GJENNOM TELEFONEN MIN

Hei fininger!! Hvordan har dere det? Jeg håper livet behandler dere fint, det fortjener dere. <3 Selv har jeg det helt fantastisk (nesten litt for bra), det eneste jeg har å klage på er at jeg har klart å bli forkjølet. Dere vet når nesen konstant renner, halsen verker og man føler seg helt tett i pappen? Jupp. Jeg er glad at det skjer nå da, slik at jeg ikke ligger syk når jeg skal reise snart.

Uansett! Jeg vil gi dere en real oppdatering på hva jeg har bedrevet tiden med de siste to-tre dagene. Det har skjedd så mye fra morgen til kveld, som har resultert i at jeg knapt har tilbrakt noe tid hjemme. Elsker hektiske perioder – jeg føler meg sååå flink da haha. Flink og produktiv! Det finnes ingen bedre følelse.

Vel, gjør dere klar for en update gjennom bilder fra kamerarullen min!

På fredag var jeg i et møte som jeg forlot med adrenalin, nervøsitet, spenning og.. ja, det var et interessant møte. Når møtet var overstått var jeg så sjukt sulten, og planen var egentlig å møte Newa på lunsj. Men jeg var ferdig litt før planlagt, så derfor satte jeg meg ned på den første restauranten jeg så – helt alene. Det var første gangen jeg spiste helt mutters alene ute på restaurant. Det var så merkelig, for jeg følte meg ikke rar i det hele tatt? Jeg trodde det skulle føles kleint, men den gang ei. Nå sier ikke jeg at jeg blir å innføre dette som en tradisjon, for SÅ kult var det ikke, men det var heller ikke så ille som jeg hadde forestilt meg. Jeg nøt min ensomme biffmiddag alene jeg, før jeg dro for å møte Newa for litt shopping. Da har man prøvd ut det også!

Hvem skulle trodd at Erik, Oskar og jeg skulle bli så nære venner? Jeg har overraskende nok blitt veldig glad i disse to. Vi har hengt sammen i det siste, sammen med Mathias og Newa i tillegg. Vi har nesten innført en liten tradisjon hvor vi møtes på onsdager på den beste cocktailbaren i Oslo hvor vi prater drit og koser oss. Dette bildet er tatt på denne onsdagen som var, som dessuten var Mathias sin 27-årsdag! Vi feiret han skikkelig og storkoste oss med mange andre fine folk. Takk for en fin kveld! <3

Haha dere som følger meg på Instagram har sett hvor ofte jeg spiser jordbær i dyppet sjokolade for tiden. It’s sooo good!! Jeg får skikkelig dilla på det et par ganger i året, og når jeg først er i gang, sitter det i en stund også. Men hallo, livet handler om balanse, ikke sant? Så: jordbær (sunt) + sjokolade (usunt) = perfekt.

På torsdag var jeg på innspilling til noe som foreløpig enda er hemmelig. Jeg kan fortelle dere om prosjektet i starten av februar. <3

Newa og jeg dro ut å spiste lunsj på Tataki, og der overrasket hun meg med en liten gave. Se så skjønn!!! Matchende Paris-topper til turen vår på Valentines. Hun er for god! Er så utrolig rørende med så omtenksomme mennesker som det Newa er. Hun har virkelig et hjerte av gull. Tusen takk, babe! <3 Love you!


NÅ: se på serier med Newa, i pysjen, på sofaen. Søndager i mitt hjerte!

15 kommentarer

Siste innlegg