VLOG ⎮ JEG ER I BALI!

NY VLOGG ER UTE! Jeg lengter sånn tilbake… Denne vloggen er den første i rekka fra oppholdet på Bali. For en fantastisk øy. For en fantastisk befolkning! Rebecka og jeg storkoste oss der. Jeg lover at jeg kommer til å reise tilbake dit i nærmeste fremtid. Jeg ELSKER Bali! Det er 3-4 vlogger til fra Bali, som jeg publiserer fortløpende. 

HUSK Å ABONNER GRATIS PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!

48 kommentarer
  1. Fyyyyfaen så stygg den rompa er! Shit, det ser ut som to ballonger som holder på å sprekke! Og det har du betalt for.. nei huff

  2. Er dessverre enig med 19:06, det der var ikke mye pent. Det står ikke i stil med resten av beina… du var jo fin som du var før!
   Er så glad for at jeg er fornøyd med meg selv som jeg er, og slipper å operere meg for å få bedre selvbilde.

  3. blir kvalm av alle kommentarene her. du er drit fin isabel, skulle gjerne hatt den rumpa der for å si det sånn. fortsett å vær deg selv, er bare lættis at de som hater på deg fortsetter å følge med på deg

  4. HerreG U D! Jeg blir seriøst overgitt over enkelte mennesker her, jeg blir direkte flau over å være NORSK når dere forbanna netttroll er så stygge. Hva har dere imot isabell? Kjenner dere egentlig henne? Selv om dere IKKE liker henne trenger dere ikke alltid å være så umodne å stygge, skjerp dere!

  5. Det er så mange bloggere og veldig mange som driver med YouTube som nesten ikke får noe dritt slengt etter seg. Du må jo få 70-80% hatkomentarer. Det er jo ikke tilfeldig. Kanskje slå opp øya og forstå at det er deg det er noe gæli med?

  6. Du ligner så sykt på en neandertaler etter de operasjonene dine ass. Panna di er dritkort, mens fra øynene og ned til haken er ansiktet ditt svæært.

  7. Litt av noen rustne gamle solstoler dere lå på da på den stranda! Så ikke særlig digg ut! Føler på en måte ikke du har fått fram det beste med Bali, og det er litt synd.. menmen. Viktigste var jo at dere kosa dere!

  8. Jeg er 43 år, velutdannet med god jobb,
   og, jeg leser bloggen din. At du velger så mye fokus på kropp i din blogg, gjør selvsagt at mange kommenterer. Helt greit, du legger opp til det. Jeg har sett mange kosmetiske inngrep i min jobb, men hei, ta en titt på Isabell. Hun har en fin kropp, skuldre, armer, ansikt. Men essverre failet de med rumpa di. Du mangler løft, og den vil falle veldig fort. Det er vanskelig å bli reoperert i utlandet, derfor anbefaler vi å gjøre det i Norge. Nettopp slik at en feil kan rettes opp om mulig. Vennlig hilsen en som kan dette.

  9. Wow, you look so hot. I love Bali but i can’t go to enjoy it canuse i have to work, not have so much time, i am so sad 🙁 please take more beautiful pictures with our clothes and share with us. 🙂

  10. Hei Isabell!
   Kan du lage et innlegg om julegavetips til han? Både billige ting til litt dyrere ting, opplevelser vi kan gjøre sammen osv? Det hadde vært så gøy! jeg trenger hvertfall masse råd!

  11. Nok en gang sjokkert over ting folk får seg til å skrive. Greit hvis dere syntes rompa eller puppene eller whatever er stygg, men HVORFOR skrive det? Hold det for dere selv, skjønner dere virkelig ikke at slike kommentarer kan være skadelige? Hva godt gjør det å skrive slike kommentarer til noen, og attpåtil anonymt bak en skjerm? SÅ jævla feigt!
   ALL honnør til Isabel for å holde dette kommentarfeltet åpent. Det er virkelig ikke mange som må tåle så mange stygge kommentarer.

  12. “Bali er bare en liten øy og kan levere bedre føkkings fest enn Oslo gjør.”
   Bali – areal: 5 633 km², innbyggere: 3 890 757
   Oslo – areal: 454 km², innbyggere: 666 759
   Skjønte ikke helt den kommentaren din når man ser på fakta?

  13. Det er da virkelig lavmål å kommentere når man synes noe negativt om andres kropp. Gjort er gjort av operasjoner, jeg håper du selv fortsetter å fornøyd – og at du lar det være med dette. Ikke flere inngrep!

  14. Vil bare tipsa te alle som skal på Sky garden om å ver veldig forsiktige med drinker og velkomstdrinker. Blei sjøl dopa der i 2014 av ein bartender, og ei vennina av min søster blei dopa der nå i sommer av velkomstdrinken man får der inne. Sykt kjekke plass gjekk der kver helg når me studerte der nede, men man må ver veldig obs på ka man tar i mot og kor/koss de lage drinkene i baren. De har tilogmed ei sykestua der inne pga det e så mange som blir dopa på den plassen. Bare et tips te alle som ska inn dit. Stapp fingeren oppi flasken når du går og ikje ta i mot drinker, det kan enda så gale.

  15. Off, eg blir direkte lei meg av å se på alle disse stygge kommentarene. Eg håpe så inderlig at du ikje tar deg nær av det Isabell, for du e aledeles nydelig! ELSKE håret ditt, og rumpå di e jo smashing? Du e kul!
   Og te alle dokke som fyre laus med stygge kommentarer, har ingen lært dokk kor skadelig sånt kan vær for et aent menneske? Å ikje kom her med den bullshitten om at “hu legge opp te det ved å ha en offentlig blogg” INGEN fuckings folk legge opp te å bli kalt stygge ting uanfaensett ke di gjør.
   Isabell e så heldig at hu har lyktes med bloggen sin, tjene gode penger og kan reise mye. Kan ikje folk bare vær glad på andres vegne, istedenfor å trykke di ner? De fleste her e jo bare sjalu, desverre.

  16. Sann alt i alt – viss vi kutter ut å dømme hverandre utifra hvordan vi ser ut, hvordan vi ønsker å leve livene våres, hvem vi ønsker å elske – uansett kjønn hadde ikke alt vært mye bedre da? Sjalusi religion rasisme penger – listen er lang – ødelegger jordkloden vår.. Desverre er verden laget slik at ikke alle er like heldig å ha mye penger, og i mange tilfeller er det feil mennesker med feil verdier i livet som sitter på mest penger… Ikke døm en blogger som er heldig med livet sitt hvordan hun ønsker å leve og bruke pengene sine på.. Se heller det store bilde i verden, hvor fucka menneskene oppe i systemet er, og hvordan de bruker pengene. Ingen i verden hadde trengt å være fattig hadde verden vært annleis “fordelt”. Ingen er fødd som rasist eller mobber eller hva det no enn er, så prøv heller å se dere litt rundt hvordan dere kan få er bra liv. Hjelp andre, vær snill og smil til en fremmed, små ting gjør mye for et godt selvbilde 😊

  17. Jeg får vondt i rompa mi her jeg sitter på do å driter, den plastikken du har i ved utgangen kan umulig være delikat å bære rundt på? Fikk liksom en helt annen vinkel på videoen enn på bildene dine, og det så bare rett og slett helt jævlig ubehagelig ut.. Vet venninner av meg med silikon i puppene klager over at man ikke kan ligge på magen osv, lurer virkelig på hvordan det er å ha det i setet da. Stakkars stumpen din 🙁

  18. Kjære Isabel.. Det må være utrolig kjipt å få så mange stygge kommentarer. Og du har dessverre vært veldig uheldig med samtlige av inngrepene dine, og det er IKKE din skyld! Kanskje det er mulig å rette opp noen? Reklamere? Jeg vet ikke helt hvordan det der fungerer. Det viktigste er at du er sunn og frisk. Men i og med at du helt åpenbart er opptatt av utseende, må det være utrolig vondt å ikke få det resultatet du ønsket. Håper alt ordner seg og at du er glad og fornøyd! Helse og humør er det viktigste! Stå på!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg