HER BOR JEG

Reklame: sponset opphold

A LITTLE GET-AWAY

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke med helg? Ah! Dere som følger meg på Snapchat vet nok allerede at jeg har flyttet inn hos Quality Hotell 33 i Oslo i fem dager. Jeg har så mye jobb som må gjøres disse dagene, og hjemme er det fullt hus. Jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme til for å få litt fred. De av dere som har fulgt meg lenge har sett meg bo her på samme hotell flere ganger tidligere. Det Beste Vorspillet spilte jeg for eksempel inn i samme suite som jeg bor i nå. 

For en hyggelig velkomst! Servicen her er upåklagelig, og det er en av hovedgrunnene til at Quality Hotell 33 er mitt favoritt hotell her i Oslo. Dessuten tilbyr de masse her. Top floor restaurant & bar for eksempel, er helt nydelig med panoramautsikt over hele Oslo og Oslofjorden. Utsikten er faktisk helt syk! Jeg har spist både burgeren og 3-retters på restauranten, og hver matopplevelse her har vært helt nydelig!

Favoritten med å bo på hotell: fluffy og store hotellsenger. Oh my… Finnes det noe deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden onsdag, og jeg må ærlig innrømme at det er vanskelig å komme seg opp av den på morgenen. Sengen er jo helt himmelsk! 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra senga as we speak. Jeg må straks komme meg avgårde. Lillesøsteren min har bakt vafler! Mmmm.. Vi skrives mer senere, dere. Klem!

15 kommentarer

Siste innlegg