Få igjen penger på netthandel!

Reklame

Hei!

Jeg har et supert tips å komme med til dere i dag! Har du hørt om Startshop? Det er en genial nettside som gjør at du får tilbake penger når du netthanlder. Det er nesten for godt til å være sant! Jeg oppdaget nettopp nettsiden selv, og jeg må innrømme at jeg er frelst. Den er så genial! Jeg netthandler hele tiden, så for meg passer dette helt ypperlig. Jeg skal fortelle dere hvordan dere kan tjene kjappe hundrelapper i måneden på dette.

Ved å bruke Startshop tjener du penger på egen shopping. Hva er vel bedre enn det? Det fungerer slik at hver gang du netthandler, får du penger tilbake på din konto på Startshop, som du kan ta ut i gavekort eller føre over til egen bankkonto når som helst. Hvis du vil legge litt tid og arbeid i det, så kan du dessuten verve dine venner gjennom for eksempel Facebook. For hver venn du verver, får du 100 cashback poeng. Det blir en del penger i lengden! Hvis du klarer å verve for eksempel 50 venner, så har du allerede tjent 5000 kroner! Hvor sykt er ikke det? 

Startshop har avtale med 200 kjente nettbutikker som for eksempel Nelly, Zalando, Hotels.com, Ellos, SAS, Blush, CDON og GetInspired. De har noe for enhver. Det fungerer altså slik at Startshop får betalt når deres kunder handler hos nettbutikkene, deretter deler de tilbake en stor del av provisjonen til kundene. Du kan selv se hvor mange prosent du får tilbake av et kjøp. Det kommer an på hvilken nettbutikk du handler fra. Ved å trykke inn på “finn butikker” finner du en oversikt over hvor mange prosent du får igjen fra hver enkelt nettbutikk. Hvis du foreksempel skal shoppe på Nelly.com, så trykker du på Nelly på “finn butikker” på Startshop. Da blir du automatisk sendt videre til Nelly, bare at nå blir det registrert på din konto hos Startshop. Slik får du penger tilbake!

Og psssst… Det beste av alt er at det er helt gratis å være medlem og det er null forpliktelser! Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi din epostadresse. 

Slik kommer du i gang:

1. Registrer deg på Startshop.no.

2. Velg nettbutikk. Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto.

3. Få penger tilbake. Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker. 1 cashback-poeng=1 krone. 

4. Del med venner og tjen hundrevis av kroner. Du får 100 cashback-poeng når et medlem du har vervet har tjent 100 cashback-poeng på netthandel.

 

Høres ikke dette helt fantastisk ut? 😀

4 kommentarer
  1. Kan du skrive er innlegg hvor du viser den villaen som du bor i for øyeblikket? Hadde vært kult med et innlegg om det. 🙋🏽 elsker bloggen din!

  2. Merk dette som reklame. Du vil nok ikke ha forbrukerombudet på nakken.. Sett at du generelt merker dine innlegg for dårlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg