VI FYLLER OPP KJØLESKAPET ⎮ 2.000 KRONER

 Processed with VSCO with av8 preset

I VÅR HANDLEKURV… 🍓

Da vi flyttet hit på fredag og overtok nøklene til leiligheten, bar det rett til tidenes største supermarked for å storhandle. Kjøleskapet var naturligvis helt tomt, og vi er to stk mennesker som eeelsker god mat. Jeg er heldig som har en kjæreste som liker å lage mat, for jeg selv er nemlig helt udugelig. Jeg jobber på det, da! Vi elsker å handle mat, jeg tror at det er en av topp tre favoritt aktiviteter for både P og meg. Ordentlige food lovers! Vi handlet inn mat for over 2.000 kroner, noe som i utgangspunktet ikke er så veldig mye penger, men jeg føler at det er litt når det er i utlandet. Man forventer jo at mat (og generelt annet) skal være hakket billigere, men ikke i Marbella. Eller, ikke i Puerto Banus rettere sagt. Her er det jo dyrere enn ellers i Spania. Vi brukte sikkert over to timer i matbutikken, det er jo så sykt spennende og interessant å se alt av utvalg de har. Jeg mener, de har liksom over 60 forskjellige typer frokostblandinger, sikkert 80 forskjellige yoghurter, 20 ulike typer loffbrød.. You get it. Vi endte opp med en overfylt handlevogn, og et fullt kjøleskap! Happy wife, happy life.

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mmm.. Kan jo ikke la være, vet dere. Sweet tooth for sure. 🍫🍬🍰🍦

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

FOOD FOR DAYS!

18 kommentarer
  1. Jeg vil bare si noen ord til deg, Isabel. Du er seriøst NYDELIG uten sminke! Legger merke til at utrolig mange påpeker dette og jeg håper virkelig det er noe du kan ta til deg! Skjønner at du føler du trenger å sminke deg osv, men det er så utrolig deilig å se at du kan vise deg på kamera uten å være superfresh! (Du ser AMAZING ut uten sminke, helt serr). Elsker at dere har blitt sammen igjen 😍😍 lurer på en ting, hvis dere var kjærester når begge egentlig skulle til Mexico for å spille inn ph, hvordan tror du det hadde gått? Å være kjærester der inne liksom? Håpe du svarer! Heier på dere!!

  2. Hei,
   Du sa det ikke kommer til å være så mye om forholdet deres på bloggen fordi du hadde lært fra forrige gang, men alt jeg ser på bloggen siden dere gikk ut offentlig er jo innlegg på innlegg av dere, og alt du snakke og skriver om er jo dere.
   Jeg har ikke noe i mot det, men du gjør liksom det stikk motsatte av det du sier.
   Ønsker dere alt godt, det er ingen hat fra meg. Men hvorfor ikke skjerme forholdet deres for deres egen skyld?
   Hvor er forresten den rosa crop toppen du hadde på deg på snap?
   Fant dine ikke på Nelly.

  3. Jeg har følt deg på bloggen i 1 år nå å synes at nå bynner bloggen din å bli innholdsrik. Liker disse inleggene fra syden da jeg selv skal flytte til Kypros i april. Ser ut som dere koser dere. Masse lykke til i deres forhold. Klem

  4. grunnen til at de fleste hater deg er fordi vi vet hele bruddet va satt opp og bullshit for PR osvosv. så du har ingen troverdighet hvis du forstå? du forstår nok ikke. så når du sier at du ikke har gjort noe mer med nesen, og egentlig alt du sier, så er det ingen som tar deg seriøst. alle vet du bare tenker på deg selv. tenk å vær et sånt menneske haha shit

  5. Er det sånn at dere må kjøpe vann eller kan dere drikke vann rett fra vasken

  6. Hei 🙂 Tenkte jeg skulle dele noen tips til dere! Hvis dere skulle savne noe norsk/svensk/nordisk mat og godis etter stund kan dere ta turen til Mijas og besøke Delicatessen eller Vikingos Minimarket. De leverer også.
   Ellers anbefaler jeg på det sterkeste å besøke LØV Olivia Valere, Trocadero og El Gran Gatsby alle er sensasjonelle matopplevelser i helt nydelige omgivelser. Btw: ikke den samme opplevelsen før mai-juli når livet i PB er på topp.

  7. Hvorfor slettet du de andre innlegget der du skrev dagene gikk ut på å slappe av og de ikke trengtes alarm i Marbella?

  8. Nå valgte jo dere et av de litt flottere supermarkedene som Spania har 😉 Det har ikke noe med verken Puerto Banus eller Marbella å gjøre. Men ja, restaurantene er dyrere i Puerto Banus.
   Rett ved Centro Plaza ligger f.eks Mercadona som er et av Spanias rimeligste supermarked og veldig godt likt blandt de aller fleste, der får du virkelig mye for pengene! Handler du på Supercor som dere kan gå til så er prisene ganske mye høyere fordi det er som en bensinstasjon.
   Man kan fint drikke spring vannet her nede, tar litt tid å venne seg til, men det er ikke noe problem!
   Trenger ikke være laktose intolerant for å foretrekke den melka!

  9. Skjønner ikke at du er så kry for å ha handlet matvarer for 2000 kr selv om du e ri spania. Du kommer til et nytt land ny leilighet og et kjøleskap som er tomt. da er ikke 2000 kr så mye når man må handle inn alt man skal ha. Men du liker jo å skryte hvor mye du tjener og vor mye penger du bruke

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg