JEG FORTELLER HVA SOM SKJEDDE

MONDAY

Hei og god mandag, babes! Jeg føler ikke at jeg har fått oppdatert dere skikkelig på hva som skjedde i livet mitt i forrige uke. Jeg har jo dokumentert alt og knipset en haug med bilder, uten å dele de med dere. Slik blir det i blant, og det er i grunn helt greit. Jeg vil jo likevel vise dere hva jeg gjorde, selv om det er noen dager for sent. Et bildedryss fra forrige uke er på sin plass, synes dere ikke? La oss ta en titt på hva jeg fylte dagene mine med:

Jeg kjøpte meg et nytt kamera! Jeg har hatt dette før også, kjøpt meg bare et nytt, likt kamera. Det er dette jeg vlogger med, forresten!

Jeg hadde en surprise bursdagsfest for mamma! Jeg har vlogget fra hele dagen, den kommer ut i morgen. <3

Jeg var en tur innom Louis Vuitton. 

Jeg var på flere møter, blant annet et her!

Spiste masse godt. Forrige uke inntok jeg litt vel mye sukker og usunnheter, men det er okei. Det er ikke så nøye for meg, haha. Jeg føler at alle rundt meg maser om diett her og diett der, men for min del kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, om det så er ostekake eller en agurk. Live a little!

Denne frøkna kom over til meg på en aldri så liten jentekveld! Så koselig. 💘

… Vi spiste enda mer junk. Wups!

… Ooog så på Demi Lovato sin dokumentar! Anbefales på det sterkeste. Den var veldig fin! Jeg blir faktisk skikkelig fascinert at å se på kjendiser sine dokumentarer der de viser oss hvordan livet deres egentlig er, og spesielt når de forteller historien sin. Det er mektig å se. Chris Brown sin er min favoritt så langt, den finnes på Netflix!

29 kommentarer

Siste innlegg