterhvert følgte jeg med på bloggen din fordi innleggene og overskriftene dine var interessante og jeg var hele tiden på jakt etter det «neste» som skulle komme. Etter den siste operasjonen du tok som du selv har snakket om (rumpeoperasjonen), så begynte det virkelig å skurre. Jeg klarte bare ikke å skjønne hvor psykisk avhengig et menneske kan bli og jeg begynte å tenke at du var helt gal (beklager). Det er så lett å dømme mennesker på grunn av handlinger og hvordan man blir fremstilt på nett.
   Jeg tror både du og hele Norge har skjønt at du kom til et punkt, der du faktisk måtte spørre deg selv om hva er det du faktisk gjør. Alle unge gjør feil, alle unge går på smeller de vanligvis ikke ville gjort senere i livet. Du gikk på en smell og du har innrømmet det foran HELE Norge.
   Jeg er så glad for at du faktisk skjønte at det hadde gått for langt og jeg dømmer deg absolutt ikke for operasjonene du har gjort idag. Hele greia er at man må prøve å kjenne og forstå et menneske for dermed å skjønne handlingene de gjør. Jeg får så utrolig utrolig utrolig vondt av deg Isabel. Jeg kjenner det gjør vondt i hele sjela når jeg ser dette klippet og hvordan TV3 og generelt hele Paradise produksjonen latterliggjør deg bevisst til tusen.
   Det er så viktig å huske på at du er så mye mer en utseende. Du virker så nydelig innenfra og jeg er sikker på at alle mennesker som noengang har dømt deg for handlingene du gjorde, absolutt må lære, kjenne og forstå deg. Det er vondt å skulle bli latterliggjort på TV, men man må vel i en eller annen form ta læring av det også. Faktum at Kristin er over 30 år og holder på på denne måten er kvalmt og disrespectful.
   Vet ikke helt hva jeg ville fram til med denne kommentaren, men jeg kjenner meg oppriktig oppriktig dårlig for å ha dømt deg for dine handlinger. Alle mennesker gjør ting utifra egen natur og miljø og hvorfor skal man bli så kraftig dømt, FORAN hele Norge????? Hvertfall når dette er et sårt og ømt punkt for deg. Jeg støtter deg til 1000 girl, du er womanpower og jeg vet at dette vil bli enklere med tid – men det beste du kan gjøre nå er bare å stå i det og kjempe for deg og ditt. Bare LOV meg at du er såå nydelige på så mange andre områder enn det Norge vet om. Hvis du noengang trenger en prat eller soilt så står jeg med åpne armer å lytter.
   Hilsen Jean

  79. Isabel <3 <3 <3 <3 du har så utrolig rett! Kristin kan si hva hun vil, men det hun og Dennis gjorde viser virkelig hvem de egentlig er. Det er IKKE ok i det hele tatt! og til de som sier at du legger opp til det selv, dummeste jeg har hørt. Det er personangrep på deg og hver gang hun "ikke har nevnt navn", så vet alle hvem det egentlig dreier seg om. Det har gått fra å omhandle en sak om plastisk kirurgi, operasjoner, selvbilde osv., som er en viktig sak, til å bli et drama fordi hun er stygg med deg Synes ikke det er greit i det hele tatt, og du fortjener virkelig en unnskyldning.
   Du er så fin Isabel! Og i tillegg... du og Pierre!! Altsåå...wow dere er perfekte sammen<3 Han virker så god og snill, og at han virkelig tar vare på deg

  80. Vil bare si at jeg støtter deg når det gjelder oppstyret mellom deg, Kristin og Dennis. Synest hennes følgere bruker det at hun ikke er en mobber, og ikke har gjort noe galt bare fordi hun er imot silikon. De som ikke skjønnet at dette ikke handler om at du blir lei deg fordi Kristin ikke er for silikon, burde se episode 10 av paradise. Der kan dere se at Kristin og Dennis sender blikk til hverandre og ler bak ryggen på Isabel. Blikk er mobbing på lik linje som å si noe verbalt, det kan til og med være værre. Jeg har også sett disse taggene til Dennis på Instagram, og det er hetsing på nett. Jeg tenker bare at slike mennesker er sjalu på andres utsende når de kritiserer det. Stå på og ikke la deg bli tråkket på❤️

  81. Jeg bare lurer. Men du sier hele tiden at eneste grunnen til at du ble med på paradise denne sesongen, er fordi du fikk godt betalt av TV3. Men da du sjekket inn så sa du at du ikke brydde deg om pengene, og at hvis du ville vunnet så hadde du bedt partneren din om å knuse kulen og ta alt selv. Kan du forklare?

  82. Vet du hva, jeg har alltid sagt at du får mye(!!) ufortjent hat! Jeg synes selv operasjoner er kjempedumt og kommer nok aldri til å gjøre det selv, men man trenger da faen ikke å slenge fra seg alt mulig av oppgulp til et annet menneske av den grunn?? Kristin kjemper for en superbra sak, men dette her blir barnslig. Jeg synes virkelig ikke du skal ta deg nær av dette, det de to gjør er virkelig ikke saklig. Du er strengt talt ikke værst engang, det er flott at du har vært ærlig om operasjonene dine – slik at unge lesere vet brutalitetet bak ditt utseende. Værre med visse andre bloggere som latet som den opererte rumpen var trent, spesielt da utseende til rumpen så langt fra fit ut! Hva salgs melding sender det unge?? Bedre å innrømme spørr du meg. Du er sterk! Og du er nydelig både før og nå, inside out. Fantastisk at Pierre er så støttende, håper det går bra med deg/dere❤️ Folk må få bestemme over seg selv! Man skal aldri skylde på noen, verden er hard, og den blir ikke bedre. Lær heller ungdommen det. Fra fosterbarn til hvor du er i dag Isabell, det skal du være stolt av! Klem❤️

  83. Du sier i videoen at du er så usikker og sliter med selvbildet, du ble påvirket, og som resulterte i at du opererte hele deg. Da klarer ikke jeg å skjønne hvorfor du ikke tenker på andre som er i samme situasjon som deg, som sliter og er usikre når du driver å legger ut bilder som du gjør?! Det er ikke noe logikk i det.. jeg tror nok de fleste gir blanke i at du opererer deg, men det er hvordan du hele tiden skal trykke det opp i øynene til folk. Det at du ikke skjønner det, er rett og slett skremmende.
   ENIG ENIG ENIG!!!! Halleluja. Ro deg ned dame. Du er jo helt på kjøret. Hvilken sopp har du røyket. For den burde man holde seg unna. Du kaller jo andre små drittunger osv. Du er jo bare drittungen selv du da Isabell 🙂 jeg syntes jo du burde fikse mer på deg selv for du ble jo faktisk bare styggere med alle de operasjonene. Før vAr du kanskje liten å søt. Nå er du en stygg, arrogant, som faktisk ser så fake ut at det er styggt . Tenker skal du fikse på noe er det jo greit å bli finere hvertfall 🙂 er vel det man bruker så mye penger på. 🙂

  84. Og om vanlig stiller du deg RETT i offerrollen. Herregud! Du hr seriøst ikke godt av å være i dette miljøet. Du har mindreverdighetskomplekser. Kom deg til psykolog FØR du blir syk. Sier det for din del. Dette ender aldri godt for din del.
   Du gjør det heller ikke lettere for andre jenter som følger deg som tror det er “så lett” å bare operere seg for å se bra ut.

  85. Lure på hvorfor Kristin lyver? De aller fleste har vel fått med seg at hun i hvert fall har vært etter deg.

  86. Det Kristin og dennis driver med er rett og slett mobbing. Blir kvalm av oppførselen dems. Kristin er hykler. Ja jeg er enig med mye sv det hu sier i media ogsånt. Men betyr ikke man skal mobbe folk fordi de tar operasjoner. Blir skikkelig irritert. Håper folk ser hvordan hun egentlig er.

  87. Jeg støtter deg fullt ut! Jeg har også operert meg, fettsuging, nese og rumpe. Jeg er mye eldre enn deg, men er så fornøyd med det jeg har gjort. Jeg kommer til å ta operasjoner etter som tiden vil la oss forfalle. Jeg er veldig nøye med utseende, har tidligere vært modell. Jeg gjorde dette før blogger tiden. Reiste til Hollywood. Min mann klikket, men nå er det Ok. Jeg innrømmer mer enn gjerne at jeg er usikker, og vil ikke forfalle. Det tror jeg egentlig ingen vil. Veldig mange tar Botox etc i skjul, jeg også. Men, som min mann sier, du har så mye mer enn utseende, hvorfor så stort fokus på det? Jo, jeg hadde en grusom oppvekst, mine foreldre var psykisk syke og alkoholikere. Det gjorde meg syk, og jeg vil alltid måtte slite med det. Det er så mange grunner til at en fikser på seg! Vi har ingen rett til å dømme! Stå på vakre! Du har livet foran deg, og P selvsagt. Sammen er dere sterke❤️

  88. Hei Isabel 🙂 Jeg har ikke lest denne bloggen før, og har faktisk heller aldri sett på paradise før. Så, 2018 er visst mitt år, hehe! Jeg er noen år eldre enn deg, og vil gjerne si at jeg synes du virker veldig ærlig! Jeg vil rose deg for det, for du prakker virkelig ikke på andre dette med operasjoner, du sier derimot at du har tatt det fordi du var usikker. Og du er helt åpen om det. Det er bra 🙂 Jeg jobber som psykolog, og ser faktisk ingenting farlig med din blogg, noe jeg fikk inntrykk av i debatten på NrK. Jeg synes derfor at du får ufortjent mye negativ kritikk, mens andre som har forandret vel så mye på utseendet sitt slipper unna. Det må føles veldig urettferdig for deg, men det setter deg ikke i et dårligere lys på sikt, tror jeg. Ingen kan påstå at du har forandret utseendet drastisk, jeg synes du virket like sjarmerende før som nå. Du har en veldig ekte sjarm, og du fremstår troverdig. Bare det at du kan fortelle at du blir lei deg fordi du blir hengt ut av selvutnevnte naturlige (som lever av reklame, de også), er så bra! For andre pakker det inn i diagnoser de kanskje ikke har.
   Stå på ditt, vakre Isabel! Du virker som å ha en utrolig ekte, real og snill personlighet. Det er nemlig realt å være ærlig og å sette foten ned 🙂 Fortsett med det!
   Vet ikke om du har sett det svenske paret (Joakim og Jonna) som pranker hverandre hele tiden? Det hadde vært dødsgøy om dere gjorde det samme 🙂
   Stå på Isabel! Og fortsett med å slå ned på løgner og urettferdighet 🙂

  89. Du er faen et komplekst menneske! Seriøst!
   Se på alle kommentarene kristin og dennis får! På din blogg, hennes blogg, din insta, hennes insta og hans insta! DET er faen mobbing! Du må skjerpe deg ditt dramatiske plastikktryne

  90. Fy fader, jeg kjenner jeg blir skikkelig forbanna. Det må være så utrolig slitsomt å være deg når absolutt ALLE føler de har et behov for å kommentere hvordan du ser ut hele tiden. Jeg syns du ser kjempeflott ut, og hva så om du har operert deg? Hvorfor skal det bety at folk skal få si at du er stygg osv? Jeg leser bloggen din fast, ser vloggene deres og har sett deg på paradise og jeg blir faktisk sykt forbanna av alle drittkommentarene du får hver dag om hvordan du ser ut. Uansett om du er en offentlig person eller ikke må da folk få lov til å leve en dag uten at noen skal kommentere utseendet ditt? Hver gang det snakkes om paradise i min vennegjeng så er det noen som skal kommentere deg og kroppen din. Hver gang spør jeg dem om det påvirker dem at du har operert deg, og om det har noe å si for deres hverdag at du har operert deg. De har ikke så mye mer å si etter det. Jeg skjønner at du blir påvirket av kommentarene, men jeg har et håp for framtiden om at folk skal få lov til å gjøre det de vil og se ut som de vil uten at andre skal føle at de har lov til å kommentere ting hele tiden. Du er ei flott jente, og jeg mener at ingen burde syns at det er greit å snakke dritt om deg. Du er helt fantastisk og jeg håper så veldig at du en dag klarer å drite i alle de menneskene som snakker stygt om deg. Stå på Isabel!

  91. Boikotta den dama for flere måneder siden, da jeg syns hun har blitt altfor “preaching”, og egentlig rett og slett kjedelig. Som om hun har alle svarene, og om folk bare hører på hu så blir alt bra. Men hun skjønner ikke selv at de hun snakker så hardt ned, er de samme folkene hun “allegedly” vil beskytte.
   Er veldig lett for mennesker som ikke har opplevd usikkerhet i en såpass stor grad å uttale seg som om svaret er så enkelt.

  92. Veldig synd med saker som det her. ikke greit. Kunne du laget et eget saklig innlegg der du konkret viser til tilfellene du nevner der K og D har lattliggjort deg? Ikke det at jeg ikke tror på deg! Men ved å gjøre det viser du deg mer saklig og mye sterke. Alle påstander burde alltid backes opp med bevis. Her blir det dessverre bare ditt ord mot hennes og det er utrolig synd! Jeg synes saken Kristin kjemper er super viktig og det er mye sannhet i det hun sier, men det burde uansett aldri være en kamp mot en person eller en hånliggjøring. Dette er en samfunnskamp som ikke burde gå ut over individer som har tatt egne valg de står for. Det vi må jobbe med er jo det forebyggende, idealet og alt det der, ikke peke ut noen. Vi er forskjellige.

  93. Hei!
   Jeg er personlig selv en forkjemper for å bevsre det naturlige så langt det lar seg gjøre, eller i hvert fall å kjempe mot kroppspress.
   Den siste tiden virker det som Kristin og flere av idealistene har startet en ny trend. I debatten de hadde på NRK, og generelt på nett har personangrepene vokst. De fremmer stadig at det er viktig med saklig debatt, men en saklig debatt skapes ikke ved å peke på enkelt individ.
   Når de velger å fremme denne saken i lys av de «svake» burde fokuset være klart. Nemlig å styrke de svake – ikke dra de lengre ned.
   Er det slik at en enten skal mene Isabel Raad er pen etter inngrepene eller er det plutsellig greit å si høyt at det ikke er pent? Har det blitt slik at du som tidligere var nede og gjorde feil nå må ha et så lavt selvbilde at du verken viser kropp eller ansikt, for da fremmer du plastisk kirurgi?
   Denne kampem burde vært rettet mot å føle seg bra med seg selv, en selvtillitskamp. Slutt å pek på enkelte bloggere og påpek deres usikkerhet. Om en jente med anaroksi får beskjed om at hun ser helt jævlig ut vil alle reagere, men samfunnet har skapt seg restriksjoner mot enkelte bloggere, der det kun er greit å være feilfri – viss ikke er du er dårlig forbilde.
   Nei, du er PEN! Før og etter operasjonene. Du et deg uansett hvor mye plastikk du har i kroppen. Dette burde stå i fokus!
   Hilsen en oppgitt leser…

  94. Hei Isabelle,
   Dette var et reflektert innlegg av dere. Jeg kommenterer ikke ofte, men i denne saken har du min fulle støtte – det vil jeg du skal vite. Kos deg videre med Pierre på ferie. God klem fra meg <3

  95. Det du burde ta ansvar for, er å gå ut til leserne dine og oppfordre til at de skal slutte å sende Kristin trusler på mail, hatkommentarer og annet. Du selv vet jo hvordan det er, og du bør da si fra offentlig om at de ikke skal gjøre det samme mot andre. Bloggen din er grobunn for mobbing og krenkende kommentarer mot andre, og det at du godkjenner dem og lar de stå her sier like mye om deg. Her bør du ta ansvar.

