JEG ANMELDER MADS HANSEN

Jeg gråt og gråt i natt. Ikke fordi at jeg var lei meg, men fordi jeg ble ubeskrivelig rørt av alt det fine dere har skrevet til meg det siste døgnet. Jeg måtte til og med FaceTime venninna mi for å fortelle henne hvor fantastiske mennesker det finnes der ute, til tross for all hat som pågår i disse dager. Gud. Dere er så fine. Tusen takk for alle støttende ord, jeg tror ikke dere kan forestille dere hvor mye det faktisk betyr for meg. Jeg er sjeleglad for at jeg valgte å poste det innlegget, for egentlig var jeg veldig frem og tilbake på om det var det lureste. Mads får jo som han vil – han blir omtalt av Norges største bloggere = flere følgere, som han så fint sa på God Kveld Norge for ikke så lenge siden. Men vet dere? Han skal få så mange følgere han bare vil på mine vegner, for det som er viktig for meg oppi alt dette, er å sette fokus på hvor ekstremt skremmende alt dette har blitt. Jeg følte meg veldig alene før jeg postet innlegget i går da jeg, som jeg forklarte i går, følte at hele Norges befolkning syntes at oppførselen hans var innafor og “gøy”. Det fikk jeg motbevist i går, for heldigvis er det utrolig mange som synes at dette har gått for langt og som ser alvoret i dette. Ja, det var “morsomt” i starten, men nå har det ikke blitt noe annet enn en evig lang mobbefest. Tenk at han har utsatt meg for dette i tre år? Det er helt vanvittig. 

Jeg ser at utrolig mange av dere oppfordrer meg til å anmelde dette. Jeg fikk denne kommentaren i dag, som fikk meg til å bestemme meg for at nok er nok. Kommentaren lyder som følger:

“Mobbing på nett kan rammes av straffeloven § 266. Denne bestemmelsen sier at skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd som krenker en annens fred, er straffbart.

HVA KAN STRAFFEN BLI:
Strafferammen for brudd på straffelovens § 267 er bot eller fengsel i inntil 1 år.
Strafferammen for brudd på straffelovens § 266 er bot eller fengsel i inntil 2 år.

Vær så snill, andmeld han! Da setter du standaren! Da kan han ikke plage deg mer, og du sier klart og tydelig fra til unge mennesker at dette ikke er greit. Du har mulighet til å gjøre en samfunnsendring. Gå til politiet, legg frem alt du har av screenshots fra flere år tilbake også ser du hva de gjør. Da har du hvertfall prøvd. Er så sinnsykt mange som opplever hets og trakkasering på nett, nå går det ikke lenger. Grensa er nådd. Tida er ute. La oss vise alle sammen at dette ikke er greit”.

Vet dere? Jeg kommer til å gjøre det. Mest for å sette et godt eksempel for alle unge der ute og gjøre et statement om at mobbing/hets/trakkasering (kall det hva du nå enn vil), enten om det pågår i det virkelige liv eller på nett, ALDRI er OK. Det spørs jo hva politiet velger å gjøre med det, men så lenge jeg føler at jeg har gjort det rette og virkelig satt foten ned for ikke bare meg, men alle dere som sender meg meldinger og mailer om at dere finner så mye styrke i å se at jeg står opp i mot mobberne som selv dere blir trakkasert av, betyr virkelig alt for meg.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen:

Og en siste ting til de av dere som nå skal kaste seg over tastaturet og fortelle meg at det Mads Hansen driver med ikke er mobbing: hva kaller dere det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Et annet er når han la ut en video av rumpen min på sin Instagram-profil med 200.000 følgere, der han skrev at jeg “må tåle å høre at andre ikke synes at den er fin, og at han selv synes at den ser ut som en dessert i en barnebursdag og at den har profilen til Holmenkollen”. Hva kaller dere det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire? Hvordan kan man stå bak noe sånn, og dessuten forsvare det med at han “bekjemper plastisk kirurgi”, at det er”sak” og ikke person? Virkelig?! Er ikke det der å mobbe, for å ikke snakke om å OPPFORDRE andre til å mobbe? Det var over 1.000 kommentarer når jeg våknet opp til den videoen på selve bursdagen min, der folk hyllet han, skrev direkte ekle kommentarer om utseendet mitt og lo av meg. Alle de kommentarene lot han stå, akkurat som på alle de andre trakkaserende postene som han legger ut om meg og andre. 

Igjen, tusen takk for alle støttende ord. Dere betyr så utrolig mye for meg, og uten dere hadde jeg aldri i livet klart å fortsatt med hverken sosiale medier eller blogg. Dere motiverer meg, hjelper meg opp og heier meg frem. Nå skal jeg gjøre det samme tilbake, spesielt til alle dere som selv opplever mobbing på både arbeidsplassen, skolen, på nett eller i vennegjengen. Vi er alle verdt akkurat like mye, og ingen, absolutt ingen, har rett til å utsette et annet menneske for vond og direkte ufyselig oppførsel.

Grensen min er nådd.

252 kommentarer
  1. Så bra at du tørr å annmelde han !! Jeg heier på deg isabel, og jeg håper virkelig at Mads Hansen får en form for straff.

  2. når jeg ikke trodde du kunne bli dummere. Fy fan. Sånn du ødelegger unge jenter med innflytelsen og plastikken din er verre enn alt annet !!!! Men det angår ikke deg, så da gjør det liksom ikke så mye !! Fy fader at man kan være så low. Jeg skal anmelde deg for å sette griller i hodet på unge jenter og gutter jeg. For å vise et forvridd kroppsideal og ødelegge unge menneskers selvtillit og psyke. Seriøst , finn deg noe å drive med . Få deg en jobb som vanlige folk – dette er opplagt ikke noe for deg.
   Heia Mads Hansen som tør å rope høyt at det du og flere av dine andre puppebloggere driver med ikke er normalt eller sunt!!!! Heia Mads Hansen, som kanskje når frem til de unge med at det er helt ute å se opp til slike som deg. Jeg håper det fungerer .

  3. Det er bra du står opp for sånne mobbere, jeg er enig i det du sier. Han er en voksen mann som burde skjerpe seg.

  4. Really? Jaja, kos deg med å betale saksomkostninger osv til Mads Hansen da. For den anmeldelsen her kommer du ikke til å komme langt med

  5. BRA Isabel! Nok er faen meg nok, du fortjener ikke mer dritt. Mobbing er det når noe pågår over tid og dette har pågått lenge! Heier på deg, fine <3

  6. Spurte deg om du skulle anmelde han på ukes spørsmål, men ser nå at du ikke trenger å ta det med! Du er en utrolig tøff dame! Håper virkelig at situasjon kan forandre seg, 3 år er alt for lenge så håper ikke saken blir henlagt👏🏻 For hvis han ikke fatter at nok er nok, så må andre trå inn!! Heier på deg og anna❤️

  7. Samtidig som du er hos politiet burde du spørre om å få besøks forbud imot han. Da kan han ikke drive og skrive om deg lenger heller.
   Smart valg du har tatt.
   Håper han får fengsel i 2 år eller en heftig bot

  8. Jeg tror ikke det er nok grunnlag til en rettskraftig sak, dessverre.
   Selv om han kommenterer mye av det du gjør i det offentlige rom, gjør du det samme
   Han trakasserer deg ikke på grunnlag av privatliv.
   At han kommenterer ting som når ut til 60.000+ følgere, tror jeg ikke er straffbart. Det finnes (dessverre) flerfoldige instagramkonti som driver harselering og ap med «offentlige» personer, og deres handlinger i det offentlige rom.
   Hadde han derimot kritisert deg som privatperson, skrevet meldinger på telefon, og møtt opp på døren din, ville dette vært en helt annen sak.
   Han kommenterer tross alt bare det du selv ytrer på bloggen din. 🙂
   Hadde han gått ut mot familien din, hadde det vært verre, og antageligvis større grunnlag til sak.

  9. Sånne mennesker skjønner ikke hvor usaklige og forferdelige de er før de får høre det fra noen med autoritet. Dette er det riktige å gjøre. Han er forferdelig mot alle han henger ut. Stå på ❤️

  10. Dette blir for dumt ass! Hvorfor tror du han fortsetter? Fordi du gir han disse reaksjonene, og d får deg selv til å se enda dummere ut. Når jeg leser Mads Hansen sine innlegg kan jeg le litt, men det er fortsatt ikke av deg og endrer ikke mitt inntrykk av deg. Det han faktisk gjør er å hjelpe dette gale samfunnet til hva som har blitt normalt. Altså hvordan Anna for eksempel reagerte er jo bare latterlig. Det han skriver er jo sannheten i forhold til mye. Er ikke enig med alt, latterliggjøring osv.. men han setter faktisk ut viktige diskusjoner, og du inntar offerrollen med en gang. Hadde vært så kult om du bare ble med på det og lo litt av deg selv, litt selvironi er det beste jeg ser, siden du sier at du ikke har lyst til å stå for alle disse operasjonene. Stå opp for det du har gjort og ikke legg all skylden over på folk rundt deg. Du er en offentlig person og du får derfor selvfølgelig kritikk. Han er uenig i hvordan du promoterer ulike ting og da poster han det på en humoristisk måte. Jævlig trist at du føler deg mobbet, og selvfølgelig kan ikke jeg bestemmehvordan du skal føle deg. Men å anmelde han og melke denne situasjonen så mye for sympati og medfølelse blir så dumt å se på.

  11. Jeg synes det er bra at du endelig får slutt på dette og tar et sånt valg og anmelder han. Dere er begge offentlige personer som har en påvirkning på oss unge, og ved å gjøre dette har du en bra en mens han har en dårlig. Stå på❤️

  12. Stolt av deg! Takk for at du setter standarden! At å drive med netthets og mobbing ikke er innafor. Det er skremmende når offentlige personer mobber, da spesielt når de har en plattform og følgere som idoliserer hva vedkommende gjør, ikke ok. Ja så har folk meninger om deg, har ikke alle meninger om alle? Du er en offentlig person og folk tror da at det er fritt frem for å spy ut eder og galle, helt feil! Det at du tør å være deg selv og lever ditt liv m konstante blikk på deg og gjør en god jobb sier mye om deg som person. Keep ut the good work! Lett for meg å si at du ikke skal bry deg men vit at det er mange som tenker som meg 😊 Isabel, de fleste 24 åringer løper rundt og ikke aner hva de skal gjøre og sliter m økonomien. Du er en selfmade buisness woman, sjalusien ser jeg kommer i kommentarer mot deg, men det er nettopp det, sjalusi. Lykke til videre 😊

  13. Jeg er så langt ifra enig med deg i mange ting, men her støtter jeg deg 100%. Mads har gått altfor langt over streken. Han har MOBBET deg og hengt deg ut dag ut og dag inn. Men han er en smart(skulle ikke tro det) jævel og han har nok allerede sjekket opp om han har retten på sin side.

  14. Heia heia!!!! Såååå bra du endelig setter ned foten din. Jeg klarte faktisk ikke å sove igår, med tanke på at jeg var så forbanna rasende over at både han, og visse andre høyprofilerte bloggere, syns det han holder på med er greit,, bare fordi du er en offentlig person. Det de ikke skjønner er at det er flere andre som kommer til å gjøre det samme, men bare med ikke offentlige personer. De kaller det kritikk? Det med michelle sitt Instagram innlegg, var IKKE kritikk,, det var håning på høyeste nivå. Det at han kunne ødlegge dagen hennes, deres, når det faktisk skulle vært en fin og koselig dag. Ja, Mads har et poeng ang plastisk kirurgi, etc. men det å gjøre narr og henge ut andre bloggere, for at andre skal le, er IKKE ok! Det er faktisk akkurat som på skolen, på jobb. Der populære mennesker, går og hakker på de som er annerledes, og så ler de andre av det. Jeg nevner det igjen, mobbing på HØYESTE NIVÅ. Og andre “voksne” mennesker, som ikke syns det,, lykke til videre i livet. Dere hjelper bare til med et jævla stort økende problem som blir bagatellisert dag ut og dag inn.
   STÅ PÅ ISABELL. Du har min og vanvittig mange andre sin støtte.

  15. Anmeld han ja! Og til folk over som skriver at du er dum, eller at det er verre å promotere platikk kirurgi? Altså når har Isabel promotert det? Vet dere egentlig hvor mange som faktisk legger seg under kniven? Eller tar botox? Fyller på leppene? Og den slags.. bare fordi hun har operert seg betyr det ikke at hun anbefaler eller promoterer noe som helst. Det gjelder i såfall like mye om folk har tatoveringer da. Isabel har jo sagt selv hun gikk på veggen, hun har derimot aldri sagt at alle jenter med komplekser skal operere seg. Let it go, folk er forskjellige, og takk gud for vi er forskjellige. For jeg orker ikke tanken på å være en av dere nett troll som dag inn å dag ut skal skrive piss på nette. Mads Hansen har gått for langt for lenge siden, det han holder på med er mobbing å ulovlig. Det er sykt å se unge mennesker som sluker ordene hans, av en mann som i bunn å grunn promoterer mobbing. Som sier det er greit å mobbe offentlige personer. Mobbing er aldri greit. Ferdig snakka.
   Du er kjempe fin Isabel, og virker som en fantastisk person med et enormt stort hjerte. Du er så utrolig sterk som står på beina når stormen er på verst! Stå på <3

  16. You fucking GO GIRL!!!!!! Det at du står opp for deg selv og de andre mobbingen (fordi JA det ER mobbing) og trakasseringen har gått utover, er rørende og viser NOK EN GANG at DU er helt sinnsykt RÅ, en god rollemodell og et GODT MENNESKE!!!! Det du står opp mot er så viktig. For et godt eksempel du utgjør. Respekt, creds, og all kjærlighet til deg. Stor klem!!🙌🏻❤️

  17. Det er jo ikke mobbing, mobbing skjer over en LENGRE periode. Dette har bare skjedd i noen uker så🤷🏼‍♀️

  18. Go for it! Vis jævlene at det ikke er greit å mobbe. For jo – tre år med kontinuerlig uthenging og “kommentarer” som går på deg og din kropp er sørenmeg mobbing!! Det er ikke noe NOEN skal tåle. Hadde dette vært i en skolegård hadde noen reagert for lenge siden. Hvorfor skal det være annerledes bare fordi man er voksen? ❤️

  19. Bra! Anmeld den jævla idioten. Skjønner ikke hvordan han kan mene at det er greit å fortsette å latterliggjøre noen som tydelig gir beskjed om at de over hode ikke syns det er greit. Da er du jammen meg frekk. Å hvordan det er så mange som mener at så lenge du har fikset på utseende så må du bare belage deg på å tåle alt dritten en hver person måtte lire fra seg om det er helt latterlig. Er det da også greit å mobbe en kvinne som har valgt å ta abort, bare fordi dette ikke er “livets gang” eller “naturlig”? Altså, jeg forstår ikke hvor folk mener grensa går? Så lenge noen sier at de ikke syns det er greit så bør folk respektere det! Gi nå litt mer faen i hva andre folk gjør, og tenk heller mer på deg selv!

  20. Jeg heier på deg Isabel❤️!! Du er min favoritt yt-uber og blogger! Jeg håper virkelig det blir slutt på denne mobbingen på en rettferdig måte- ly

  21. Jeg synes du skal anmelde nettrollene og ikke Mads Hansen. De som skriver anonyme hatmeldinger til deg og andre unge jenter for å holde oss nede/en form for sosial kontroll. Det er de som bør straffes, ikke en dust som misliker yngre jenters valg. Det er ytringsfrihet i Norge -heldigvis, og man må tåle kritikk, men ikke anonymt hat og hets. Det er det du bør anmelde! Lykke til! Håper du får gjennomslag hos onkel polizei.

  22. Ja!! Mads Hansen har gått langt over streken. Og folk som skriver at det ikke er mobbing, hva er det da? For jeg vil gjerne vite hva dere mener at det er. Han har sagt så mye stygt om utseende ditt over lang tid. Dette er uakseptabelt. Jeg ville ikke klart å være deg jeg. Syns du er sykt sterk. Og til dere som sier at hun gjør at jenter føler seg dårligere, wtf. Hun har aldri sagt operer rumpa så føler du deg bedre. Hun har ALDRI sagt det. Hun opererte rumpa på grunn at hun følte seg dårlig. La hun. Jeg har fått flere kommentarer om at jeg burde ta operasjoner og jeg vurderer det sterkt, ikke fordi bloggere gjør det, men fordi jeg vil og at jeg føler meg dårlig om utseende mitt. Stå på Isabel!

  23. Anmeld han. Å henge ut andre gjentatte ganger og kommentere ting angående en annens kropp på nettet for å hente likes er mobbing, de som mener noe annet får tenke seg om to ganger. En person hadde sjeldent kommet med slikt face to face, sosiale medier har gjort at alt er greit å si og skrive, noe som er helt tragisk. Det er mobbing det han driver med, og jeg er lei av at det ikke får noen konsekvenser eller at han ikke er voksen nok til å innse dette er så dumt som det får blitt. Heier på deg!

  24. Jaja lykke til med anmeldsen, kjenner jeg politiet rett tar dem ikke dette seriøst. Så hvis du vil anmelde kjør på (lol). Blir henlagt uansett så da taper du det uansett

  25. Dere idioter som støtter Mads Hansen og mener Isabel har gått for langt når det kommer til en anmeldelse. Jeg lurer på hvordan dere hadde følt dere visst dere satt i hennes posisjon? Tenk litt over hva dere skriver før dere får en anmeldelse på dere selv. Skam dere! At det finnes sånne grusomme mennesker som dere i verden er helt utrolig. Jeg håper en dag at dere får føle hvordan Isabel føler/har følt i 3 år. Jeg håper virkelig at det slår dere hardt i trynet en dag, eller med deres familie. At dere har så lite hjerneceller som enkelte av dere har er sykt. Hold kjeften på dere.
   Isabel, endelig tok du det steget! Jeg heier på deg og støtter deg uansett, 100%❤️ YOU GO GIRL!!!❤️

  26. Lol lykke til. Tror politiet har litt viktigere saker å prioritere enn en blogger som ikke tåler at andre er uenige med de usunne meningene hennes 🙂

  27. Fantastisk at du står opp for deg selv nå! Dette har gått for langt og det å trakassere et menneske slikt i 3år er jo helt sykt!

  28. Anonym: Jeg tåler at andre ikke er enige i “meningene mine” (som jeg ikke en gang står inne for selv, og ikke har gjort på veldig lang tid), men det jeg ikke tåler er å bli mobbet og hengt ut for hvordan kroppen min ser ut.

  29. Omg skjerp deg, det at han legger ut klipp fra en kommerisell TV kanal der du frivillig står å rister på den unormalt stygge rumpa di er ikke en politisak. Alt han legger ut er allerede gjort offentlig av deg selv……Det er ytringsfrihet I Norge så forbered deg på at politiet ikke kommer til å ta deg alvorlig og selvfølgelig blir saken henlagt. Du viser Jo frivillig frem hele kroppen din over alt, du har jo så å si ikke klær på deg, og så forventer du at folk ikke skal kritisere kroppen din. Kle på deg da vet du……. Problem løst…..

  30. You go girl!❤️ Dette må du jo bare vinne, det er helt sykt om det Mads Hansen driver med faktisk er lovlig..
   Og til alle dere der ute som mener at det å kommentere eller skrive hat om hvordan en annen ser ut (samme om denne personen har operert seg eller ikke) ikke er mobbing: Hvordan hadde dere følt dere om jeg eller noen andre brått skrev til dere, eller la ut på en offentlig instagramprofil, at for eks rumpa di er stygg. Dette har pågått over 3 år, og det er tydelig at Isabel tar seg nær av det og blir såret, noe jeg skjønner utrolig godt. Når en person blir krenket eller plaget over lenger tid så er det mobbing, eller har dere kanskje en annen definisjon på mobbing enn det jeg har?
   Og til dere som mener at Isabel oppfordrer folk til å operere seg: Hvordan er det mulig at dere mener dette, når Isabel selv har vært veldig åpen om hvordan operasjonene har påvirket henne. Hun har sagt flere ganger at operasjonene ikke hjalp henne noe, og at de egt bare gjorde det verre. Og ja, før kan det godt hende at hun snakket varmt om det å operere seg, men hun gjør det ikke nå lenger, og det er det som burde bety noe. Dere kan ikke fortsatt gå rundt og si at hun gjør det når det ikke er sant lenger. Og hun er uansett ikke den eneste som i så fall gjør det. Det er MANGE andre som også har operert seg, og det er folk og kjendiser på Instagram som legger ut bilder av kropp osv (både operert og ikke) 24/7. Det er ikke bare bloggere, og det er ihvertfall ikke bare Isabel.
   Isabel, jeg heier på deg❤️ Og jeg støtter deg i avgjørelsen om å anmelde Mads Hansen. Den fyren har dratt det alt for langt, og noen burde virkerlig stoppe dette før det er for sent

  31. Du anmelder Hansen for nettmobbing. Gode gud. Han kritiserer din millionbedrift, og du går til politiet. Hva med de ærekrenkelsene du selv utsetter Hansen for? Det er vel det eneste straffbare i denne konflikten her.

  32. Ikke hør på de negative kommentarene som obviously er på Mads sin fæle side i «saken». De prøver bare å få deg til og ikke annmelde og endre mening. Ikke godkjenn de, overse og ignorer de!!!!!! You go girl. Og jo, politiet tar dette seriøst. Det er et nytt nivå med mobbing og krenkelser!. Totalt straffbart på nett!!!! Og samtidig vil de nok straffe disse «hore» meldingene du får, STRAFFBART.

  33. Blir «spennende» å følge med på denne anmeldelsen 😂 at du virkelig gidder å bruke tid på det her. Du har lagt ut alt offentlig. Hadde han tatt bilder av deg privat hadde det vært en annen sak.

  34. Hahahaah du er jo den aller dummeste menneske i hele Norge !! Jeg skjønner så jævelig godt Pierre slo opp med deg:-)) saken din blir dessverre henlagt og igjen du driter deg så langt ut. Alt for PR og penger blir du ikke syk av det? Har du vurdert å få psykiatri hjelp? Du er jo faen meg syk i hodet ditt! Mads Hansen er jo kjernekar og du som
   Er mobber og henger mads Hansen ut og sprer hat mot han!

  35. Helt ærlig. Det er ikke Mats Hansen som driver med mobbingen, det er følgerne hans. Ja, er meget klar over at det er hans ansvar å sørge for at følgerne hans ikke har en slik oppførsel, men det er ikke så mye han kan gjøre for å stoppe dem. Anmeld de enkeltpersonene av hans følgere som har brutt loven, ikke han, for han har ikke gjort det.

  36. Isabel S. Raad: Kjære vene, jeg leste hele innlegget. Slutt å syt og aksepter at andre har andre meninger enn deg. Snakker om å være forbanna hårsår

  37. You go off sis!! Har ventet på dette lenge nå, og synes du er veldig sterk som ikke har anmeldt før nå…jeg hadde gjort det for lengst 💜 Veldig stolt over deg, det er bra du viser andre at dette ikke er en grei oppførsel på nett og at du viser at de som blir mobbet/trakassert på nettet at det fins en vei ut 💜
   Jeg ble selv mobbet på nett når jeg gikk på ungdomsskolen, spesielt av to stykker som alltid skrev noe på bildene mine på Facebook som for eksempel: stygg og ekkel. Jeg ble mobbet hver dag via nett i 1 år, de gikk i klassen min så de sa også ting verbalt. Jeg angrer enda på at jeg ikke anmeldte de.
   Stå på Isabel, jeg heier på deg 😘

  38. Så rett du gjør. Jeg er en jente på 47 år som synes dette har gått alt for langt og for lenge. Har rapportert innleggene til “tosken” på insta, men vet ik hvor mye det hjelper.
   Kjør på, anmeld han og få en slutt på denne styggedommem. For mobbing, det er det.
   Klem ❤

  39. Helt riktig å gjøre.
   Får vondt i magen av hele greia.
   Håper han gir deg en unnskyldning og slutter å motivere generasjon mobbing videre.

  40. Du gir jo Mads Hansen masse oppmerksomhet? Du nevner han i overskrifter og lager flere blogginnlegg om han, hvis du hadde stoppet å svare han og ikke brydd deg om det han holdt på med hadde han stoppet, det at du gir han mer å «håne» deg for gjør at dette ikke stopper, du trenger ikke å anmelde han for å få dette til å ta slutt.

  41. Det er ikke heller lov å bruke andre sine bilder på Instagram uten samstykke, noe han gjør. Det kan du klage til Instagram om.

  42. Har han kommentert utseende ditt på noen annen måte enn det som hendte på bursdagen din? :-). Altså dette var ikke ment frekt på noen måte, men har ikke sett noe annet så bare lurte 🙂

  43. Kjære Isabel
   Jeg må være helt ærlig og si at om ikke politiet henlegger saken din kommer jeg til å miste troen på det norske politi. De fleste voldtektssaker blir henlagt i Norge både på grunnlag av lite bevis, men også på mangel av ressurser. Om staten virkelig skal bruke tid på en sak som dette for å gjøre et eksempel ut av at mobbing ikke er greit, så gir jeg opp.
   Ja du føler deg kanskje trakassert og mobbet Isabel, men han påpeker kunn ting som du har skrevet i bloggen din selv. Det er Folk her ute som faktisk blir mobbet for utseendet sitt som ikke har råd til å legge seg under kniven. Men du har valgt å gjøre det av egen fri vilje. Folk kommer alltid til å kritisere, sånn er det bare. Mennesker velger å ytre sine meninger om andre offentlig og dømmer andre. Men jeg føler du virkelig ikke kan si at du er et gram bedre enn andre som dømmer. Du har selv valgt å se ut som du ser ut, own it.
   Vennlig hilsen Malin

  44. Du har kanskje mange hatere men jeg kan love deg Isabell, du har minst 100 ganger flere mennesker som elsker deg og støtter deg uansett hva som skjer❤️❤️ Aldri glem det

  45. skjønner at Mads har godt for langt, og jeg er enig i det du sier, og synes at Mads burde roe seg. Samtidig ser jeg poenget til Mads og virker som du misforstår han/vrir på det han sier, det han mener er at du er dobbelmoralsk når du hele tiden tar bilder av rumpa di og fronter kroppen på den måten du gjør, for så å si at du angrer på operasjonene.
   Men alle vet at mamma til Michelle bruker det for å få klikk, da bloggen går nedover og hun trenger lesere igjen, som hun sa selv og at bloggen hennes tjener ikke bra nok lenger

  46. Hei, det du skulle gjort er å lagt ut det du har av bevis på bloggen. For gang på gang nekter mads for at han har skrevet disse tingene og lagt ut bilder/videoer av deg. Mange av innleggene han har lagt ut om deg, nekter han for nå idag når du henviser til ting han har sagt og lagt ut. Tror enda flere hadde støttet deg om de hadde fått sett bilder, intervju og innlegg han har postet på sin instagram, som du kunne henvise til.

  47. Lykke til med det. Netthets (som du så fint kaller det) går rett inn under ytringsfrihet. Selv anmeldte jeg etter uthenging på noe jeg selv vil påstå er litt verre enn å sammenligne rumpa di med Holmenkollen. Men det er en tynn linje mellom hets og ytringsfrihet. Anbefaler det heller å slutte å melke dette, og finne noe du faktisk klarer å stå innenfor. For hvis du tror det du gjør nå er å forsvare tar du veldig feil.

  48. Wow Isabel, du er virkelig så sterk!!! Jeg hadde seriøst ALDRI tålt så mye hat om jeg hadde vært i din posisjon, så all creds til deg. Vi skal fortsette å heie på deg, og jeg synes du gjør det 100% riktige ved å ta det valget du gjør. Mads er virkelig en ufyselig person, og jeg har troen på at karma is a bitch. Han får bare kose seg med å zoome inn på rumpa og puppene til jenter som er 10 år yngre, helt til karmaen kommer og gir han et backfire.

  49. Tror det ville vært bedre å møte han privat eller i konfliktrådet. Tror ikke politiet prioriterer dette.

  50. Dette var på tide Isabel, heie på deg!! Mobbing er ikke greit, blir så forbanna av dette som har foregått i så mange år! Å ja det han driver med er mobbing, så dokke som mener det ikke er mobbing bør sette dokke inn i hva mobbing er. Du er et godt menneske Isabel❤️ Det du står opp mot er så viktig! Har så stor respekt for deg!!

  51. Hvordan tror du det blir å gå ute på gaten nå da ? Jeg kan love deg at det blir mer mobbing på offentlige steder nå enn noen gang ! Folk kommer til å plage vettet av deg, og så er det hjem å gråte igjen, sant !? Du ber jo om å få være et mobbe offer, synd du ikke ser det selv. Og husk at Mads kan motanmelde deg for det du skriver om han, og da må du inn I avhør og du vil for alltid ha anmeldelsen stående på deg. Ta ut plastikken, begynn å kle på deg og situasjonen bli mye bedre for deg. Og kanskje skaffe deg noen sunne og gode interesser !?

  52. Du oppfordrer unge mennesker til å operere, Mats Hansen oppfordrer unge mennesker til å ikke operere. Det et fair. Det er alltid 2 sider av en sak. I Norge har vi ytringsfrihet som vil si at man kan si sin mening uten å få straff for det.

  53. Pleier egentlig ikke å kommentere på blogger og sånn, men tenkte jeg kunne sende deg ett hjerte og 2, og varme tanker! Må virkelig få slutt på å normalisere slik mobbing. Stay strong girl ♥️♥️

  54. Jeg kommenterer aldri på noen blogger, og jeg har heller aldri gjort det. Men du er så sinnsykt rå Isabel! Politiet oppfordrer ALLE til å anmelde mobbing, trakassering, kroppskrenkelse, vold osv. for de som er utsatt for dette. Det handler ikke om at det skal bli en sak, men det handler om å varsle politiet om hva som faktisk foregår her. Hvis lignende hendelser fortsetter og dette også blir anmeldt, viser loggen hos politiet at han har en historie på seg med slik oppførsel og vil etterhvert få en slags straff hvis det ikke stopper. Jeg er ikke noe politi og de har sine regler for ting, men jeg har tidligere anmeldt hendelser hvor jeg har fått dette forklart.
   Hvis han mener at innleggene han poster er humor, så får han også ta anmeldelsen som humor tenker jeg. Så får vi se hvor langt denne humoren tar han:)
   Det er trist at en voksen mann med barn ikke skjønner at nok er nok, og heller ikke har sosiale antenner til å skjønne hvor grensen faktisk går. Humor og mobbing er to vilt forskjellige ting, men har også en ganske tydelig grense på hvor disse skilles hver sin vei spør du meg.
   Om han ikke bryr seg hvis folk poster nedlatende ting om han så er opp til han, men han kan fortsatt ikke bestemme hvor grensen til andre mennesker går? Hvem er han til å bestemme at dette er humor eller kritikk? Hvem er han til å fortelle at andre mennesker må tåle det? At dette er humor? At dette er kritikk? Fordi man er en offentlig person? Spar meg. Jeg hadde aldri hørt om fyren i det hele tatt før han begynte å være ekkel i oppførselen, noe jeg sikkert ikke er alene om, og det er jo så tragisk å bli kjent på det grunnlaget for så mange mennesker. Det som er enda mer tragisk er at han er 34 år. 34 år!!! Gud hvor lite har man å finne på? Vask huset eller finn på noe med barna dine for å glede de, istedenfor å zoome inn på andre jenters kroppsdeler.
   Hadde ikke vært så spesielt imponert om typen min holdt på sånn, selvom han kom med “kritikk” eller “humor” som de så fint kaller det.
   Jeg heier på deg Isabel og ønsker deg alt godt. Husk at det du gjør ikke er galt, og det er han som har lagt opp til dette selv og er ansvarlig for sine handlinger og konsekvenser. Ingen fortjener å bli behandlet på denne måten, man må ta hensyn til andre og vise respekt for andres følelser når de sier stopp. Nok er nok. Nei er nei.
   Og en ting til – ikke glem å anmeld alle de som har sendt deg stygge meldinger eller kommentarer også. Politiet har full tilgang til å finne ut av hvem som gjemmer seg bak skjermen, selvom de har slettet det. Alt lagrer seg et sted, enten de vil eller ikke:)
   Disse er også med på å skape elendighet med slik oppførsel, og du er garantert ikke den eneste de sender stygge meldinger til. Ikke glem disse menneskene!
   Du har en utrolig sterk stemme for så mange andre som sliter med nettopp disse tingene, og dette kan redde så mange usikre sjeler ved å vise at man sier i fra når ting ikke er greit lenger, og at man får konsekvenser.
   Igjen, jeg heier på deg! Du er tøff, sterk og helt rå som snakker høyt om dette og viser hvordan slik oppførsel blir håndtert. Aldri mist troen på deg selv og aldri la folk pirke deg på nesen eller overstyre deg, det er du for god for og det har du virkelig vist!
   Sender masse kjærlighet til deg fra meg, og jeg ønsker så sterkt at dette stopper. At du snart kan få en pause etter tre lange år med dette her. Du er vakker på innsiden og ut, det har du alltid vært og vil alltid være. Stå på!

  55. Stolt!! Nå får det bli slutt på dette tullet hans! Til alle som skriver: “å herregud, tror du ikke polti har bedre saker?” Eller “tror du virkelig at du kommer deg videre med dette?” Di ler jeg av, for di sier dette i frykt for at du skal gjøre det Isabel, fordi di sitter å er redde, men å fortelle deg hvor lavt du kunne synke, å slenge ut me drittkomentarer hele tiden, det skal være helt innafor å greit??? Dette var jammen meg på tide! Du gjør noe fantastisk bra nå! Stå på! Du aner ikke hvor mangen som kommer til å heie deg frem! Det er ikke bare du som har fått nok, Vi har også fått nok, vi synes ikke det er greit, vi synes det er skammelig å se hva han driver med. Anmeld han! Om du ikke får noe for saken så vet jeg og leserne dine at det ikke er det du er ute etter heller, du ute etter å få en stans på det, å når det er blitt så gale som det er blitt så er det faen meg ren dumhet om politiet ikke hadde fått stoppet han med det han driver med, å di er ikke dumme, så dette kommer til å ende! Tusen takk Isabel!❤️ Det du gjør nå gjør du for så mangen å håper det finnes mangen i fremtiden som ønsker å gjøre det samme! Husk at man er tøff når man setter grenser! Det å ikke finne seg i mer å sette ned foten er helt riktig! Åh jeg har ikke ord på hvor gla jeg ble for å lese dette nå!❤️❤️

  56. Det at du kommer til å anmelde han er det riktige å gjøre. La han selv få smake på sin egen medisin.
   Men det du selv også burde nevne når det kommer til Mads Hansen er jo at VG har latt han holde på med å hetse også. Latt han stå på scenen som artist på VG lista og promotert han uendelig mange ganger på ulike av deres plattformer selv. Det er vittig hvordan media Norge holder på – snart er heksejakten snudd skal jeg si deg og da skal VG selv være med å si «mobbing er ikke greit» men mener det egentlig det?

  57. Trodde ikke dette kom til å bli noe andmeldelse men jeg skjønner deg jo litt men samtidig ikke
   Støtter deg Isabel❤️

  58. Syk, syk verden. For dere som har litt i hodet, så forstår dere at politiet har nok av ALVORLIGE saker å ta seg av. Denne interne blogg krangelen har pågått lenge, og er intet annet enn latterlig.

  59. Hahahah!! At det går ann å være så dramatisk og idiotisk. Årets award går til deg og Anna. Mer sutrete og dumme jenter som ikke ser ironien i det og det dere gjør feil.. erre mulig.

  60. Du må rett og slett bare slutte å gå lettkledd hvis du ikke skal bli mobbet. Det går ikke an å delta i Paradise Hotel som legger ut en serie på over 40 episoder med lettkledde jenter. Du har valgt det selv så da får du tåle det også. Du kan vell heller anmelde PH for å ha filmet deg da. Så dumt er dette.

  61. Å hjælpes, trodde ikke denne bloggen kunne bli kjedeligere. Orker ikke å lese de milelange innleggene om det samme om og om igjen. Kan ikke du ta det privat med denne Hansen. Det er så kleint at innlegg etter innlegg skrives om dette, og postes seff med fortsatt utfordrende bilder. Influencere kalles dere sutre-bloggere. Jeg får mer influensa av å lese, så må slutte inntil det kommer noen skikkelige innlegg, hvor lenge skal krigen holde på? Og disse ph-bloggene skal vi holde unna våre tenåringsdøtre. 😡

  62. Forstår virkelig ikke hvordan folk kan se på det Mads Hansen driver med som greit. De klarer tydeligvis ikke å sette seg inn i situasjonen at all. Hadde det vært 1-2 innlegg fra han, så ja greit… men når han til og med lager en sang indirekte mot deg, så har det gått for langt!

  63. Så stolt av deg!! Ikke rart du er et stort forbilde for så mange, blant annet meg ❤️ Stå på, stoor klem <3

  64. Jeg kan komme på én gang han gikk for langt mht. utseendet ditt – den rumpevideoen. Hvilke andre ganger har han gjort narr av utseende? Da tells ikke at han lager humor på operasjoner, for han prøver komme kroppspresset til livs med humor, med rette. Mener NÅR har han sagt at du eller kroppsdeler er stygge?

  65. Vil si denne «krangelen/mobbingen» mellom dere er gjensidig..! Bare heng deg på og glem politiet så blir livet mye bedre!

  66. Kvinner som blir banket opp, må bo på krisehjem, Kvinner som blir voldtatt. Barn som blir seksuelt misbrukt blir saker henlagt. Pga mangel av tid osv. Å så skal Du gå å anmelde noe som du selv har skyld i. Du burde skamme deg.

  67. Dette er så R.Å.T.T!
   Den fyren har irritert meg lenge, og det er på tide noen setter ned foten slik at han holder opp én gang for alle. At Mads må forstå at nok er nok, han har gått alt for langt for LENGE siden!
   Han påstår at dette er “kritikk” og ikke mobbing, og jeg kan ikke skjønne hvordan han kan få det til å stemme oppe i hodet sitt.
   For det første er det lenge siden du gjorde alle operasjonene, og du har sagt selv at du var syk på det tidspunktet. Du har lagt deg flat, vist baksiden av medaljen med tanke på operasjonene, men likevel er det aldri nok for Mads Hansen. Likevel fortsetter han å trekke frem deg som et elendig forbilde som fronter plastisk kirurgi, på tross av at du gjentatte ganger har vist at du IKKE gjør det!
   Dessuten er det IKKE greit å gå til personangrep på noen fordi de har operert seg. Det er IKKE greit å latterliggjøre ens utseende og en kroppsdel bare fordi den er operert. Det er ikke greit å mobbe noen bare fordi de er “kjent” eller har valgt den jobben. Konstruktiv kritikk skal man tåle, men det å zoome inn på ens rumpe for å fremme budskapet om at den er stygg og operert og er til å le av, er IKKE konstruktiv kritikk. At han ikke skjønner det er helt utrolig.
   Det er også uforståelig for meg hvordan han kan fortsette å gå etter personer som har sagt klart ifra at nok er nok, MANGE ganger. Du har sagt fra at du føler deg mobbet og hånet, mange ganger. Etter min mening burde det vært nok med første advarsel, da ville iallefall jeg tenkt at ”oi, denne personen ble faktisk lei seg på grunn av det jeg gjorde. Kanskje jeg burde droppe å poste negative ting om denne personen fremover”
   Dét ville vel enhver oppegående person tenkt? Iallefall en VOKSEN familiefar på 34 år? Det forundrer meg hvordan voksne mennesker ofte er de største mobberne av alle. Når man er barn skjønner man ikke alltid konsekvensene av sine handlinger, men en voksen person burde være nok reflektert til å fatte hva konsekvensene av ens handlinger kan bli. Det værste av alt er at han drar med seg tusener av sine fans og følgere på hatbølgen og hetsen mot hovedsakelig deg, men også andre, blant disse er mange unge mennesker som spyr ut ord de egentlig ikke skjønner hvilken påvirkning har. Det er skremmende, det er feil, og det er på TIDE at noen står opp! TAKK Isabel, for at du tar mot til deg og tar opp kampen, uansett hva som blir enden på visa! Om politiet så henlegger saken, så blir det forhåpentligvis iallefall en ende på visa ved at Mads skjønner hva han har gjort og lar deg være. Det håper jeg virkelig!

  68. Tenker sånn : Hva om slik hets gjorde at noen tok livet sitt? Om politiet kunne gå tilbake 3 år og se alt av bilder og ting en enkelt person hadde gjort mot en annen? Om man kun tenker på at dette omhandler privat personer. Hvordan ville straffen sett ut da? Hvordan ville mennesker rundt reagert? Humor? Eller skrekk? Ja- vi har ytringsfrihet, men det finnes en grense mellom trakassering og reflekterte meninger der refleksjonen tar til grunn noe annet enn en personlig mening. Nå er det mer en gjeng aper som kaster avføring over tastaturet.
   Legg til side at man ikke er enig om hvordan en kropp skal være, eller hva som er et godt forbilde eller ikke. Handlingen som er gjennomført, handler om mennesker. Det som har skjedd har et godt nok grunnlag til å melde ifra til politiet om. Hva om noen i din familie hadde opplevd slik? Ingen er perfekte i alles øyne. Er det ikke litt som man sier, at ansvarsfølelsen blir borte for mennesker, når man er i større grupper? Det kan virke som det det ikke er noe følelse for ansvar på sosiale medier.
   Noen vil sikkert reagere at jeg skrev om selvmord på toppen her, og nei- det er ikke å ta i. Det er ikke noen grenser for hva folk tåler. For noen så renner det lettere over begeret enn hos andre. Man burde føle medmenneskelighet. Blir det ikke litt sadistisk og glede seg over andres sorg og smerte? Hvem har ikke blitt trakassert en gang i livet. Var det en bra følelse å ha? Fikk du stor vinning av å bli mobbet eller å mobbe. Regner med at svaret er nei.

  69. Jeg støtter deg 100% i at det Mads Hansen driver med ikke er greit og at det er viktig å få en slutt på det ikke bare for din egen del, men også for de som blir utsatt for det samme som deg eller som har deg som forbilde. Ingen mennesker fortjener å bli tråkket på av andre!
   MEN…synes du ikke det er litt drøyt å gå rett til en anmeldelse?
   Du velger å ikke stille opp til en debatt for å konfrontere ham. Synes kanskje det blir litt drøyt å anmelde han uten å ha ett face to face møte med ham eller en debatt der du advarer og informerer han om konsekvensene han kan få om det ikke tar slutt.
   Misforstå meg rett, jeg er på din side i denne konfrontasjonen! Du er et godt menneske med en herlig personlighet. Men, hadde det ikke vært bedre å ikke starte med en debatt der du får vist din side av saken?

  70. Tenk deg litt om, alle kjendiser i hele verden får hate, ganske mye mer enn deg også🤷🏼‍♀️ Tror du Kim Kardashian annmelder alle som kommenterer eller legger ut bilder av hun og kritiserer hun på grunn av operasjonene hennes og de kirurgiske inngrepene?
   #nohate

  71. Annmeld han gjerne, jeg er enig i at han har gått litt langt til tider. Men husk at dette kan gå utover deg også. Du mener det han gjør er mobbing da kan han mene at alle de hatefulle blogginnleggene du har lagt ut av han også er mobbing og det kan snu hele saken.

  72. Ironien i det hele her er at nå er du ikke noe bedre enn han. Du henger ut en person du også nå (ikke første gang) så mot anmeldelse kan du kanskje vente deg om den krigen startes.

  73. Ja, anmeld han. Anmeld han for å oppfordrer og promotere at folk skal spille musikken din som i går rundt Isabel. Nei han sa det ikke, men de fleste skjønner intensjonene dine med den Instagram storien. Postene hans har resultert i at du har blitt trakassert på gata med blant annet familien din. Anmeld dette.

  74. Jeg har tenkt denne tanken lenge.
   Kommenterer sjeldent på blogger, men nå må jeg faktisk ærlig si at det Mr. Hansen driver på er så langt over kanten som det går. Keep going girl, skaff deg rettshjelp og anmeld han! Han fortjener å bli voksen og mulig innse at dette ikke er greit!
   Xx

  75. Vil heller at mine fremtidige barn skal ha forbilder som tar en stand mot nettmobbing slik du gjør enn noen som konstant skal fremme det de mener er det “naturlige” ved å rakke ned på andre. Samfunnet tar mye mer skade av mobbing enn av at folk velger å fikse på utseende! Mobbing og kritikk er mange ganger grunnen til at folk gjør dette også. Er ikke en som er halvveis til 40 litt for gammel til å være så fokusert på kroppene til de som er 10-15 år yngre uansett. Stå på <3

  76. Handler ikke om utsende, men personlighet. Ville heller at barnet mitt skal ha noen som står i mott trakassering på nett enn noen som oppfordrer til det. Dette er oppførsel som elever hadde blitt utvist for på skolen.

  77. Hvis du synes Mads Hansen går for langt og han krenker din fred, så ville jeg absolutt anmeldt han. Det er verdt et forsøk 🙂 Men er det deg det er snakk om i media nå, som er tiltalt for å ha slått noen med et glass?

  78. Jeeezus. Nå andmelde vi folk som hsr egne meninger. Akk som du blogger om hele tiden. Egne meninger bla bla bla. La verden ende opp som barbie world. Ikke rart psykiske lidelser hr stadig økt de siste årene…

  79. Anmeld. Og du kan hvile deg resten av dette året. VG og TV 2 sørger for at du vil bli årets bloggdronning 🙂

  80. Ser for meg krampelatter hos Oslo-politiet når du dukker opp for å anmelde ham. De har gjengkriminalitet, dop, voldtekter og drap å hanskes med, men se her kommer en toppblogger som føler seg tråkket på av en gammel fotballspiller pga plastikken i kroppen og en sang. Hjelpes.
   Når det er sagt, er det synd at du blir utsatt for mobbing og hets på gata, men kritikk mot virksomheten er noe annet.

  81. Dette må være det mest tragiske og patetiske jeg noen gang har lest. Greit, han bruker humor på din bekostning, men dette er ikke mobbing. Jeg får faktisk utrolig vondt av alle mobbeofre som blir glemt, mens du skal få alt til å handle om deg selv. Jeg studerer rettsvitenskap, og jeg kan love deg at dette blir det ikke en sak ut av.

  82. Hei… Dette her blir vel litt for dumt, blir det ikke! Jaggu på tide du lærer deg litt ironi og skaffer deg selvinnsikt nå.. Skal love deg du hadde blitt mye tøffere også.. Man kan dessverre ikke sitte som en offentlig person og fremprovosere for så å leke offer så fort andre kritiserer.. Slutt å misbruk ordet mobbing og lær deg heller betydningen hva det betyr!! Som sagt dette blir for dumt.

  83. BRA ISABEL!!!! jeg digger hvordan du ALLTID står opp for deg selv!!❤️❤️ man skal virkelig være sterk for å klare å gå gjennom så mye drit som du har gjort, masse creds til deg!! et stort forbilde for meg🙌🙌

  84. Det er fælt å innrømme, men jeg var faktisk på Hansens «side» bare for noen uker siden. Jeg har de siste ukene prøvd å forstå hele denne situasjonen, og helt ærlig så er jeg på ditt lag nå. Jeg står på sidelinjen og heier på deg! Det han driver med er jo faktisk mobbing, og verst av alt får han sine mange følgere til å mobbe sammen med han.. helt vilt. Stå på, Isabel! Her ser jeg du har du mange cheerleaders!

  85. You go girl! Masse lykke til. Vi er mange her som støtter deg. Håper virkelig noe blir gjort i denne saken her, blir kvalm av å tenke på at denne mannen har barn. Lurer på hvem som kommer til å bli skolens mobber..

  86. Bra!!! Håper dette får konsekvenser for ham! Synes du får ufortjent mye hets rundt om på nett og det er jo heller ikke rart når voksne menn med mange følgere katalyserer denne trenden!! stå på!

  87. Helt enig med deg, Isabel! Han har gått langt over streken! Ser skikkelig opp til at du tør å stå opp for deg selv.

  88. Hei Isabel,
   Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er alltid enig i hva du poster på bloggen. Plastisk kirurgi er ikke svaret på psykiske problemer, og det har du jo funnet ut av selv etterhvert. Det jeg har mest problemer med er at du fortsatt viser frem den opererte kroppen slik du gjort, noen som gjør mange jenter som ikke ser ut som deg naturlig føler at det er et standard de må leve opp til. MEN. Her kommer et stort men.
   Det er greit at folk sier ifra til deg om slike ting, men det Mads Hansen gjør er ikke å si ifra. Han påpeker dine feil, både fysiske og psykiske, uten å snakke om det som et voksent menneske skal gjøre. Uten å ha en dialog om hva som bør skje når en kjent blogger som deg innser at operasjonene hun har gjort ikke har ført til mer lykke.
   Kanskje du kan ha litt flere innlegg om hvordan operasjonene har påvirket deg? Det ville vært interessant å lese/høre om. I det siste har en av YouTube jentene jeg følger (hun heter Kalel) kommet ut med en veldig ærlig video om sine operasjoner, hvorfor hun har gjort de og hvordan de har påvirket henne. Det var fint å se fordi for første gang på lenge var hun fremstilt som et menneske istedenfor en kjendis.
   Til slutt vil jeg bare si at det er leit at alt dette drama skjer. Hvis folk bare lot andre leve livet sitt slik de ville OG andre folk tenkte litt selv, hadde verden vært annerledes. Ikke slemt ment mot dine yngre følgere, men noen unge mennesker har litt godt av å tilbringe litt mindre tid på sosiale medier og mer tid til å gjøre ting som ikke fokuserer på utseende. (kommer garantert til å få masse hat for dette, men det står jeg for).
   Håper alt ordner seg for deg, Isabel!

  89. Altså, i starten av dette dramaet tenkte jeg ikke så mye over det, men nå ser jeg, hver eneste dag(!!) at Mads Hansen legger ut ting om deg på instastory!! Jeg blir så irritert!! Du har faen meg rett til privatliv!! Han trenger jo ikke ødelegge liet ditt, bare fordi han ikke har noe bra liv selv!!
   Jeg støtter deg!❤😍

  90. Du er så sterk som tør å andmelle han❤️ Det han driver med er virkelig ikke greit! Han er en mobber som håner deg på sine sosiale plattformer! Det er ikke greit! Stå på❤️ Du er best❤️❤️❤️❤️❤️

  91. Har alltid eller sånn i starten syntes han var morsom- NÅR TING IKKE VAR SÅ DRØYT SOM DET ER BLITT. Da Mads ikke gikk så inn på personer, og tråkker andre ned. Jeg skjønner deg veldig godt. Husk at det er også flere der ute som likte Mads- men at han har ødelagte alt nå for oss som syntes han var kul i starten. Så han mister oss, og at flere av oss har gått fra han til deg. Jeg visste ikke så mye om deg, så begynte Mads fra morsomheter om fotball og seg selv- til å dra den for langt om deg. Du fikk en ny fast følger nå, det er meg. Han går alt for langt! Jeg heier på deg nå. Så må Mads skjønne at han driter seg ut også. Blir litt som Trump, han vant fordi folk med mindre utdanning og de som ikke følger med på politikk stemte på han. De som tråkker på deg pga Mads, er folk som ikke skjønner virkeligheten når det er på sosiale medier – og handler om folk de ikke kjenner. Men som kan sitte å gråte, fordi de føler press selv. De ser kun seg selv, og ikke andre. Kjipt at Mads kun heies på av «mindre smarte folk»…… heier på deg vennen❤️

  92. Hvordan kan dere mene at Isabel er “lite intelligent”, “sytende” “idiotisk” etc etc..? Jeg klarer ikke helt å sette meg inn i tankegangen deres. Hva som får et mennesket til å skrive så ekstravagante, stygge ord til ei så vakker jente. Det eneste Isabel så sårt ønsker er at Mads skal slutte å kommentere, latterliggjøre og håne henne og alle andre han har utsatt dette for. Isabel har ikke angrepet Mads en eneste gang og holder seg utrolig saklig i denne situasjonen. Klarer ikke dere å se at dette har gått for langt? Det er en svært enkel ting Isabel ber om; Vær så snill og slutt å mobbe meg.
   Jeg ber dere som kommenterer så grådig stygt om å vennligst tenke dere litt om. Kan dere se for dere at deres datter, søster, mor eller venninne hadde kommet gråtende hjem fra skole/jobb. Hun blar frem og viser alt det stygge som blir sagt om henne på nettet, sammen med dette er det tusenvis av kommentarer som understreker det hun allerede tenker om seg selv. Jenta di er usikker, hun har slitet lenge psykiks, gått gjennom mye tøft. Hun er en snill jente som vil alle mennesker rundt henne godt. Hva gjør du da? Du som mor, datter eller venninne. La oss si at denne jenta, sterk som hun er, prøver å komme seg videre, fordi i morgen er det nemlig bursdagen hennes. Hun våkner opp til latterliggjøring, håning, mobbing, ja MOBBING, på den ene dagen i året som er hennes. Hun gråter så mye at hun ikke får puste og alt hun vil er at mobberen skal stoppe. Stoppe å kommentere kroppen hennes, som hun tenker så sårt om fra før, slutte å slakte jobben hennes som hun jobber så iherdig med hver eneste dag, bare stoppe og la henne være i fred. Klarer dere å se for dere det? Jeg ber dere som et medmenneske å tenke på hvordan denne jenta har det. Hadde dere klart å ligge å høre på en som stod dere så nær, ligge å gråte om kveldene? Det gjør nemlig sykt vondt.
   Jeg merker jeg tar meg veldig nær av alt det stygge som blir skrevet for jeg klarer ikke å fatte hva som går gjennom hodene deres når dere bevisst trykker dere inn i kommentarfelter, lar fingrene deres stryke over tastaturet og kaste opp de styggeste glosene jeg trodde var umenneskelig å skrive til et annet medmennesket. Jeg skjønner jo at Internett har gjort det for lett.. og det er akkurat det som er problemet her. Jeg begynner å lure på deres alder. Har dere noe utdannelse? Er dere i jobb? Har dere kanskje til og med barn? Så kjære foreldre som kommenterer så mye stygt, hva om dette var din datter? Kjære deg med en lillesøster du er så glad i, hva om dette var henne? Kjære deg med en venninne som du ikke veit hva godt du skal gjøre for, hva om dette var nettopp henne? Jeg mener at dere som kommenterer har ingen rett til å skrive at Isabel ikke kan bli lei seg. Om hun sier hun føler seg mobbet har du ingen rett til å mene at hun ikke blir det. Det er HENNES subjektive opplevelse som har noe å si, og Isabel har det vondt. Hun har hatt det vondt i 3 år, på grunn av Mads.
   Jeg må lure på om det eneste dere kan forsvare dere bak er at Isabel er en offentlig person og dermed har “valgt dette selv” og må dermed “tåle det”?. Må isabel bare ha det så godt når hun driver med et så eksponerende yrke som hun gjør? Jeg kan være enig i at det kommer med jobben, og man må ha en sterk psyke for å takle å være en så åpen blogger som Isabel, jeg syntes bare det er så ufattelig trist at hun må behøve det i utgangspunktet…
   Jeg merket nå at dette ble en veldig lang kommentar, men det kokte over for meg. Jeg vil hvertfall avslutte med å si til deg, kjære Isabel; du er så ufattelig sterk og du leverer så bra på bloggen din om dagen. Du er en inspirasjon og for meg et ufattelig godt forbildet. Jeg heier på deg! YOU GO GIRL! Klem

  93. Det er godt du er “kjendis” i Norge. En dag som kjendis i USA hadde nok ikke du klart som sipper over noen bemerkninger her og der.
   Men ønsker deg alt godt, tenker bare at når noen velger å være så åpen og offentlig om livet sitt så kommer folk alltid til å snakke.

  94. Ingen kommer til å tro deg før du poster bilde av bekreftelsen som du får av politiet.
   Gogogo dette blir gøy.
   Popcorn hos meg folkens

  95. Detter er så viktig for å sette et godt eksempel for unge at dette ikke er greit. Tror mange unge som ser opp til han tror sånn her oppførsel er helt greit, men i forhold til Mads så kan de stå over for seriøse konsekvenser fordi de ikke er offentlige personer. Han utsetter deg for hat og trakassering, blant annet offentlig. Dette vet han og må stå til ansvar for. Å skremme mennesker på denne måten her er straffbart. Som jeg ser det så kan han bli nektet å nevne deg generelt, prate om deg osv. for å forebygge trusler og trakassering. Vi har alle ansvar for å stoppe nett hat og trakassering. Det er viktig at folk spesielt foreldre tar mobbing på alvor og ikke vær fordømmende eller legg skyld eller skamfølelse. Jeg har aldri sett maken til oppførsel.

  96. Du er så RÅ, Isabell. Ikke hør på de som sier dritt, de aner hva medfølelse for andre mennesker er. Jeg har så mye respekt for hva du står for og deg som person, og at du klarer å stå oppreist i alt dette bøyer jeg meg i støvet for. Ilu, og håper det går fint med deg. Knus Hansen for oss💗

  97. Bra sagt dette fortjener du ikke og dette er definitivt noe han fortjener som «kritiserer» deg dag inn og dag ut! Dette må ta en slutt og jeg syns du fikk sluttet det på en fin og ærlig måte.
   Jeg støtter deg Isabel❤️

  98. Du tror politiet kommer til å gjøre noe med saken?
   Han kommer inn der og snakker med dem også henlegger de saken!
   Du får mer hat og klikk!
   Du går vel til aviser og TV å klager på at politiet henlegger en latterlig sak som bare er barnslig ! Du gjør det ikke noe bedre for deg selv ved å legge ut mange innlegg om han ! Du bare gjør så han kan nyte det mer og mer siden du bryr deg om hva han mener om deg! Han er sikkert ikke den eneste med den meningen, men han er den eneste som tørr å si noe om det og han skal ha applaus for det 🙂
   Lykke til med å anmelde og få den henlagt!
   PS: du bruker politiressurser som kan brukes til andre og myeeeeeee viktigere ting

  99. Skjønner at man kan ta det han skriver nært til seg, men å kalle det mobbing blir for drøyt. Greit at han er litt vel opphengt i å bruke deg som eksempel for hvor galt det kan gå når man gjør plastisk kirurgi. For det er det han prøver å vise med humor, eller det du kaller mobbing. Så vidt jeg har fått med meg har han aldri kritisert dine «ekte» kroppsdeler, han har kritisert de kroppsdelene du har operert, nettopp fordi de er operert og fordi du hele tiden legger ut provoserende bilder, og ofte bilder du ønsker at skal provosere (dette kommer frem via tekstene under osv.) At du føler deg mobbet er selvsagt ikke bra, og ser mange mener det er mobbing, og da synes jeg fakrisk veldig synd på alle som virkelig blir mobbet uten at se har eksponert seg selv på TV flere ganger eller eier en av Norges største blogger. Håper du heller stiller opp til debatt med Mads Hansen istedenfor politianmeldelse, det finnes 100000000 viktigere saker før deg, som politiet må henlegge.
   Takk for meg.

  100. Politet kommer nok ikke til å gjøre så mye ut av dette, har anmeldt nettmobbing før (som var veldig ille) men de gjorde ikke en dritt…
   Men du får ha lykke til selvom jeg heier på Mads Hansen!

  101. Er det mulig å være så dum. Mads har ikke mobbet korppen din, han har gjort narr av operasjonene din. Hvis du ikke klarer å ta kritikk kan du få deg en ordentlig jobb. Å den dær anmeldelsen din kommer du ikke langt med for han har ikke gjort noe annet en å gjøre folk oppmerksome på det føkka operasjonspresset du og andre bloggere skaper.

  102. Har du forresten sett hans nye instabio? Ser ikke ut som han har tenkt å gi seg… på en måte dessverre, nok er nok 🙂

  103. Fy F så fæl du ser ut på de bildene Mads la ut, han har jo vært snill med det lille han kommenterte I forhold til det man tenker når man ser det. Og sånn står du å viser deg frem på TV 😲 Husk at politi bare er mennesker, og den stakkaren som må se på dette samme deg og klare å la være å knekke sammen I latter….. Ja ja, du skaper ihverfall underholdning, det skal du ha. Hahahahahha

  104. Lykke til håper han blir anmeldt, mobbing er ikke greit har vært der selv og om jeg kunne gjort noe med det for å unngå det som du kan ville jeg virkelig gjort det!

  105. SÅ UTROLIG BRA!!!! Du står opp får utrolig mange nå, nettmobbing er ikke greit. Tusentakk Isabel❤️ Du er fantastisk

  106. Tusen takk for at du står opp for alle oss som ikke tørr!
   Jeg personlig ble utsatt for mobbing over en lang periode, ble sett ned på, ble stengt inne på rom, fikk stygge kommentarer slengt i trynet.
   Jeg måtte samle så mye mot for å tørre stå frem for meg selv, tørre og si ifra.
   Men det jeg fikk høre fra lærere var svar som « de er sikkert bare forelska»
   Igjen følte jeg meg dum, og holdt kjeft.
   Men det er ikke greit, det er aldri greit.
   Du er så jækla bra du, jeg er så stolt over å være en følger av deg!
   Stor klem fra meg❤️
   Love you!

  107. Jeg leser ikke din blogg, ei heller leser jeg om MH. Imidlertid har jeg fått med meg hva som skjer. Ingenting skjer ved en anmeldelse. Dessverre. Han har ikke lagt ut noe som er ulovlig, alt har han funnet på nett, dvs ikke tatt bilder av deg uten samtykke, etc. Ergo, vi hadde ikke tatt imot en slik sak selv om vi hadde hatt større kapasitet. Du legger inn anmeldelse, MH blir informert om anmeldelsen, og dessverre, der stopper saken.

  108. Slutt å sutre og legg det dødt. Småjenter som griner når noen kritiserer hva de står for er bare latterlig.

  109. Jeg synes dette er på sin plass.
   Det er lett å ta sin frustrasjon og irritasjon ut over folk man mener er dårlige forbilder. Det er det ditt valg å operere deg, men det betyr ikke at du skal være en skyteskive. Man kan tenke sitt, men man bør holde seg for god til å dele slike snapper og instastories som kun er ment for å rakke ned på deg. Han burde heller brukt energien sin på å engasjere alle følgerene sine til å bidra til å endre lovgivningen som gjør det mulig å reklamere for slike operasjoner. Det er lett å ta ting ut over mennesker som lever en litt annen livsstil en det man er vant til, men det er så absolutt ikke fair. Man trenger ikke være enig med deg eller hvordan du lever, men man skal så absolutt ikke holde på sånn som han har gjort. Det startet kanskje med noe som var ment som et godt budskap, men utartet seg til å bli noe fælt og urettferdig

  110. Ulempen med en politianmeldelse er at den garantert blir henlagt som intet straffbart forhold og dermed legitimerer at det Hansen legger ut er innenfor hva som må tåles.

  111. skulle skrevet mye fornuftig, men tror ikke infoen når frem(cuchibarbi), så heia de som står imot dette tullet her, latterlig dumt

  112. fysøren, jeg er så glad for at du anmeldte han. Det er ingen grunn til at noen skal holde på slik. En mann i 30-årene burde vite bedre enn som så. Mobbe, trakasere og latteliggjøre andres utsende og kropp er absolutt noe som burde bli tatt på alvor. Om det ikke skjer noe etter andmeldelsen, vet du og alle andre som opplever lignene at du har prøvd og gjort en forskjell❤️
   Jeg heier på deg❤️

  113. Sååå utrolig bra du anmelder han!! Du er sterk Isabel og et fint forbilde! Stå på, du er fantastisk!💗💗

  114. Små barn mobber og foreldre spør: hvorfor??
   Jo, fordi voksne mobber og syns at det er greit. Men når barn mobber er det ikke greit. Er jo der barna får det fra. Det har vært for mange selvmord blant barn og unge grunnet mobbing.
   Ikke alle må like alle, men man mobber ikke! Uansett! Jeg har ikke lest så mye om deg, men da dette med mobbing kom opp og Mads Hansen holder på sånn som dette, så klikket det inni meg!! Jeg har barn og jeg håper aldri at mitt barn blir mobbet slik du og Anna har blitt! Noen takler kanskje mobbingen og hever seg. Men ikke alle klarer det og man brytes ned sakte men sikkert. Så anmeld han!!! Jeg håper andre gjør det også. Jeg har null respekt for han og håper han får svi!!!!!

  115. Da må du jo nesten anmelde alle andre som skriver stygge ting om deg da, for sånn som du ser det er jo det mobbing i like høy grad.

  116. Du er helt utrolig tøff! SÅ mange andre hadde knekt for lenge siden, at du har stått i dette er virkelig beundringsverdig. Du har prøvd å si fra til personen selv så mange ganger uten at det har skjedd noe, så det er bra at du tar det steget videre. Det er stor forskjell på å være imot plastisk kirurgi og å systematisk henge ut, latterliggjøre og ydmyke et menneske. All støtte til deg i denne saken.

  117. Et tips, skal du anmelde så ikke publiser det så offentlig som dette. Dette blir sett av både anmeldte og politi. Mads får jo nå sjansen til å bygge opp sin motsak før du i det hele tatt har anmeldt 😂
   Ikke at jeg støtter denne anmeldelsen men vær obs på enkelte ting rundt sånne saker! Sånt skal man ikke dele rundt til mannen på gaten før du har gjort det, du bruker dette for øyeblikket som en trussel, noe som også er ulovlig.

  118. Jaaa! 🙌🏼 Du er så utrolig sterk, støtter deg fullt ut. Virkelig fint du setter ned foten, å viser at trakkassering og mobbing. Dette er jo systematisk uthenging av enkelt person; da det har pågått over så lang tid! 😢❤️

  119. Særr? Anmelde han? Det blir bare for dumt.. Du fremmer en ting og han fremmer det motsatte av deg,du skriver dritt om det han gjør,han gjør narr av deg fordi du fremstiller at å operere/ta plastiske inngrep osv er en bra ting! Det er overhode ikke mobbing,men en viktig ting for alle de ungene jentene som ser opp til deg.. vil du virkelig drive å fremme for at operasjon er bra om man er usikker på seg selv eller kanskje ikke ser sånn og sånn ut??

  120. Jeg er faktisk så stolt av at du har valgt å anmelde han. Det viser styrken din og at du faktisk står opp for deg selv, og det vil hjelpe med at mange andre vil også tørre å gjøre det hvis de er i samme situasjon. I din posisjon, er du faktisk et forbildet som du sier og det kan endre måten til jenter og ta opp mobbing alvorlig. Jeg føler girl poweren helt hit, og det er ingenting mer jeg elsker enn jenter som står opp for seg selv og tar foten ned når noe ikke stemmer. Keep going gurl❤️

  121. Jeg digger Mads Hansen og syns han er morsom. Men han har gått for langt og jeg støtter deg i anmeldelse. Men di burde ligge litt lavt. Dette virker som ett innlegg i rop om oppmerksomhet! La saken ligge til den er behandlet og fortell oss deretter resultatet! Lykke til <3 du er flott!

  122. Isabel jeg vil bare si at du er utrolig sterk som takler alt som skjer nå. Det Mads Hansen gjør er mobbing det er ikke humør det er person angrep. Jeg syns du skal anmelde han. Jeg har selv vært vinte til mobbing både på nett og face2face gjennom lenger periode av barneskolen og på ungdomsskole. Grunnene var begrunn av sykdommen min. nå starter jeg på VGs og gruer meg veldig. Isabel han skjønner ikke selv at det han gjør er galt men når han får deg til å føle deg helt jævlig og trakassere deg på den måten er mobbing. Jeg mener det Isabel vis du trenger noen å snakke med så kan du ta kontakt jeg er bare 16 men er mye eldre i hue for alderen min begrunn av alt jeg had gått gjennom, jeg er her vis du vil snakke for dette er vanskelig. Vis du trenger vitner for saken din når du skal anmelde så ta kontakt med noen av leserene dine, en av dem kan være meg for vi vil hjelpe deg. Om det så er noe jeg mener det ta kontakt for det kan være vanskelig. Snappen min er Angelica2705 og instagramen min er angelica_seland. Vær sterk❤️❤️

  123. Jeg heier på Mads i konflikten med Norges største bloggere. Virker likevel ikke som det hjelper å kritisere dere, åpenbart veldig mange ungjenter som uansett følger dere til tross for usunn påvirkning.

  124. Såååå bra du skal anmelde han Isabel! Det er helt ubeskrivelig kvalmt å være vitne til hvordan han oppfører seg! Det er mennesker som han som lærer barn og unge at det er greit å rakke ned på andre mennesker. Helt insane hele greia! Håper han får en kraftig reaksjon og lærepenge ifra politiet!

  125. Akkurat det med at han la ut video fra PH og skrev “lar denne gå på loop jeg” er ikke direkte mobbing. Så klart han sikkert ikke mente det positivt men tror ikke politiet vil bruke akkurat _det som bevis

  126. Du e nok desverre Norges største taper nå.. Du får legg ut en grine video, så får du nok mere trøst fra fjordis fan klubben din! Huffameg..

  127. Mads hansen👏🏻👏🏻👏🏻Mads Hansen👏🏻👏🏻👏🏻.
   Isabell Raad ga seg i første runde, han har jo såvidt begynt, dritt lei deg og bloggen her🤮

  128. Du er en offentlig person som desverre må tåle kritikk, tror du ikke at det finnes andre større mennesker enn deg som blir hengt ut for Hvordan de ser ut/er? Jo desverre, er man offentlig må man desverre tåle mye mer. Slutt å vær så jævlig oppmerksomhet syk, takk deg Selv! Ikke prøv å legg skylda på noen andre, ditt syke menneske! Du må virkelig eie ett ordentlig liv, for akk nå har du mista den langt vekk assa

  129. Et utseende – det utseendet. Det heter altså «mitt utseende», ikke «mitt utseendet»!! Hvis man vil bli tatt seriøst bør slike enkle grammatikkregler være på plass!

  130. Mobbing er et av de største samfunnsproblemene vi har og kan potensielt ødelegge livet til folk. Det å sammenligne mobbing med satire er misbruk av begrepet og et jævla hån mot de ungene som blir utsatt for virkelig mobbing i skolegården hver dag. Disse ungene har ingen fanskare som hver dag peprer kommentarfeltet med kommentarer som “OMG😍😍”, “AAAWWW❤️❤️❤️” og “Hvor er kjolen kjøpt fra?❤️❤️❤️”.
   Kjendiser har blitt harselert med av satirikere i årevis. Har du i det hele tatt hørt om TV programmet nytt på nytt f.eks? De aller fleste kjendiser aksepterer dette og ler litt av det selv. Det at du annonserer denne anmeldelsen på bloggen din sammen med lettkledde bilder av deg selv før du går til politiet, sier det meste om agendaen.
   Du kommer ingen vei med dette, saken blir henlagt.

  131. Herregud, dette er så molbo!! Ok, så han har disset rumpen din og kalt den en dessert i en barnebursdag – so fuckings what?!? Har han truet deg? Har han truet noen i familien din? Har han sagt han skal gjøre deg noe? Hvis ikke så har han faktisk ikke gjort noe galt. Så lenge du er en offentlig person kan han – og andre – gjøre hva faen de vil med ting du poster eller er med på. Hvor mange tror du ikke har kalt Kardashian-søstrene for plastikkdukker, kritisert det de gjør eller postet bilder av dem, lagd memes el lignende? Løper de til politiet og anmelder, tror du? Come on!! Har du lagt ut noe på SoMe er du ansvarlig for det selv. Da må du være klar over at noen kan si ting om deg du ikke liker. Det betyr IKKE at det er mobbing, og du bør være veldig forsiktig med å bruke et så sterkt ord i en sak som dette.

  132. Tror nesten du kan anmelde han for ærekrenkelse også (samme som Dennis Vareide anmeldte YouTuberen Tappelino for), da det han (M.H) driver med, går utover ditt navn og ditt rykte – og ikke minst krenker din æresfølelse. Det er dog svært sjeldent en slik anmeldelse går i anmelderen sin favør, og fører til straff annet enn bot, men igjen, det er worth it å gjøre det bare for å sette ned foten og sette en standar.
   Da vil disse lovene, j.f. Almindelig borgerlig Straffelov (Straffeloven), Anden Del. Forbrydelser. 23de Kapitel. Ærekrænkelser. gjelde:
   – §246. Den som rettsstridig ved ord eller handling krenker en annens æresfølelse eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 6 måneder.
   – §247. Den som i ord eller handling optrer på en måte som er egnet til å skade en annens gode navn og rykte eller til å utsette ham for hat, ringeakt eller tap av den for hans stilling eller næring fornødne tillit, eller som medvirker dertil, straffes med bøter eller med fengsel inntil 1 år. Er ærekrenkelsen forøvet i trykt skrift eller i kringkastingssending eller ellers under særdeles skjerpende omstendigheter, kan fengsel inntil 2 år anvendes.
   Heier på deg. <3

  133. Stå på Isabell! Her har han gått for langt. Mens du er på stasjonen; ta med ip-adressen til ” Neesa” også.

  134. Skal helt ærlig innrømme at jeg ikke har fulgt med noe særlig i denne saken. Vil også si at jeg ikke har holdt med noen parter fra det jeg hadde hørt. Men når jeg går dypere inn i dette ser jeg hva det er, og det er rett å slett mobbing. Hadde dette skjedd med en person som ikke hadde hatt så mange følgere som deg, hadde det blitt sett på som mobbing. Men siden du har flere tusener av følgere mener mennesker at dette er ok, og at du må tåle dette? HELT ABSURD!! At han legger deg ut sånn, er helt forferdelig. Dette burde gjøres noe med! At han får støtten han får er helt på trynet!! Jeg heier på deg Isabel!!! Staystrong! #girlpower

  135. Pleier egentlig ikke å kommentere på blogginnleggene dine. Men det er fantastisk at du setter grenser. Jeg mistet nesten håpet og trodde dette kom til å vare for evig, men heldigvis satt du ned fotoen og det er nå det virkelige står på spill. Skjønner ikke helt ærlig hvordna voksene kan stille spørsmål til mobbing på skolegården når de holder på slik. Mads Hansen, skjerp deg! Jeg krysser fingrene for at politiet virkelig skjønner hva som foregår. Masse kjærlighet til deg og alle andre som må gå igjennom dette her❤️

  136. Dere som har så masse meninger og da snakker jeg om de negative . Hva med å holde de for seg selv . Dere har tydeligvis noen sterke personligheter og da kan dere bruke de til noe som faktisk er viktig her i verden . Det finnes så mye urettferdige , tragiske og livsviktige ting å engasjere seg i , bruk heller energien på noe sånt . Å omtale andre som det værste bare fordi de velger selv hva de gjør med sin egen kropp . Det er lavmål ! Og det er mobbing ! Hvis jeg ikke liker noen så holder jeg meg unna og ikke sier noe . Prøv det! Og til deg Isabel så har jeg ikke lest så mye på bloggen din uten om det jeg leser i media. Men du må få lov å være deg selv <3
   JH

  137. Jeg skal være ærlig å si at jeg syntes at Mads har ytret meningene sine og at jeg har syntes at det har vært bra! Men jeg mener at det har gått alt for langt! Så anmeld han ja! Det er helt sykt det han driver med…

  138. Anmeld! Syns den mannen har en helt forkastelig oppførsel. Jeg blir så provosert av hele greia hans. Får så vondt av deg..ingen mennesker fortjener dette du går igjennom. Det er tøft. At Mads Hansen koser seg og gleder seg over at andre har det vondt og forferdelig på grunn av hans handlinger gjør han til en sadistisk psykopat spør du meg. Ikke la deg knekke, og prøv å se forbi alle menneske som kaller deg stygge ting. Og husk…Det er så mange som ikke bryr seg med å kommentere debatter, men som overhodet ikke er enig med Mads Hansen og det han gjør. Alle normale, oppegående mennesker som ikke er fylt av sjalusi, jantelov og egoisme skjønner at det Mads Hansen gjør er mobbing. Ikke»humor». Denne verden har blitt et kynisk sted å leve. Mennesker gjør det utroligste styggeste ting..og det meste blir unnskyldt av samfunnet. Mennesker er fylt med vonde ting. Vi må ha mere kjærlighet til hverandre. Og være mot andre, slik du vil andre skal være med deg. Denne verden skremmer meg.
   Ja, du har operert deg av kosmetiske grunner. Men skal vi henge oss opp i det? Hva med at du er en snill og godhjerta jente, som er opptatt av kjærlighet og familien din. Som er raus og gavmild. Du er en jente som har hatt en utrolig tøff oppvekst, og som bare har prøvd å overleve og komme deg på rett vei i livet. Noe du har klart.
   Jeg vil heller leve i en verden full av opererte mennesker, men som er godhjerta, har nestekjærlighet i hjerte og tenker på hvordan man er i mot menneske rundt seg. Hjelper andre og ikke trykker dem ned og gosser seg over andres smerte. Enn å leve i en verden full av mennesker som aldri har operert seg, men er selviske, kyniske, slemme, kalde og som ikke eier selvinnsikt eller å vise at man bryr seg om andre. Eller hvordan andre oppfatter seg.
   Jeg har aldri kommentert her før, men ville bare dele tankene mine med deg. Jeg syns du er en fin jente som absolutt ikke fortjener all hetsen du får, og det fæleste av alt er jo alle de som ler og kaller det humor. Hva har skjedd med oss? Det er der indre som teller. Og vi må tenke litt mere enn operasjoner når vi skal diskutere dårlige forbilder. Kan komme på tusen eksempler på egenskaper som er mere ødeleggende for et menneskes ekteskap, vennskap, jobbrelasjoner etc før operasjoner. Det har så lite å si for hvordan du fungerer i livet som menneske, hva utfallet av ditt liv blir. Det blir for dumt.
   Stå på Isabell.
   Mange tanker og klemmer fra en frustrert Rebecca

  139. Syntes det var bra at Mads Hansen hadde en motstemme til normalisering av plastisk kirurgi. Men måten det gjøres på har gått for langt. Når man ser og hører at andre har det ekstremt dårlig og det går på bekostning av en persons psyke, er det virkelig på tide å stoppe. Jeg blir helt ærlig skremt av å se dem som er så voldsomt ivrige med å heie fremgangsmåten hannes frem og ikke skjønner at dette er for mye. Men synes også dere begge burde slutte å snakke om hverandre særlig på sosiale plattformer, dere fyrer bare situasjonen opp mer og det ingen ende kommer til å ville ta. Mens hele nasjonen sitter med popcorn og synes dette er svært underholdene og engasjerer seg ved å “velge side” og kaster seg med på drittslengingen. Det handler jo ikke bare om dere lengere. Dere går begge ut som eksempler om hvordan man skal snakke og forholde seg til et medmenneske når det er uenigheter. Dette skulle dere løst mellom dere to personlig og ikke lære halve landet at dette er måten man håndterer konflikter på. Det begynner å bli litt for dumt.
   Skjønner jo at det ikke er så lett nå som det har gått så langt og at du er drittlei og kanskje nedbrutt av å bli latterliggjort til stadig i sosiale medier av samme person.. Men dere bør seriøst legge denne ballen død snart for alle sitt beste, begge to.

  140. Utfordringen i denne saken er hvor grensen mellom deg, som privatperson, og din bedrift går. Det er ikke vanskelig å argumentere for at du er bedriften og derfor åpen for kritikk, selv om det kan oppleves som urettferdig og i verste fall personangrep eller mobbing.
   Dersom du virkelig ønsker å stoppe det du opplever som mobbing burde du møte din kritiker i en offentlig debatt. Det vil utvilsomt bli ubehagelig og utfordrende for deg, men dersom du forteller hvordan dette påvirker deg personlig vil du komme meget godt ut av det.
   Det kan fordeles konstruktiv kritikk til begge parter i denne saken , men det virker som om dere må møtes for at alvoret og meningene tydeliggjøres.
   Vennligst ikke bruk din, eller politiets tid og krefter på en sak som utvilsomt kommer til å bli henlagt. Du/dere har muligheten til å løse dette selv.

  141. Altså, jeg fikk lest 3 av de fæle kommentarene som er slengt ut her før jeg merka at jeg bare vrir meg av sinne, sinne over hvor URETTFERDIG og TRANGSYNTE folk kan bli😳 Vær så snill Isabel, OVERSE de dustete kommentarene, du har all rett på din side og du har så mange i ryggen som støtter deg! Ingen oppegående mennesker støtter mobbing, og JA han dusten mads hansen ER en mobber og han fortjener å bli satt på plass så det holder!
   Ikke hør på de som skriver at anmeldelsen ikke kommer noe vei, for det er opp til politiet, ikke fansen til mobbe hansen!
   Stå på Isabel!! Heier på deg, du gjør noe virkelig bra her!! Gode mennesker når lengst har jeg troa på i hvert fall

  142. Det er greit å være uenig med Isabelle, men å kalle henne dum i hodet og si at ” jeg skjønner hvorfor Pierre slo opp med deg” blir vel i drøyeste laget? Skjerpings folkens! Lær dere folkeskikk!

  143. Braaaaaa!! Jeg mener det er bra at du skal anmelde han får det er ikke greit å holde på sånn😭Ser opp til deg, Isabel❤️

  144. Ååååå! Endelig Bella. Husker jeg sendte deg skjermdumper fra min og han sin diskusjon. Han prøver hardt å konstantere at dette kun er satire. Men satire på andre menneskers bekostning er ikke gøy! Hvis han absolutt skal surgeryshame noen, bruk personer som aldri vil se det- FKS Kardashians. Altså…. nei. Heia deg! <3

  145. Tenker på alle som blir mobbet og anmelder mobberne sine, og der sakene ikke blir tatt fordi de ikke er kjendiser. Jeg gleder meg til fortsettelsen av denne anmeldelse for å se om saken blir tatt eller om de lar den gå. Jeg tror politet tar den videre, sånn er det å være kjendis :)?

  146. At det skal være så vanskelig å leve sammen. Vi prøver å unngå mobbing i dagliglivet, også driver forbildet vårt innen fotball og sommerhitten med det, Mads Hansen.
   Stå på Isabel, jeg avskyr oppførselen hans. Han fortjener ikke mye oppmerksomhet på bloggen din.
   Klem 🌸

  147. Isabell, anmeld han! han kan ikke holde på sånn?? det er jo, som du sier, rett og slett mobbing. dette er ikke lenger «mads hansen tuller med isabell raad» det er faen meg «mads hansen MOBBER isabell raad». sånn serr du burde møte opp på politistasjonen med alt du har og legge inn en anmeldelse! da har de hvertfall fått den, man vet jo aldri hva han kan finne på… så hvis noen andre anmelder han for noe lignende senere så ser politiet hvertfall at du også har gjort det og da er det lettere å ta han! serr, stå på! dette klarer du, støtter deg 100%❤️❤️

  148. Du er en fantastisk jente Isabell, og uansett hvor sterk du er så er det faktisk ikke lov av andre å legge ut bilder av deg uten å ha spurt først! Det er helt rett at du anmelder dette og det skal han straffes for! Stå på! Du er en vakker, herlig og tøff jente! Ønsker deg alt godt! Klem❤️❤️

  149. Jeg synes det er helt innafor å anmelde Mads Hansen! Dette er ikke lengre humor eller noe han gjør for å fremme meningen sin. Det er trakassering og mobbing! Det er barn nede i 9-års alderen på instagram som følger med på denne debatten. Det Mads Hansen formidler ved å behandle deg og andre på denne måten er at det er greit å være slemme/mobbe «noen».
   Utrolig skremmende! Jeg liker Mads Hansen som komiker, men dette synes jeg ikke er gøy overhodet!

  150. Isabel, stå på! Dette vil du klare<3 du fortjener ikke et liv der han skal drive å plage deg for alt. Det er jo mobbing han driver med så selvfølgelig er det rett av deg og anmelde han. Har så lyst til at alle skal sende inn anmeldelser. For dette er faktisk ikke greit. Han tenker ikke at hadde dette skjedd med noen i han?s familie hadde han sikkert vært skikkelig forbanna. Jeg har troen på deg Isabel dette vil du klare og han skal faen meg straffes for dette. Du er et fantastisk menneske som IKKE skal bli hatet på. Mads kan bare komme seg til helvete. Jeg blir så irritert av at dette går ut over deg. Nei, vet du hva?! Du er fantastisk, du er pen, du er utrolig, du virker så utrolig snill. Du gjør det med kroppen din fordi du er ikke fornøyd og det er din kropp ikke Mads sin. Har så lyst til å være det og gi deg en god klem og passe på deg<33 stå på god gullet❤️

  151. Håper politiet vil ta imot din sak da, har prøvd å anmelde flere forskjellige personer for grov mobbing i mange år, men politiet vil ikke ta imot saken engang 😔

  152. Jeg syntes det er utrolig vondt å se hvordan folk kan oppføre seg. At samfunnet har blitt slik at med en gang en kjent person sier stygge ting og trakasserer en annen kjent person er det plutselig ikke mobbing. Det er like mye mobbing som om en helt ?vanlig? person skulle gjort dette mot noen andre. Folk og spesielt en del voksne må åpne øynene og se at dette ikke er greit, ikke i det hele tatt. Jeg sitter her å gråter over hvor slemme folk kan være, det går virkelig inn på meg.
   Og hva så om du har tatt noen operasjoner, det har ingen betydning for hvordan du er som person. Man kan være et like godt menneske og et bra forbilde uansett. At du klarer å stå i mot alt dette og har valgt å gjøre en slutt på det, viser oss hvor sterk du er som menneske, du er sterk Isabel!! Du er et fantastisk menneske og du ser smashing ut! Husk det❤️

  153. Lol. Dette blir for dumt. Mads Hansen er mot kroppspress. Tenk hvor mange unge jenter han har reddet fra kniven ved å legge ut bilder av rompa di når den ser mindre deilig ut. At du føler deg støtt er verdt det!

  154. Heier på deg, Isabel! Kan du legge ut link til hvor du har kjøpt utsmykningene på skjørtet og bodyen? <3

  155. Synes det er skremmende å lese de negative kommentarene over. Dette er folk som ikke klarer å sette seg inn i en slik situasjon, og folk som heller ikke eier empati. Hadde vært veldig gøy å se hvordan de hadde reagert dersom noen hadde skrevet stygt om seg i 3 år! Syns også det er rart at folk støtter han, en mann som uttrykker negative ting om FLERE personer over lengre tid, enn å støtte de som faktisk blir utsatt for det. Også rart at folk kommenterer uten å faktisk lese hele innlegget (mtp de som tror dette har pågått i bare noen uker), så dette er folk som ikke burde fått uttrykke seg uten å ha lest innholdet ordentlig.
   Hva andre gjør med kroppen sin er opp til hver enkelt, og andre har faktisk INGENTING med det å gjøre! Slike folk burde få orden på sitt eget liv først.
   Synes det er fint at du tar tak i problemet, og anmelder han, slik at det gir håp for andre folk at man kan gjøre noe mot mobbing. Tror folk får mer psykiske plager av å ikke få hjelp og ikke bli trodd på av helsepersonell, politi osv. enn at de leser en blogg der bloggeren har gjort noe med kroppen.

  156. Kjære Isabel❤️
   Du må ikke la deg bli latterliggjort og mobbet av han! Han har ingen rett til og legge ut bilder/videoer av din kropp på sosiale medier uten din tillatelse? Og han har ingen rett til og dømme DIN kropp? Det er flere en deg som har tatt kirurgisk operasjon, så det at han velger og mobbe deg og legge ut bilder og videoer av din kropp skjønner jeg ikke…
   Det er nesten det samme på min skole og jeg går i 9 klasse. Vi blir kalt flate vis vi går med joggebukse og hettegenser på skolen, og vi blir dømt etter hva vi går med, og vis vi bruker for mye sminke, vis vi gjør noe som er litt rart, vis vi ser annerledes ut, vis de ikke liker oss… de dømmer oss ut ifra alt. Jeg ble kaldt Danmark fordi jeg ikke hadde den største rumpa i klassen? Jeg ble mobbet på en app som heter «sarahah» der folk skrev hate anonymt? Jeg hadde det ikke noe bra? Og bestemte meg for og begynne og trene så jeg ikke skulle ha det rykte på meg mer. Det var så mye kroppspress på skolen min, og tilslutt så endte det med at jeg byttet skole for jeg ble utestengt og mobbet over min kropp av gutten jeg trodde var min bestevenn…
   Så værsåsnill, ikke la Mads bestemme over din kropp! For det har hann null rett til! Vær deg selv og vær glad for at du er den du er! For du er nydelig Isabel!❤️❤️ Ikke la andre trakassere deg!❤️
   U go girl! Håper du leser kmt min❤️ Mvh Leah

  157. Utsatt deg for dette i tre år? Stakkars deg, som latar som du snakker i en telefon med hundredollar-sedler og blåser penger inn i kamera. Hvis det er sympati du er ute etter så får du lete lengre.

  158. Kjære folk! Ro ned litt nu!! Jeg tok selv silikon for 3 år siden, en avgjørelse jeg tok for min egen del. Kan ikke hetse Isabel for at folk velger å operere seg. Så kommentarene til enkelte av dere som bare kommer med hat, blir for dumt. Noe dere som ikke liker Isabel tenker over, klikk inn på bloggen hennes hver dag og skriv dritt til henne, er kanskje da ikke så jævla rart at hun opererer seg eller botox?;)
   Er ikke så rart folk fikser på utseendet sitt, når bloggleserne bare kommer med hat, så egentlig er det deres feil, kjære hjerneløse blogglesere

  159. Skjønner ikke hvorfor han ikke bare kan la deg være i fred… Om han har så mye i mot dine operasjoner, så kan han holde det inni seg selv. Mobbing er IKKE greit, men skal han mobbe folk som har lagt seg under kniven, ja da må han ha god tid! I alle land er det “kjendiser” som har lagt seg under kniven. Hva med Cher, mange av kardashians jentene, Kaley Couco, Cardi B, Iggy osv 🙄 Smått og stort. Sier ikke at alle som har tatt plastikk kirurgi bør bli mobbet, men synes det er urettferdig at du skal få så mye hat, for noe du slettes ikke er alene om. Heller ikke i den “influencer” verdenen.
   Hadde det vært en person som hadde anbefalt operasjoner og lakt ut link til klinikker og rabattkoder, så hadde jeg “skjønt” sinnet, men du har jo bare delt egne erfaringer osv. Ingenting i veien med det synes jeg.
   Jeg synes at det er kjempebra at du i viser dine følgere at mobbing er ikke greit!
   Stå på Isabel! Jeg heier på deg!

  160. En ting jeg ser i dagens Norge: Ytringsfriheten er snart død! SJEKK! Bloggere ditt og bloggere datt! SJEKK! Ulrikke Falch og Mia Landsem er to retarda feminist-nazister! SJEKK! Du tjener penger på Mads Hansens navn! SJEKK! Jeg skal anmelde deg og deg og deg, men bare fordi jeg tjener penger på det! SJEKK! Alt i dag er ansett som mobbing! SJEKK! Du er Norge i ett nøtteskall, stakkars deg! SJEKK!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg