AT DERE IKKE SKJEMMES!

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har tatt folk i å ta enten snikbilder eller videoer av meg her nede. Det skjer selvfølgelig hjemme også, men her er det helt ekstremt. Jeg vet ikke helt hvordan tankegangen til dere som gjør det er, men skjønner dere ikke at det er direkte respektløst? Tror ikke du at jeg synes at det er ubehagelig? Hadde du likt om jeg hadde snikfilmet deg? Det tror jeg neppe. Jeg har en viss forståelse for at det skjer, men likevel skjønner jeg ikke at fornuften ikke slår inn. Jeg har fått x antall kvelder ødelagt i løpet av oppholdet mitt her av nettopp denne grunnen. Jeg synes ikke at det er gøy overhodet, noe jeg ikke en gang burde behøve å si. Det er vel en selvfølge, eller? 

Det verste er at når jeg fint ber disse personene om å slutte, blir jeg bemøtt av hånlig latter eller at vedkommende fortsetter. Jeg mener, hva er galt med folk? Aldri i livet om jeg eller vennene mine hadde gjort slik om vi hadde sett et kjent ansikt. Det hadde jo vært oppriktig flaut! Sukk, nei, nei og atter nei.. Jeg kjenner bare at jeg har fått den der oppførselen skikkelig opp i halsen. Det kryr over av nordmenn på Rhodos akkurat nå, og jeg må si at jeg ikke klarer å være like glad og imøtekommende som det jeg ønsker å være på grunn av dette. Jeg blir dessverre litt skeptisk i og med at jeg blir utsatt for dette flere ganger daglig. Vennene mine legger veldig godt merke til det også, og dere kan tro jeg synes at det er flaut. De blir jo like (om ikke mer) ukomfortable i en slik situasjon som det jeg blir. 

Jeg ber dere om å være så snille å tenke dere om. Jeg tviler på at hvilket som helst annet menneske hadde satt pris på å bli snikfilmet eller tatt bilder av i skjul. Kom heller frem til meg! Jeg elsker å møte dere og ta et bilde sammen med dere, så vær så snill å ikke vær redde for det. Det blir jeg veldig glad for! ❤️  Beklager for at dette er et litt sinna innlegg, men jeg må bare sette foten ned nå, for jeg blir oppriktig oppgitt av dette. Klem.

69 kommentarer
  1. det er ganske unormalt og ha en kropp der omtrent alt er operert på. De er nok ikke vant til slikt nede i Rhodos.

  2. Hadde ikke du tatt bilde hvis du så feks rihanna eller beyonce siden du refererer til kjente ansikter. Det hadde hvertfall jeg

  3. Har du vært ærlig med leserne ang. P, så hadde du fått være i fred vettu. Vi alle vet at du og P er sammen igjen

  4. Så at Pierre la ut video at han tar dæ på rompa i dag men så ble den sletta, kanskje på tide å fortelle hva som skjer?

  5. Hvis du hadde skrevet noe om at du og Pierre plutselig holder på igjen, så hadde jo ikke andre hatt behov for å ta bilder/video for bekrefte dette… Og som et kjent ansikt må du faktisk tåle såpass, er bare å ignorere det vel.

  6. Om du befinner deg på en offentlig plass så kan alle ta bilder av deg. Og jeg tror ikke du finner det SÅ plagsomt.
   Dersom du faktisk ønsker at dette skal slutte så kan du; legge ned bloggen. Da er du ikke lenger en “kjendis” og du kan leve et normalt liv uten at noen kjenner deg igjen. Men noe sier meg at du heller vil være i rampelyset. Da må du også tåle at folk filmer deg. På samme måte som alle andre kjendiser må tåle dette. Men igjen; det er bare å få seg en vanlig jobb og trekke seg vekk dersom du virkelig ønsker at dette skal stoppe.

  7. Skjønner ikke helt at vennene dine legger merke til det også? er ikke de du er med folk som deg selv? Kun med reality-deltakerne? Svenske folk prøver vel å ta bilder av de svenske deltakerne og norske av deg og Pierre og div. andre Parrafolk?