  96. Eg støtter deg 100%
   Fuck Kristin som ser ut som en gris!! Hun er feminist uten tvil fordi hun må snakke opp for seg sjøl fordi hun er så stygg.

  97. Isabel, det med at stian og vida «utnyttet» at de hadde tjenere i et døgn må du virkelig ta med en klype salt. At du klarer å vri dette om til krenking er litt morsomt. Selvfølgelig utnytter de det når de har én dag med tjenere, er ganske sikker på at du ville gjort det samme om du var i deres posisjon, bare for at du hadde kunnet. Og det med flyting i bassenget høres ut som kødd fra deres side, så ikke ta det så alvorlig. Som Pierre prøvde å si, de prøver nok bare/har fått beskjed om å strekke det så langt som mulig, og det er jo bare gøy. Hvorfor skulle de liksom ikke utnyttet å ha tjenere😅😅😅

  98. Synnøve og Lise i kommentarfeltet, fy søren for noen grusom mennesker dere Er! Helt utrulig hva enkelte klare å lire ut av seg, fy skam, håpe seriøst dere skaffe dere hjelp med sånn oppførsel. Hvor er samvittigheten?

  99. Synes det er langt mer skummelt med voksne mennesker som bidrar til mobbing og trakassering, enn de få som endrer på utseendet sitt. På lik linje som man ønsker at barnet skal ha selvtillit nok i sin naturlige kropp, vil man jo heller ikke oppdra det barnet som har fått for seg at det er “normalt” å henge ut andre i skolegården heller. Operasjoner er et personlig valg som burde være i orden dersom det bidrar til å gi personen det gjelder bedre selvtillit, når et menneske kommer i den alderen der de kan tenke rasjonelt nok til å ta et selvstendig valg ang dette, uten at det skal bli en sak for alle andre. Heier på deg, Isabel!

  100. Hei Isabell kan du vær så snill svare på dette – Hvordan ser du på Paradise Hotel i utlandet? Er i utlandet selv og har ikke fått sett det enda😑💕

  101. Jesus christ Isabel, kom deg over det.
   Når du velger å stå frem som en såppas offentlig person så syntes jeg at du skal ta konsekvensene av det.

  102. Er så sinnsykt lei av å se på all haten du får nå…. Har sett mye på jodel osv.. og synes det er så ufattelig leit at du går gjennom dette.. Har sett gjennom kristin og Dennis nå og synes det er så teit at de bruker tiden sin på å kritisere deg så mye. Jeg synes du er nydelig som du er Isabell, og håper ikke du tar deg nær av alt hate kommentarene du får. Har tenkt på å kommentere dette lenge nå, men synes nok er nok nå! Du er voksen nok til å ta egne valg. Vil du operes bestemmer du det selv for faen!!! Ikke la andre folk kritisere deg Isabell, for du er ei vakker dame akkurat som du er. De som kommenterer imot deg er bare sjalue på at du er deg selv og tørr å stå fram for det. Du er utrolig nydelig som du er, og håper du tar til deg alle de positive kommentarene du får for de fortjener de. Blir så lei av å se de stygge tilbakemeldinge folk har å gi, for de er så absolutt ikke sanne! Forsatt vær deg selv, du er bra som du er, det er så mange som digger det! Stå på Isabell!

  103. Åh, jeg hadde håpet at du svarte på min melding til deg 🙂 Jeg skriver jo til deg personlig, men det føles sikkert ikke personlig for deg.
   Kanskje du kan gi en hilsen til oss som kommenterer i neste video?
   Kyss, klapp og klem <3

  104. Lise 19:54:
   Hva jobber du med? Jobber du med mennsker?
   Eller sitter du bare hjemme og leser hvem som sa hva på internett?
   Du må aldri tro det du leser, uansett hva du leser. Du skal tro på fremtoningen til de menneskene du velger å følge. Noen er ekte, andre ikke.
   Og vi som ikke er i denne bransjen holder faktisk på med AKKURAT det samme: Å tjene penger og å bli likt. Og vi tjener faktisk penger på å bli likt i jobben vår. Sånn er det 🙂 Man kan faktisk tjene penger på å være troverdig og hyggelig. Selv om man har botox. Tro meg… Jeg gjør det veldig bra!
   Uansett hva du gjør, om du å får trygd på kontoen din annenhver dag, eller jobber med mennesker du ser til daglig, så er du ugrei.
   Men. La oss nå bare være enige om at det er bedre at du er hatefull mot Isabel enn mot katten din, liksom. For Isabel takler det, heldigvis!

  105. M: Slike uvitende kommentarer som dette blir jeg provosert av. Om du har sett ferdig videoen, så ser du også at jeg sier at jeg IKKE vil at leserne mine skal kommentere noe hat til dem. Jeg sa det IGJEN på Snapchat i går. Hele poenget med denne videoen er at jeg ville få frem hvordan ting EGENTLIG var da Kristin og Dennis var på hotellet, og spesielt få frem den egentlige grunnen til hvorfor jeg byttet lag og var såpass nedfor etter at de sjekket inn. Det at Kritsin velger å gå til Se og Hør og til Dagbladet å si “man må kunne være på lag selv om man har ulike meninger” gjorde meg så forbanna trist, for det vet hun at ikke er sannheten. Som jeg sier i videoen: jeg fortalte henne HVORFOR jeg byttet lag og det var på grunn av Dennis og hennes latterliggjøringer av meg som får meg til å føle meg ekstremt.. Ja, hva skal man si? Gøy er det i hvert fall ikke! Det at hun visste det, men likevel går til media og får det til å høres ut som noe helt annet, er for meg veldig trist. Det viser bare ignoranse, og at man ikke bare kan innse at “shit, vi har kanskje vært ufine”. Men tydeligvis er det for vanskelig, og det å finne på at jeg var utilpass på grunn av “forskjellige meninger” var visstnok enklere for henne.

  106. Kristin slipper gjennom like mye hat om Isabel i sitt kom felt, men Isabel vil ikke ha hat mot Kristin. Smak litt på den! Hvem er verst? Kristin!!

  107. Hærlighet hvor oppgitt en kan bli over menneskeheten! Isabell har aldri slengt drit om Kristin, og står respekt av å oppfordre ingen til å gjøre det. Syns det er på sin plass at Isabell fortelle sin versjon, er ikke bare Kristin som alltid skal få skrike høyest. Håpe Kristin er såpass voksen å tar selvkritikk og komme med beklagelse, og ikke bare komme med med mye svada for å sette seg selv i godt lys. Går ikke an å bortforklare scenen på ph. Hilsen en som tar stor avstand fra Mobbing!

  108. Helt ærlig i starten av alt drama mellom deg å Kristin viste jeg ikke helt hvem som hadde rett jeg syns at det tema Kristin står for er veldig bra men slik hun oppfører seg er sykt barnslig og jeg selv hadde aldri trodd det om hun jeg syns du er utrolig sterk som har klart å komme deg gjennom alt dette Kristin har mista all form for min respekt har tydeligvis hatt feil yntrykk av hun og det dennis gjør måten han oppfører seg er så jævlig ekkel han må faen meg ta seg sammen!! Stay strong, det vet jeg du kan❤️❤️

  109. Jeg synes det er tøft av det å fortelle sannheten og ting fra ditt perspektiv, fordi K og D kan gå rundt å si ting til media som ikke er sant eller ting de mener de har opplevd som hat fra deg. Men da er det viktig at du står opp for hva du mener, og det gjør du! Det synes jeg er bra! Folk har forskjellige meninger og forskjellige måter å se ting på, men det må man bare leve med! Men jeg synes du gjør en god jobb for å stå for din mening! Veldig Bra!

  110. Hei Isabel! Pleier ikke lese bloggen din (eller noen andres heller, forsåvidt) og i hvert fall ikke å kommentere. Men har fått med meg dette som skjer mellom deg og Kristin, og må si jeg er impnert over hvor saklig du klarer å holde deg. Det de gjør er på ingen måte greit, og husk at du er fin akkurat som du er. <3 Klem fra Sørlandet

  111. Du er faktisk bare helt rå, Isabell! Du skal roses og beundres for hvordan du faktisk klarer å stå opp for deg selv. Det er helt tragisk hvor mye du skal igjennom, hvordan andre behandler deg og ikke minst hvor mange ganger på du må sitte å forklare deg gang på gang over hvordan andre mistolker, vender og vrir på ting. Du er virkelig sterk, Isabell. Akkurat det, gjør at jeg ser på deg som en helt rå jente! Jeg hadde aldri noen gang klart å takle presset, så mye hat. Du står opp for deg selv gang på gang, du klarer aldri å knekkes. Aldri la dem knekke deg, og forsett med det du gjør. For du gjør en fantastisk jobb! You go girl!

  112. Har spolt tilbake og prøvd å skjønt hvor denne mobbingen kommer inn i bildet, men jeg hører/ser ikke noe til det du snakker om? Plis forklar 🙂 PS jeg støtter deg, synes du er tøff som står i all slags vær og vind <3

  113. Veldig voksent av deg at du oppfordrer til ikke å mobbe noen!👊 Det de driver med er ikke greit i det hele tatt! Men ingen fortjener å bli mobba. Håper de kan innse at de har gått for langt og be deg om unnskyldning!🙏❤

  114. Jeg må ærlig inn rømme at fra mitt synspunkt så føler jeg at du er en sterk og en tøff dame som tållererer dette, men alle vet at dette går inn på deg, og det aksepterer vi, vi aksepterer at du blir forbanna, sliten, sur og at du står opp for deg! Som du har sagt i de årene du har vært i det offentlige så er du ikke får operasjon, du selv sier bare at du er en av de som er blitt påvirket, og jeg skjønner ikke at folk ikke ser mellom linjene at du skriver «nei ikke operer dere» men du er for at andre skal få det bra med seg selv. jeg syntes det er kvalmt av andre offentlige personer skal henge ut andre, det er bare IKKE riktig!
   KOS DEG PÅ FERIE❤️❤️❤️ mange klemer, og hils Pierre❤️

  115. Halloo! Lite spørsmål, jobber noen av deltakerene fra paradise fortsatt på grabbarne grus på Rhodos? Reiser dit 20 mai, og hadde vært så gøy å treffe noen av dere. Spesielt DEG! Fy faen, jeg DIGGER deg haha. much love

  116. Elsker deg Isabel ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
   Vi er med deg♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  117. Dere som skriver så mye stygt og sender stygge meldinger og trusler .
   Skjerp dere.
   Kommer ingen vei med det.

  118. Nå må du huske at dine sync ble klippet masse for å vri ordenene du sa, så kan hende det hendte med Julie også og at det hun da kom frem litt anderledes❤

  119. Jeg har mistet all respekt for Kristin og Dennis. Er det mulig å synke så lavt?! De skylder deg en ordentlig unnskyldning. Det er ikke mulig i det hele tatt å ro seg unna dette! Dette er håning, latterliggjøring OG mobbing i og med at det har holdt på en stund. Du er helt vanvittig sterk som står i det og ikke lar deg knekke. Du har all min støtte!! You go girl! ❤️

  120. Skjønner godt frustrasjonen og mye av det er veldig galt, men synes sånn her er bedre å ta direkte til personen det gjelder først. Om det ikke funker, så kan du jo dele det. Blir nesten sånn at man skulle tro du gjorde det for klikk, om du skjønner? Det svekker liksom “troverdigheten” din, når du sprer det sånn her.
   Det verste du kan gjøre, er jo å hoie sånt her opp uten å ha pratet med andre part først.
   Men forstår jo at alle er forskjellige, men dette er virkelig ikke noe som alle trenger å engasjere seg i (ikke eg engang heller, haha). Blir bare for dumt at Kristin sine fans kommer til deg og sier stygge ting, og dine fans går til henne å sier stygge ting. Man kommer liksom ingen veier med det.

  121. Det som er helt åpenbart her er at TV3 med hensikt har satt dere i denne situasjonen. Disse som står bak og iscenesetter disse intrigene har selvfølgelig fått med seg alt dramaet mellom dere to. Hvorfor skulle de ellers ta med det kjipeste paret fra PH noensinne? Da jeg så at de også skulle være på laget ditt så var det jo ingen tvil! Nå håpte kanskje TV3 på litt mer drama mellom dere, og at du skulle til slutt klikke. Tanken i seg selv er jo smart med tanke på at det vil lokke seere, men hensikten er ond. Du har blitt utnyttet og herset med av dette søppelprogrammet.
   Når det gjelder Kristin og Dennis så er det jo helt sant slik Pierre forklarer. Det sanne jeg-et til Kristin kom frem. Og der vant du isabell. Uansett hva som ligger bak dette, så har hun helt klart bevist hva slags ekkelt menneske hun er. Typen hennes gjør meg også forsåvidt kvalm. Han er hjernevasket av ei dame og har ingen egne meninger. Han er en beta.
   Synes du er en sterk jente Isabell. Å bli satt i en offentlig galge av en bedreviter må være vondt. Du har et godt hjerte, du er snill og du har bevist flere ganger at du står opp for de som ligger nede. Det er faktisk det man kommer lengst med.

  122. Kristin hun ligner på en mann🤯🤯🤯
   jeg syns alt kristin sier på video er bare tull og hun lyver så sykt på hun sier om deg Isabel ….,Alt de har gjort mot deg ISabel kalles det MOBBING og det må stoppes!!
   Det er bra at de sagt Unnskyld deg Isabel♥️♥️♥️♥️ elsker deg Isabel♥️♥️♥️

  123. Herlighet, var bare et spill der inne. Er heeeelt sikker på at du hadde vært en mye mere diva om du hadde kommet inn sånn som gammel spiller. ser ingen mobbing.De hadde jo en oppgave. Synes det er sykt hvordan du holder på, både på hotellet og på nettet. Du synes det er så fælt hvordan K holder på å “mobber” deg, men du gjør akkurat det samme selv. Ta det opp direkte med henne, vær like voksen som du selv sier du er. Du er bra nok som du er uansett hva andre sier, du må bare ha tro på deg selv. Ikke alt handler om utseende.

  124. No hate! Hvor mye har egentlig operasjonene hjulpet deg på usikkerheten? Alle som ser videoene dine legger merke til usikkerheten din, men likevel er du et forbilde. Usikkerheten du viser i videoene dine burde egentlig være et tegn på at du sliter like mye med usikkerheten som før operasjonen. Synd ingen av leserne dine tenker på den måten, det de legger merke til er at du har det vondt, men ikke at du er den samme selv om du har gjennomført slike operasjoner for å føle deg bedre. Føler du deg egentlig bedre av måten du er mot Kristin og Dennis? Er det den måten du liker best med deg Selv? Å mene at de er mobbere og umodne når de gir en konkret forklaring og ikke har gjort noe som tilhører det å mobbe. Selv slet jeg med stor usikkerhet etter å ha blitt mobbet og slet faktisk med det i 19 år. Jeg kjenner til mobbing og mobbing er langt i fra det Kristin og Dennis driver med. Jeg kjenner til usikkerheten og misunner de jeg mener selv har et bra utseende, men jeg har valgt å ikke operere fordi det kun hjelper på utseende og ikke følelsen man sitter med.

  125. Nå syns jeg dere skal ta dere i sammen. Ingen av dere kjenner verken Kristin Dennis,Isabel eller Pierre. Dere kan ikke mene og påstå at det Kristin og Dennis har gjort er mobbing, da må dere konkludere på ny. Det er stor forskjell på hvem Kristin er og hvem Isabell er og jeg syntes det er latterlig at Isabell fremstår på den måten hun gjør og mener at Kristin er barnselig og har mobbet, hvor Isabell får fansen sin til å hetse over Kristin og skrive de fæle ordene de sier om henne. Kristin er en ærlig og oppriktig person og tar i utgangspunkt på de sunne verdiene i et sammfunn, nemlig det med utsende og at en skal være fornøyd med den de er og kroppen de har fått. PARADISE er kun en serie et spill om å vinne penger, Kristin,Dennis,Stian og Vidalill utnytter selfølgelig spillet når de er der, det hadde jeg og alle andre og gjort om man kan ringe i en bjelle for å få øl servert der inne. BEKLAGER, men ærligtalt. SYNTES dere fans og Isabell bør tenke over hva dere sier og skriver om andre, det er faktisk dere som er mobbere hvis dere bare leser over det dere skriver om Kristin og Dennis.

  126. Hahah. Dennis og Kristin tørr ikke å innrømme at de har hånet og latterligjort deg. Dennis nekter for å ha gjort det, når MANGE har sett det og screena det. Hvor dum går det an å bli?? Det teiteste er at når han håner og latterligjør deg, tørr han ikke innleggene eller kommentarene stå

  127. Uansett hvem som kom til media først med det. Så synes jeg dere skulle tatt dette privat for synes dette begynner å gå for langt. Dere innblander hele Norge som ikke vet alt som har skjedd, det blir litt tragisk. Og du sa du skulle lage en enda en video på dette. Det høres litt ut som du gjør dette bare for klikk. Så i stedenfor å lage en enda en video så heller ta dette på privaten.

  128. Vær så snill å ta dette på en voksen måte deg og Kristin i mellom. Er det virkelig nødvendig å blande inn alle i hele Norge gjennom videoer? Greit at du tjener penger på det, men dette her er bare tragisk.

  129. Skal man først kjempe for en sak så burde man gjøre ting på en saklig måte. Ikke kritisere eller slenge dritt! Dere som sier at det ikke blir mobbing…. tenk på dere selv hvis dere hadde tatt plastisk kirurgi og hver dag måtte gå å høre drittslenging om dere selv. Hvordan hadde det påvirket dere? Hadde dere flirt? Syntes at det var behagelig? Det er greit at man ulike meninger MEN når det går så langt at det blir drittslenging, uthenging og alt annet så er det jo noe som har gått totalt galt?! Dere hører jo selv i videoen til Isabel alt det kristin og dennis gjør mot henne?! På hvilke måte er ikke det mobbing?! Og jeg tror at tv 3 viste nok hvordan ting var og ønsket å skape drama og derfor dro de inn både kristin og dennis. Hallo, du har en som er imot plastisk kirurgi og en som opperer seg, man ser jo uten tvil hva de prøvde på. Og hva så om folk operer seg? Hvorfor blande seg i andre sitt liv og andre sine valg?! Jeg forstår ikke?! Jeg er ikke enig i at man skal legge ut om sine plastisk kirurgier men jeg har forståelse for at du gjør det Isabel, fordi jeg forstår at du ønsker å være åpen mot det, og hvis noen i så fall ønsker å gjøre noe så er det bra at de spør en som har erfaring og vet om hvor det er best å gjøre slik. Samtidig så føler jeg at man kunne unngått å fortelle om sine operasjoner og heller holdt det privat og rett og slett ikke sagt noe som helst, fordi.. ta meg for eksempel da… når jeg så hvordan nesen din ble.. fordi den ble faktisk fantastisk fin etter operasjonen du hadde og jeg tenkte bare nå ringer jeg inn å bestiller time jeg og. Og det tror jeg mange andre også sitter og føler det på samme måte. Fordi man ser resultatet også er man misfornøyd og da blir man med en gang mer påvirket. Hvis man ser en.. stygg nese da om man kan si det sånn så har man jo ikke samme påvirkning på en måte.
   og Isabel, jeg forstår at du blir lei deg, men du må prøve å ikke bry deg og heller bare ” Ja jeg har tatt plastisk kirurgi og sånn er det”. Istedenfor å forklare deg og dittn og dattn, man skal da ikke behøve i det hele tatt å forklare seg for ukjente og randome folk fordi det er virkelig ingen andre sin bisniss hva du gjør med DIN EGEN KROPP. Og jeg forstår når du isabel sier at hvis noen er stygg mot deg så hvorfor gi dem oppmerksomhet, altså ja hvis noen behandler deg som søppel så sier man seg ferdig med dem der og da. MEN du gjør deg samtidig liten og svak når du ikke bare kan stå for den du er og dine valg og hvem vinner da? Jo dem! Selv om man ikke er sterk så viser man og later som at man er sterk og ikke lar seg knekke av hva andre mener og tror. Bare si ja jeg har tatt operasjoner. Hva så? Mitt liv, mitt valg. Det er ikke vanskeligere.

  130. Kristin og Dennis er to av de mest stakkarslige menneskene man kan finne i kjendisNorge, og ville ikke gjenkjent alminnelig folkeskikk om den så banket på døren deres og presenterte seg med navn, engang. Kristin prøver så hardt å fremstå som en slags rollemodell med “alle er fine uansett”, men driter seg ut gang på gang i måten hun går direkte til angrep på mennesker som har operert seg på. Dobbelmoral så til de grader.
   Havnet i diskusjon med Kristin i november 2017, og det første Dennis gjorde var å gå inn på bloggen min og legge igjen en hel haug av nedlatende kommentarer hvor han gjorde narr av meg fordi jeg er katteeier (hva faen..?). Han gjorde også et voldsomt poeng av å trykke meg ned i grusen fordi jeg ikke har like mange blogglesere som Kristin. Mer barnslig oppførsel skal man vel lete lenge etter.

  131. Hei, jeg er en jente på 18. Jeg har selv opplevd mobbing i 7 år. Helt fra 1.-7. Klasse. Jeg holdt det for meg selv, frem til mamma fikk vite om det i slutten av 7.klasse. Jeg syntes du er en sterk person Isabell ❤️ Mobbing og å bli hånet er overhode ikke gøy. Derfor syntes jeg det er bra at du får støtte av typen din. Jeg støtter og heier på deg. Stå på 😊❤️

  132. Jeg tror du har mye støtte her – og det Pierre sier er spot on! Jeg søkte etter Kristin da hun var med på paradise, og fant litt på nett om andre som reagerte på hemnes måte å være på overfor andre på PH. Så jeg tenker det må være noe i det som kommer fram.
   Hun framstiller seg selv som en helt annen en det hun er – hun skal stå for noe bra, stå opp for andre etc. Men måten å gjøre det på er ikke å sparke ned andre – og det er ikke bedre eller greit å mobbe noen som har operert seg – som om det skal gjøre det bedre for de som er usikker på seg selv og utseendet.

  133. Beklager kommentaren, har bare misforstått hele greia…når jeg kommenterte sist på dette innlegge hadde jeg sett Kristin og Dennis sin kanal mot deg og ante ikke at usikkerheten din gjorde at du opererte deg. Tenker folk må få velge hva dem selv ha lyst til å gjøre med kroppen. Mange som opperere seg men de hører vi nesten ikke om…
   Håper det går bra med deg? Beklager for teit kommentar tidligere 🙁

  134. Altså det dere må gjøre er at dere må snakke med Kristin. Sånn jeg har forstått ting så har ikke dere snakket med Kristin og Kristin har ikke snakket skikkelig ut med dere. Hun har sine meninger, dere har deres meninger. Det er feil av Kristin og sette deg oppi tall, ja jeg har sett begge videoene nå og jeg er enig med beggeto. Beggeto har gode poenger, jeg vet ikke hvor lenge dette har foregått men vertfall, dere begge er voksne nå, så dere må tilgi og viss du ikke vil tilgi Kristin så er det opp til deg.
   Det er hardt for deg som har tatt operasjon og det at du viser det på bloggen og alt beviser at du er ett sterkt menneske for å si det sånn. Ingen må vertfall skrive trussler osv for Kristin har fått trussler som hun har nevnt, dette er noe Kristin og isabel må finne ut for segselv.
   Jeg kan si at ja, det er ikke en lett situasjon og fikse opp i dette men det er snakk om 1 møte, møt hverandre med hyggelig tone, snakk om det og spis is eller noe også finner dere ut av det, Kristin vil løse dette problemet har hun sagt at hun vil snakke om det og løse dette problemet. Hun vil gjøre opp for seg, så viss du Isabel møter henne 1 gang og bare rett og slett hører på hennes argumenter også hører hun på deg og dere får dette ut av verden så tror jeg dette kunne hjulpet dere begge.
   PS, viss dette ikke hadde fungert så har dere prøvd, da har dere møtes vertfall og snakket om det, viss hun har en ufin tone når dere møtes eller noe eller hun begynner med ufin tone så skal du få lov og stikke rett og slett fra henne. Mest sannsynlig tar hun med dennis, så du kan da ta med din kjæreste også så du ikke er alene.
   Er hun ifin og barnslig, så bare stikker dere rett og slett, går hjem, lager middag eller noe og bare glemmer henne, for da er det fordi hun ikke forstår selv hvor galt det er det hun gjør.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg