NORGES STØRSTE MOBBER

Jeg føler så sjukt mye med Anna Rasmussen i disse dager. Jeg klarer ikke sette ord på frustrasjonen jeg føler på når jeg ser en viss person støtt og stadig latterliggjør og håner meg og andre offentlige personer gang på gang. Ja, en gang kan man kanskje ta som “humor”, men når det gjentar seg hele tiden og “kritikken” og “humoren” blir verre og verre, hva gjør man da? Seriøst, jeg spør dere. Hva skal man gjøre? Det var ikke lenge siden at en deltaker som var med på Love Island UK fikk så utrolig mye “kritikk” og “humor” angående utseendet sitt, og vet dere hva det endte opp med? Hun tok livet sitt. Og dette på grunn av at hun ble utsatt for “kritikk” av mennesker som Mads Hansen i sosiale medier gang på gang, og en nasjon klappet med og hyllet “kritikken” og “humoren”. Jeg BLIR så jævlig frustrert at jeg har ikke ord lenger. Helt oppriktig. Må det gå så langt før man innser at det som pågår i Norge per dags dato er helt umenneskelig og at selv vi “offentlige personer” faen meg har følelser som alle andre? Jeg synes det er ekstremt skremmende å se alle som hyller dette. Det er egentlig det aller verste, at folk synes at dette er gøy?! Er det like gøy den dagen datteren din kommer gråtende hjem fra skolen dag etter dag, fordi hun blir utsatt for slik oppførsel på skolen? 

Hver gang Mads poster noe om meg på sosiale medier (noe som skjer støtt og stadig – senest for to dager siden, og det har nå pågått i over tre år), renner det inn ufattelig mange ekle meldinger til meg på DM på Instagram av unge folk som følger han. Jeg blir kalt for plastikk hore, jeg blir fortalt at jeg må resirkuleres når jeg dør, at jeg er ekkel og at jeg er en skam for Norge, at jeg burde bli gjengvoldtatt. Listen er uendelig lang. Jeg kan gjerne poste screenshots av meldingene jeg mottar også, for å vise dere hvor alvorlig det faktisk er. Disse meldingene tikker ikke inn, med mindre Mads har postet noe om meg, som så klart er “humor”. Det er alltid slik jeg forstår at han har vært ute å “kritisert” meg igjen. Si meg, er det et godt forbilde? Det han driver med, resulterer i at folk tror at det er OK å sende trusler, hatkommentarer og fæle meldinger til slike som meg, for deres store helt Mads Hansen lever og ånder jo av nettopp det å tråkke andre mennesker ned og henge de ut. Kanskje det er på tide å vokse opp når man er godt over 30 år, har barn og dessuten samboer, og se hva slags signaler han selv sender ut til disse “unge”, som han tydeligvis skal være så “bekymret” for?

Jeg tar gjerne kritikk på innleggene jeg skrev om inngrepene mine, for mye av det jeg postet når jeg opererte meg skjønner jeg i ettertid at ikke burde blitt publisert. Jeg er ikke helt fjern, jeg forstår det jeg også. Jeg har pratet om det på God Kveld Norge ved to anledninger der jeg har stilt opp til intervju angående dette temaet. Når jeg postet dette for tre år siden var jeg ung, jeg var syk og jeg var helt ny i gamet. Alt gikk veldig til hodet på meg, og det har jeg ingen problemer med å innrømme.

I fjor postet jeg en video (du finner den her) der jeg viste baksiden ved å legge seg under kniven i tillegg til å skrevet flere innlegg om hvordan det har påvirket meg i en utrolig negativ forstand. Jeg har ikke lagt skjul på hvor mye det har skadet meg psykisk. Jeg la alle kortene på bordet og viste min aller sårbareste side. Det var så ufattelig skummelt å gjøre det, nettopp fordi at det var så vondt for meg å innse at å operere meg absolutt ikke gjorde meg lykkeligere – snarere tvert i mot. Jeg ble enda mer usikker. Jeg ble så usikker at jeg låste meg inne i flere uker, og jeg ville ikke en gang ta bilder til bloggen. Jeg brukte et halvt år gamle bilder i 2-3 måneder, fordi jeg syntes at jeg var blitt så stygg etter inngrepene.

Hadde folk som elsker å kritisere meg for det jeg gjorde da jeg selv slet noe enormt og derfor opererte meg for tre år siden, fulgt med på hva jeg har postet i ettertid, kunne de kanskje innsett at jeg selv har forstått at det jeg postet på den tiden ikke var heldig. Det var ikke heldig for hverken meg selv eller offentligheten. Men sannheten er at jeg selv var syk på den tiden. Spiseforstyrrelsen min hadde gått over til en ny sykdom der jeg istedenfor å sulte meg ihjel, valgte å legge meg under kniven gang på gang.

Jeg blir så lei meg når det til stadighet skal bli dratt opp, gang på gang. Jeg forsøker så godt jeg kan å advare alle leserne mine mot å gå i samme fella som jeg gjorde. Og akkurat det vet de av dere som følger meg. Det er nettopp derfor jeg ikke takker ja til “debatter” om dette temaet, i hvert fall ikke med med mennesker som Mads. Hva i alle dager skal jeg møte Norges største mobber for? Hva i alle dager vet HAN om kroppspress? Han, om noen, er med på å skape et enda større press med å poste innlegg der han skriver at jeg må tåle at andre synes at rumpen min er stygg, og at han selv synes at rumpen min ser ut som en dessert i en barnebursdag samt at den har profilen til Holmenkollen. Si meg, hvordan får man det til å være kritikk? Er det jeg som er dum og som ikke har selvinnsikt nok til å forstå at det der er “kritikk”? Eller, vent.. Kanskje det var “humor”? Eller “satire”? Det der er å MOBBE en persons utseendet, det er IKKE sak og det er IKKE kritikk å fortelle noen at slik de ser ut, er stygt.

Jeg har holdt meg for god til å skrive om han frem til nå, men jeg klarer ikke holde kjeft lenger. Jeg fikk helt vondt i meg når han nå dro den så langt at han til og med dro inn datteren til Anna inn i “humoren” sin. Jeg blir direkte kvalm av hele opplegget. Og det verste er at jeg føler at halve Norge sitter å klapper hender og ler seg i hjel og heier på mobbere, samtidig som de går til rektoren på skolen og er helt i fra seg for datteren blir mobbet av klassekameratene. Jeg mener, det er jo tydeligvis greit å være ekkel mot andre, så lenge man fnyser det bort ved å si at det er “kritikk”, “humor” eller “satire”, samtidig som man sier at vedkommende må ha litt “selvironi”. 

Det er ikke mange dagene siden jeg spaserte på Aker Brygge sammen med familien min, da en veldig vond hendelse inntraff. Jeg koste med meg lillebroren min, lillesøsteren min, kusinen min og mamma mens vi luftet oss en tur. Det gikk ikke lang tid før en guttegjeng på over 20 år sprang opp til meg og begynte å skrike “SOMMERKROPPEN, MADS HANSEN SLAKTER DEG, PLASTIKKFAEN” etter meg, mens de filmet med mobilene sine og lo rått. Skjønner dere hva det han holder på med fører til? Helt ærlig? Jeg knakk helt sammen, midt på Aker Brygge, fremfor mine småsøsken på 12 og 14 år. Jeg har aldri følt meg så liten før, spesielt ikke fremfor familien min. Jeg kan ikke en gang beskrive følelsene som fosset gjennom kroppen min i det sekundet. Det som gjorde meg mest trist var at søsknene mine fikk være vitner til det. Musikken hans, postene hans og det hatet han sprer, fører til så mye mer alvorlige ting for oss han utsetter gang på gang. Jeg har ikke lengre telling på hvor mange ganger han har hånet meg og mitt utseendet på sine plattformer. Og til tross for at familien min ber han om å slutte da de ser hvordan det påvirker meg, for å ikke snakke om hva jeg blir utsatt for offentlig, lar han ikke være. Det blir snarere enda verre.

Det føles ut som at dette er en evig kamp for meg. Jeg forsøker og jeg forsøker å si i fra, stå i mot noe som jeg selv opplever som håning, latterliggjøring og trakkasering over veldig lang tid, uten at noe skjer. Det jeg derimot får slengt i trynet, er at jeg blir bedt om å få meg selvironi og at jeg må tåle å få kritikk. Hva er det som skal til, for at denne mobbefesten skal ta slutt? Hva er det som skal til for at Norges befolkning skal innse og forstå at slik oppførsel som blir hyllet per dags dato, er helt vanvittig skremmende? 

Og en siste ting til de av dere som nå skal kaste seg over tastaturet og fortelle meg at det Mads Hansen driver med ikke er mobbing: hva kaller dere det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Hva kaller dere det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire?

Beklager for verdens lengste innlegg, men nå har jeg virkelig fått nok. Jeg står opp for Anna, som er verdens beste mamma til sine barn, for meg selv og for alle andre der ute som blir utsatt for noe lignende. Det er ikke greit overhodet, og jeg nekter å la dette fortsette uten at jeg gjør alt jeg kan for å få en stopp på dette og ikke minst at folk skal bli obs på hva som faktisk pågår. Jeg blir oppriktig skremt.

423 kommentarer
   1. Du ser kanskje fin pen og kul ut men innerst inne er du sykt slem alle kan ikke bli mobbet vi bor i et rettferdig land vi må respektere reglene alle må få vise seg frem uten å bli mobbet alle er forselige. Til alle som støter henne dere kommer til å bli som henne.Til alle som hun mobber eller blir mobbet ikke bry dere om det hun sier

   2. Tusen takk jeg blir også mobbet det er ikke serlig gøy.Men man må bare prøve å ignorere det å stå imot en gang kommer man til å forandre seg og da kommer de til å angre på det de har gjort.Men det er ingen som er perfekt

  1. Du er største mobberen av mads Hansen!!! Du må tåle å få kritikk på din fæle ekkle rompe og plastikk deh du er en jævla dårlig innflytelse her i Norge med alle dine operasjoner din talentløse blogger hore!!!!!

  2. nu må du skjerpe dæ kvinne. når du promotere plastisk kirurgi på den måten du gjør må du nu for helvette tåle å få litt kritikk. å hvis du ikke takle detta lenger så meld dæ ut av kjendislivet, få dæ en ordentlig jobb

  3. Så jævla enig, gode, fine Isabel. Du fikk sagt det så godt som mulig i dette innlegget. Skulle bare ønske alle forstod detter spesielt Mads selv. Han har det nok ikke bra selv, det er tydelig for de som har vett i hodet sitt. Han får det dessverre kun bra av å påføre andre smerte, og vite at de følgerne hannes uten vett i hodet synes det er morsomt. Helt sykt.
   Isabel – gå til politiet med disse meldingene. GJØR DET. De vil ha tak. Om barna (de under 18) ikke får straff, vil foreldrene i hvert fall få vite noe. Så får vi håpe foreldrene er mer oppegående enn barna, lite sannsynlig – ettersom oppdragelsen til barna er helt RÆVVA.
   Ha en fin dag, drit i Mads (gammel mann som sliter med seg selv i livet og ikke er det minste normal til å være en 34 år hammel mann. Fy faen) selv om det ikke er lett å gi faen. Men etter dette innlegget – BLOKK JÆVELEN, for godt. Lev livet videre uten denne stakkar mannen. Og de som skriver stygt til deg. Men ta det til politiet, jeg ber deg.
   Ha en fin dag vakre <3

  4. Wow, for et fantastisk innlegg Bella.
   Kan ikke engang se for meg hvordan du har det..
   Vær så snill, anmeld han. La han smake litt på sin egen medisin, det fortjener han.
   Stå på videre, støtter deg 110%❤️

  5. Du er så utrolig moden, og her hever du deg virkelig over han. Dette er et kjempeviktig innlegg og jeg blir så glad for at du klarer å skrive det på tidenes mest voksne og seriøse måte, istedenfor å angripe tilbake. Verken du, Anna eller noen andre fortjener å bli hengt ut på slik en måte. Jeg er så ufattelig lei av å se alle tenåringene som blir påvirket av han og angriper deg på nettet, og nå også i virkeligheten. Det er helt smakløst.
   Du er STERK. Takk for at DU er et godt forbilde, det stikk motsatte av Mads Hansen.

  6. Utrolig bra skrevet! Kunne ikke vært mer enig med deg, du er rå og Sterk som står opp for deg selv og andre på en så voksen og reflektert måte. Respekt <3

  7. Det må være helt jævlig det du går gjennom 🙁 all respekt til deg! Mads Hansen er ikke helt god i hode. Støtter deg fullt og helt 100% <33

  8. Ååå vennen…..😢❤️ Anmeld han, eller få besøksforbud eller noe som gjør at han kan slutte å skrive dritt om deg! Blir så lei meg

  9. Han går nok litt langt noen ganger, og det er trist at du opplevde det du gjorde på Aker brygge. Når det gjelder Anna, har jeg lite sympati. Hun har tjent seg rik på å eksponere egne barn, og særlig datteren. Hun bruker ungen bevisst som inntektskilde. Det må gå an å kritisere det uten at det kalles mobbing.

  10. Anonym: Jeg vil ikke at dere som kommenterer skriver noe stygt OM han, men å kritisere hans oppførsel synes jeg absolutt er på sin plass. Men vær så snill og ikke synk ned på det nivået, vi er bedre enn det. <3 Og tusen takk for støtten, det betyr mye.

  11. Skjønner virkelig ikke hvordan enkelte folk kan være så frekke mot andre. Det er helt kvalmt at til og med voksne folk ikke klarer å oppføre seg, en ting er viss de har en sykdom eller noe sann som gjør det vanskeligt, men når det ikke feiler dem noen ting, er det helt forferdeligt hvordan dei kan gjør nokke sant mot andre😧 du er kjempeflink, så stå på isabel! Uansett hva, så klarer du det, man kan klare alt om man bare vil😉

  12. Stå på isabelle du er helt rååå❤️At menn på 34 år kan gjøre noe slikt, skjerp deg! Anna oppdrar barna hennes som henne vil han som han vil er det egt så vanskelig? hvis han bare kunne holdt ting inni seg så ville ikke noe av dette skjedd. Han må innse hvor langt dette har gått. Stå på fineste❤️❤️

  13. Du er fantastisk tøff som gjør dette Isabel! Utrolig mye respekt for deg som tørr å si noe om dette offentlig!

  14. At en utvokst mann kan gjøre noe sånt. Jeg støtter deg 110 % og jeg har rapportert brukeren hans. Slik får man faktisk ikke lov til å oppføre seg. Jeg heier på deg Isabel❤️ Loveu

  15. Syntes selv innleggene hans er kvalmende og han har ingenting produktiv å bidra til denne samfunnsdebatten. Heier på deg Isabell! Slike mennesker som han (washed up fotballspiller) vil rive andre ned for å bygge seg opp. Når han skriker, må du skrike ennå høyere! Ikke la mobbere vinne – spesielt ikke slike som han! Jeg har flere ganger skrevet til han på DM om hvor forferdelig hetsingen hans er, ikke bare mot deg, men mot mange flere i medie Norge. At VG står opp for denne mannen og lar han spille på VG listen, intervjues osv er tåpelig! At noen så store i media Norge kan mene at dette ikke er mobbin skremmer meg. Plastikk kirurgi er ikke hva som feiler dette samfunnet, det er er folka sin egen uvitenhet.

  16. æ kjenne æ blir lei mæ av å lese detta, æ får direkte ondt inni mæ. Det e helt for jævli synd at ingen stoppe han, at ingen ser ka han hold på med. Egentlig så skulle du ha anmeldt han, for det her e ikke greit. Det e ufattelig synd at du må gjennomgå det her fra han, for du e ei fantastisk dama. Både med familien din, vennan dine å leseran dine.. Æ håpe du en dag blir kvitt han, å kan leve et normalt liv uten å bli mobba.

  17. Jeg syns det er helt sykt at han får så mye “fans” av å legit hetse ut ikke bare bloggere, men folk som har tatt plastisk kirurgi eller holder på med media generelt. & hvordan andre kjendiser er med på mobbingen og kaller det for “kritikk” & “spøker” er helt forvirrende, hvor er moralen?

  18. Herregud folkens dere må forstå at Isabell blir lei sei når dette skjer gang på gang! Dette er ikke greit og Isabell er tøff som står opp og sier det rett ut! Du er drit pen og jeg heier på deg Isabell stå på!😍❤️

  19. Du er utrolig sterk. Husk at Mads Hansen er ingenting på sosiale medier uten mobbing og håning av andre. Han har ingenting annet å komme med. Du er blitt stor for hardt, ærlig og godt arbeid i bransjen. Han må ødelegge for andre for å gjøre seg selv stor.
   Man kan ha sine meninger om operasjoner osv. Men det viktigste du gjør er jo å fronte et godt hjerte og en nydelig personlighet. Og vakker er du også både på innsiden og utsiden! Bare gi gass videre Isabel! Uansett hva du har gjort med utseendet eller ikke, har ingen rett til å håne deg. Han og hans mobbing er så lavmål at du burde heve deg langt over det! <3

  20. Spyt av heile jævla Mats Hansen! Vi må snart trå til ein rapporteringssak og få stengt typ Instagram kontoen hans. Isabel du må bruke «makten» din til å stoppe ondskap, Ahhaha. Søte deg vi støtter deg

  21. Herregud så bra skrevet! får oppriktig vondt av deg når jeg leser om måten folk behandler deg på😳 stå på videre <3

  22. Tenk på evt den stakkars ungen som får ei plastikkdukke som mor. Barnet kjem i barnehagen og forklarar at «mamma er laga av plastikk.»

  23. Det komiske her er at du/ dere virkelig ikke skjønner hva du/ dere blir kritisert for og gjør «feil» 😂🙄

  24. helt klart mobbing!!! Og hvordan får folk seg til å drive med sånn dag ut og dag inn? Tenker han må ha det vondt med seg selv for å drive på sånn. Tenker det burde være fengselsstraff for slikt som det her! Folk tar selvmord for mindre, han burde skjemmes!

  25. Det finnes så mange drittsekker, idioter og mobbere i Norge. Alle de er enig med Mads Hansen for han er en del av de. Sykt spesielt at han er kjent bare fordi han mobber andre og får andre til å føle seg dårlig. Ganske lættis at en voksen ikke forstår dette men, idioter forstår ikke. Håper han endelig en dag forstår at han er en mobber og får andre til å føle seg dårlig. Dette er ikke humor.

  26. Hei Isabel. Jeg har vært på ditt «lag» i denne diskusjonen siden begynnelsen. Det Mads Hansesn driver med er uten tvil mobbing, men han kommer nok ikke til å slutte før dere bloggere slutter å gi han oppmerksomhet. For eksempel ved å nevne låten «sommerkroppen» på din insta story er utrolig bra PR for han, og det virker som om at det eneste han bryr seg om er penger og likes.

  27. Å kalle dette «mobbing» er en ren overdrivelse fra mitt ståsted. Du og Anna har selv lagt opp til dette ved å fortsette debatten. Trist å se at du ikke skjønner det at dette innlegget danner et nytt grunnlag for at han kan fortsette sin del av debatten også. Hvis du skal komme med utsagn som « Mads Hansen, Norges Største mobber» da må du bli litt mindre hårsår å ta kritikken som følger med når man legger seg sånn ut foran hele Norge.

  28. Huff, får så vondt av deg… :/
   Synes selv han har dratt det alt for langt. Og kritisere noens utseendet er vell ganske unødvendig i utgangspunktet. Jeg mener, hvorfor? Om han ikke liker rumpa di, OK, han kan vell leve sitt eget liv helt utmerket fordiom? Akkuratt dette jeg ikke skjønner… men meg om det.
   All respekt til deg for at du er så sterk! Jeg hadde nok knekt sammen for lenge siden… og bli mobbet for hvordan man ser ut, det er det aller værste, og overhodet ikke greit, operert eller ikke, uansett noens utseendet!
   Vær sterk, du er rå, husk det!❤️

  29. Så utrolig bra at du tar tak og viser hvilke gode verdier du har og får satt ord på hvor jævlig det er å gå gjennom noe slikt. Klarer ikke fatte at denne typen mobbing har blitt normalisert – det er skremmende, ekkelt og trist.
   All støtte og creds til deg! Håper virkelig dette blir bedre og at folk innser hvor farlig og jævlig det er å holde på som man gjør, og tenker seg om 2 ganger før de slenger ut en kommentar.

  30. Endelig sier noen ifra om oppførselen hans! Jeg har lenge fulgt med på Instagram-postene han legger ut, og jeg syntes oppriktig synd i alle han henger ut. Det som skremmer meg mest er at det blir kalt for kritikk og humor. NEI, det er mobbing! Jeg har ikke ord… Støtter deg fullt ut i denne saken, håper han en dag kan innse at det kan gjør virkelig kan ødelegge for folk!

  31. Fantastisk bra skrevet, dette er det inlegget jeg har ventet på, der du forklarer situasjonen på en reflektert måte og viser de sidene som offentligheten ikke ser!❤️ Det er så mange jeg har snakket med om denne situasjonen som prøver å fortelle meg at “hun må tåle all kritikken hun får som offentlig person” og det får meg til å bli så. Provosert. Janteloven lever, i beste velgående, og det du gjør her svekker janteloven. ❤️ Heier på deg, det er ikke greit å holde på sånn som sånne som Mads Hansen gjør nå. Mobbing har aldri vert greit, om du er 12, 24 eller 35.
   Stå på ! Du er god! ❤️ Xoxo fra Stavanger

  32. Jeg forstår at det er vanskelig å se det konstruktive i kritikken og innleggene når det en selv som står i fokus og blir gjort et eksempel av. Men det er nettopp dét Mads Hansen gjør; han retter kritikk mot usunne verdier og holdninger, og bruker utvalgte bloggere som eksempel fordi disse er med på å skape/bygge opp under disse usunne holdningene og verdier – for egen økonimsik vinning. Ja, det er i hovedsak en liten håndfull bloggere som gang på gang blir skyteskiven, men det er fordi disse er “verst i klassen” på akkurat disse punktene – samtidig som det også er disse som casher inn mest penger.
   Selv om du i etterkant ved enkeltanledninger har advart mot større kosmetiske inngrep, fronter du disse likevel hver eneste dag og glorifiserer en livsstil der alt kan rettes på om man ikke er fornøyd.
   Ja, enkeltutsagn av Mads Hansen har kanskje bikka over, og vært unødvendige for debatten. Men innleggene hans gjør ikke det. Hvert fall ikke de seneste. De fleste med litt avstand til bloggerne som eksemplifiseres ser humoren og snerten, og også budskapet. Det er derfor han er populær. Det foregår (heldigvis) et oppgjør med blogg-bransjen. Jeg håper det fortsetter. For den måten blogg-virksomheter i dag operer på, er ikke sunn.

  33. Stå på Isabel!! Fikk gåsehud av å lese innlegget ditt og blir så utrolig stolt av at du står opp mot alt hat og mobbing DU og andre blir utsatt for… Det er IKKE greit!
   Det hjelper ikke at Mads sier det er kritikk eller at du må ha mere selvironi, for dersom du eller en annen person sier at nå er det NOK, så skal man respektere det!
   E blir helt satt ut av at det er så mange som støtter og “heier” Mads fram slik som han holder på, det er rett og slett trist!
   Vil bare si at e støtte de og håper du aldri gir de og kjemper på videre!
   Store klemmer fra meg<3

  34. Du er et fantastisk menneske som ikke fortjener halvparten av «kritikken» du får. Selv om du har tatt operasjoner selv så har du vel ikke sagt «dette er noe alle byrde gjøre!!», så hvordan kan du da promotere for plastisk kirurgi? Skulle kjent deg så jeg kunne sagt rett til deg hvor motiverende og sterk du er. Jeg heier på deg!
   Btw, den videoen du linket til i innlegget ditt. Får ikke dett den..? Står noe om at den er i feil format. Går det kanskje bare an å se den på PC?
   Gode tanker til deg. Klem

  35. Godt skrevet. Det er ingen tvil om at det som foregår er direkte mobbing. Det er heller ingen tvil om at dette er en sak du kan ta videre til politiet. Stå på!

  36. Herrreguuud, slapp av litt. Å dra inn at folk tar livet sitt? Hvordan i alle dager kan du sammenligne det med din situasjon? Helt seriøst. Dette er latterlig av både deg og Anna Rasmussen.

  37. Det er en stor forskjell på Mads Hansen og deg på sosiale medier; du har skaffet «famen» og følgerne dine gjennom kontinuerlig hardt arbeid, mens han lever av hetsing og tror han står i mot kroppspresset ved å rakke ned på andres utseende. Selv er jeg også i mot plastiske operasjoner, men jeg føler han har mistet det poenget fullstendig, nå er det bare kritisering, kritisering og kritisering. Veldig glad for at du faktisk er en av få norske influencere nå om dagen som har fått øynene opp for hva som FAKTISK er galt og som har ødelagt livene til så mange tidligere. En voksen mann over 30 år som oppfører seg så ille på sosiale medier er faktisk helt katastrofalt, og han våger faktisk å uttale seg om «dårlig forbilde». Moralen er definitivt på din side Isabel, og de som ikke forstår det bør tenke seg om to ganger før de føler Mads Hansens eksempel ved å tråkke ned på andres følelser, og bidra til at unges holdninger til offentlige personer er fullstendig og ugjennomtrengelig katastrofalt! Lykke til videre Isabel, du fortjener det mer enn du aner❤️

  38. Du skriver Mads Hansen er me og oppfordrer til kroppspress hahahah vet du hva? Sangen hans er SÅ GENIAL! Den er med å tråkker ned alt som har med forandring av kropp å gjøre. Det å gjøre alt av transplasjon og operasjoner generlt til noe man ler av er så sunt for ungdom at jeg takker Mads Hansen! D ER DU SOM OPPFORDRER TIL KROPPSPRESS! Du legger ut rene kroppsvideor på snap! Baaare for å vise kropp? Kan jeg spør hva faen du tror kropppress er om ikke det oppfordrer til det? D er rent kroppspress! Du må snart innse for offentlig person du er! Og at du seriøst bør revurdere og innse hvor jævli mye kropps fokus det er på vært bidige bilder på bloggen din!? Det er ikke vits? Ikke kom her og påstå Mads Hansen, et forbilde for å drite i det “perfekte” framstilte liv av deg, er en stor kroppspresser. Det er det kvalmeste av deg vet du det!? Og når du legger ut penger på video altså det handler ikke om at Norge klikker for ingenting, det handler faen om respekt. Skaff deg litt, og se at du er og blir nevnt i uendelige mange situasjoner på skolen og andre offentlige arrangment om kroppspress og dumme bloggere som det stusste eksemplet på kroppspress.

  39. Det eneste innlegget jeg er enig var for slemt er den videon hvor han nevnte kake i barnebursdag, og det innså han selv og sletta. Heldigvis. Men utenom det så kritiserer han OPPFØRSEL og VIRKSOMHETEN du/dere driver med, og det er så fullt lovlig å gjøre. Når dere ikke vil ta til kritikk, møte opp og roper mobbing med en gang noen påpeker feil dere gjør, så må man nesten bare fortsette til dere lærer.
   Han kritiserer deg for måten du provoserer med penger, det er så absolutt lov. For det går på hvordan du oppfører deg og ikke hvordan du ER som person. Han kritiserer hvordan Anna bruker barna som inntektskilde, det er også så absolutt lov. For det går på hvordan hun driver virksomheten, ikke hvordan hun er som mor eller person.
   Så jeg forstår virkelig ikke hvorfor dere influencere bare ikke får opp øya og ser at han kritiserer VIRKSOMHETEN deres, og ikke dere som person. Som først skrevet, den videon hvor han skrev stygt om utseende ditt var langt over streken. Men den er slettet og ikke noe sånt er skrevet siden. Våkne opp og innse feilene deres.

  40. Herregud at folk faktisk ikke skjønner at ord sårer!
   Det jeg ikke skjønner er at ingen setter en stopper på Mads?! Blir nesten flau av Norge som følger med å ikke sier noe!
   Men jeg så på youtube kanalen din i går, og Sofie sin! Kan ikke du også lage sminke video eller vise frem de produktene du kjøpte fra Kim kardashian sin store?

  41. Jeg synes det er helt forferdelig at folk synes mobbing er OK!! Synes utrolig synd på deg, og skulle virkelig ønske at dette snart tok slutt.

  42. Hvor la han ut nåke for 2 dager siden ? På insta så la han ut nåke 3 juli men det er lenge siden nå

  43. Han skal ikke snakke om at andre er dårlige forbilder han altså. Makan til dårlig forbilde. Jævla mobber. Og tilhengerne hans er syke i hodet. De støtter mobbing og uthenging hele gjengen. Tragisk. Dette tjener han penger på. Ikke faen om han er noen legende. HAN TJENER FOR FAEN MEG PENGER PÅ Å MOBBE OG HENGE UT ANDRE. Og mange av tilhengerne hans er veldig unge. Han sprer dårlig moral han. Faen meg mye verre enn noen av de han poster om. Fansen hans er så tomme i hodet at de ikke forstår det en gang. Og han idioten, ler garantert hele veien til banken. Hva er verst: at noen få opererer seg og forteller selv at det var sykt gjort i etterkant, eller at noen viser hele Norge at mobbing er helt greit. Jeg synes søren meg at det siste er verst. Verden holder på å bli helt syk i forhold til hva folk liksom skal måtte tåle av kommentarer, hat og mobbing. Vi som jobber i norsk skole har ikke en sjans i forhold til forebyggende arbeid mot mobbing i denne gale verden. Foreldre er jo verstinger og lærer barna at det er greit. Å gjemme seg bak at dette er konstruktiv kritikk, er helt bak mål. Forstår ikke voksne mennesker grensen mellom konstruktiv kritikk og mobbing?? Helt sjokkert pga dette, og ikke minst FLAU på vegne av folk som ikke evner bedre.
   Trist at du og andre skal bli utsatt for dette, men jeg blir enda mer trist av å se hvor mange som støtter dette.
   Men jeg lurer også litt på om dette roer seg ned om dere bloggere lar være å komme med en reaksjon, men prøver å ignorere det (vet det kan være vanskelig), men redd for at det bare girer sånne som han til mer med reaksjoner.
   Stå på kjære deg. Du har mange som bare vil deg godt ❤❤❤

  44. Får så vondt av deg og de andre som blir utsatt for netthat. Hvorfor anmelder dere det ikke? Kanskje det kan få en stopp på det?

  45. Dette innlegget var så bra skrevet! Stå på ditt Isabel 💞
   Jeg kan ærlig si at jeg både syntes sommerkroppen sangen, og flere av postene til Mads Hansen kan være morsomme. Men det jeg ikke syntes er morsomt er at han drar det så langt, spesielt med deg, at det faktisk blir mobbing. Og det gjør meg forbanna trist. Jeg er lei av å se toppbloggere være triste, og jeg er lei av at de «MÅ» tåle å få kritikk og stygge kommentarer. Det er ikke sånn det burde være, og det burde ikke vært en kamp dere måtte kjempe!
   Håper virkelig alt ordner seg, for både deg, Anna og resten som blir uthengt!
   Og til dere som kommer med stygge kommentarer; det er nok nå, Finn på noe bedre å gjøre med livene deres enn å snakke dritt om folk på nett!
   Ha ellers en fiin uke Isabel! Du er flott ❤️

  46. Du skal vite at du er en helt fantastisk person både på innsiden å utsiden<3 selv om du har opperet og div så gjør ikke det deg til en fæl person! Jeg meiner at Mads Hansen sin sang er ganske fengende og morsom! Alle har sin egen måte å reagere på men når han lagde denne sangen tror jeg ikke han siktet mot noen eller noe! Jeg tror rett å slett han lagde sommerkroppen bare får gøy! Så no hate til deg eller andre blogger men dere må skjønne moralen med denne sangen! Du er en fanatisk person, husk det! U Go girl💪🏽

  47. Altså jeg blir oppgitt.. du skriver et så langt innlegg der det burde vere mulig for alle og prøve å forstå å vise litt empati. Likevel må folk kommentere gang på gang at det er din egen feil pga du er offentlig.. blir helt sprø, å da kan jeg ikke tenke meg hvordan det er for deg. Har mista troen på menneskeligheten hos alt for mangen, at det går an å vere så kyniske og kalde.. virker som om det må gå så langt som død, før noen forstår hva mobbing gjør med et menneske. Folk tar livet sitt og sliter pysikisk, men noen har enda ikke lært seg å bare vere snille med hverandre.. blir oppriktig lei meg og håper du klarer å holde deg sterk gjennom dette. Sender deg en god klem<3

  48. For en SKAM! Dette er jo helt sykt ?! Hva slags verden er det vi lever i? Hvor det er greit å angripe ett menneske på denne måten? Mobbing er farlig … All støtte til deg vakre Isabel! Du er ett FANTASTISK bra menneske, og heier virkelig på deg. Å måtte stå igjennom dette? Det kalles å være sterk! ❤️ GOOO ISABEL!

  49. Hei fine❤️❤️❤️Kjempebra isabel!❤️❤️❤️ Detter er jo helt syyykt! Enn å mobbe sånn??? Han må jo syns det er helt greit an hans eget barn blir en mobber også da??? For et forbilde da gitt??? Hærreguuuud!!! Stå på du, dette tar nok snart slutt tenker jeg!!! Stor klem❤️❤️❤️

  50. Utrolig fint skrevet, det er bra du sier ting som de er og sier hvordan du føler deg på grund av dette, du er fantastik og jeg kjønner at det blir vanskelig om jeg sier «bare ignorer» som folk vanligvis blir fortalt om de blir mobbet. Jeg forstår at det er vanskelig å ignorere stygge komentarer som kommer inn til deg. Du er sterk. Setter pris på at du er så erlig. Elsker bloggen din og deg💘

  51. Amen!
   Jeg får så vondt av deg oppi alt dette! En mann på fuckings 34 år burde vite bedre enn å drive med netthat. Jeg blir så sinnsykt provosert! Du fortjener ikke noe av det du blir utsatt for. Jeg blir oppriktig lei meg når jeg ser hva du blir utsatt for. ja greit du er en offentlig person men serriøst, ingen fortjener å bli mobbet. Offentlig person eller ikke! Det setter dype spor, folk tror at om du er en offentlig person er du laget av stål, men halloo du er ett menneske du også. Jeg begynte å gråte av dette innlegget! Jeg har selv blitt mobbet hele barneskolen, ungdomskolen og videregående, og vet veldig godt hva mobbing er, og de som kommer å sier at dette ikke er mobbing bør skamme seg! Dette er mobbing på det groveste, det er person angrep og det er faktisk ikke greit uansett hvordan man vrir og vender på det!
   Kjære Isabel! Jeg vet det er tøft og vanskelig og det jeg sier nå er ikke lett, men prøv å ikke la det gå innpå deg! Dette er en voksen mannsom bør ta seg en runde med seg selv og se hvordan han holder på! Du er en helt fantastisk jente, med så mye guts som står på og figther! Har bena planta på jorda og ser verdien i andre. Jeg ser opp til deg og synes du er ett vakkert menneske på innsiden og utsiden!
   Vet ikke helt hva jeg skulle få ut av denne kommentaren, eller jo, jeg vil vise deg at vi som støtter deg og tror på deg, vi er her vi også! og når netttroll som MH slår til må vi slå enda hardere!
   Jeg beundrer deg, du er nydelig tvers igjennom! <3
   litt rotete kommentar men når man blir provosert er det ikke like lett og finne de rette ordene.

  52. Leste DU hva jeg skrev? At den ene videon hvor han hånet din kropp var over streken og det skrev jeg og.. Men ellers kritiserer han din VIRKSOMHET ja. Kanskje du burde lese hele kommentaren min en gang til 😉

  53. helt enig med deg! glad han ikke er min far. fy å stygt det er å mobbe ETTER at offeret har sagt ifra at det gjør vondt….

  54. Jeg har egt aldri skrevet noe kommentar på noen sin blogg noen sinne. Men jeg tenker at det er sin tid nå. Jeg skal være ærlig, og si at jeg aldri har helt likt «måten» du opptrer på nettet og ovenfor bloggen din. Sikkert mest fordi jeg er usikker på meg selv. Men nå har jeg følgt med på dette pågående «dramaet». Jeg er så enig med deg. Det er skummelt at en 34 år gammel mann som Mads Hansen fortsetter og fortsettter, og aldri gir seg. Han sier selv, at når man legger seg ut på nett og er en så åpen person, så må man tåle at han deler bilder, og skriver ufyselige ting om deg/dere. Det jeg tenker, er at ALT har en grense for hvor langt man skal dra ting. Så Isabel(l) dette er et fantstisk innlegg, det er virkelig ekte utifra hva andre ting jeg har lest på bloggen din. Men fytti å bra skrevet, og at folk fortsetter i kommentarfeltet… etter at du har skrevet sånn 1000 ord om det… er bare sykt! Stå på, så lenge du er sterk, så kommer du gjennom alt! Nå heier jeg også på deg 🤗

  55. Fyfaen så modent innlegg av deg!! Tenk at du, som er så mye yngre enn han, klarer å heve deg slik over han og skrive så modent, når han skriver så barnslig! Du er en skikkelig flott person! Håper dette ordner seg og at du anmelder han, for det er absolutt ikke greit!

  56. Han får jo minst like mye hat som deg ? Er det rart folk blir provoserte av måten du og Anna holder på? Mads Hansen får det sagt, takk Gud for at han eksisterer.

  57. Så sykt enig med deg! Utrolig dårlig oppførsel av han, mange som ikke ser skaden det gjør. Syntes det er fint at du er ærlig om operasjonene dine istedenfor at folk ser kjendiser, og tenker «hvordan kan de være sånn naturlig?» du har vært ærlig om baksidene ved operasjoner også. Syntes det er en veldig viktig stemme til samfunnsdebatten.

  58. Bare lurer.
   Alle dere som driver og hater på Isabel, ta og sett dere inn i hennes situasjon.
   Du er ikke helt fornøyd med kroppen din, så du velger å gjøre noe med det. Du blir fortsatt ikke fornøyd og velger igjen og gjøre noe med det, men alt du får for dette, er hat. Ekle kommentarer og forferdelig stygge kallenavn.
   Før dere skal drive og hate på en person, så tenk på dette«. Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg»! Begynn og sett dere inn i andres situasjoner. Hva om det var deg? Hva om det var du som konstant fikk hat for hvordan du ser ut. Tror ikke du hadde vært så høy på deg selv om det hadde deg.

  59. Du kan ikke sette skylda på Mads at du blir hånet i offentligheten, det har noe med at du har operert deg så du ikke ser ut. Akkurat som da Sophie ble det på flyplassen i London. Det er på grunn av dere ser plastikk ut. Dere ser ikke ut med helt syke proporsjoner ut som ikke ligner et menneske. Beklager men du må nok ta ansvar selv for hvorfor du blir hånet. Den kan du IKKE gi Mads. Han lagde sangen ja, men du har operert deg sånn her. Så det er selvskyld. I tillegg fremmer du utrolig mye kroppen din på sosiale medier, så du kan jo ikke si noe annet enn du digger oppmerksomheten. Du elsker at folk snakker om deg og at du får mer likes og folk på bloggen din.

  60. Jeg skjønner veldig godt at du blir lei deg! Men jeg er enig med Mads i at det ikke er Ok å promotere eller normalisere kosmetisk kirurgi. Og med en laaangt forbi normalt fokus på, og en overeksponering av, dine opererte kroppsdeler, er det dét du driver med. Du og enkelte andre bloggere bidrar utvilsomt til et ekstremt utseendefokus og til at unge jenter ønsker å operere seg. Hvis du vil ha slutt på harseleringen over din (opererte) kropp, er det enkelt: La selv være å ha så ekstremt fokus på dine opererte kroppsdeler på bloggen din. Problem solved!

  61. Herregud eg skjønner ikkje at folke mener at det Mads Hansen gjør ikkje er mobbing. Du er heilt rå Isabell som tørr å si i fra og stå i mot kritikk fra folk som Mads Hansen

  62. Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan mene at det Mads Hansen gjør er greit? Altså har ikke mennesker noe mellom ørene når det kommer til vennlighet mot sine medmennesker? Selv om man har forskjellige syn på ting, så betyr ikke det at man kan gå ut og mobbe noen bare for å få frem sin side av saken? Nei vet du hva, en voksen mann i 30 årene burde vite bedre.. stå på Isabel, du viser at du er mer moden enn en eldre mann som gjør alt for å beholde kjendisstatusen sin oppe ❤️

  63. Enig i at man ikke skal gå på utseende, og enig i at ENKELTE av innleggene tl mads har gått over streken (som f.eks å legge ut videoen av rumpa di), men de fleste av innleggene hans er berettiget kritikk, og hans siste kritikk av Anna er SÅ LANGT fra mobbing som man får det. Seriøst. Han drar ikke inn michelle, han poengterer at anna selv har dratt michelle inn altfor mye.

  64. Jeg bare lurer på en ting. Viss du ikke oppfordrer folk å ta plastikk kirurgi og du sier at det ikke hjalp deg noe el noe sånt. Hvorfor tar du ikke ut det istede da? Du har jo penger til det. Vits å ha noe som egentlig ikke tilhører kroppen viss det ikke hjalp deg som du håpte det ville?
   Regner med å ikke få noe svar, men hadde vært kjekt.

  65. Jeg får så vondt av å lese dette :?(
   Du er helt fantastisk og ikke minst helt rå <3
   Jeg blir kvalm av å lese alt den mobbe-dritten hans.
   Ser selv at det han driver ikke er bra.
   Greit at man skal skrive sommerlåt som et veddemål, men da får det handle om sommer generelt ikke om kropp..
   Vi er flere i dagens samfunn som sliter med kropp og selvtillit.
   Jeg er en av de og vurderer å gå under kniven av medisinske grunner.
   Men så driver mads hansen og henger ut folk som driver med oprasjoner.
   Hvordan skal man tørre å operere seg, når det er for medisinsk årsak..

  66. Trine: Fordi at det ikke er så enkelt som å “bare ta det ut”. Komplikasjoner skjer, løs hud må da fikses og det gir ekstremt store og stygge arr blant annet. Det er ikke så lett å bare “angre” et inngrep.

