BRUDD, PENGER + FARMEN⎟ UKENS SPØRSMÅL

Hjelper du familien din økonomisk?

– Ja, det gjør jeg selv om det egentlig ikke er behov for det. Jeg vil bare at de skal ha det ekstra bra, og ettersom jeg tjener såpass godt synes jeg at det er på sin plass at jeg deler litt med familien min. Storesøsteren min er jo for eksempel student, og vi vet alle at stipend ikke akkurat er all verden, så hun spesielt hjelper jeg når det trengs. 💘 Familien min betyr alt for meg.

Om du kunne, ville du blitt Kim Kardashian sin assistent?

– Hehe, nei. Jeg kunne nok aldri vært en assistent, hverken for Kim eller noen andre. 

Hvor mange kjærester har du hatt?

– Jeg har vært i to seriøse forhold. Min første eks var jeg sammen med fra jeg var 17/18-19-20 år (altså i to år) og med Pierre var jeg i 2,5 år ca. Jeg har jo også vært i tidligere “fjortis-forhold” når jeg var 15 år og sånn, men det regnes ikke som seriøse kjærester, hehe.

Har du tenkt å ta billappen og kjøpe bil snart?

– JA! Absolutt. Til de av dere som ikke vet dette: jeg har strøket hele to ganger på oppkjøring, og derfor ga jeg opp… Jeg har planer om å gi det enda et forsøk etterhvert, men da gå for automat og ikke manuell. Det tror jeg vil gjøre det enklere for meg, i og med at det da blir mindre å tenke på. Jeg får nok ikke tid til å ta lappen igjen før til våren, ettersom det skjer utrolig mye nå til høsten. 

Har du noen gang vært innlagt på psyk?

– Nei, men jeg var på nippet til å bli tvangsinnlagt når jeg slet med alvorlig spiseforstyrrelse over lang tid. Jeg gikk til psykolog og ernæringsfysiolog hver eneste uke, så jeg har derimot gått til behandling.

Hvordan går det med deg etter bruddet og alt som skjer for tiden egentlig?

– Det går greit. Jeg er med gode mennesker døgnet rundt og finner på ting hele tiden, slik at jeg ikke får tid til å tenke for mye. Det hjelper utrolig mye, og jeg tror oppriktig at det er det beste tipset jeg har å gi til de som går gjennom et brudd selv. Omring deg med mennesker som løfter deg opp og som får deg til å le. Vær minst mulig alene, spesielt i starten. <3 Ellers har jeg masse gøy å se frem i mot, og det er også en faktor som spiller inn på mitt forholdsvis gode humør.

Vil du date andre gutter nå som du er singel?

– Nei. Jeg har akkurat gått ut av et forhold som varte i 2,5 år, og jeg er langt i fra klar for å date noen. Jeg tror helt oppriktig at jeg ikke vil date overhodet. Jeg vil fokusere på meg selv, karrieren min, reise masse med venninnene mine og bare leve. Det er nå jeg er ung. Seriøse forhold og hele den biten tar jeg meg tid til senere i livet. Jeg trenger å være alene nå. 

Har du extensions?

– Ikke nå lenger, nei. Jeg hadde før, men fjernet alt for rundt 1,5 måneder siden. Nå er håret mitt all natural! Jeg skal gå all in for å få tilbake det fantastiske håret jeg en gang hadde, før jeg begynte med tull som for eksempel bleking… Not good. 

Kunne du vært med på Farmen Kjendis?

– Jeg er usikker. Det hadde sikkert vært sykt kult å utfordre seg selv på den måten, men jeg tror jeg hadde vært veldig ukomfortabel med gårdslivet. Kan dere se for dere meg melke en ku, liksom? Haha! God underholdning hadde det definitivt vært i det minste.

Var det du eller Pierre som slo opp?

– Det var hverken den ene eller den andre, faktisk. Vi var begge veldig forberedt på at det kom til å bli slutt mellom oss, og når vi hadde praten var vi begge enig om at det var det beste for oss. Jeg er utrolig glad for at det endte slik, sånn at ingen av oss behøvde å såre den andre. Det er bare ikke alltid det funker lenger, og det var slik det endte opp for vårt forhold. Jeg er super glad for at vi har gått fra hverandre som venner, for han betyr noe enormt for meg. Vi har fortsatt kontakt og vi har det fint begge to. <3 Jeg ønsker han alt det beste for fremtiden, og alt jeg vil er at han skal være lykkelig. Alltid!

Hva heter den glitter øyenskyggen du bruker for tiden?

– Den er fra Stila, i fargen “rose gold retro”. Jeg kjøpte min på Sephora, usikker på hvor de selger den her i Norge. Den er suuuper fin!

Kunne du tenkt deg å ha en egen serie eller gi ut bok?

– Ja og ja!

Hvorfor har du og Pierre sluttet å følge hverandre på Instagram, hvis dere er så gode venner?

– Det er ganske naturlig å gjøre det etter at det blir slutt. Det er vel mest for å skjerme oss selv fra å bli påminnet hele tiden. Vi kommer nok til å begynne å følge hverandre igjen etterhvert. 😊

Hva gjorde du før PH 2015?

– Da studerte vernepleie for å kunne jobbe innenfor barnevernet + at jeg jobbet på parfymeri. Haha, veldig stor kontrast på livet mitt nå og livet mitt da. Det sjukeste er at det kun er tre år i forskjell. Tenk hvordan livet mitt kan bli seende ut i 2021?

Hva er planene dine fremover?

– Jeg holder på med et veldig stort prosjekt som opptar mye av tiden min. Foruten om det har jeg en familietur å se frem i mot som skjer veldig snart (må være litt hemmelighetsfull her, men dere kommer til å få være med på reisen), jentetur til Dubai i september og LA i oktober. Jeg vil reise masse fremover! Det er virkelig da jeg føler at jeg lever. Jeg elsker Norge av hele minn hjerte, men det er kjedelig som faen her.. Hehe. 

__________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der fortløpende! 

81 kommentarer

Siste innlegg