  8. Oi. Nå var det mye ang p og deg her. Alltid trodd det var nett troll. Men nå begynner jeg nesten å lure selv når så mange spør og nevner.
   Tilbake til innlegget. Helt enig med deg. Men mange tenker ikke så langt. Dessverre

  9. Når du utgir deg selv som en offentlig person og får betalt for å ta bilder av deg selv å skrive om hvor mange prosecco flasker du hat poppet.. så må du forvente at folk tar bilder av deg her og der.
   Du vil være kjendis vil du ikke? Well honey its all or nothing. ✌🏼

  10. Fy faen. Jeg blir så forbanna provosert over at det er så
   mange idioter som følger deg både på bloggen og utenfor.
   Det er ikke sånn at noen som helst har rett til å spionere og å ta bilder/sende bilder av Isabel uten samtykke bare fordi hun ikke forteller dere ALT som skjer i livet hennes til en hver tid!
   Er dere i det hele tatt klar over at hun faktisk kan anmelde dere for det?
   Ikke rart det er mye vondt i verden, når det er så mange fæle mennesker med syke meninger!
   Beklager utblåsning på bloggen din, Isabel. Men er så lei MOBBERNE her at jeg bare måtte siifra.
   Du er sterk❤️

  11. Den største idioten her er nok deg! du er så Diva! klikker meg inn på denne bloggen ene og alene for å å le å kose meg. Det klarer du å få til da

  12. Fordi du e operert frå topp/tå
   Du blir sur for folk filma eller tar bilde av deg? Latterlig tragisk
   + du og Pierre e på gong igjen so innrøm da t lesarana
   dine for fuck sake!!!!

  13. Nå begynner jeg seriøst å lure på hva som skjer mellom deg og P, når det er så mange som skriver at dere er på gang igjen osv? Hvis det faktisk er sant, fyyfaen så oppgitt jeg blir når du har sagt så mye om at dere aldri kommer til å bli sammen igjen osvosv… kan du fortelle hva som skjer ?

  14. Jeg skjønner at du finner dette plagsomt og irriterende. Iallefall om du selv ikke er klar for at andre skal filme eller ta bilder av deg. Men sant skal sier, dette må du nesten tåle. Med tanke på at du selv er blitt en slags offentlig person. Du selv har valgt livet i rampelyset. Noe som medfører at folk vill ta bilder av deg osv uten at du selv vill.. Det er synd. Men noen negative ting føler med i berømmelse desverre.

  15. Er jo fordi Pierre kom ut med videoen og du svarte med det du hadde å si. Plutselig så kommer han dit, så har dere funnet tilbake, noe du ikke engang gidder å svare på. Da tar folk bilder for å vise at dere faktisk er sammen igjen

  16. Jeg opplevde mye det samme for noen år tilbake. Folk dro opp telefonen, filmet, tok bilder.. Jeg er ingen kjent person, men jeg har en stil utenom det vanlige, et litt spesielt utseende kanskje, som mange legger merke til. Ja, det er irriterende når folk gjør slikt, men mitt tips er; own it. Ser du noen dra opp telefonen for å filme eller ta bilde, så smil til dem. Gå bort, si at du har sett at de peker mobilen i din retning, og spør om det er slik at de tar bilder av deg. Svarer de ja, så si at du gjerne stiller opp på et bilde her og nå. De får det de vil ha, og dermed lar de deg sannsynligvis også være resten av kvelden. Kanskje vil de slå av en prat. Passer det seg dårlig så si at du har det travelt, men at de gjerne må komme bort neste gang de ser deg.
   Er du hyggelig mot slike mennesker, er de som regel greie tilbake. Om de likevel er ufyselige, ja, da får du rappe til deg telefonen deres, true med å gå til politiet, eventuelt vise den til en vekter om det er noen der, og forklare at personen, tross gjentatte advarsler, fotograferer deg.

  17. Dra opp kameraet ditt og film/ta bilde tilbake! Om du så ikke gjør noe med materialet vil de helt sikkert frykte å bli latterliggjort for snikfilmingen. Superbarnslig å ta bilder av deg, men vgs-jenter er usjarmerende bitches alle sammen

  18. Det er bare å si at du henger med Pierre ogjen og innrømme det så blir det ikke så interessant å snikfotografere deg sammen med han. Hvorfor må du benekte det mår alle vet at du faktisk henger mye med Pierre?

  19. Så deg på mystoryen til Carl Aksel også, er ikke han i Rhodos med P?
   Du KAN jo bare innrømme det, er jo ganske obvious nå…

  20. Hei Isabel! Husker du har skrevet noe om at du elsker å både kjøpe og kle deg i pent undertøy. Lurer bare på hvor du kjøper undertøy fra? Selv sliter jeg med å finne noe jeg er fornøyd med, så jeg hadde virkelig satt pris på svar. 🙂

  21. På tide å fortelle det med P snart kanskje? Ekkelt hvordan du har skrevet for ufyselig menneske han er og så videre, men alikevell ser jeg snaps hvor dere henger på Rhodos. Flaaaut Isabel, trodde ikke du kunne synke lavere as:S

  22. Når du flekser med nakne kroppen din og rompen din helt ut så klager du at folk tar bilder eller filmer av deg? Make no sence girl hahahahha

  23. Kanskje die ikke vil bli tatt bilde med deg men kun av deg 🤣
   Men skjønner ikke hvorfor folk gidde å ta bilde av deg men kanskje dei tar når du dumme deg ut eller dei vil utpresse

  24. Give me a brake 😂 Du liker rampelyset så da må du tåle alt som følger med, og jeg tror de også blir skremt med tanken på den rumpa du har, som ikke passer kroppen din, du må fylle lårene/hofter for at det skal passe inn, 😉
   Ikke frekt ment, 😋

  25. Det virker som om du får veldig mange flere negative og færre positive kommentarer på bloggen din enn andre PH-deltakere? Har nettop lest flere av de andre bloggene, feks Sofie Nilsens, og kommentarene der har et positivt innhold og et mer modent språk. Hva kommer det av, tror du? Og hva tror dere andre? Misunnelse eller noe annet?

  26. Du er på offentlig sted så du får bare finne deg i der. Men jeg tror du liker det. Du ville gjort alt for å få oppmerksomhet å tjene penger. Blogghoe.

  27. Selv om hun er en offentlig person på grunn av bloggen, betyr det ikke at folk kan ta bilder av henne når de måtte ønske det. Hun er jo bare et vanlig menneske som alle andre. Ta dere sammen!

  28. Vel.. det er vel det du kaller “fans´, og det er de som er grunnen til at du tjener fett av å blogge om ikke-så-fete ting…. Men forstår at der er ubehagelig, men…

  29. Sier bare en ting: når du f.eks. filmer deg og dine venner på stranden, så får du også med andre fremmende mennesker på den videosnutten. Dette er mennesker som du nok ikke filmer bevisst, men som du faktisk publiserer på din snapchat story. Har du tenkt på at det kanskje ikke er greit for dem at deres ansikter er med på filmen som du viser til alle følgerne dine? Har du spurt dem om det er greit ? Neppe!

  30. Du valgte å melde det på ph, du valgte å lage et helvette etterpå, du valgte å lage blogg, du valgte å lage den bloggen til tidenes mest dramablogg. Du valgte dette for å få lesere, du valgte å bli et kjentansikt, du valgte å bli til plastikk, du valgte å leve dette livet, du valgte å tjene gode penger, då valgte du at folk vil ta bilde av deg! Slutt å klag og bli et forbilde istedenfor! Alle vil ta bilde av en “kjendis” og det har du helt og holdent valgt selv!

  31. Du må nesten forvente at folk vil ta bilder av deg når du er en kjent person/kjendis. De fleste vil nok sikkert bare vise det til noen venner og skryte av at de har sett deg.

  32. Dette burde du tatt stilling til før du ville ha oppmerksomheten. Dette har vært en greie i lang tid.
   Verden er som den er, enten du vil det eller ikke. 🙂

  33. Isabel, seriøst; du skriker jo etter oppmerksomhet. Måten du kler deg, sminker deg, alle operasjonene, bloggen med alt dramaet og de sinnsyke overskriftene.. ha litt selvinnsikt da jente! Du gjør det vanskelig for deg selv, og det er ikke lett å ha sympati med deg.. Det har hverken noe med misunnelse eller sjalusi å gjøre, men mer fordi du fremstår uten selvinnsikt og ydmykhet. og du skaper irritasjon ved å si a men ikke b.. herregud.

  34. Er ikke pga deg generelt, er fordi vi har sett deg og Pierre sammen x antall kvelder her nede nå. Er jo åpenbart at noe skjer mellom dere men du innrømmer det jo ikke. Du snakket så nedlatende om han da han kom hit, og nå klarer du ikke å holde deg vekke.

  35. En venn av meg gikk bort til deg på rhodos på pepes å spurte fint om å ta bilde me deg og pierre, da reagerte du med å bli sint å viste henne vekk. Så når du skriver at du blir glad når folk spør deg er dette ikke sant:)

  36. Jeg har aldri skjønt greia med snikfotografering. Og den oppførselen du blir møtt med er ganske kvalm. En ting er at de sniker, men å oppføre seg så arrogant når de blir konfrontert med det? Barnslig.

  37. Kjenner jeg blir så sint på dine vegne! Det er ikke greit. Syntes du skal opplyse i innlegget om at det faktisk er ulovlig. Det er straffbart! Selvom politiet kanskje setter dette nederst på listen av prioriteringer, så er det ulovlig! Neste gang syntes jeg du og vennegjengen enten skal be om navnet på personen og opplyse. Eller slå tilbake med samme mynt! Så skal vi se hvor gøy de syntes det er. 🙂 🙂 🙂

  38. Ska gi deg en liten boost. Tenk at du kan få enda mer samarbeid, og gjør deg heller mer attraktiv når folk gjør det. Tenk nå er det ikke lenge før du er i Se og hør. Du kan snart få reklame samarbeid, t skjorter og mer penger av at folk filmer deg. Kunsten er å bli likt også når de filmer deg i skjul.

  39. Hvorfor må hun fortelle hva som skjer mellom hun og Pierre for å unngå å bli tatt bilder av? Hvorfor kan ikke folk heller vokse opp?
   For alle andre så er det ikke så kult eller så morsomt som enkelte tror å se en snap, mystory eller lignende av en litt mer kjent person. Selv om man velger å være offentlig fortjener man også privatliv. Det her er bare barnslig og respektløst. Voks opp.

  40. Kanskje det er han typen til Kristine Ullebø som er på ferde igjen. Han bruker snikfilme “rariteter” som han kaller det 🙂

  41. Skjønner at det er ubehagelig. Men kjære vene du har jo valgt og bli kjendis. Hehehh synes det er rart at du klager på og bli tatt bilde av samtidig som du fortsetter og skrive på bloggen som holder deg kjent 🤣🤣

  42. Er det riktig oppfattet at du gjerne vil ha så mye oppmerksomhet som mulig, men at du selv ønsker å bestemme hva som blir sagt, tatt bilde av og skrevet? Den tanken tror jeg du kan slå fra deg. Velkommen til massemedia, lille venn.

  43. Når du stiller ræva og puppene dine ut på alt av bilder. Og du alltid har minimalt med klær på deg. Samt leppene dine er grusomt stygge. Da må du regne med og bli fotografert. Du er et freakshow og har selv valgt og bli det. Så når du gråter og synes så synd i deg selv for du blir avfotografert. Så tenk på dette. 1. Du har selv valgt og være i rampelyset. 2. Du nyter og ta bilder av deg selv med minst mulig klær. 3. Du har operet hele deg og så er du så ung. 4. Du skriver på bloggen din om hvor mye du drikker. 5 Instabildene dine er nesten en pornoside. Ja,klart og selvsagt folk snikfotgraferer deg. Forresten hva med alle de som ufrivillig er med på dine snaper? Eller er i bakgrunnen på dine bilde? Har du spurt de om lov?. Slutt og syt. Og er dette så fælt for deg. Så legg ned bloggen,Instagram og få deg en jobb. Hvor du ikke blir eksponert. Klaginga di er så latterlig at det er flaut.

  44. Skjønner at det er ubehagelig for deg. Men når jeg og venninna mi var i Rhodos for 2 år siden så så vi deg i bar gata. Venninna mi sa hei til deg når vi gikk forbi deg, da så du bare rart på henne å kom med et frekt hei, noe jeg synes var veldig barnslig. Senere på kvelden skulle vi spørre om en selfie med deg, men når vi gikk mot deg sto det en annen jente å spurte deg om en selfie, da så du stygt på henne å sa ehh nei! Så det er vel sikkert mange som ikke tørr å spørre deg eller ikke gidder fordi de er redde for hva du skal si, vi gadd ikke å spørre deg om selfie! At du ikke skjemmes

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg