MINE ÆRLIGE MENINGER ANGÅENDE DISSE BLOGGERNE

reklame – alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER

Hei og god helg, babes! Jeg kom akkurat hjem til mamma. Dagen i dag startet tidlig – jeg var oppe klokken 08, før jeg dro avgårde på dagens første møte klokken 10. Det var et møte hos Egmont som nå har kjøpt opp Nettavisen. I den forbindelse møttes alle bloggerne som er signert av Nettavisen/Side2. Tidligere har jeg ikke deltatt på slike samlinger og heller hatt eget møte før eller etter, men denne gangen følte jeg at det var på tide. Ved tidligere anledninger har jeg vært bortreist noen av gangene, men enkelte ganger har jeg faktisk ikke hatt lyst. Jeg har et inntrykk av at jeg ikke er spesielt godt likt av de fleste bloggerne, noe jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg tror. Jeg er nok bare litt paranoid etter alt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har fått stikk etter stikk, og til og med nærmest hatiske innlegg skrevet til meg med overskrifter som “Til Isabel Raad” av enkelte bloggere. Det er klart at det ikke er så komfortabelt for meg å dra på sammenkomster hvor jeg da må møte på disse personene. Jeg har jo ikke gjort dem noe, men jeg får likevel høre det fra tid til annen. Men, nå til poenget. Jeg dro på møtet i dag til tross for at jeg egentlig ikke hadde så lyst, og jeg er glad for at jeg kan si at jeg er lykkelig over at jeg gjorde det. De jeg hilste på var så imøtekommende og hyggelige! De var ikke så skumle som jeg trodde, hehe. Det var en hyggelig og fin gjeng som samlet seg i dag! Jeg må innrømme at jeg er irritert på meg selv som ikke har dratt på disse møtene tidligere. For vet dere? DRIT i de som er stygge og nedlatende mot en. Hvorfor skal det stoppe meg? Jeg er så flink til å preache om det til dere, men jeg følger ikke nødvendigvis det rådet så bra selv. Det skal det bli forbedring på!

SNEAKERS MICHAEL KORS HER ⎮ VESKE CHANEL

Møtet gikk i hvert fall super bra, og jeg er positiv for hva fremtiden med Egmont vil bringe for oss bloggere. Det er gøy med forandring! Og spesielt når man føler at man er i gode hender. En ting er sikkert, og det er at teamet i Egmont og teamet i Side2/Nettavisen er fryktelig dyktige! Jeg hadde aldri byttet platform, ass. The best place to be!

Etter det dro jeg avgårde på enda et møte, før jeg satte kursen mot mamma. Vi har besøk av det skjønneste søskenbarnet mitt Golnaz over helgen! Jeg har faktisk ikke sett henne på noen år, så dette er skikkelig etterlengtet. Hva vi skal finne på i dag er enda uvisst, men as we speak driver hun og Jasmine å sminker seg. Noe skal vi finne på, i hvert fall. Jeg har lyst på gulrotkake og varm kakao…. Hihi!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg