UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟  annonselenke nelly

Hvis du hadde funnet den rette mannen og han hadde fridd, hadde du svart ja da?

– Umulig å svare på. Men først og fremst er jeg ikke klar for et så stort commitment på dette tidspunktet i livet mitt. Jeg er ikke klar for giftemål og barn. Langt i fra. Det gir meg typ litt sånn blandede følelser, for jeg føle mer og mer på det presset desto eldre jeg blir. Jeg vil egentlig ikke ha barn. Ikke i dag, ikke om 5 år, ikke om 7 år. Kanskje når jeg er 40. Samtidig vet jeg jo at det kan være vanskelig å bli gravid når man er i den alderen, så jeg vet ikke. Tiden får vel vise. Om jeg skulle sagt ja til et frieri, måtte jeg vært sammen med den personen i noen år i forkant. Jeg vil aldri skille meg. Dersom jeg skal gifte meg, vil jeg så klart være 100% sikker på at det vil vare livet ut og at det er en person jeg vil dø sammen med.

Hvem heier du på i Skal Vi Danse?

– Sophie Elise, Martine og Aleks! 💃🏽

Hvor mye sparer du i måneden?

– Jeg sparer 70% av lønningene mine hver måned, ca. Finnes så klart unntak, men vanligvis er det slik. Jeg er så forbanna stolt over meg selv som har klart å bli så flink med sparingen dette året. Klapp på skulderen til meg selv!

Liker du at folk på gata kommer frem til deg og spør om selfie?

– Absolutt, jeg synes det er kjempe hyggelig å treffe dere!! 💕 Jeg blir alltid like glad! Det å kunne se hvem leserne mine er og det å kunne slå av en prat med dere betyr enormt mye for meg. Jeg er jo så glad i dere, vet du!!

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?

– Det må være magen.

T-SKJORTE HER

Har du hatt sex med over 30 stykk?

– Nei, det har jeg ikke.

Hvem håper du vinner Love Island?

– Andrea! 

Planer fremover?

– Work, work, work! Jeg skal lansere noe jeg har jobbet med lenge nå, jeg skal reise til LA, jeg skal være mye sammen med familien min og vennene mine.. Hmm, hva mer? Jo, jeg skal til Stockholm også en tur. Hovedsakelig er det bare mye jobb som opptar tiden min fremover en stund nå.

Hvem klinte du med på Stratos i går?

– Haha, godt forsøk! Jeg klinte ikke med en eneste sjel i går, dessverre.

Hvis du hadde blitt gravid, hadde du tatt abort da?

– Ja, jeg er ikke klar for å få barn. Det er super viktig å beskytte seg da, slik at man ikke ender opp i en uønsket situasjon hvor man bli gravid uten at man vil det.

Hvem er den kjekkeste gutten som har deltatt på PH, etter din mening?

– Pierre, hehe.

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ!

58 kommentarer

Siste innlegg