  67. Jeg er på bloggen til både deg og Anna daglig, jeg vil ikke kalle meg selv for fan, for det er jeg absolutt ikke. Jeg syntes både du og Anna kommer med gode innlegg innimellom, men er ikke alltid enig i det dere skriver eller legger ut. Men, det gir meg ingen rett til å kritisere dere på nett. Det Mads og mange andre gjør på nett er absolutt veldig ekkelt og ubehagelig. Anbefaler deg å se Demi Lovato sin dokumentar på YouTube. Hun har slitt veldig mye pga hets både på nett og ansikt til ansikt. Hun har blitt kalt for feit og stygg, alt mulig rart, det er ikke rart hun endte opp som hun gjorde. Spiseforstyrrelsene, alkohol, angst og narkotika. Mennesker er ekle, onde og egoistiske. Jeg fikk vondt i hjertet mitt av dokumentaren, syntes du skal se den og kanskje få bloggleserne dine til å ta en titt de også. Slik at folk kanskje åpner øynene sine litt. Håper ting ordner seg for deg. Sannheten er at jeg er sykt sjalu på inntekten din, men er selvfølgelig glad på dine vegne. Lønnen din provoserer og sjalusi skaper hat hos mange. Mulig det er derfor du får så mye hat som du gjør. Stor klem fra meg

  68. Herregud for ett innlegg! Får helt vondt i meg av det han driver med! Å av alle andre som sitter å snakker dritt 24/7. Du har helt rett, er så sinnsykt skummelt at så mange ler å klapper med han.. Helt utrulig de folkene som ikke skjønner at det går inn på folk, å presterer å si at at du velger det selv å må håndtere kritikken du får?! Hva i all verden er det for noe tull?? Det er så aaalt for mange kjendiser og vanlig folk som har tatt livet sitt pga akkurat dette. De skjønner ikke at dette er det som får folk til å operere seg! All den kritikken, all det hatet. Om de hadde hadd det sånn hver dag, nei unnskyld, om de hadde hadd det sånn en uke de ville ha skamt seg så ufattelig mye. Håper såklart det ikke skjer med noen, for det er så utrulig vondt. Folk som får angst å blir deprimert av dette, som sliter da resten av livet sitt.. bare så dere syke folk skal ha noe å le av?! Hjelper ikke si hva om ungene deres hadde det sånn, for de virker bare som om at det ikke blir å skje dem. Men plis tenk på det, om ungen din kom skrikene, om ungen din skadet seg i all hemmelighet for å få bort den smerten som sitter i halsen, midt i bryste og i magen? Hva om ungen din blir plaget/mobbet så mye at de blir syk? Hva om det er deg det skjer med neste gang? At du kommer hjem, hiver deg i senga gråter i puten sånn at ingen skal høre deg? At du blir liggene i senga dag ut og dag inn? Hva om dine foreldre hadde det sånn? Hva om, DU er den som sier det siste ordet til ett menneske som pusher de til å ta livet sitt? Da har du ikke bare vært med på å ta ett liv, da har du ødelagt ditt egent liv også. Du sitter der å ler av alt dette. Du vet ikke hvor mye en person kan ta, om de er kjendis eller ikke har ingenting noe å si. At dere ikke skammer dere for alle livene dere ødelegger, selvbildet til andre. Det er en sirkel med alt dette, du skriver/sier noe til Isabel, masse andre jenter som sitter der som liker alt med henne å hater alt med seg selv å da ender opp å se enda mere ned på seg selv for hun tror at hun hvertfall ikke ser bra ut om en nydelig jente blir kritisert som det der?! Ser dere, sirkel som går rundt å rundt. Kanskje den jenta tilogmed er dattern de? Søstren din eller noen du kjenner? Istede for å senke andre ned, løft hverandre opp. ikke si noe om du har noe negativt å si, om du ser mobbing støtt hverandre. Ikke hiv deg på bølgen, for det er så lite kult å sitte sånn, faktisk veldig kvalmende. Å dere i kommentarfeltet viser jo oss at det Isabel skriver er 110% sant, å dere er en skam. Skjerp dere plis, ikke vær en mobber, putt den flotte nesa de opp fra mobiln/pc, kom deg ut, gjør noe godt for noen, for guuuud fader du trenger litt god karma etter det du har skrevet. Du påvirker dine småsøsken, unger til å bli en MOBBER! Ikke fortell meg at du ønsker at det skal skje?! Er utrulig trist å se dette, mange som trenger hjelp.
   Sorry for bibel Isabel, er så veldig lei meg for å se dette skje med deg å andre personer han mobber/kritiserer. Det er helt sykt.. du er helt utrulig som står opp mot dette å snakker ut om det!! Du er så rå! Å folk som kommenterer om oprasjonene dine har garantert ikke sett videoen å lest innleggene, å leste heller ikke hele dette innlegget! Du er nydelig ❤️ Jeg hadde aldri i verden klart å stått opp mot alt den dritten du får, jeg sliter selv med angst, deprasjon og traumer, så jeg vet hva sånt her kan føre til.. er blitt mye bedre enn det jeg var å skjønner så sinnsykt mye mer når det kommer til andre folk å hva de minste ord kan gjøre! Ønsker ikke denne smerten på noe!
   Stå på Isabel! ❤️ Du er herlig!

  69. Syns du ska ta pause me å blogge, eller slutte fordi du får så mye hat at det e helt sjukt og det påvirker deg på negative måte

  70. Det er merkelig at han får holde på sånn som han gjør. Han mobber og lager kvalm på bekostning av andre og det burde jo være straffbart. Skamme seg skulle han virkelig.

  71. Eneste måten å få slutt på dette enorme kroppspresset er å slutte å snakke om det, ikke sette bloggere og andre kjente i et dårlig lys pga orasjoner eller at de har en tynn midje. Mats Hansen er den her i Norge som per dags dato er av de som legger mest opp til kroppspress ved å opplyse så mye om det og ikke minst på feil måte.

  72. Du er så jævla drama Queen!!!! Har du ikke innsett at DU er den største mobberen og skada menneske i hele Norge????!!!! Din lille araber penge tørste hore??? Skriver du selv alle støtte og positive kommentarene på bloggen din selv???! Akkurat som du har lyvd til hele Norge på riks at du har en kommentator som godkjenner kommentarene dine din jævla falske penge tørste ludder!!!!

  73. Respekt til dette innlegget Mads Hansen burde vite lott bedre og ikke la det gå ut over deg og datteren til Anna Rasmussen støtter deg i dette❤️
   Elsker bloggen<3333333

  74. Vit at det er mange som støtter deg men det er gjerne ikke de som skriker høyest i kommentarfeltene.

  75. Nei, bare fordi man er en offentlig person så skal man ikke tåle alt. Nei, bare fordi man eksponerer seg selv så betyr ikke det at alle da har rett til å hakke på deg. Jeg ser hvor håpløst det må føles for deg, for du står imot en gjeng idioter. Mennesker som faktisk ikke vil forstå forskjell på rett og galt, fordi de kun bryr seg om underholdning og den følelsene de får av å rakke ned på andre. En kamp du har all rett til å vinne, men kanskje ikke gjør det fordi motstanderen ikke spiller etter reglene. Husk at hatet folk sprer er en refleksjon av dem selv, som tilfeldigvis (og dessverre) treffer deg (det kunne like gjerne vært noen andre.) Prøv å len deg på støtten du får, for det er den som er ekte.

  76. Du bare legg ned den jævla møkka tragiske horete bloggen din ned og gjør Norge en tjeneste og forsvinn til helvete langt vekk til Irak Kurdistan der du er ifra!!

  77. Er rett og slett skremmende at folk støtter dette opplegget til Mads. Jeg er skuffet over å være norsk når jeg ser en voksen mann som han (som skal være et forbilde for andre) oppfører seg slik. Det han driver med er overhodet ikke humor eller kritikk, det er rett og slett direkte mobbing! Og det kommer fra en voksen mann. Er han virkelig så usikker på seg selv at han trenger å gå ut etter andre med en større fanbase for at han skal bli lagt merke til? Isåfall er det helt feil måte å gjøre det på! Jeg er helt imot Mads å denne grusomme sangen hans! Mennesker tar et valg som alt annet i livet, om plastisk kirurgi er ett av dem, er opp til hvert enkelt individ. Og absolutt ingen andre har noen ting med det valget. Det «presset» som blir langt på ungdommen idag, unge jenter å kvinner er et press vi legger på oss selv. Jeg mener at vi kan ta våre egne valg. Jeg synes at det presset kommer av at man er sjalu på kjente som deg å Kim K å vil ha stor rumpe. Derfor går man etter dem og disser f.eks plastisk kirurgi, fordi dette er noe man vil selv. Uansett er jeg stolt av deg for at du står opp for deg å andre å tar tak! Jeg støtter deg 110% og Mads er en mobber! Jeg er i tillegg ekstremt skuffet over at en stor TV kanal som TV2 velger å støtte Mads å dette opplegget hans ved å ha han med på Hod Sommer Norge. Direkte skuffende av han og TV2! Er stolt av deg Isabel <3 Dette er absolutt ikke noe man bør gå gjennom, å det er hvertfall ikke noe man er dømt til å tåle fordi man er «offentlig» Fortsett akkurat slik du gjør nå, du kommer deg dit du vil på den rette måten, med ærlighet og åpenhet.

  78. Altså, når jeg leser igjennom kommentarfeltet her må jeg bare få oppklare en ting. Det Mads Hansen tror han gjør, er å kritisere operasjoner, MEN det gjør man ikke ved å si at rumpa til Isabel har profilen til holmenkollen. Da går man til personangrep på noens utseendet, og når dette skjer gjentatte ganger, kalles det MOBBING. Mads Hansen lyver sånn til seg selv at han har begynt å tro på det. Det at noen står imot plastiske operasjoner, og sier at det må vi få en slutt på, er jo en fantastisk ting å kjempe for, men dette er jo langt ifra veien å gjøre det på?! Han gjør jo folk enda mer usikre, som igjen fører til flere operasjoner. Dette er for meg hull i hodet. Gidder ikke skjønner ikke.

  79. Hei Isabell.
   Mads Hansen legger ut et kritisk skråblikk på hva konsekvensene kan være av at bloggere som deg selv og Anna Rasmussen sprer budskap til unge mennesker i en sårbar situasjon. Det er ikke til å stikke under en stol at dere har primært unge mennesker som målgruppe og dere reklamerer og annonserer både for produkter men ikke minst en livsstil som bidrar i enormt stor grad til å påvirke disse unge menneskene, både positivt men også (og mest?) negativt.
   Du kan jo tenke deg selv, at når en person som Mads Hansen som er mest kjent for å være en relativt medioker fotballspiller og B (C?) kjendis via VGTV får “sine” følgere uoppfordret til å oppføre seg slik som deg og Anna, hvordan tror du din målgruppe som, som i utgangspunktet vil være hakket mer umoden og adskillig mer mottakelig/påvirkelig vil ta til seg budskapet som dere fronter på bloggen?
   Når Mads ikke har oppfordret noen av sine følgere til å oppføre seg eller gjøre noe, så betyr det jo at følgerene hans selv har kommet frem til denne oppførselen kun ved å ha observert poster om deg/Anna på hans instagram eller andre SoMe kanaler.
   Hva tror du dine følgere da kan tolke dine sponsede innlegg som? Eller bare dine vlogger om hva du vil gjøre og hva dine mål i livet er?
   Ingenting av det Mads poster er mobbing. Det er hans kritiske blikk på hva dere fronter.
   Det må være lov å ha den meningen om at innholdet i blogger som din og Anna’s i utgangspunktet er et sted mellom 40-85% luftslott uten substans, kun skapt for å lage et image, et image som igjen skal bidra til at bloggeren sitter igjen med inntekter, være seg via annonse, affiliates eller andre inntektskilder.
   Ingen hater deg i denne diskusjonen. Men du velger å ta det personlig at mennesker som Mats ikke respekterer hva bloggere står for. Det er ditt eget valg. Folk må få lov til å mene at såkalte “rosabloggere” som du og Anna absolutt er, ikke bidrar med noe positivt og at det er urovekkende at dette både kan være en livsstil, men ennå værre at det kan være et mål for unge mennesker.
   Dette, på samme måte som at Mads må ha forståelse for at både fotballspiller og programleder på VGTV vil også være yrker som absolutt fortjener å bli satt et kritisk lys på, for de bidrar også i særdeles liten grad til en verdiøkning av samfunnet.

  80. Så sykt trist at denne mobbekulturen er så stor i dag.. bare se hva slags videoer som blir populære på youtube osv.. det er alltid folk som gjør narr av andre anngående utseende osv. Bra at noen endelig tar opp dette.. ganske skummelt med fremtidige generasjoner som vokser opp å tror at dette er “underholdning”

  81. Herregud.. nå må du og Anna VIRKELIG slutte å grine på nesa. Makan til clickbaitopplegg dere driver med. Dere er faen ikke noe bedre selv slik som dere legger ut. Slutt å syns så jævli synd på dere sjøl, og begynn heller å se ting mellom fingrene. JEG LER.

  82. Det som plager meg mest er hvordan han ikke skjønner at hans oppførsel er grunnen til mange stygge kommentarer du får. Folk refererer til han i sine hat-kommentarer, og likevel skjønner han ikke at det er, kanskje indirekte, hans egen feil. Ikke bare henger han deg ut, men han har tilsynelatende ingen problem med at andre mennesker også gjør det “i hans navn”. Her burde han tatt hintet og gitt seg for lenge siden. Det er MYE verre enn at 13 åringer leser om plastisk kirurgi og ønsker det samme. Han bidrar til å skape mobbere.

  83. Jeg pleide å syns Mads var morsom, men nå er jeg bare så enig med deg. Og det at han med flere prøver å forandre mobbe-begrepet det er bare helt fjernt! Jeg har sluttet å følge både han og Ulrikke Falch, Kristin G fulgte jeg aldri ellers hadde jeg slutta å følge hu og. Jeg skjønner meg ikke på dem. Folk generelt burde skamme seg!

  84. Skriver aldri noen plass, men no må jeg. Takk til deg for du setter ned foten, for dette har gått alt for langt! Og se alle som sier at dette ikke er mobbing skremmer meg. Blir direkte oppgitt av å se hvor stygge mennesker er imot hverandre. Operasjoner eller ikke så er du en mye bedre person og forbilde enn alle disse menneskene som rakker ned på andre og er direkte stygge. De er de som skal skamme seg. Må også si st jeg synes det er spesielt å se Dennis og Kristin som liker å tro de er så snille like Mads sine innlegg og kommenterer. De beviser jo at de ikke har tatt til seg noe etter sist gang.

  85. Mads Hansen er ganske nærme tittelen psykopat… Finnes klare og tydelige tegn på det, slik han oppfører seg i sosiale media. Å sitte å håne/mobbe/trakkasere (og stalke) bloggere/offentlige personer, for og lete etter dritt på dem, det er så lavmål at jeg spyr! Har selv blitt mobbet, og vet veldig godt hva mobbing er, og det er uten tvil mobbing det han driver med. Han kaller det kritikk, og ja man må tåle kritikk, noe jeg føler du takler mer enn andre, men hva skjer når han selv får kritikk? Da snakker han det bort, og blander bloggere og «ikke-feminister» inn i det… da både han og Kristin stilte til debatten i NRK, minnet det meg om skoleårene der vi hadde elevråd. Og elevrådet besto alltid av de flinkeste elevene som skulle fremme skolen og synes skolen var den beste plassen på jord, selv om skolen ikke var noe for alle. Inkludert meg selv..
   Jeg synes du Isabell er den tøffeste og modigste bloggeren, inkludert Anna, som faktisk fortsetter med det dere liker selv om det eksisterer slike stakkarslige sjeler som Mads Hansen. Det viser ovenfor meg som leser, at dere brenner for det dere driver med og selv om dere får såpass med hat, trussler osv så leverer dere kjempe bra innhold på både snap, YouTube, blogg & insta! DET er og holde hodet hevet, ha bein i nesa å beina plantet på jorda.
   Mads Hansen er en person som er NØDT for og kritisere, provosere og trakkasere fordi viss ikke vil han kjede seg ihjel. Og det er synd det går utover dere, han burde ha oppsøkt hjelp for kjedsomheten sin.. Gjerne bruke mer tid på familien sin i stedenfor på sosiale media, da vil nok kjedsomheten forsvinne etterhvert 😊
   Igjen, jeg digger deg Isabell og håper ikke du gir etter for alt hat du får, og håper at du har det bra og nyter sommeren videre! 🌸

  86. Det skremmer meg hvor mange kommentarer som kommer om at ”det er jo bare tull”, ”ha litt selvironi”, ”du må tåle det fordi du er offentlig”, ”du har lagt opp til det selv” osv.
   Det er ikke lenger tull eller morsomt det sekundet en person føler seg krenket, såret eller hånet om det så er offentlig eller på privaten. Da går det over til noe mer alvorlig, og ja, det kalles MOBBING når det skjer gjentatte ganger på tross av at personen(e) det angår prøver å si ifra om at det ikke er greit!
   På én side ”liker” jeg noe av det Mads Hansen driver med, noe av det er morsomt, noe er på sin plass, men det er ikke lenger morsomt når han drar frem enkeltpersoner gjentatte ganger på tross av at disse føler seg hånet gang på gang. Det er ikke greit å gjøre narr av noens utseende, enten de har operert seg eller ikke! Det er heller IKKE greit å gjøre narr av hvordan en er som mor, det er faktisk skikkelig stygt gjort. Og jeg er helt enig med deg i at det mest skremmende er alle disse menneskene som er ”enig” med Mads Hansen og som hyller han som en ”helt” overalt i sosiale medier, og som oppsøker personene han håner og skriver stygge meldinger til dem.
   Alt Mads Hansen oppfordrer til er å spre hatet, han tror sikkert han gjør noe samfunnsnyttig ved å sette ”lys” på ”problemer” i samfunnet, men alt det fører til er at han drar med seg masser av folk på hatbølgen mot disse enkeltpersonene, og det kan faen ikke være lett å stå i det (all ære til deg!)
   At en mann på 34 år kan kan ha så lite innsikt på hva som er konsekvensene av hans handlinger er utrolig skremmende. At han ikke kan skjønne at nok er nok, nå har både du og Anna sagt tydelig ifra mange ganger, da ville enhver oppegående person tenkt at kanskje det er best å la disse personene være i fred.
   Det er også skremmende at folk nedvurderer slik mobbing som ”ikke mobbing”, eller ”ikke dra inn selvmord” osv. – for hva faen vet dere om hva som er nok til et selvmord? Det er helt individuelt. Et selvmord kan skje enten om en person har vært mobbet på skolen i flere år, eller om de har vært utsatt for en episode av mobbing på nett. Slike folk skjønner ofte ikke konsekvensene av disse handlingene før det er for sent, dessverre.

  87. Hei!:)
   Det Mads gjør er ikke greit, for det er du selv som styrer over hva du gjør med din egen kropp. Anna bestemmer også hva hun skal gjøre med sine barn. Det har jo helt klart gått altfor langt.. Men kan dere ikke prøve å møtes fysisk og diskutere/krangle/ hvem vet; for å prøve å roe det ned, i stedet for å «helle sprit på bålet» / «fyre opp under gnistene»? Dere «skyter» frem og tilbake, noe som resulterer i at dere blir stående i en dyp dyp grop og ikke kommer videre. I allefall, få gjort noe med det. Jeg forstår om du ikke vil møte han, liksom, for det er ikke akkurat noe koselig å møte en som har trakkasert deg + + +, men det vil ikke gi seg hvis dere fortsetter som nå. Heia deg, håper det ordner seg og at noen tar tak i denna kar?n.. :

  88. Mads Hansen mobber deg IKKE. Nå må du ta deg sammen. Du skriver et innlegg og vinkler det så sykt feil så han ser ut som den store stygge ulven. Skjerp deg. Syns faktisk det e mer alvorlig av deg at du kaller han en mobber. Det får du faen ikke lov å gjøre, for det er han ikke

  89. Mads Hansen gjør ikke dette for humor, det er heller ikke «samfunnskritikk» som han liker å kalle det. Mads Hansen livnærer seg faktisk på å latterliggjøre, håne og mobbe mennesker. At en så voksen mann ikke kan forstå at slik oppførsel ikke er greit, er helt uforståelig for meg.. Og jeg synes oppriktig synd i hans stakkars barn som vokser opp med en far som lærer bort slik oppførsel og slike verdier.
   Jeg lurer også på hvordan han, og hans samboer hadde reagert om andre tok screenshot av bildene av deres sønn som ligger OFFENTLIG på samboerens facebook, postet dem og gjort narr på store kontoer med flere hundre tusen følgere.. Bare en tanke 🤔
   Stå på Isabel!

  90. du er så sterk! det er helt hjerteløst att folk holder på på den måten! ja du har tatt plastisk kirurgi, men det er ikke noe du går rundt å seier folk må gjør, tvert imot! Du er så ærlig og snill, fortener ikke å stå opp mot Mads Hansen alene

  91. Mads Hansen kritiserer og humoriserer din jobb. Du (og mammaentilmichelle….) har frivillig valgt dere en jobb som går ut på å eksponere dere selv for omverdenen. Med eksponering kommer også kritikk. Alle som har din jobb må tåle kritikk. Du (og mammaentilmichelle) herjer og ødelegger mobbebegrepet. Din jobb blir kritisert, ikke du som person. Du velger selv hva du vil selge. Klart de store summene renner inn på kontroversielle klikker, men det gjør også kritikken. Tjener relativt godt i min jobb også, men jeg slipper å eksponere meg selv i jobb, jeg eksponerer min faglige side, og den tåler jeg svært godt kritikk på.Er du ikke sterk nok for jobben din, så må du slutte – som i alle andre yrker….

  92. Jeg kommer til å rapportere han til instagram, anbefaler andre her til å gjøre det samme. Dersom mange nok gjør det og påpeker at grunnen er mobbing og trakasering, er det faktisk store sjangser for at profilen hans blir stengt.
   Jeg klarer ikke å fatte hvordan et menneske kan oppføre seg slik, og at SÅ mange henger seg på og forsvarer det med «humor». Definisjonen av mobbing er jo gjentagende drittslenging?! Jeg ble mobbet gjennom barneskolen, ganske ille også faktisk – endte opp med å bytte skole. Og jeg kan 100% si at dette ER mobbing! En ting er å ville ha debatt, det kan gjøres sakling og det er helt ok at vi ikke alle er enige, men måten han gjør det på burde man være ferdige med på barneskolen altså. Du er sterk Isabell <3 Synes det er RÅTT at du tar tak i dette og står opp for deg selv og andre som har måttet gjennomgå pga han (og folk som blir påvirket av han og gjør det samme).

  93. Jeg er fult på din og Anna sin side. En voksen mann skal kunne klare å se at det han gjør er uendelig galt. Han lever på å mobbe andre offentlige mennesker på sosiale medier! Hvorfor skal verden være slik at man blir «hyllet» for å legge ut masse dritt om andre personer? All respekt til deg og Anna som må takle dette. At han drar inn barnet til Anna, skjærer i hjertet mitt… Dette burde anmeldes, det eneste dere kan gjøre er å anmelde det. Mobbing er faen ikke greit uansett om det er en offentlig person eller ikke!

  94. Hei Isabel.
   Det er absolutt ikke greit at du blir trakassert når du er ute, heller ikke alle ufine meldinger du mottar. Men dette er ikke noe Mads Hansen kan klandres for, han har ikke oppfordret til dette. Like lite som du kan klandres for å dine tilhengere sender ufine meldinger til han. Bra du vet operasjoner ikke er veien til lykke, men det er mange unge jenter og gutter der ute som ser deg og vet du har operert. Så vil de kanskje gjøre det samme. Dette er ikke greit, men terskelen har blitt mye mindre for å gjøre dette nå enn da jeg var yngre. Ang MtM har hun vist frem under sine på nettet fra de var født og har tidligere uttrykt bekymring for hva som kan skje siden de er såpass kjente, men likevel fortsetter hun å vise de frem. Man vet mye om den familien ,selv vi som ikke fulgt med så lenge. Jeg er glad folk ikke kjenner til ting jeg sa og gjorde da jeg var barn. Mammablogging er enda ganske nytt og vi vet ikke hvordan barnene vil ha det med å vite at mye av barndommen deres ligger ute på nett så alle kan se. Noe av det du har fått høre ute og på meld er mobbing og trakassering, men ta nå de som er ansvarlig for det. Det et ikkke Mads Hansen.

  95. Sitter med tårer i øynene etter å lese innlegget til Anna og deg. Og det er lite som går inn på meg, men mobbing på så høyt nivå over så lang tid, fyfaen. Du er så forbanna tøff som fremdeles står i alt, selvom det sikkert ødelegger mye av hverdagen din med han sine innlegg, kommentarer og kritikken til hans «fans»
   Det er direkte KVALMT å se på at en voksen mann oppfører seg slik og legger opp til at det er greit med mobbing hos den yngre generasjonen og den eldre. Det er skremmende at han har så mange fans som tror det er greit å slenge dritt til dere han «kritiserer» på sosiale medier.
   Jeg håper noe blir tatt tak i snart. Oppfordrer alle til å rapportere Mads Hansen, så vi kan få en stopper på mobbingen og alt det ekle den fører med seg med alle hans «fans».
   DU Isabell!! Må fortsette å være sterk, selvom det er tøft i disse dager. Men vi heier på deg, vil du skal komme deg igjennom alt som skjer om dagen, dette vil KUN ta deg med til en «nytt» liv med nye muligheter og du vil vokse deg større, sterkere og enda mer motivert for en fremtid som Kim K sin. Jeg tror du når det punktet, hvis du bare vil. STÅ PÅ! Vi er mange som heier på deg, se oss.
   Takk for at du er en så fantastisk fin person på innsiden og på utsiden, du burde være STOLT av deg selv. Se fremover mot huskjøp, flytte utenlands, henge med gode venner og den søteste familien din. Sender deg mange gode og varme tanker ❤️ Jeg DIGGER hele deg. Do what makes you HAPPY!

  96. Aah jeg blir så oppgitt over voksne som oppfører seg som små barn. Hans handlinger sier mye mer om han, enn det gjør om deg, og det er så ufattelig lett for han og gjemme seg bak at dette bare er «humor». Synes det er bra gjort av deg deg og sette lys på at voksne mennesker også mobber eller blir mobbet, og likevel forteller sine egne barn at mobbing ikke er greit. Håper du selv ser hvor mange voksne du hjelper ved og være åpen om mobbing blant voksne. Bare legg det bak deg, og vit at du er en helt fantastisk person, kjære Isabelle. Du er en så vakker og god jente, og jeg håper mange lærer at man må tørre og stå opp for seg selv, akkurat som du gjør. Stor klem

  97. Utrolig flott innlegg. Har virkelig ikke støttet innleggene dine om plastiske operasjoner, men syntes du veier det litt opp ved å skrive dette!
   Når det kommer til Mads Hansen – det er skremmende hva han gjør. Mobbingen mot dere profilerte mennesker tror jeg dere klarer å håndtere som voksne. Problemet kommer nok større frem for menneskene som leser det han legger ut, etter min mening. En 13 åring kan ønske å operere seg og se ut som deg, men kan ikke gjøre noe med det før de er 18 år og evn. har mye på sparekonto. Vil samtidig tro dette er noe de fleste legger fra seg til den tid. Det de derimot kan er å skrive det de vil på nett. I mitt hode profilerer Mads Hansen nettmobbing. Jeg føler han viser at dette er ok. Barn ser hva dette gjør mot deg og tenker at de kanskje ønsker å såre en venninne – og hva er vel da bedre enn å poste noe på nett? Utrolig skremmende å se. Mobbingen av deg har jeg beklagelig nok ikke tenkt så mye over før du viste hvordan det gikk inn på deg, og forståelig nok gjør det det, det som skremte meg var hva han «lærer» ungdommer at det er greit å hetse på nett. At han som «ser alle feil» med andre, ikke ser dette selv er for meg sykt. I og med at han hetser deg, får han nok flere lesere til bloggen din også. Vet derfor ikke helt om jeg syntes prosjektet hans er så «vellykket» egentlig.
   Stå på, Isabel! Tøft av deg å kjempe denne kampen, spesielt når vi ser hvor såret du blir. Du var nydelig før operasjonene og du er nydelig nå.

  98. Du som tjener så godt med penger, skaff deg en advokat og rådfør deg med lovligheten i dette her. Men noen ganger så må dette til for å få bremse dere bloggere ned litt, selv om jeg også syntes Mads drar den litt for langt. Du er en offentlig person og da må man tåle litt mer en andre. Hvis dette er så ille og går utover helsen da bør du roe ned med bloggingen

  99. Dette viser også hvor mye jenter bare «må finne seg i». Opererer man kroppen er man et «dårlig menneske», viser man frem stolte bilder av barna sine er du en «dårlig mor». Vi blir alltid dømt for absolutt alle valg vi tar i livet, og folk må slutte og dømme hverandre før man blir kjente. Synes jentene i bloggverdenen er gode forbilder, og det er noe jeg virkelig vil at du skal forstå Isabelle, for du må være en av de sterkeste kvinnene jeg vet om som gang på gang blir angrepet psykisk. Du er ikke bare et godt forbilde for unge i Norge, men også for kvinner generelt, og du har så mange gode kvaliteter man kan lære av deg!

  100. Så utrolig stor respekt til deg! En må ikke være enig i det du selv velger å gjøre, men å kritisere det på denne måten er uakseptabelt. Takk for at du er ærlig.❤️Du er herlig

  101. Ok. Vi leser definisjonen på mobbing
   Mobbing er fysisk eller psykisk mishandling, vanligvis av et menneske, særlig gjentatt, aggressiv atferd fra en sterkere part i et ujevnt styrkeforhold. Den som mobber kan være en enkeltperson, men det kan også være gruppevold fra flere. Mobbing skjer innenfor de fleste aldersgrupper. Sosialt nederlag oppleves ved mobbing
   Har han vært aggressiv på noen som helst måte? Ja, du føler deg nok mobbet, siden du ikke har noen argumenter mot det han skriver. Istedenfor og stå opp, bør du våkne opp.
   Og SLUTT og kast ut mobbe/trakasseringkortet, det er så sinnsykt oppbrukt 👍

  102. Kansje du skulle ta en blogg pause til dette er over kansje 3 til 4 år da er nok saken glemt heia ugf stå på

  103. Tusen takk for at snakker sånn om hvordan konsekvense er av det. Jeg personlig kan se på det som humor men når det er sååå mange som begynner å henge ut deres offentlige. Da kan man ikke gjøre det lenger. Så glad for at du har akseptert kroppen din etter ingrepet Btw. Du skal ha stor credz!

  104. Jeg bare DIGGER deg, Isabel! Fysøren så rå du er❤️ Var på sin plass at du fikk sagt ifra, da dette har gått for langt. Vær så snill å anmeld han! Du har kommet deg gjennom så mye, at du kommer deg gjennom dette også. Tydeligvis skjønner han ikke hva han selv driver med, men visst politiet blir innblandet så har han ikke noe annet valg enn å slutte. Det er jo tross alt ulovlig med nettmobbing og deling av andre sine bilder uten tillatelse. Så får du rett og slett bare drite i de unge guttene som kommer etter deg, deres ord har ikke noe å si. Er helt sykt at han forsetter med dette. Når du har sagt at han skal stoppe så skal han faktisk gjør det, viser bare at han bruker dere for mere fame. Skal vedde på at han mister statusen visst han slutter med innlegg om spesielt deg og Anna, men dette er noe han fortjener. Hvem faen fortjener fame for å ødelegge på andre sin bekostning? Hvordan kan folk støtte dette?
   Han som er en voksen mann burde vite bedre enn å trakassere yngre jenter sitt utseende, og barn for den del! Det er ufyselig. Anmeld han, vær så snill. Kjenner at jeg blir direkte kvalm av dette, og en ting som er sikkert er at dette ikke kan forsette.
   Utenom det så digger jeg deg så enormt mye Isabel❤️❤️ Jeg som alltid har vært imot operasjoner på eget utseendet, men etter å ha fulgt med på deg en stund så er du så mye annerledes enn hva jeg trodde. Du er en utrolig snill sjel som bare har godt inni deg. Ønsker deg en fin dag videre, stå på!❤️

  105. Hva om både du og Anna ber deres følgere om å rapportere kontoen hans for på følgende måte: rapporter -> jeg mener denne kontoen bryter instagrams retningslinjer -> rapporter konto -> publiserer upassende innhold -> trakassering og mobbing (for det er jo det dette er). Så kan Mads Hansen finne seg en ny jobb som ikke går ut på å håne andre mennesker..

  106. Det er helt sykt hvor langt dette har gått! Det er absolutt ikke humor og det tror jeg alle skjønner! Hadde jeg vært deg Isabel hadde jeg tatt med en tur på politistasjonen og tatt en samtale med de. Kan tenke meg a Mads hadde blitt skremt om han ble kaldt inn på avhør for å netttrolling. Han har faktisk IKKE lov til å poste bilder/videoer av deg uten din tillatelse. Det er du som har tatt bildene og du som har opphavsretten til bildene.

  107. Trodde du var sterkere enn dette Isa. Du legger opp til det. Du henger jo han ut selv. Ikke noe bedre du. Jeg heiet på deg, men ikke nå lengre 😎

  108. Jeg er generelt kritisk til at influencere legger seg under kniven og på mange måter er med på normalise det å skulle endre på sitt eget utseende, men det Mads Hansen driver med opplever jeg som verre! Ja det er sikkert unge der ute som velger å endre på sitt utseende i større eller mindre grad fordi de har fått inspo fra deg, men sikker på at det er like mange eller flere som lærer å mobbe av Mads Hansen! Og det er absolutt ikke greit! Mads Hansen har også unge følgerne som ser at det er helt greit å kritisere og mobbe andres utseende. Så hvis du er med å normalisere plastisk kirurgi så er i hvert fall han med på å normalisere mobbing!! Mobbing vet vi kan føre til så mangt, i verste fall selvmord, men også et sterkt ønske til å endre på eget utseende! Setter man det på spissen sørger Mads Hansen selv for at unge jenter ønsker å endre på eget utseende! Han utdanner jo pokker meg mobbere på daglig basis!
   Får helt vondt når jeg hører hvordan Guttegjengen rett og slett trakasserte deg!
   Du er beintøff som står i det!

  109. Hva han oppnår med det han gjør er ikke godt å si. Men han får vel en slags tilfredsstillelse over at folk hyller han.??! Og at han gleder seg over at unge jenter blir lei seg, er jo veldig spesielt…
   Og i tillegg drar med seg en haug med folk, på en måte som sier at det er greit å håne andre mennesker. (Men kun de som er operert? Er det ikke så?
   Ekstra spesielt med tanke på at han har barn selv. Usj for en fyr….🤮
   Lurer på hva samboeren tenker om dette, kanskje hun er like spesiell ?

  110. Du er helt sykt sterk og jeg er 100% med deg når det gjelder alt du sier i dette innlegget! Elsker deeeegg!!!!!❤️❤️

  111. Tror folk er veldig splittet i denne saken her. Jeg syns også mye av det Mads Hansen har publisert er langt over grensa. Men, jeg syns også mye av det du publiserer er langt over grensa. Syns ikke du skal rope for høyt om at Mads Hansen påvirker folk negativt, for det gjør søren meg du også. Mads Hansen forstår ikke at det han gjør er galt. Men, det gjør ikke du heller. Dere er av samme ulla begge to. Skjerp dere!

  112. Jeg skal være ærlig at jeg syntes det var morsomt i begynnelsen. Men dette går for langt.. man kan ikke fortsette å håne personer slik som han gjør. Hvis det var datteren hans som var den offentlige personen, mente han at hun måtte tåle den «kritikk» som følger med. Men altså hva faen? Hvilken far lar ungen sin få drittslenging på gaten og lar menn på 30 år poste bilder av rumpen og puppene deres? Ærlig talt, han trenger en realitetssjekk. Lurer på hva samboeren hans tenker om dette, kan ikke være kult å være sammen med en fyr som gang på gang trekker kvinner ned.
   Når det kommer til det med Anna, skjønner jeg poenget hans, men han belyser det helt feil. Hvis poenget hans var rettet mot mammabloggere, kunne han sagt det i flertall uten å nevne navn og gjøre det så spesifikt som han gjorde. Jeg synes det selv er feil å «livnære» seg av å poste og skrive om ungen sin på nett, da man ikke samtykker til bildene som blir lagt ut eller finner hele sine barndom inklusive bilder på nett. Men det belyses helt feil. Jeg er også for at sex skal være en naturlig ting, men ikke post nakenbilder og sexvideoer på en plattform som omhandler ditt liv som mamma. Bloggen omfavner livet til ungen.
   Alt i alt skjønner jeg Mads sine synspunkter, men han fremmer det på helt feil måte. Jeg synes det også er utrolig bra at du klarer å se at det du gjorde var feil, og man skal også kunne tilgis.
   Stå på!! Jeg kan selv si at jeg har fikset en liten del av meg selv, pågrunn av kallenavn på barneskolen.
   Klem fra jente, 20 år

  113. Jeg har et spørsmål, hvorfor andmelder du han ikke hvis det er så ille? Istedenfor å sitte å forsvare deg ovenfor en person som mobber deg over nett. Finnes masse forksjellige nettsider og egne folk som jobber med å stoppe nettmobbing, så hvorfor ikke bare andmelde det? I?m so confused… føler det blir laget mer drama av ting som bare kunne blitt stoppet

  114. «Hva er det som skal til, for at denne mobbefesten skal ta slutt?». Du har valgt å være en offentlig person, spille på kropp, og opplyse om plastisk kirurgi. Ja, du forteller at du angrer på mye av det, men du opplyser fremdeles BARN om hvordan idealkroppen skal se ut. Hvordan man må se ut. Jeg er enig i at Mads kan være drøy til tider, men det han kritiserer er måten dere bloggere framstiller drømmelivet på. Du har valgt å være en offentlig person, men det er tydelig at du er for umoden til å stå i det. Du melker forresten denne krangelen for alt det er verdt, du tjener jo tross alt klikk og penger på disse innleggene dine.

  115. Dere bloggere bruker alt dokke har for å få klikk og lesere. Eg e så lei av å lese innlegg om «mobberene» deres. Ikke ta dere så sykt høytidelig hele tiden og ha litt sjølironi. Eller dere bare kan heve dere over det og drite i ka alle andre gjør og mener. Er ikke rart det er krig i verden når rosabloggere ikke tåler en dritt.

  116. Jeg synes Mads Hansen må ta den ned et par hakk. Han melker alt det her for alt det er verdt, og vet det veldig godt selv. Det var jo tross alt hans ord. Men du skal vite at ikke alle ler med han, Isabel. Det begynner faktisk å bli ganske kjedelig nå, og ikke minst slitsomt. Det er noe som heter karma da. La naturen gå sin gang.
   Siden jeg er sikker på at han kommer til å lese dette, så skriver jeg direkte til han:
   La oss si at det har gått et par år da. Du er ikke like relevant lengre som da du spilte fotball (og “sto opp” mot kjente norske profilers kamp mot plastikk kirurgi). Folk har glemt deg litt med andre ord. “Han fyren med den sommerkroppen-hiten for noen år siden? ”
   Plutselig får du en telefonsamtale fra læreren om at ungen din forårsaker problemer sammen med andre unger mot et annet barn. Læreren kaller deg inn til et møte og forteller at ungen din rett og slett mobber en annen elev.
   ” Men pappa… det er jo bare tull. H*n har jo den styggeste ansiktet jeg noensinne har sett. Jeg vet du er enig. Og da må jeg påpeke det. Drev ikke du sånn og? Jeg ser det overalt på internett når jeg søker opp navnet ditt. Hvordan du lagde humor ut av sånne ting. Det er jo bare uskyldig humor, det forstår du vel?”
   Husk denne kommentaren. Le av hvor tåpelig det høres ut nå. Men karma er karma. Lykke til 🙂

  117. Kjære deg!
   Ta en voksenrolle her nå og ikke kast mer bensin på bålet. Mats har all rett til å sette fingern på den glorifiserte bloggerverden! Kanskje du ikke skjønner det, men med dine og MammaentilMichelle sine innlegg om dette, så gir dere han mer oppmerksomhet, mer plass i media og en større stemme. Hadde dere latt være å “svare” så hadde dette glidd stille forbi.
   Vær voksen, hev hodet og slutt og gi tilbakesvar.
   Også må jeg si at Mads er en fin motvekt inn i denne uvirkelige/umenneskelige/strevbare bloggeverden.
   Heldigvis er jeg en voksen dame som er trygg på meg selv og mitt utseende, uten operasjoner, har nære venner jeg deler nedturer og oppturer med under fire øyne, og eksponerer heller ikke meg eller barna mine på nett. Dermed slipper jeg unna stygge kommentarer, troll og annet fjollete som skjer i nettverdenen……tenk litt over det.

  118. Du er så bra og utrolig vakker, aldri glem det, uansett hvem som skulle finne på å si noe annet.
   Klem❤️

  119. Aller først hørte jeg sangen hans og tenke at hvordan er det mulig å gå så my til angrep på de som har tatt plastikk kirurgi og noe som enkelt å bleke tennene og kritisere og overdrive. Så dro jeg inn på instagramen hans, der ser jeg mange bilder av bloggere og en kommentar der han rakker ned på de/det de gjør. Alle disse bildene han har lakt ut av deg alle kommentarene han har lagt ut av deg. Han sier selv på sik ig story at man ikke skal gå til personangrep, mhm er å legge ut bilder av andre å skrive stygge ting personangrep? Ja den smerten han påfører andre med å gjøre dette er helt utrolig. Å det med å si at man må tåle hat når man er offentlig person er bullshit. Hver eneste person har følelser å trykke på de å si «du må tåle der fordi du er berømt» hvafaen gir ingen mening. Det er opp til hver enkelt som skriver en hat kommentar som skal ta egne konsekvenser for at de skriver hat ikke bare slenge det rett på samfunnet å si «hun må tåle det hun er jo berømt» å han sier at du normaliser plastikk kirurigi vil si det er så myr verre å normalisere hat å rakke ned på andre.

  120. Jeg syntes dere alle som har blitt mobbet burde gå til politiet å anmelde! Istedenfor å skrive flere innlegg om det å det blir bare vondt værre, anmeld istedenfor

  121. Helt enig med deg! Det som er riktig når man gir kritikk er å gi det på væremåten til personen IKKE utseende! Da synker man virkelig lavt… stå på og ikke la det negative dra deg ned❤️❤️

  122. Jeg støtter deg 100%! Det er faen ikke greit. Og folk er VILT dobbeltmoralske, mobbing og trakassering er helt jævlig og skal slåes ned på i samfunnet MEN det er visst greit når det er f.eks deg det går ut over. Da er det bare humor. Jeg fatter ikke hvordan folk kan være så kyniske mot andre personer.

  123. Oh my, nei, jeg får bare vondt. Dette er ikke OK! Jeg får vondt i hjertet. Hvem holder på sånn?
   Denne «kritikken» er mobbing på høyt nivå. Og alle disse ordentlig stygge kommentarene? Voks opp folkens, dette er ikke ok! Om noen så har operert seg, tatt botox eller gjort noe annet, så er ikke det en grunn til å hive rundt med «kritikk»…. Hvis man ikke har gjort noe med kroppen så får man hat og mobbing fordi da er man så stygg, hvis man opererer og fyller så får man hat og mobbing for det og…
   Oppførselen til Mads Hansen gjør meg så kvalm… Ja, låta hans er kanskje bra og fengende, MEN vi vet alle hvem den er rettet mot. Oppførselen hans gjør meg sinna. Hver gang sangen hans kommer på radioen, blir jeg bare irritert og bytter kanal.
   Uansett hva vi gjør, så skal alle finne noe å «kritisere». Hvorfor kan vi ikke heller bare komme med hyggelige tilbakemeldinger og være oppmuntrende for hverandre? Istedet for å hakke ned på andre, kan vi ikke være med på å gjøre verden til et bedre sted?
   Jeg vil bare ønske deg det beste, Isabel. Det er kanskje tungt nå, men hold ut ❤️ Du vil komme deg sterkt ut av dette! Sett pris på alt det gode du har rundt deg, så vil du se at det vonde er ingenting i forhold❤️ ilu og håper vi får se mye mer av deg. Jeg gleder meg til du skal dele alle disse prosjektene du har på lur, jeg kommer til å være en fast leser så lenge du blogger ❤️
   Stay strong!❤️

  124. Du er rå. Jeg får helt vondt inni meg, men du er fin og du virker så god. Takk for at du postet akkurat dette lange innlegget.

  125. Isabeeel argh, jeg skjønner ikke meg på mads. har fulgt deg hele tiden og jeg vet hver eneste ting han har gjort eller sikta til deg, men han som er en 34 år gammel mann burde respektere når du sier nok er nok. skjønner virkelig ikke at han gidder å fortsette. og alle som støtter mads fordi det visst er en «trend», de vet hadde ikke støttet han hvis de hadde vært i dine spor, synd de ikke klarer å tenke lenger. de skulle vært i dine spor for en dag så kunne de sett hvordan det faktisk er, tipper mesteparten ikke hadde klart det engang.

  126. Du sier at et barn blir blandet inn !! Hva heter bloggen ? Hva handler bloggen for det meste om. Hvem et det flest bilder av på den bloggen. Hvorfor ble bloggen startet ?!? Er ikke allerde det barnet innblandet ?!? Det ikke barnet som har tatt dette valget. Så selv om han er drøy på tingene sine, er det faktisk noe i det han sier ang dette med barn.

  127. Jeg må berre si en ting! Er det virkele sån dagens «influencerer» skal vere? Trudde sånne type folk skulle vere mot mobbing? Og at det er en fyr på 34 år som oppfører seg slik er nåke av det mest barnslige jeg nåken gang har sett?! Hvorfor ikke bry seg om å prøve å få vekk mobbing på sosiale media?! Jeg har følgt bloggen din sia den vart starta opp, jeg kan ikke hugse noe upassende innlegg som mobbing eller lignende?! Så hvorfor i helvette ska folk behandle deg på denne måten? Voksne mann folk?! Hadde trudd at voksne folk skulle skjønt bedre men tokk visst feil der også.. skjenner jeg blir fleu. Du fortjener ikke dette Isabel. Stå på og drit i denne gammle gubben. Jeg heier på deg!

  128. Heisann. Dette er ikke greit i det hele tatt hva Mads Hansen driver med. Jeg forstår hva du mener. Jeg føler at han «mobber» for oppmerksomhet. Det er sånn kommer frem i lyset. Du er bare deg selv og du kommer mye mer frem og bidrar mye mer. Du har grunner, men han klarer ikke å respektere. Jeg støtter deg, og kunne hjelpe med å stoppe dette. Det eneste jeg kan hjelpe til for å stoppe dette er å skrive. Jeg sendte en DM til Mads Hansen om han har en hensikt med dette. Jeg vet han for oppmerksomheten når jeg skriver til han om dette, men det er ikke for hans skyld. Det er pga deg<3 Håper dette tar slutt en gang. Love love, stå på❤️

  129. Føler dere har mange gode poeng begge to. Du bør ikke promotere plastisk kirurgi, men han bør alikevell ikke få lov å kritisere deg for hvordan du ser ut.
   Helt ærlig så tror jeg at Mads har tatt helt av etter all oppmerksomheten han har fått når han har snakket ned både deg og andre kjente fjes, og at han kanskje er blitt litt for høy på seg selv. Men jeg synes du bare bør la han være, blokker han over alt så slipper du å se det. Ja han kommer nok til å latterliggjøre deg fordi du blokkerer han, men det varer i et par uker så er ikke det gøy lengre. Han lever på din respons…

  130. Utrolig bra skrevet! Akkurat dette satt samboeren min, beste kompisen min og jeg å snakket om i går! Det er forkastelig hvordan han holder på. Han har misforstått hele greie. Før kunne han sitte å diskutere saker men nå har han dratt den alt for langt! Han har gått så kraftig over streken og for sånne som meg som sliter med angst, jeg hadde aldri turt å dra et sted der jeg viste han var for en ting er at han håner offentlige personer men når man har tatt det stenge som han har, gjør han nok det med alle! En dag vil folk forstå at det han holder på med ikke er akseptabelt, folk vil gå lei og på et tidspunkt vil han legge seg flat, men selvfølgelig det kan være snakk om i LANG TID FREM! Jeg kjenner jeg blir så forbanna på hele holdningen hans, og ja hvordan vil barna hans bli?
   Men stå på som du og Anna gjør! Dere er rå!

  131. Nei, du fortjener ikke å bli snakket stygt til av fremmede på gata, og nei, du fortjener ikke rasistiske utsagn her i kommentarfeltet, det er mange kjipe folk der ute – men makan til hårsår, da! Du er en offentlig person som mange(!) småjenter ser opp til og du promoterer plastisk kirurgi som om det var tannkrem. Det hjelper ikke at du sier du “angrer” på noen av operasjonene, når du flasher den opererte kroppen din dag etter dag. Du er et ekstremt dårlig forbilde for unge jenter og Mads Hansen har gjort en glimrende jobb i å gi den tanken mange tenker en stemme. Dere må virkelig tåle å få litt kritikk, dette er ikke mobbing, ta deg sammen. Folk her skriver at du er så sterk, men dette er da virkelig ikke noe tegn på styrke. Du virker som en hyggelig og søt person, det må jeg si, bare synd at du ikke takler at folk er uenige med deg. Men når det er sagt, dette er første gang jeg er inne på bloggen din, og det gjelder sikkert andre også, så alt dette har tydeligvis funket bra som click bait 😉

  132. Hm, hva skal jeg skrive? Jeg liker deg og følger deg. Samtidig synes jeg Mads Hansen er litt morsom, han skal også ha kreditt for at han ikke sensurerer kommentarfeltet hvor han får mye juling.
   Innerst inne har han et poeng når det gjelder kroppspress og personvernet til barn, men han drar det litt langt. Han mener ikke å ta privatpersonene sier han, men virksomhetene.
   Angående deg blir det vanskelig siden du lever med det du har gjort. Jeg skjønner det er tøft å stå i stormen og unner ingen det. ♥️♥️♥️♥️

  133. Kommentar kl.13.15 hvor skadet er du??? Fysj de finnes slike vemmelige kryp. Hvis du hadde hatt litt iq så hadde du sett alle støttemeldingene til Isabell som blir lagt igjen på instagram til Mads.

  134. Mass Hansen minna og lære andre yngre å mobbe folk for utseende og kalla d humor.. altså visst d e «humor» å gjere narr av folk kor kordan dei ser ut så e Norge et sjukt land og folk må seriøst skjerpe seg!!
   Eg elska deg og at du e så snill og du hjelpe alltid unge jente når dei e usikre på seg sjølv, du er et sykt godt forbilde og du fortjener virkelig ikke alt hatet du får!
   Stay strong, du klare dette! Du er helt rå❤️🙌🏼

  135. Det er en grunn til at jeg ser opp til en person som deg. Du er en av de sterkeste personene jeg vet om. Du få kritikk og hate av mange personer, og noen av de er offentlige. Folk synker så lavt når de stadig skal angripe og krenke en person. De skjønner ikke at det de sier faktisk sårer, og at det kan bli store konsekvenser. Håper du ikke slutter å blogge, for du får meg gjennom hverdagen. Du er en rå og herlig person, som fortjener det beste. Stå på Isabel. Love u

  136. Det Mads Hansen driver med er helt uakseptabelt og absolutt ikke greit!!
   Hvorfor anmeldelser du han ikke får personangrep?
   Hadde jeg vært i dine sko, hadde jeg levert en anmeldelse tvert.
   Lykke til videre, og stå på 👍

  137. Vet du.. jeg fikk tårer i øynene mine nå. Dette er faen ikke greit! Jeg vet selv hvordan det er og bli mobbet. Jeg selv ble mobbet på barne/ungdomsskolen. Men ting har blitt bedre for meg i voksen alder nå. Da jeg selv satte ned foten som du prøver på nå, for dette er FAEN IKKE GREIT!!. Jeg har en x kjæreste som ble mobbet for rasen sin. (Afrikaner) det endte opp med at han tok livet sitt i 2012. SOM 18-ÅRING. Netopp fått førerkortet og den drit brae jobben. Men han klarte ikke mer. Rassisme mobbing generelt ingenting er OK. Hvorfor faen kan man ikke bare akseptere hverandre for slik man er? Hvorfor må man alltid prikke på noen. Men som jeg fikk høre når jeg var lita og ble mobbet. Dette kommer av sjalusi og et dårlig selvbilde selv. Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, og du er utrolig skjønn. Dette er noe du slettes ikke behøver i livet ditt. Ingen behøver å måtte gå igjennom dette. Vær sterk, dette må ta stopp endag. Hold hodet høyt opp og vær den du er❤️ Mange ser opp til deg og du har mange i rundt deg som bryr seg om deg for den du er.

  138. Bestem deg nå. Ene dagen driter du i det Mads Hansen skriver, andre dagen er det noe av det verste som kan skje deg. De fleste har for lengst fått med seg at du ikke takler kritikk av noe som helst slag og at man ikke er grei før man bare poster positive ting om deg. Usikker på om du forstår hvor lite forenlig dette er med å profilere seg så voldsomt i sosiale medier som du gjør. Du burde slutte å blogge egentlig. Du tåler tydeligvis ikke konsekvensene av å være så eksponert, samtidig som du eksponerer deg selv for harde livet hver eneste dag. Men det er vel slik det blir når man gjør seg så avhengig av penger og oppmerksomhet som du har gjort.

  139. Så utrolig bra skrevet Isabel❤️ Det er ingen forskjell på å mobbe «offentlige» eller «vanlige» mennesker. Mobbing er mobbing uansett hvem det er rettet mot, og det er ikke greit på noen som helst måte uansett. Du er faen så sterk! Fortsett slik du gjør! Du gjør en forskjell med å stå opp møt denne jævelskapen❤️❤️❤️

  140. Støtter deg, Anna og datteren til Anna 100%, ingen av dere fortjener å blibehandlet på den måten, ingen gennerelt fortjener det. Og jeg personlig synes Mads, bør få en straff for det han holder på med, fordi det er faktisk ulovlig å mobbe og trakassere andre. Vær sterk elsker deg!<33

  141. Det er ikke bare Mads sine følgere som slenger ekle og alvorlige meldinger da. Både Kristin, dennis og Mads har vel fått gjennomgå av ?verdens beste følgere?

  142. Anmeld og besøksforbud! Det er slike mennesker som du beskriver i innlegget som oppdrar mobbere her i samfunnet, og det må ta en slutt.

  143. jeg blir rett og slett kvalm, når jeg får høre om en 34 år gammel mann som skal kritisere og mobbe! det er rett og slett helt idiotisk!! jeg sender all min støtte til deg, Isabel<3 du er et såå godt forbilde for mange av oss, inkludert meg!! håper han snart klarer å forstå selv at det han driver med er helt galt!! klem<3

  144. Kjenner jeg blir rimelig provosert av å lese dette. I begynnelsen syntes jeg helt ærlig innleggene til Mads var morsomme, nå har det gått alt for langt. Har selv alltid vært ganske klar på at jeg synes mennesker skal få gjøre hva de vil, og i det minste bestemme over sin egen kropp. Jeg tror vi alle har skjønt nå at Isabel har gjort disse inngrepene av en grunn. Én ting er å gjøre narr av andres personlighet på en morsom måte, men det blir noe helt annet å hakke på noens utseende. Det synes jeg virkelig ikke er greit. Og det er i hvertfall ikke greit å fortsette med denne «mobbingen» når det er helt tydelig at det ikke er greit for «offeret». Det er grenser for hvor mye ett menneske kan takle, og all respekt til Isabel som fortsatt står oppreist i alt dette. Det blir bedre ❤️

  145. Noen folk er så jævlig smålige og trenger å håne andre for å føle seg bedre selv. Mads Hansen er et dårlig forbilde som får unge til å tro at det er greit å mobbe andre og da spesielt over nett, og det er ABSOLUTT ikke greit.
   Jeg trodde alle i Norge lærte på skolen at vi skal respektere hverandre og være snille.
   Som den gylne regel sier, gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mot deg!

  146. Forstår ditt synspunkt, men du påpeker i hver debatt at det du skriver og legger ut bilder av ikke påvirker unge sin oppførsel og tankegang, og at du derfor ikke kan holdes skyldig for barns tankegang, ei heller kalles for et selvbilde fordi du ikke har valgt det selv. Ser du ikke at det du skriver nå er dobbeltmoralsk og motsigende mot dine tidligere uttalelser gjennom setninger som «Si meg, er det et godt forbilde? Det han driver med, resulterer i at folk tror at det er OK å sende trusler, hatkommentarer og fæle meldinger til slike som meg» men ifølge deg selv i tidligere innlegg bidrar jo ikke din egen atferd eller det du driver med til at andre tror noe er greit fordi du selv ikke har valgt å være et forbilde æ. Det samme gjelder Mads Hansen, står ingenting i hans bio på Instagram at han er et godt forbilde ei heller i noen artikler? Er vel på tide at du går litt inn i deg selv også, og ser at dere er begge skremmende gode på ulike punkter til å generere dårlig atferd hos unge. Det blir mer og mer tydelig at du selv tror du kan drive på slik du vil og fraskrive deg alt ansvar når folk stiller deg til veggs ved å si at du ikke har valgt å være et forbilde.

  147. Du er så sterk! Har selv blitt mobbet hele livet og det har ødelagt meg totalt, blir så sur når han legger ut disse tingene om deg og Anna. Kunne ikke vært mer enig i det du skriver, stå på videre!❤️

  148. Så også at han hadde gjort narr av Sophie Elise anngående intime bilder hun fikk spredt på nettet mot sin vilje… hvor kvalmende er ikke det! Å gjøre narr av et offer for hevnporno er og kommer aldri til å bli morsomt. Han tar ting alt for langt og gjemmer seg bak “humor”

  149. Jeg vil bare kommentere at han ikke ber følgerne sine om å sende ekle hatmeldinger. Men forstår at dette er ubehagelig å kjipt. Noe av det han skriver er unødvendig, men for det meste er det kritikk eller ment som humor. Bare se på alt han sier om staysman, han tar det helt fint og ler med. Kanskje det er på tide og slutte å bry seg og le med selv. For ditt eget beste. For mads sin del er det bare gøy med de reaksjonene han får. Det er derfor han fortsetter fordi han får en så sterk reaksjon.

  150. Han kan ikke ha så veldig mye liv når han bruker tiden sin på å håne og mobbe deg og andre bloggere, han har barn han heller kan bruke tiden på istedenfor å dra inn andre sine barn!

  151. ❤❤Du er så utrolig tøff og sterk som har tålt denne kritikkenn å hate i så mange år!?Du er best!💕Dessuten sier folk at man ikke skal se på utseene men det som er inni. Har noen gjort det? Elsker deg❤Du fortjener virkelig ikke dette….

  152. Jeg er helt sjokkert. Isabel spør bokstavelig talt om dere kan slutte å mobbe henne, for ja det er akkurat det Mads og dere som kommenterer driver med, og dere sier “men…”. Dere kan ærlig talt ikke mene at dette er greit?? Alt Isabel vil er å ikke bli hengt ut og latterliggjort, er DET så forbanna vanskelig å spare seg for?
   Du er sterk Isabel, stå på<3 Ønsker deg en fin dag, glem!

  153. Stå på Isabell. Med dette innlegget viser du hvor flott forbilde du faktisk er. Veldig reflekter og bra skrevet også. Heier på deg!

  154. Kroppen din er ikke “virksomheten din”? 90% av det overfladiske, uintelligente tullet du publiserer, er av kroppen “din” (eller rettere sagt den kroppen du har kjøpt deg til) Plastikkdukke som har sovnet i solarium er du.

  155. Isabel, du er rå!
   Kjenner det bobler av sinne når jeg tenker på Mads Hansen og de innleggene han poster. Tipper han har så dårlig selvbilde at han må mobbe andre for å føle seg bedre.
   Du er ett stort forbilde for meg og jeg ser opp til deg hver eneste dag! Du er kjempemodig og kjempesterk!!<3

  156. Syns virkelig denne håningen begynner å gå for langt. Det at han spiller på unge jenter sin usikkerhet syns jeg er helt grusomt. Plastisk kirurgi eller ei , det skal ikke være slik at bare fordi personer har utført operasjoner, så skal de latterliggjøres. Det er så stygt at han håner personer som allerede er usikre på noe ved seg selv å velger å operer seg og når de kanskje endelig operere seg å blir fornøyd med noe de tidligere var misfornøyd med, så kommer Mads Hansen å får unge jenter til å bli usikre igjen. Dette har gått alt for langt!! Kjenner jeg blir så irritert og den sangen er like kvalm. Stå på ikke la deg knekke<3 du virker som en herlig person som absolutt burde slippe alt dette<3

  157. Bra innlegg!
   Blir så flau av han fyren, for han ser virkelig ikke at han skaper en mobbering rundt deg. Bare fordi du har operert deg så fortjener du ikke å bli mobbet for det, jeg skjønner ikke tankegangen til folk der. Det påvirker da vel ikke Ola på 13 år at du har operert rumpa? Greit at unge jenter kan bli påvirket, men det hjelper ikke å mobbe folk av den grunn..

  158. Okei, Isabel.
   Verden er nå slik at alt du gjør vil kommenteres. Uansett om du prøver å være en vegansk “ANNIJOR” eller en “ISABEL RAAD” som har ønsket å endre på utseende sitt. Begge dere to får kritikk, dog på forskjellige former. Selvom Mads Hansen er opptatt av at 2018 og dagens mennesker skal være så naturlige og normale som overhodet mulig. Betyr ikke det at dere som vil operere er dårlige forbilder. Altså for faen – du starta vel ikke en blogg for å være et forbildet for hele verden? Eller var med på PH for å vise hvordan man skal leve. Jævla irriterende at folk tror alt handler om å stå frem som et godt eksempel for resten av verden. Dere som kaller Isabel et dårlig forbildet…HVORFOR SKAL HUN MÅTTE VÆRE ET JÆVLA IKON FOR DERE DUSTEHUER SOM IKKE KLARER Å LEVE PÅ EN MÅTE DERE SELV ØNSKER? Hvis du ikke liker hvordan en person er, blogger, ser ut, hva han eller hun velger og gjøre med seg selv. Javel, hold dere unna da?
   Isabel har jobbet seg til det hun i dag er. Om noen synes det er urettferdig at hun fesk tjener det hun gjør ved å blogge og ha vært en del av ph. Så oki. Det er hennes valg. Hadde dere takket nei til 300.000 i lønn hvis dere kunne blogget om livet deres? Nei, tror ikke det. Denne verden handler faen ikke om å være et bra forbildet for alle. Vi har alle en egen hjerne. Hvorfor skal Isabel få skyld for at samfunnet har blitt et press? Hvis du ikke tåler måten Isabel lever på, så neivel. Følg med på et liv som gir deg noe da vel. Mange liker Isabel for den hun er og det hun gjør. La hun være seg selv og drive med det hun vil og liker. Ingen fortjener og få diss og kritikk for noe man er stolt av med seg selv, eller noe man har gjort som man er fornøyd med. Gi seriøst faen å klandr noen.

  159. Fy fy søren nå er jeg så sjokka. Jeg har hørt en del om at du og Mads Hansen lenge har hatt en diskusjon på gang, men jeg tok meg ikke tid til å utforske den før nå. Jeg skrollet meg nedover på brukeren til Hansen og fant så mye hetsing og mobbing at det er helt utrolig. Et menneske som alle oss andre klarer å skrive sånt om andre og forventer at de skal ta det til seg som kritikk. Jeg klarer ikke å forestille meg hvor utrolig vanskelig det må være for dere som er utsatt i å få dette slengt alt dette til dere, når jeg ikke engang klarer å se på det før jeg sprekker! Mange tenker sikkert at man bare seg holde seg unna all denne hetsinga, men jeg kan ikke forestille meg at det er så lett når det er på f*** meg alle sosiale medier og også bloggen din som er din jobb. Hvordan kan man da forvente at du skal klare å holde deg unna det liksom. Nå snakker jeg ikke bare om deg men om så mange personer som blir utsatt for det samme blandt annet «mammaentilmichelle» som bare er 22 år! 22! Jeg støtter dere ikke i alt dere gjør men i akkurat dette støtter jeg dere fullt ut! Stå på og fortsett å vær like sterke, vi trenger dere som forbilder!

  160. Dere må serr chille as. Ikke vits å lage en så sykt Big deal ut av det. Vær litt mer voksen og ta det privat, ekke vits å plage hele landet med det faktum at dere ikke eier humor eller at lillesøstra mi på 4 år hadde takla det bedre. Dere gjør det bare til en større sak en det allerede er når dere blåser det opp sånn.

  161. Stå på Isabell, det er helt utrolig at en «voksen» mann holder på sånn som dette! Jeg har rapportert alle innleggene på hans IG som har med dette som mobbing/ trakassering, anbefaler alle andre til å gjøre det samme- så kanskje vi får slutt at sånn mobbekultur er greit.

  162. Jeg merker jeg blir sint og lei meg på dine vegne, Isabel. At det går an, serisøt. Dette innlegget ga meg frysninger. Jeg er glad for at det er noen som tør å stå opp og si ifra, fordi mobbing er ikke greit. Takk for at du er du ❤️ Så stå på, fordi du er så mye bedre på alle mulige måter <3

  163. Anmeld han. Alle burde annmelde instakontoen. Bygget seg selv opp på å mobbe andre. Norges største mobber! Stakkars sønn som må vokse opp med en sånn far. Har ikke han tenkt på at sønnen kan bli ett mobbeoffer som han utsetter andre får? Han kan bli mobbet på grunn av oppførselen til faren. Ærlig talt får en fyr

  164. Jeg så nettopp gjennom insta feeden til Mads Hansen og ble mildt sagt sjokkert. Jeg tenkte først at sangen var en morsom spøk og en bra sommerlåt, men etter å ha åpnet øynene litt mer ser jeg at hele Mads Hansen er en kødd!! Dere burde anmelde han, det er ikke lov å legge ut slike bilde av andre, mobbe og trakassere, og du som har varslet så mange ganger at det ikke er greit. Jeg vurderer selv og gå på politistasjonen og anmelde på deres vegne, det der er rett og slett ikke greit. En voksen mann som holder på sånn herregud. Håper noen tar tak og anmelder han!!

  165. Er så enig med deg! Denne såkalte «humoren» hans er gått langt over streken. Forstår virkelig ikke hvordan folk i det heletatt forstår denne «humoren» og ler med ham. Du er utrolig sterk, jeg heier virkelig på deg. Og husk; you?re not living for them, and they?re not living for you, so you do you, booboo <3

  166. Offentlige personer kommer alltid til å få hets. Om Mads Hansen slutter, er det en annen som begynner. Om du ikke tåler detta så får du melde deg ut av gamet

  167. Respekt🙌🏻 Det er helt sykt hvordan enkelte mennesker, etter å ha lest dette innlegget, enda heier og jubler for Mads Hansen. Norges befolkning skuffer, rett og slett!

  168. Det skremmer meg at en godt voksen mann lever av å ned snakke andre og veldig unge mennesker. Helt enig at han drar den for langt når han tar datteren til Anna R for å tjene penger. Han er ikke noe å se opp til, en taper i mine øyner. Og et helt sykt samfunn vi har når folk synes dette er ok og morsomt. Og han er far, for en rollemodell. Skremt blir jeg.

  169. Jeg skjønner ikke at en voksen mann og far kan holde på sånn. Det er så utrolig stor forskjell på å gi kritikk og å si sin mening, i motsetning til å gjøre det han gjør nå. Han sier at du oppfordrer unge til å ta plastiske operasjoner, noe du ikke gjør. Vel han oppfordrer jo praktisk talt unge til å mobbe med måten han holder på nå. Han fikk hendelsen på aker brygge til å skje, og de andre uttalige gangene folk har latterliggjort deg. Vi vet alle hvordan du har slitt med dårlig selvtillit, og derfor tok disse inngrepene. Måten han kritiserer utseendet ditt om og om igjen er helt forferdelig. At han ikke skjønner at det han holder på med er mobbing, og ikke er greit på noen som helst måte. Jeg får helt vondt inni meg av at folk syns han er et forbilde og fortsetter å rose han. Det er så bra at du er så sterk som du er og klarer å stå opp for deg selv, for for mange andre så kan mobbing ødelegge og ende et liv. Han fortsetter å forsvare det han sier, men hvordan kan mobbing forsvares på noen måte? Han må begynne å la folk leve livet sitt sånn som man vil, og ikke blande seg så jævlig inn i alt. Stå på<3

  170. Jeg kunne ikke vært mer enig. Har fulgt med på hele greia. Har egentlig alt for mange banneord til han, men må la være. Skremmede, kvalmende. Ville heller hatt deg som mor, enn han som far. Mobbing på den måten er aldri greit. Han sier selv han verken fokuserer på deg og Anna, eller mobber, bare kritiserer. Da lurer jeg på hvorfor det mest brukte navnet på hans instagram er deg, lurer også på hvorfor han har satt rumpa di og deg som høydepunkter😂😂

  171. Folkens! Om jeg ikke tar feil var det ikke lenge siden Mads la ut bilde på Instagram hvor barnet hans hadde bæsja utover hele rommet ?
   Fy fader så ekkelt det var. Er ikke det eksponering av barn så vet ikke jeg.

  172. Jeg må bare si at jeg har så respekt for deg!! Har fulgt med på bloggen din i flere år, og jeg mener at du er et godhjerta menneske som aldri gir seg!! Ikke la kritikken gå innpå deg, for de som gir deg alt dette hatet har ikke peiling på hvor fantastisk du er <33

  173. Wow. Om det Mads Hansen driver med kan kalles kritikk, så tror jeg enkelte må ta seg en pust å faktisk lære seg betydningen av ordet kritikk. Når man legger ut et bilde og kommenterer rumpa til noen (eller hva som helst utseendemessig) så er man slem, og det er unødvendig, sårende og det bryter ned disse menneskene for ingen grunn, annet enn å si din såkalte “mening”.Spørstmålet er hvorfor noen ønsker å få noen andre til å føle seg shitty? Hva sier det om deg som ett menneske? MYE! Hva har Isabel egentlig gjort noen av dere?
   Jeg er langt fra enig med alt Isabel skriver å gjør, men hun er hvertfall ett godt menneske med hjertet på rett sted. Og det er det viktigste. Når det er sakt, Isabel, så er du langt fra stygg. Ett utrolig fint smil har du også 🙂

  174. ahahaha bare når du bader fyller du havet med 70% plastikk. Dette her var bare tåpelig å lese. Bare bare bare tull. Dette må du tåle jenta mi. Det

  175. Kanskje det er på tide og lære seg at ikke alt handler om deg? Altså Mads Hansen sin sang handler ikke direkte om deg.

  176. Jeg meg si meg enig i det du skriver her. Jeg har helt ærlig ikke vert “vitne” til noe verre slag av nettmobbing, og at dette kommer av en mann på over 30 år er til og spy av.
   Stå på videre, du er fantastisk!

  177. Hvor lenge skal du melke denne kua? Er det ikke bare å la det ligge å ordne opp med han uten å dra inn hele Norge. Holder med Kristin, trodde du hadde mer bein i nesa enn dette her, hadde du vært tøffere kunne du møtt han og ordna opp.

  178. Jeg har rapportert alle bildene Mads Hansen har lagt ut av Isabel men ifølge Instagram så bryter det ikke med retningslinjene, noe jeg mener er helt feil. Folkens rapporter det er ikke greit!

  179. Fy fillern du er oppmersomhetssyk. Maken til sipping og gnåling er det lenge siden jeg har vært vitne til. VOKS OPP!

  180. Mads Hansen er så absolut ikke noe legende som folk skriver her!! At en voksen man kan oppføre seg på den måten her er bare tåpelig og idiotisk!! Hva om det har vært hannes egne barn?? Som han ser blir mobbet å behandlet på den måten her på nett?? Er faen meg ikke greit!! Kjenner jeg blir irritert over at folk heier på han å følger han, en stor idiot!!! Greit han kan drive med derre “humoren” sin, men kan gi en lang f… i å la det gå utover uskyldige folk! Greit, dere deler livet deres med flere tusen, men det gir dem ingen rett til å behandle dere på denne måten!!

  181. Jeg vet hvorfor alle hater på deg, er for alle vil bli som deg. Jeg tar meg selv i å bli irritert siden jeg har magefett som sleng tørt kort hår å store lår åsså går du som en levende drøm.. men det betyr ikke at man har rett å være slemme. Syns du skal fortsette på tven du e topp!

  182. Dette er offentlig trakkasering, og man kan komme i fengsel av det. Å Håne personer på nett er ulovlig. Samt at dette er person/ære krenkelse… gå til politiet. (jeg studerer juss)

  183. Vet det ikke bare er så lett. Men det går. Er jo flere som faktisk tar ut etter de har angret når de fikk noen år til bak ørene. Uten å få heftige arr også. Kommer jo sjøl klart hvor man faktisk gjør dette. Men ting er fullt mulig og også få ett bra resultat etter planlegging og riktig kirurg. 👍

  184. ble faktisk oppriktig lei meg av å lese dette. Det du har gått igjennom skal ingen mennesker uansett hvor offentlig gå igjennom. Har lest bloggen din i flere år nå og kan se at den siste tiden eller hele dette året har vært tøft for deg. Du er virkelig en av de sterkeste jeg kjenner og ei som fortjener alt det gode her i livet. Synes det er sykt at mads hansen kan kritisere deg med at du påvirker følgerene dine til plastikk kirugi når det er HAN som påvirker sine til mobbing. Faen mer dobbelmoralsk person har jeg aldri sett. Jeg håper ting blir bedre for deg fremover og at du forstår at alt det du har fått er ingenting du fortjener. Du er en nydelig jente med verdens beste personlighet. Er synd noen av norges befolkning er helt hjernedøde og ikke forstår når nok er nok. Stå på kjære deg!

  185. Slutt og vær så patetisk, Isa! Både du og Anna har lagt opp til dette selv og dette genererer dere selv penger på.. Herregud, jeg blir helt matt av dere to!

  186. Jeg er en godt voksen dame,og synes du har skrevet et svært godt innlegg. Mannen du refererer til fortjener ingen oppmerksomhet fra noen,ingen! Det er fryktelig å høre hva hans utspill gjør med unge mennesker,han er indirekte med på å heie frem en gjeng med mobbere ser det ut som for meg.
   At noen av dere bloggere blir beskyldt for å nesten sagt holde liv i plast kirurg klinikker er jo helt latterlig. Hvem gjør inngrep,det er mange både kvinner og menn. Slik er tiden vi lever i,vel så kan vi si at noen kanskje ikke klarer å stoppe i tide. Men veldig mange får fisket på ting som er store komplekser,hva er galt i det? Mads (husker ikke etternavnet) passerer mange kvinner og menn hver dag som har gjort inngrep,eller vurderer å gjøre det.Skal vedde på han kjenner noen og,men de tør vel ikke si det til han. Håper han snart skjønner hva han gjør,og finner noe mer fornuftig å gjøre. Iallfall slutte og henge ut mennesker,vi bærer alle ulike historier,og de fleste av oss er sårbare,kan vi ikke bare frem elske hverandre så blir ting iallfall ikke verre. Uansett stå på,du og de andre som urettmessig blir hengt ut. Skamme seg skulle de alle de som henger ut andre.

  187. Er så utrolig lei av å høre om dette bråket nå. Både du og Mads har tøyd det for langt, nå må det bli nok snart. Gidder ikke høre mer om dette dag ut og dag inn

  188. pleier ikke kommentere og blande meg inn, men synes utrolig synd på deg og det du går gjennom. Du virker som en utrolig søt og unik person, det at folk oppfører seg sånn og kan støtte Mads er helt galt, de ser ikke hva som er feil og tenker de bare kan kaste seg på Mads og være like ille. Er helt forskammelig at så mange mennesker støtter en person og erter og latterliggjør deg og din kropp! Du har så utrolig mye bra å si og det er så utrolig bra og viktig at du selv vet det, du er virkelig et unikt menneske og det er faktisk helt utrolig at du klarer deg etter alt som skjer,blir helt frustrert over at ingen tar et tak i denne konflikten som skjer, at ikke noen stopper Mads Hansen for hva han driver med er så utrolig sinnsykt! Det at folk skriver «ikke bry deg du får tåle kritikk siden du er en offentlig person» er bare helt utrolig å si, assa enig du får tåle kritikk men du herregud du skal ikke bli mobbet av andre og de skal vertfall ikke få lov å kommentere på din kropp og videre poste bildene dine og erte og mobbe deg hver eneste dag og slenge dritt til deg også fortelle deg at du skal dø, ååå det er så utrolig skremmende at jeg får gåsehud! Helt sykt assa, tillegg til at det er barn helt ned i 10 års alderen som skriver sånn og voksne opp til 50 års alderen!! Helt sykt! Ingen og virkelig ingen kan si til noen at de ikke skal bry seg om det og at hun skal tåle det for det er ikke bare å tåle å bli mobbet hver dag! stå på og vit at du har urolig mange lesere som blir så inspirert over deg og dine tanker, du er en så fantastisk person<3 og det er virkelig så synd at folk oppfører seg sånn!

  189. FØR du utaler deg så tenk over hva du sitte og sier om folk.. Du mobber og krittiserer andre mennesker du også.. og hvordan kan du sitte og skrive/si at han er norges største mobber?? Kjenner du hele norges befolkning?? Det er noe som heter humor og ironi😉

  190. Er så forbanna lei av mobbing. Kan alle slutte? SERIØSt!!!!! Det klikker for meg. Man skal ikke mobbe influencere, jenter, gutter, eldre, venner, barn og unge, voksne, lastebilsjåfører, utlendinger, helt vanlige folk. INGEN fortjener å bli mobbet.

  191. Jeg tar av meg den hatten jeg ikke har for deg, as! Jeg blir faktisk skikkelig kvalm over enkelte folks evne til å bedømme hva som er greit & ikke å publisere på nettet, over at godt voksne menn og kvinner med fullt navn hetser. Jeg blir kvalm over at folk får glede av dette! Og det er liksom greit? Skulle ønske folk fikk undervisning i nettvett på barneskolen, som jeg gjorde!
   Selvfølgelig skal man kunne diskutere over sosiale medier, men diskuter meningen og ikke personen bak den! Jeg kjenner deg ikke, men etter å ha lest alle inleggene dine opptil flere ganger, føler jeg nesten at jeg gjør det! Keep smiling, keep shining! 👊 du er rå, Isabel!

  192. Omggg, jeg blir så frustrert. Hvorfor skal Mads Hansen og Og Ulrikke falch blandt annet snakke om kroppen til andre, og særlig Mads, at folk opererer. Unnskyld meg, men det finnes så jævla mye værre ting enn at folk opererer. De kan heller bry seg om det enn å stå å mobbe og kritisere andre. Som deg, du har jo gjort dine valg, og du vet dine konsekvenser. Det e din kropp og bare DU bestemmer. Så di andre kan gi faen i å prøve å endre din mening! Stå på
   Jeg sier ikke jeg støtter operasjoner, folk er vakker som de er, men generasjonen her handler jo tydeligvis bare om kroppene til andre, og hvordan andre ser ut. La de andre være for faen, og fokuser på seg selv.
   Lots love to you❤️

  193. Er det ikke mulig å anmelde og få dette opp i retten. Jeg mener at dette er langt over streken for hva, som burde meldes fra om til politiet. Mads kommer til å fortsette med sitt opplegg og dere kommer til å bli like sinte og frustrerte. Siden han ikke klarer å ordne opp med dere eller unnskylde seg mener jeg det er lurt å få en slutt på dette, en gang for alle. Du har helt sikkert tenkt på det! Er bare å vise til gode bevis og skaffe en flink advokat 🙂 Lykke til og stå på videre Isabel. Håper dette ordner seg <3

  194. Jeg har ikke ord på hvor forferdelige den norske befolkningen bare blir verre og verre, folk skjønner ikke en gang at dette er å mobbe, det er virkelig et dårlig teng. Jeg støtter deg sp sykt mye Isabell og blir så utrolig lei meg at noen mennesker bare greier å snakke så stygt om mennesker uten å få vondt i hjertet, for det er virkelig ikke slik at folk skal snakke ned på et menneske bare frodig en har operert seg, spesielt ikke når folk bare skriver ut av det blå uten å ha sett på blogg innlegg der du forklarer masse om akkurat dette med operasjoner. Og sist men ikke minst at Mads Hansen virkelig kan legge ut barnet til Anna Rasmussen, da har det virkelig godt aldtfor langt. Han som er så opptatt av at ingen barn skal ha kroppspress, osv, dette et et barn til en skjent person, og dette barne sine venner kan ha sett alt dette han legger ut om hennes mor, osv, og deretter kanskje muligens være frekke til dette barnet som overhodet ikke har noe med dette å gjøre.
   Stå på Isabel❤️ Du må vite at det er mange som støttet deg, og IKKE føl deg liten på noen som helst måte❤️

  195. Til alle dere som ber disse bloggerne anmelde MH. De er jo ikke det spøtt bedre selv, så de kommer ingen vei.
   Pappan min er større enn pappan din…..
   Sutrehuer hele gjengen

  196. Jeg er enig med deg, han har gått langt over hva som er greit.. håper han selv innser at det han driver med er verst av alt. Før eller siden vil det smelle tilbake på han. Jeg er sjokkert over at en voksen familiemann kan holde på sånn som han.

  197. Dette var meget godt skrevet! Er selv meget rystet og sjokkert over hva folk kan få seg til å skrive til hverandre, og at det liksom skal være akseptabelt å mobbe folk som har lagt seg under kniven. Jeg håper virkelig at enkelte stopper helt opp og spør seg selv om at de blir bedre forbilder for ungene sine ved å rakke ned på «unaturlige» rollemodeller. Det gjør vondt langt inne i hjerterota å lese om slike hendelser som dette, og jeg håper virkelig for den kommende generasjonens skyld at denne nasjonen våkner opp og virkelig griper tak i dette problemet!
   Stå på videre Bella!! Du er virkelig et fantastisk menneske meget godt hjerte❤️

  198. Til alle så mener at Mads Hansen er en legende og Isabel er en mobber: husk at Mads har følgere som er like unge som Isabel sine lesere. Disse følgerne kan være gutter som ser opp til Mads som er en tidligere fotballspiller. Når de ser at Mads behandler diverse kjente personer (jenter) slik som dette, kan de få inntrykk av at det er greit å behandle andre slikt. Når Mads får så mye cred for hans trakassering av jenter, kan disse unge følgerne tro at det å mobbe/erte/trakassere andre for ting de ikke har noe med er KULT. Dere kan si hva dere vil om at Mads tuller, men tror du disse yngre følgerne forstår dette? Hvis Isabel må oppføre seg som et forbilde fordi hun er et offentlig menneske, så må Mads det og.
   Til sist, tror dere virkelig Mads i hovedsak bryr seg om at jenter skal få et sunt kroppsbilde, eller vil han få oppmerksomhet ved å mobbe en av de mest leste bloggerne i landet vårt?
   Jeg er ikke fan av plastisk kirurgi og positiv fremstilling av dette, men jeg er veldig fan av at Isabel forteller den stygge sannheten om hva som kan skje hvis man velger å operere. Gresset er tross alt ikke alltid grønnere på andre siden, og det er du modig nok til å snakke om.

  199. Er du klar over at du bare feeder Mads med ting han kan poste om deg ? Hadde du latt vær å legge ut alle de tragiske postene dine (ting som f.eks den pengevideoen), så hadde han ikke hatt noe å legge ut om deg. DU legger opp til alle disse postene Mads legger ut, nettopp ved å reagere på den måten du gjør. Likevel klager du på at han legger ut noe om deg hele tiden ?

  200. Sykt og trist at det ofte må gå så langt før noen skjønner at det ikke er morsomt lengre. Isabel- du er ett nydelig menneske, herregud! ikke bare på utsiden men enda nydeligere på innsiden. Så skarp, sterk og godhjertet- det er slike verdier sånne som Mads heller burde se etter. Du er så mye bedre enn alle disse. U GO!!

  201. Det eneste du og Anna Rasmussen oppnår med disse innleggene deres er at dere beviser at han har rett, og hvor lite intelligente dere er. Ler meg skakk, dere har virkelig et forskrudd syn på verden som tror alt handler om dere.

  202. Skal innrømme at det ikke er så ofte jeg er enig med deg, vi lever i to forskjellige verdner. Men.. Her har du helt rett. Støtter deg 100 %. Du er fin som du er, og du fortjener ikke å bli mobbet. Det er det ingen som gjør. Jeg liker Mads men her bommer han kraftig.. sender deg kjærlighet!!

  203. AMEN! Vit at du har min, og mange mange andres støtte! Det han gjør er mobbing, maskert som «kritikk». Det er bare tull, og skulle gjerne likt å sett han svare på det du sier i dette innlegget, i en debatt mellom dere.

  204. Fy fader. Etter å ha lest dette innlegget har du gjort at jeg har fått et helt annet syn på saken. Det du gjør er rått! Kan ikke andre som ikke liker det, slutte å kommentere dritt? La vær!

  205. Dette er noe av det sterkeste, råeste og mest ektefellenes jeg hat lest på lenge, og jeg er så glad for at en blogger faktisk tar opp dette temaet for det er så siinsykt viktig. Det disse personene holder på med er virkelig ikke greit, og det forstår selv jeg, en 16 år gammel jente, så da burde de ihvertfall forstått det snart. Håper inderlig at saken blir bedre for deg Isabell for noe som dette her er det ingen og da mener jeg INGEN fortjener❤️❤️

  206. T: hva kaller du det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Hva kaller du det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire?

  207. Det er global oppvarming, skogbranner, naturkatastrofer. Kanskje man heller skal begynne å fokusere på hva som skjer i verden enn hvem som har operert hva! Det finnes viktigere ting å bry seg om på denne planeten!
   Håper denne mobbingen tar slutt snart. Begynner å bli lei!

  208. Til alle dere som mener at dette IKKE er mobbing, jeg skjønner meg ikke på dere. Jeg er selv ikke fan av plastisk kirurgi, men altså hvor går streken liksom? Når ble det plutselig helt greit å MOBBE noen for utseendet deres? Det er hennes kropp, hennes valg. Hun er nydelig uansett!! Faen Isabell, ikke gi opp! Du er så rååå!!!<3

  209. Et av dine bedre innlegg! Er helt enig med deg. I starten syntes jeg Mads Hansen var morsom, men han har dratt det aaalt for langt.. Han ser vel hvor «populær» han blir av å trakassere andre, og dermed stepper han up gamet. Har fått helt avsmak av hele fyren. Det gjør godt å se at du hever deg over det, det er han som taper på dette, ikke du.

  210. Dere er voksne mennesker begge to, kan ikke dere bare ta denne diskusjonen under 4 øyne og ikke på nettet som noen 14 åringer? Folk lever i krig og elendighet og nå nylig døde over 70 mennesker i et flammeinferno i Hellas. Og dere sitter her og sutrer fordi dere får kritikk?? Herregud, ta dere sammen. Greit å bli lei seg, men det er faktisk grenser for hvor sutrete og barnlige voksne mennsker burde få lov til å oppføre seg. Kan du ikke bare være “the bigger person” og komme deg videre? Når du er en offentlig person kommer det alltid til å være noen som mener noe om deg og livet ditt, men kan du ikke bare heve deg over det.Du når ut til så mange mennsker, kan du ikke heller bruke stemmen din til noe godt. ❤

  211. Anonym: Nummer en: det er ikke Mads Hansen, han er 34 og personen som har blitt slått er 25. Nummer to: den artikkelen handler ikke om meg, noe du mest sannsynlig allerede vet. Mads prøver å være morsom, igjen – istedenfor å faktisk bry seg om hva slags smerte han påfører andre mennesker.

  212. Plastisk kirurgi eller ei, INGEN fortjener å bli utsatt for slik mobbing!!! At folk kan sitte og ha det godt med seg selv når de oppfører seg slik, som bl.a Mads Hansen gjør… Jeg blir kvalm. Jeg heier på deg og håper det en dag tar slutt! <3

  213. tror du virkelig du er eit bra forbilde ? Du er blogger nå, men hva om 15 år? Kassen på rema eller nav ? At du velger og operere deg, det er ditt valg og ingen andre sitt. Men om det Mads Hansen driver med er mobbing, hvorfor anmelder du han ikke da ? Du skriker berre, eg tror du digger dinne såkalte krigen mellom deg og mr Hansen, muligens for og få klikk. Utspekulert kan me alle vær. Og når anna Rasmussen har levd på og blogge om mamma livet i mangen år, så må hun tåle at folk reagere og sier sin meining. Og beste av alt er at du kommer ikke til og svare på denne melding 🙂 god kveld til deg 🙂

  214. Wow så utrolig bra innlegg, her fikk du virkelig sagt det!!!fortsett å stå på ditt, du er helt rå!!! Digger deg masse fine isabell❤️❤️

  215. «En gang kan man kanskje ta som ?humor?» sier du. Ja, MH har kun nevnt Anna én gang, og det han skrev er fakta. Anna overreagerer ut av helvete, og sier blant annet at hun ikke bruker barna sine på bloggen – bloggen er oppkalt etter sitt barn.
   Både du og Anna skriver om MH kun for å tjene penger. Så trur dere skal takke han istedenfor og la vær med å si at det er mobbing – for mobbing vet jeg nøyaktig hva det innebærer.

  216. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker kan si at dette som Mads Hansen holder på med ikke er mobbing? I følge “godskole.no” så er mobbing gjentatt erting på en ubehagelig eller sårende måte. Det står også at atferden må finne sted 2 eller 3 ganger i måneden eller oftere for å defineres som mobbing. Mads Hansen erter deg uten tvil på en sårende måte, oftere en 2 til 3 ganger i måneden. På bakgrunn av dette kan vi soleklart si at det som Mads Hansen holder på med er mobbing!

  217. Enig med deg, søteste du❤️ sangen og hele personen er langt «over streken», kan ikke fatte at han kan fortsette slik, at han ikke blir stoppet!!! Noe er alvorlig galt!!!

  218. Eg skjønne godt du tar det te deg, å du har sjølsagt lov å ta te deg ting som du sjøl vil. Men så skjønne eg kje koffer du kje vil møte han enn å ha ein evig kamp over nett? Men igjen så e kje Mads ein mobber. Om han kan ta ting for langt, absolutt. Om folk kan tolke hans Insta poster på ulike måter, absolutt. Om hans innlegg kan føre til mobbing, ja. Men eg skjønne kje koss innlegg på blogg eller post på Instagram ska fikse noe av dette. Koss det ska ordne et samfunnsproblem som e stort. Du e ein offentleg person, på lik linje med Mads. Dokke har begge et nettverk som støtte å kritisere. Men ka med å gjør ein forandring for dei uten nettverk? Dei som bare får hat på nett? Med å møtes, og fikse ting i person.. vekk fra sosiale medier. Vise folk at livet e utforbi sosiale medier.

  219. Det er bra du tar dette opp. Det er ikke greit at han skal holde på slik dag ut og dag inn. Nå har det pågått lenge nok. Vi er alle mennesker og han soler seg i den berømmelsen han får av å mobbe deg og det er ikke greit. Hvis han virkelig må drive å trakassere deg daglig for at han skal føle seg bedre og få flere følgere … nei æsj det er bare kvalmende. Du burde nesten anmelde han for mobbing om det i det hele tatt er mulig 😅😅
   Stå på Isabell og hold ut du er en smart og flott jente ❤️

  220. Du bare beviser hvor jævla tragisk penge tørst liten ludder du er på dine click bait innlegg!!!! En 5 åring hadde tatt dette bedre enn deg! Du har dritet deg så loddrett ut så mange ganger du burde bare ta selvmord snart!!! Blir du ikke flau av å være så dum og patetisk?? Du er Norges mest dårligste innflytelse bitch kjerring håper du innser snart hvilken tragedie du er for norske samfunnet!!!!

  221. Kamilla: hva kaller du det for, når en person så og si hver dag (uten å overdrive) filmer klipp fra Paradise Hotel episodene, der han zoomer inn på mine kroppsdeler og skriver ting som “lar denne bare gå på loope, jeg” for å så poste det på sine plattformer, med flere tusen følgere? Dag etter dag? Det er bare et eksempel. Hva kaller du det, helt oppriktig? Kritikk? Humor? Satire?

  222. Altså det han gjør er bare helt feil! En 30 åring som rakker ned på en 20 åring….Ser han det ikke selv?! Sangen synes jeg er helt OK, men å legge ut det han legger ut på insta og instastory er bare HELT FEIL!! Jeg er en 13 år gammel jente som føler litt kroppspress, men har aldri fått det på grunn av deg eller noen andre som har operert seg! Mats Hansen må stoppe. Han gjør dette til noe større en det egentlig er. Jeg føler så jævlig med deg!

  223. Hei, jeg vil bare si at jeg synes du er heeelt fantastisk<3 Jeg kunne virkelig ønske vi var i slekt og å fått muligheten til å være med deg ofte<3 Forresten ikke bry deg om Mads, han har ingenting han skulle sagt, jeg visste ikke om han før nå nettopp lks😂
   Btw hvem størrelse har du på Gucci belte?

  224. Anonym: Nei, så langt har det ikke gått, men jeg har virkelig gått i kjelleren. Spesielt i vår, da Mads postet en video av rumpen min og skrev en vanvittig stygg tekst. Jeg våknet til den videoen på bursdagen min, og da hadde den rukket å få over 100.000 visninger og over 1.000 kommenterer som hånet kroppen min og hyllet hans post. Det var ekstremt tøft, det endte opp med at jeg avlyste resten av ferien til Pierre og meg og dro hjem til Norge, fra ferien i Thailand. Jeg hadde det helt forjævlig. Det folk ikke forstår, er at dette har pågått i over tre år. Han poster Instastories, tidligere har han også benyttet seg av Snapchat, instagram-poster, i tillegg til at han har viet “høydepunkter” til meg på Instagram-profilen sin. Dette er ikke barnemat lenger, det har gått alt for langt.

  225. Jeg får helt vondt inni meg av alle disse stygge kommentarene du får 🙁 kan ikke forstå at folk kan sitte å skrive sånne ting!! Du er en nydelig jente og har en kjempe fin blogg.

  226. Men vakre lille vesen! Dette er så sykt 😢 At det ingen ende skal ta!! Men må da være mulig å anmelde han for æreskrenkelse?! Do it!

  227. Når jeg ser alle disse negative kommentarene her så blir jeg rett og slett kvalm! Er det virkelig mulig lurer jeg på! Disse «småbarna» som tydeligvis kommenterer, hvor er foreldrene deres? De skulle bare visst, hva deres småtroll holder på med!! Hadde min datter på 17 kommentert slik som dette, nei fy fader så rasende jeg hadde blitt!! Hvor er folkeskikken??! Du Isabell, må gjøre nett hva du vil, med kropp og med penger! Hva søren har nå folk med det å gjøre? Hiver rundt deg med penger- det hadde jeg også gjort! Vil ikke folk se det- nei så slutt å følg da, slutt å følg på snap, insta og face, la nå denne jenten få fred for søren!! Gud bedre.. Ja jeg er FULLSTENDIG enig med at alt det oppgulpet fra denne fyren er mobbing- hvem kan ikke se det?? Må jo være både blind og trangsynt de som ikke ser det!! Og Anna- vis hun vil gjøre som alle andre mødre i dette landet, resten av verden også- ved å legge ut bilder av barna sine og andre ting- herregud, hennes avgjørelse vel? Nei, skjerp dere drittunger, og skjerp dere, dere foreldre der ute som ikke gidder å følge med på hva barna deres faktisk driver med!! Ja tenk- faktisk mobbing som drives av høy misunnelse!!
   Heier på deg jeg, Isabell 👏👏
   Klem fra en mor😘
   Heier på deg jeg, Isabell

  228. Fine du ❤️ Du har så rett i alt du skriver. Skulle ønske han visste hvordan det føles å bli mobbet..

  229. Helt enig med deg Isabel, kjempebra innlegg. All respekt til deg for hvor sterk du er, og du er helt utrolig nydelig!

  230. Folk skriver at du ikke skal bry deg om hva han skriver. Det er lett for dem å si, som kanskje ikke har opplevd det samme som du. Det er ikke lett å ignorere det faktumet at man blir offentlig mobbet. Det går inn på en, det tærer, det gjør vondt. Man føler seg elendig.
   Jeg snakker av personlig erfaring, jeg ble mobbet nettopp fordi jeg hadde spiseforstyrrelser som kom pga. Jeg hadde så store mandler at jeg ikke klarte å spise. Mobberne drev meg til kanten, jeg forsøkte å ta mitt eget liv, fordi jeg ikke var tøff nok til å stå opp for meg selv. heldigvis lyktes jeg ikke.
   Det var da mobberne innså at det ikke var greit, det dem drev med, de sluttet med en gang. For meg så gjør det veldig vondt at det måtte gå så langt før mobberne innså hva de gjorde mot meg.
   Så det jeg egentlig sier, er at jeg er så sinnsykt stolt av at du tør å stå opp for deg selv, si ifra og støtter andre i samme situasjon. Du er helt fantastisk! Et enormt forbilde for meg. STÅ PÅ! JEG HEIER PÅ DEG.

  231. Anmeld han! blir så frustrert på deres veier, kjenner jeg koker, men holder kjeft :@ Anmeld han for det første at han bruker bildene dine uten tillatelse, det er EKSTREMT straffbart, noe han åpenlyst ikke er klar over. I tillegg for offentlig trakasering. Vurderer nesten å anmelde for dere, blir så fly forbanna at det gjør vondt! Vet akkurat hvordan det er å bli mobbet for utseendet sitt, vært der selv og sliter enda med selvbildet mitt etter nesten 20 år, fy f.

  232. Syns i utgangspunktet ikke at du er et forbilde jeg ville ønsket til mine barn mtp utseendefokus og materialisme. Men jeg er veldig enig i deg her og støtter dere. Mobbing hører ingen steder hjemme! Og jeg håper du får ro til å bli ordentlig glad i deg selv og oppdager hvor fin du er – på innsiden. Og så håper jeg du oppdager noen andre gode verdier også – som ikke oppfordrer unge til det forbruksmønsteret mange har i dag og som dessverre ikke er bærekraftig. God klem til deg uansett

  233. Ser at det er mange som ikke skjønne at det ikke bare er å “angre” på en operasjon og ta innlegg ut igjen. Kanskje du kunne skrevet litt om det, virker som veldig mange ikke er klar over dette og kanskje den infoen ville hjulpet folk å tenke seg om flere ganger før de eventuelt legger seg under kniven:)

  234. Mobbing er en grusom ting å oppleve. Men her går det begge veier. Du er er et voksent menneske, som med all respekt deler alt om ditt privat liv. Han er kunn ute etter å trigge dere. Hadde dere ikke brydd dere men eller ledd med, noe dere burde gjort, for ting han legger ut er ting dere selv har gjort for å latterlig gjøre dere selv. Vær voksen å eller ignorer.

  235. Slutt å sutre!!! Du driver et firma med millioninntekter!!! Her blir det kroner i kassa og det vet du!!! Hurra flere vesker og sko til deg. Hurra!!!

  236. Hvorfor skal Mads få like mye hates som du får? Har du ikke lært å ta igjen er ikke en god måte

  237. Stor respekt for at du la ut det her<3 Enkelte voknse mennesker burde vite hvor grensen går og ikke minst hva som er greit og ikke.

  238. Tenk, du har silikon og forstørret rumpe, og hele Norge går av skaftet. Det er så morsomt, det er nesten som om folk er sjalu for de ikke har råd til og forandre på kroppen sin, hvorfor ellers ville de brydd seg? Og jeg tror faen ikke det er «du fremmer urealitisk kroppsverdi» Nei Isabel, du fremmer ingenting og du påvirker heller ikke. Jeg har lest blogg helt siden jeg var 12 år når det var On and poppin og såklart syntes jeg bloggere var fine og SÅKLART ville jeg være mitt beste jeg, se pen ut, se velstelt ut og lukte godt, hvem vil ikke?! Jeg ble påvirka av hvilken parfyme jeg ville kjøpe, hvilken sminke og hvordan jeg skulle kle meg, men puppene til Sophie elise eller leppene hennes, brydde jeg meg ikke om fordi jeg var fornøyd med det jeg hadde. Hadde jeg ikke vært fornøyd så hadde jeg nok fikset på det når jeg ble eldre, ikke fordi du eller Sophie eller Anna eller noen hadde gjort det, men fordi jeg allerede vet at det går ann. Det er bare et pluss da man kan lese erfaringer fra dere. Jeg synes dere alle får så SYKT ufortjent hat, det er skammelig. Digger deg Isabel, og innlegget ditt , du traff spikeren på hodet!

  239. Og forresten glemte å si takk til Mads Hansen som tar jobben som sårt tiltrengt vaktbikkje slik at det blir et fokus på den kyniske industrien blogging faktisk er!! Bloggerne tjener fett på unge usikre mennesker og deres komplekser!! At de selv blir et offer for sin egen industri er jo trist, men du verden så mye penger det blir ut av det!! Disse jentene er godt voksne jenter som burde være i stand til å ta vare på seg selv og ta konsekvensene av det de driver med!!

  240. Jeg måtte Google hvem denne idioten Mads Hansen er, siden jeg aldri har hørt om han. Det første som kommer opp; “Han la opp som fotballspiller i april 2018 på grunn av manglende motivasjon.”
   Vel! Han mangler tydeligvis motivasjon når det gjelder alt her i livet;-)

  241. Må bare si det. Du er en så fantastisk person og som noen andre også sier, tidenes forbilde. Ikke fordi du ser helt amazing ut eller er en så utrolig kul person når det kommer til de sterkeste dagene. Men akkurat du står opp for deg selv og andre når det kommer til alt. Det å passe på andre og takle smerten du går gjennom dag etter dag er faktisk det som gjør deg til en så utrolig sterk person. Det er faktisk helt sykt, digger deg så mye og du hjelper meg så utrolig mye gjennom alt egt. Så tusen takk for at du er deg!!!❤️ Du fortjener NULL hat.

  242. Nå syns jeg du var utrolig rask med å bruke mobber-kortet. Jeg skjønner det har vært en påkjenning for deg, men igjen har du gjort veldig lite for å forsvare deg? Du skylder på usikkerheter, sier du angrer, men så snur du tvert om og kjører et helt «haters gonna hate»-opplegg. Er det ikke mye lettere å faktisk finne en konkret «tale» du kan bruke og en historie du kan forholde deg til gang på gang, i stedet for å alltid finne på noe nytt? Du må jo skjønne at de fleste av dine følgere er i en alder der de blir lett påvirkelige? Jeg sier ikke at ansvaret ligger ene og alene på deg, det er jo også medias ansvar, men du har jo ikke gjort stort for å fremstå som et godt forbilde? Greia er at Mads Hansen faktisk har gode motargumenter, og han har kanskje en tendens til å dra ting litt for langt, men når det kommer til stykket så klarer han faktisk stå for det han har sagt hele tiden. Noe jeg virkelig ikke ser tegn til her.
   Hva det gjelder Anna Rasmussen, så syns jeg faktisk ikke det er noe å synes synd på og få vondt av. Hun har basert en hel brand på å være nettopp «Mamma til Michelle», og hun melker det for hva det er verdt. Det blir jo bare fullstendig latterlig å ta mor/datter-bilder i bikinier, hvor mor har halve ræva ute? Hadde jeg hatt sånne bilder fra min barndom som hadde ligget ute på nett til alle å se til enhver tid, hadde jeg rømt landet. Ting må gjøres med skjønn, det er sunn fornuft å vite hvor grenser går. Og du har faktisk gått langt over streken når du profitterer på barna dine.
   Alle må ta litt lærdom av det de har gjort – om det er Hansen som må ta seg litt i nakken og se hvor han går for langt, om det er deg Isabel, som må faktisk stå for det du har gjort og slutte å spille offer hver gang ting ikke går din vei, eller om det er Anna som kanskje bør vurdere en helomvending i merkevaren sin. Fakta er at verden er nådeløs på kritikk, om det er av ren sjalusi eller andre grunner, det vet man aldri. Men man er nødt til å stå for ting man gjør og sier.

  243. Igjen klarer du ikke å lese hva vi skriver til deg. Uansett, det er ikke mobbing at noen er uenig med deg.

  244. Jeg forstår virkelig ikke hvordan Mads Hansen kan være så stygg mot deg og andre bloggere. Jeg blir så frustrert over at han ikke forstår hvor grensen går. Det er helt sykt at en voksen person som han ikke forstår noe som helst. Hvor har han vært i livet? Virker som han har sovet gjennom det hele, og ikke lært om hvordan samfunnet fungerer og hvordan man skal behandle hverandre. Det han holder på med er så absolutt ikke morsomt, det er ren mobbing.
   I tillegg blir jeg så utrolig oppgitt over de som er på han side. Er jo fader meg mobbere hele gjengen. Har virkelig ikke ord.
   Er så bra at du tar opp dette, for det er virkelig ikke bra sånn han holder på. Fortsett å stå opp for deg selv, du er rå. Får så vondt at de bloggerne som blir dratt ned i dritten hans – spesielt deg og Anna. Får helt vondt i hjertet mitt, selv om jeg ikke kjenner deg/dere på den måten.
   Du gjør en fantastisk jobb, og jeg håper Mads våkner opp fra den «gøyale» leken han snart, for dette blir for dumt. Håper det vil gå opp for han at det han gjør virkelig ikke er greit.

  245. Vet du hva, Isabel? Jeg kunne faktisk ikke vært mer enig med deg. Jeg er så forbanna lei av av å se mobbing og trakassering på nett som du opplever. At en godt voksen mann finner dette morsomt syns jeg er helt sinnsykt og trist. I stedet for å bruke så mye energi på å håne deg, kunne han brukt den på å lære datteren sin av å ikke la seg påvirke av bloggere som bruker plastisk kirurgi. Du blir hatet så mye på for å normalisere det, men har ingen tenkt på hvem som påvirket deg? Jo nemlig, Kim Kardashian. Du er også en som er utsatt for dette, Isabel. Men forskjellen du utgjør i hele denne situasjonen er at du sier at dette er ikke bra, disse operasjonene som du har tatt har kun gjort deg mer usikker. Du ber oss ikke gjøre samme feil som deg. Jeg lurer på hva han sier den dagen hans egen datter blir utsatt for trakassering sånn som deg, da er det nok ikke like morsomt lenger. Heier på deg!!!

  246. Jeg har selv hatt en mislykket operasjon og vært deprimert over dette i 6 år. Kan tenke meg vi deler mange følelser. Jeg slet også med spiseforstyrrelser og ville bare forsvinne. (Fettsugde store deler av kroppen). Så jeg har så jævelig respekt for deg og hva du går igjennom. Mads hansen skjønner ikke hele bildet og hans følgere er like ignorante som han.. en positiv ting fra dette er at du iaf tjener penger. Omring deg med folk som vil deg vel og ignorer dette!! Fortsett å fortell hva plastisk kirurgi har gjort med psyken din, det er så viktig!!

  247. Hei Isabel 🙂 Jeg la merke til at du svarte en kommentar lengre opp i kommentarfeltet. Altså det jeg har limt inn nedenfor. Jeg ønske å tilføre at det å fjerne silikonen er mulig uten komplikasjoner eller at det trenger å bli stygt!
   Jeg fjerna nettopp min silikon i brystene, og jeg hadde faktisk 800g i hver pupp, og jeg hadde de i tre år. Gjett om jeg var redd for resultatet, da jeg ikke hadde penger til å ta et løft. Men å fjerne silikonen jeg hadde er det beste jeg har gjort! Det føles så mye bedre, lettere og jeg elsker min nye pupper, uten at jeg overdriver. De første dagene var de selvfølgelig slappe og tomme, noe jeg var klar over skulle skje. Men nå en måned etterpå er de blitt kjempe fine, fastere og finere form. Jeg elsker de, og får å være ærlig gidder jeg ikke å ta noe løft, hvert fall ikke før etter en graviditet. Derfor tenker jeg det er mulig. Også om du tar ut silikonen i fra rumpa. Det kommer seg til! Det tror jeg. Men jeg forstår deg. Det er ikke bare bare. For meg var operasjonen en avgjørelse jeg har brukt lang tid på. Jeg VET Isabel, at du kommer til å være like fin om ikke finere uten silikon! Ikke fordi du ikke er fin nå. Men man får bare et naturlig og avslappet syn på kroppen sin, som jeg synes er så viktig! Man er ikke kroppen sin, det er bare hvordan man ser ut utpå. Derfor kan man stille seg kritisk til plastikk kirurgi. At det begynner å bli “normalt” å forandre hvordan man egentlig ser ut, når man faen meg er bra nok uansett hvordan man ser ut eller hvor stor rumpe man har.
   Jeg håper du framover tar gode valg for deg selv. Fordi du fortjener å ha det bra <3
   Klem!
   PS: Jeg kjenner meg forresten veldig igjen i mye av deg.
   Isabel S. Raad
   26.07.2018 kl.13:06
   Trine: Fordi at det ikke er så enkelt som å "bare ta det ut". Komplikasjoner skjer, løs hud må da fikses og det gir ekstremt store og stygge arr blant annet. Det er ikke så lett å bare "angre" et inngrep.

  248. Hei jeg ville bare si at du er en av mine største forbilder😻.Jeg elsker blogginleggene dine og spesielt YT-kanalen din😍😍. Ikke la Mads Hansen eller andre hatere ødlegge dagen din. For jeg VET at de som kommenterer ikke tør å si det de skriver til deg f2f, det er også 99% av hatere gjemmer seg under navnet: ANONYM. Så husk Isabel, du er STERK, det har du klart å bevise for meg, og for alle andre som leser bloggen din. Hvis alle bloggere/influencere klarer å gi blaffen i hatere, ikke ha hvert blogginlegg der det er snakk om haterne så tror jeg nokk de slutter å kommentere fordi de skjønner at bloggerne ikke bryr seg om dem lenger!
   Så husk Isabel, om du får en hatkommentar tenk på meg, som har brukt kjempe lang tid på å skrive denne kommentaren som jeg ikke vet om du leser engang.Husk at du har mange i ryggen som elsker deg for den du er. Jeg heier på deg! Stå på. ❤️😊😊💕

  249. Å slutt å gråt da lille bebi. Skal du ha tåteflaska di kanskje? Når du promoterer plastisk kirurgi på den måten du gjør som har en enda større inmflytelse på alle de stakkars barna som lever med kroppspress under hele ungdommstiden sin, så må du tåle litt kritikk. Du ser jo helt forferdelig ut, så er på sin plass at du få det og.

  250. Til deg som sier at det ikke er vits i å anmelde fordi bloggerene er like ille selv. Når har Isabel og andre bloggere, som har blitt hånet av MH, mobbet mennesker på nett? Det er lurt å gi eksempler før du anklager andre. Hvis dette er en metode du bruker for å skremme de til å ikke si i fra, funker den dårlig 🙂 god sommer!

  251. Det han holder på med er ren trakassering, og jeg skjønner det så sinnsykt godt. Han er rett og slett bare ondskapsfull. Hadde jeg vært deg hadde jeg anmeldt han for nett-trakassering! få med deg noen av de andre som blir trakassert av han, og ta skikkelig hevn på han! noe må gjøres, for slik kan han ikke fortsette.

  252. Jeg er først og fremst ikke for plastisk kirurgi men leppene mine er små og de vil jeg fylle, men på grunn av sånne som Mads er jeg redd for å gjøre det så jeg kommer nok ikke til å gjøre det. Trist at sånne folk blir hyllet. Du er super søt og elsker å se på vlogene av deg og Pierre. Goals er dere! 💖

  253. Det med trusler om å bli gjengvoldtatt er ikke greit og det unner jeg deg ikke i det hele tatt. Uansett, det Mads driver med er ikke mobbing. Der sa jeg det også, for det er ikke noe annet enn kritikk. Muligens hadde det vært lurt om han hadde tatt for seg flere bloggere som fremmer det unaturlige, slik at du ikke føler han er ute etter «kun» deg – men jeg hyller det han gjør. Han får frem et svært viktig poeng – det skjønnhetsidealet du promoterer i sosiale medier er ufyselig og svært skadelig for unge jenter og gutter. Tenk deg om!

  254. Fyfaen, du er så sykt sterk og tøff som tør og stå opp for deg selv og alle andre som blir utsatt for dette! Er det noen her som er et forbilde så er det deg!❤️ Jeg blir så overgitt over de som sier ting som “du overdriver!” “Ta en spøk” “du trenger ikke ta alt så seriøst” osv. Hallo?! Hva hadde de gjort om de gjort om de hadde blitt latterliggjort og krenket offentlig for over 200 000 personer? Hadde de bare ledd av det? Hadde de bare ledd av hundrevis av hatkommentarer og trusler sendt til seg? Det tror ikke jeg. Om folk bare hadde sett det fra ditt synspunkt… du virker som en så utrolig fantastisk og sprudlende jente, og det er så dumt at folk som dette skal påvirke hverdagen din:( Du som alle andre fortjener ikke å bli behandlet sånn! jeg ønsker deg allt godt i livet, og at dette snart tar slutt!❤️ Stå på kjære, fine Isabel❤️❤️ Håper du får en fantastisk ferie videre❤️Klem Malin❤️

  255. Det er ikke Mads Hansen som er mobberen, han tar opp et viktig tema for ungdom som er usikker på seg selv i forhold til utseendet sitt. Det er heller dem som oppfatter sangen som kritikk mot dem som har endret på utseendet sitt som er mobberne her…

  256. Jeg håper at det går greit med deg! Jeg synes at du får så ufattelig mye hets disse dager, og INGEN mennesker fortjener å bli herjet med sånn, uavhengig om man har utført plastisk kirurgi eller ei. Jeg er en tilhenger av alle de som synes at kroppspress har vokst enormt på sosiale medier. Det er dermed ikke slik at du står alene med dette ansvaret! Kroppspresset var der før du opererte deg, og det vil fremdeles være tilstede i fremtiden, det vet jeg. At du har for noen år siden ordlagt deg på en måte som tilsier at du fremmer plastisk kirurgi støtter jeg ikke helt, men alle kan gjøre feil, hallo! Samtidig så forstår jeg deg. Jeg forstår deg fordi jeg selv bestandig har vært den usikre jenta. Jeg har selv slitt med spiseforstyrrelser. Så derfor vet jeg hvordan det påvirker tankemønsteret og holdningene man får, spesielt til seg selv. Det evige jaget etter å være bra nok. Uansett, så synes jeg at du per dags dato er en flott blogger og jeg beundrer virkelig styrken din! Jeg hadde aldri taklet å få så mye slengt rundt til og om meg, så det skal du virkelig ha Isabel! Jeg må også innrømme at jeg i starten syntes at Mads Hansen var en artig fyr, men han har gått laaaangt over streken, og nå er det egentlig bare trist å se på. Jeg syntes det nesten er pinlig på hans vegne, at han omtrent lever av å rakke ned på spesielt deg, men også andre offentlige personer. STÅ PÅ videre, fokuser på deg selv og sørg for at du har det bra med den DU er, det er det viktigste ❤️ heier på deg! Klem fra meg

  257. Helt ærlig er jeg verken enig med deg, Mads eller Anna. Mads går for langt, og konsekvensene blir for store da folk videretolker det han skriver slik at det går negativt utover f.eks. deg. Men likevel Isabell, så har du ett ansvar som en offentlig person med stor innflytelse på yngre mennesker å passe på hva du legger ut. Du kan ikke plutselig leke offer her, da du får kritikk på provoserende ting som du har lagt ut. Du kan ikke bare skrive av alt ansvaret for det du legger ut og si at du mener noet annet med det, fordi du er smart nok til å forstå at det er ikke slik det fungerer i det virkelige livet. Anna vet også selv at hun er en provoserende blogger som har laget ett varemerke som «mamma til michelle». Jeg tviler ikke ett sekund på at hun er en fantastisk mor, men er det så rart at folk reagerer på hvor mye barna hennes (og spesielt michelle) blir eksponert på nettet i forhold til andre barn? Det er jo en grunn for at hun har mye penger og ikke har en 9 til 5 jobb. Å skape debatt rundt disse tingene er viktig, og bloggere går ofte for langt og fortjener å få kritikk for det de skriver og reklamerer for. Det er bra at du skriver om dine operasjoner slik som du gjør nå, all respekt til det.

  258. Det er helt sykt å se hvordan mennesker kan være mot hverandre. Det er helt sykt at det å være ekkel og slem mot Influencers skal være greit, fordi de har valgt det offentlige livet selv? Vi lærer helt fra barnehagen at vi skal være snille mot hverandre, UANSETT HVA. Det skjærer meg langt ned i hjerterota, samtidig som det irriterer meg så grenseløst at denne mobbekulturen som Mads Hansen har skapt skal være akseptabel? Han snakker om at Isabel påvirker unge jenter på en dårlig måte, men etter det jeg og MANGE andre har sett, så oppfordrer og påvirker denne mannen til en mobbekultur, som OVERHODET IKKE ER GREIT! spør du meg, er dette mye mer skummelt enn unge jenter som er usikre på seg selv! for usikre ungdommer finnes det uansett desverre (fra en usikker ungdom selv). Han skal få lov til å si sine meninger, men istedenfor å tråkke andre ned for å vise frem poenget sitt, kan han for eksempel løfte alle de usikre ungdommene han bryr seg så mye om opp! Det er der hele poenget hans blir borte! Hva er hensikten hans med alt dette styret? Å tråkke ned Isabel? Eller fordi han stemmer på «natural beauty»?
   DENNE KOMMENTAREN BLE SÅ ROTETE, MEN JEG HAR SÅ MYE Å SI OM DENNE SAKEN. ÅÅHQWØØW F MADS HANSEN!!!
   Hvis isabel oppfordrer unge til plastisk kirurgi, så oppfordrer DEFINTIVT mads hansen til MOBBING!!! Det har jeg i hvertfall fått inntrykk av etter at tilhengerne hans som ser opp til han, tror at det er greit å være MINST like ekkel og fæl som han mot andre mennesker!!
   Du er så sterk Isabel!! Jeg ser virkelig opp til deg. En snill, kjempe sterk, tøff, vakker dame som du er! Jeg liker at du klarer å innrømme dine svakheter og feil, selvom det er vanskelig!! i hvertfall for hele norge(selvom noen vissss personer ikke får det med seg)!!!!! STÅ PÅ QUEEN!! jeg heier på deg!❤️

  259. THE TOXIC AVENGER(the hideously deformed superhero of superhuman size and strenght from New Jersey) sier:

   NNÆHH also Isabel, fyren er forelska i deg skjønner du.Og du er ein smart person Isabel så du skjønner det nok innerst inne du også.Han fantaserer nok om å klapse hendene sine på den fantaskiske rumpa di hver kveld når han legger seg!Neste par ut :Isabel Raad og Mads Hansen, eller hva han nå heter…
   Noen rykter sier at han egentlig heter Mads Avløp,men dette er ikke bekreftet ennå.Men det som er på det sikre er at et at Avløp navnet har eksistert som etternavn i Norge og at dei som hadde Avløp til etternavn bytte til Hansen og flytta til plassen der Mads kommer fra.Men ikke noe galt i å hete avløp,og det kan jo ha eksistert noen Hansen der på plassen fra før av.Før avløpet kom…
   Musikktips:Talking Heads Stop Making Sense,fantaskisk lyd.

  260. Synes han fremmer en god sak, men på en helt jævlig måte nå. Som du sier, man kan le av det en gang.. men slik som den filmen som ble delt når Newa måtte bryte inn var hjerteskjærende. Han har dratt det for langt, jeg er enig i at man ikke skal fronte operasjoner, men det er så feil måte å gjøre det på. Magen min vrenger seg av oppførselen hans nå. Disse innleggene dine kan kanskje endre holdningene til andre. Stå på Isabel, du er rå sterk i denne tiden. Håper ikke han vinner over deg.

  261. Det var ditt valg å bli en “offentlig” person. Det er derfor ditt valg om du velger å ta deg nær av “offentlig” kritikk. Det er derav ditt valg å ta dette som mobbing. Vil du leve slik som du ønsker; operert og “plastikk”, uten kritikk, så må du fjerne deg fra Internett. Dagens unge har ikke godt av å se deg og ditt på Internett, nettopp fordi du har valgt den livsstilen du har. Jeg beklager å måtte si det, men du bidrar til at folk føler seg utilstrekkelige og stygge. Mads Hansen har et poeng i det humoristiske han opptrer med. Kanskje hvis du lærer deg å leve et liv uten sosiale medier, så skjønner du hva livet egentlig dreier seg om. Du får kanskje også et annet syn på hva slike blogger gjør med den yngre generasjon (ref. Selvmord blant unge)… Steng bloggen, jobb for at unge skal skjønne at livet skjer utenfor skjermen og disse uvirkelige bildene man blir eksponert for!
   Obs! Dette er på ingen måte rettet KUN mot deg, det er særs få av oss som leser om deg som vet hvilken person du egentlig er.

  262. Words🙌🏻Riktig Isabel, du sa det slik det skal sies. All kjærlighet og creds til deg❤️ Oppførselen til Mads er søppel og alt som kommer ut av kjeften hans er bæsj virkelig hvor sykt flaut. hhahah syntes så sykt synd på barna hans som har en far der ute med flere tusen følgere, godt over 30år som driver med slikt tull. Hele feeden hans på insta er full av hat og innlegg fra bloggere og andre personer som han føler for å kritisere. Det han ikke tenker på at dette kunne vært dattera hans som ble utsatt for noe sånt, hvordan ville du reagert da Mads? I tillegg han sier offentlige personer som dere må tåle å få høre andres meninger? Er dette mening? Kjære Mads om du har mening så betyr det ikke at du skal legge ut posters hver JÆVLA DAG. Stakkars mann som ikke vet hva dm brukes til. Da går du heller som en menneske å sier den verdiløse meningen din 1 gang til Isabel også ferdig med saken. Istede for å håne, mobbe og kritisere hver dag? Altså jeg lurer på om dette er en slags hobby for han? Tror han bruker bloggstatus til å tjene på det. Stakkars, han tror han kan tjene på det og bli berømt? Og han tror flere vil backe han? Okay men det han ikke tenker på er at han ødelgger miljøet og ser ut som en dum mann på 40 år som ikke har det bra med seg selv hahh flauuuuuut:/ hva skal man med berømmelse og status når hele Norge ser at du Mads Hansen 30(+) år ødlegger samfunnet og miljøet? Han klager på at du Isabel prøver å få jenter og ungdommer til å operer seg? Noe du tvert imot gjør. Når skal han innse at det han gjør er så jævli mye værrre. Han får ungdommer til å oppføre seg som dritt, han drar inn tusenvis av ungdommer og eldre mennesker inn i slikt miljø hvor han lærer dem å mobbe og hvor de backer han. Da burde kanskje ikke disse begynne å sipppe på skolen når de blir mobba? De støtta jo mister Hansen og ville utvikle mobbingen. Godt jobba Mads, du har ødleagt Norge, ungdomsmiljøet, selve miljøet og sosiale medier. Får be til Gud at han forsvinner snart. Ærli om jeg hadde vært sønnen eller dattera til Mads så hadde jeg bytta etternavn og aldri gått ut døra med han… så sykt flaut wow! Stakkars gamle mann har det ikke bra med seg selv så han må henge ut bloggere og andre mennesker for å øke selvtilliten sin haha that?s so sad. Hvorfor anmelder du han bare ikke Isabel? Men sist men ikke minst så er dette det beste innlegget noen sinne! All creds til deg, takk for at du står opp for deg selv og oss alle. Takk for at du prøver å gjøre verden til et bedre sted, takk for at du bekjemper mobbing og takk for at du er du❤️Du er gull verdt og perf akkk slik du er. Ikke bry deg om all bæsjet som kommer ut av kjeften dim mister Hansen på godt over 30 år som plager mindreåringer haha flaut. Heiaa deg Isabel👏🏻👏🏻❤️

  263. For dere som mener at Isabel var den som slo en annen person, så stemmer ikke dette.
   For datoen det gjelder 25.02.18 så var ikke Isabell i Norge engang, hun var i Marbella.

  264. Til alle
   Altså.. en ting er å “tulle” med kjendiser som faktisk er med på det. De som har masse selvironi eller de som ikke bryr seg, men når Isabel har sagt så tydelig i fra flere ganger at dette er noe som går inn på henne, at hun opplever dette som mobbing, og at folk trakasserer henne. Hvorfor kan ikke bare folk respektere dette, og bare holde opp? Er det så jævla vanskelig? Finn noe annet å bruke tiden deres på.
   De som gjør noe bevisst som man vet at kommer til å gjøre noen lei seg, har virkelige problemer. Mads Hansen bør oppsøke hjelp!

  265. Vil bare si at jo mer du skriver om han, jo mer oppmerksomhet får han. Du hjelper han til å få det som han vil når du bryr deg.

  266. Har du ikke annet å skrive om enn dette, å male om igjen og om igjen om dette er jo bare bensin på bålet. Skriv heller om noe annet da vel! Og illustrer det med noe annet enn «lei seg» bilder. Dette begynner å bli en kjedelig drakamp…

  267. Er det noe vi kan gjøre for å hjelpe deg? Rapportere han på insta?
   Mener helt seriøst at du bør lagre alle hatmeldinger som kommer inn som følger av Mads Hansen, og gå til politiet med det! Om de ikke kan «straffe» han, så kan de kanskje gi han påbud om at han ikke får lov å skrive om noe som handler om deg på sosiale medier?
   Stå på Isabel❤️❤️❤️ Du kommer deg gjennom dette👊🏼👊🏼👊🏼

  268. Huff. Vet ikke hvor jeg skal begynne. Ord blir fattig. I starten synes jeg Mads Hansen var morsom, rett og slett for at det han drev på med var på kanten og at han hadde noen gode poeng, i blandt. Men nå er jeg oppriktig skremt, å synes det hele har gått for langt. Alle poeng forsvinner i måten han selv opptrer å fronter «sin sak» på. Helt utrolig hva et menneske får seg til å skrive, uten et minste snev av anger når man ser/får klare tilbakemeldinger på hva det gjør med et menneske.
   Alle butikker må selge en vare for å overleve, det skjønner alle. Ingen drar på en butikk de overhode ikke interesserer seg for noen ting. Hvorfor oppsøke bloggere der man vet hva som annoneres om man har problemer med innhold og annonselenker. Jeg synes det er oppriktig RÅTT, og bra jobbet av dere bloggere som faktisk har gjort det så godt at dere kan livnære dere av bloggen. Og at dere er dårlige forbilder er så langt i fra sannhet at jeg vil gråte av måten Mads synes det er greit å mobbe og latterliggjøre dere på. Du har vist gang på gang at du har gode verdier som medmenneske, det tror jeg er det viktigste. Husker godt den episoden i PH dær du gikk i mot jentejengen for at de var ekkelt mot EN person. Fyfan så rått!! Det satte dypere spor enn noe så overfladisk som hva DU har valgt å gjøre med DIN kropp. Jeg prøvde meg som blogger for 10 år siden. Første kommentar var at jeg var en hore.. Ja, ikke er, og ikke var jeg en hore. Men med den forsmaken la jeg hele «bloggkarrieren» på hylla.
   Synes du ser forbanna bra ut. Synes du fremstiller seg selv på en bra, reflektert måte, å viser at denna jenta har et bra hjerte- fortsett med å være deg. Du er mer enn bra nok. Og husk- sjalusi kan være en skummel sykdom!

  269. Orker bare å lese noen av de første kommentarene…
   Ja Isabell har ivrig vist og fortalt om sine operasjoner, men hun har også fortalt deres bakside – som kanskje mer er dokumentere.
   Jeg var en av de som så Mads Hansen litt som er forkjemper for problematikken med unge og kropp, for det trenger vi, men nå har han faktisk dratt det alt for langt. Jeg har ikke IG, så var ikke klar over hva som skjeddd der, og det med AR og barna, ikke greit.
   Det at noen mener at det ikke er Mads Hansen som fremmer de trusler og vonde ord du før Isabell, det er så utrolig dobbeltmoralske. Tenk, dette er de samme menneskene som mener at du fremmer operasjoner…

  270. Skjønner det er ubehagelig! Det er utrolig dårlig gjort. Men hva med å anmelde? Du har jo så mye bevis?

  271. Slutt å vær så sinnsykt klein da!!
   Du vil ikke sitte å se på at han mobber andre? Skal vi bare sitte å se på det jævelskapet du sprer da? Uansett hvordan du snur og vender på det er du et sinnsykt dårlig forbildet for dagens ungdom. At du ikke skjønner selv hvor lost du er er enda mer skremmende.

  272. Hei Isabel!
   Har du noen gang tenkt på hva bakgrunnen for MHs poster er? Kan du prøve å se forbi det du opplever som personlig hets, ikke dra fram eksempelet med barnebursdagdessert (som han slettet av hensyn til deg og din reaksjon), og svare for hvordan du påvirker unge jenter (særlig) ved å normalisere operasjoner, ekstremt overforbruk og fokus på utseende? Det er fakta at du har frontet dette også i 2018, du har ikke bare fortalt de negative sidene slik du enkelte ganger påstår, men jeg kan ikke se et eneste svar der du på noen som helst måte innser hva slags påvirkningskraft du besitter?
   Jeg savner store bloggere i samfunnsdebatten! Det er SÅ viktig, for dere betyr enormt mye for mange unge! Vær så snill, kast deg på, det vil gi deg mye større troverdighet og respekt å delta der du må svare direkte, utover å kun fronte dine meninger der du selv kan redigere og “velge” svar og spørsmål du får.
   Til slutt vil jeg rose deg for å ha et åpent kommentarfelt slik at det er mulig å komme i kontakt med deg, det håper jeg du fortsetter med, og jeg skulle ønske andre bloggere kunne følge ditt eksempel. Jeg er helt rystet over hva enkelte kan lire av seg, men ikke legg skylden for det på mennesker som MH. Jeg tror disse ville kommet uansett. At det eskalerer etter et MH-innlegg er selvsagt synd, men det er ikke MHs skyld! Han oppfordrer ALDRI til hets. Dine følgere er heller ikke spesielt hyggelige i motsatte kommentarfelt og meldinger, så dette går vel begge veier.

  273. På tide å anmelde han for mobbing og trakassering, og la bv ta en titt på hvor skikket han er som far, som holder på med så sjuke ting.

  274. det er vel strengt tatt ikke mads hansen sin feil om hans følgerne slenger dritt til deg, når han treffer spikeren på hodet og får frem hvordan du holder på? håper du får kjøpt deg noe fornuftig med pengene du tjener på denne melkingen

  275. Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes Mads Hansen var litt morsom i starten, men nå synes jeg virkelig det har gått for langt!! Har du prøvd å snakket med politiet? Kan da umulig være lovlig det han driver med 🙁 Jeg heier på deg og håper virkelig at Mads snart innser hva han driver med! You go girl!

  276. Kjære Isabel.
   Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din før, og kommenterer svært sjeldent på blogger. Jeg vil uansett legge igjen en kommentar nå.
   Det er veldig trist at du får så mange stygge kommentarer, men jeg må nesten si meg enig i mye av kritikken. Som toppblogger har du fått et ansvar som du kanskje ikke ønsket å få til å begynne med. Du er et forbilde for mange unge mennesker, og med det kommer det et stort ansvar.
   Som du mange ganger skrytt av på bloggen din, tjener du MYE penger på bloggen. Du bruker penger på dyre ferier, merkeklær og ikke minst har du kjøpt deg en veske til 50 tusen?! Du viser frem en livsstil på bloggen din som mange unge jenter drømmer om, men dette har du ikke fått via vanlig jobbing og skolegang. Nei, disse pengene tjener du på å publisere innlegg om blant annet plastiske operasjoner, klær og mote, dyre reiser og livet du lever generelt. Det er derfor ikke rart at du blir et forbilde for mange.
   Spiseforstyrrelser har blitt vanlig hos unge jenter i dag, de vil bli tynne, se ut som dere bloggere. Med den lønningen du tjener i måneden, føler du ikke at du har et ansvar? Et ansvar som tilsier å være et forbilde. Et godt forbilde. Kanskje du trenger hjelp til dette, kanskje du trenger å gå skole, få undervisning i hvordan å gjøre dette via blogg?
   Ville bare legge igjen denne kommentaren for at du kanskje forstår at folk holder med Mads Hansen og ikke deg og mammentilmichelle av mange gode grunner. Plastiske operasjoner bør ikke normaliseres, små barn bør ikke utsettes for sosiale medier (dette faktumet blir støttet av mange teorier) og det er ikke normalt å kunne tjene hudretusenvis av kroner via blogg.
   Jeg har blitt mobbet. Hvis du føler deg mobbet, så er det helt greit. Men ikke legg ut flere innlegg om at du blir det. Du har tatt egne valg om å legge deg under kniven, du ser ut som du ser ut. Du får ikke gjort så mye med det, men andre mennesker blir faktisk mobbet for reele ting de ikke kan noe for. Hårfarge, tenner, nese, kropp.. etc. Du må eie det du har gjort mot deg selv, du bør le det bort. Så slutter andre å kommentere det. Dette er dine valg, own them. Hvis ikke så må du gjerne holde kjeft for andres del. Du er og var en kjempe vakker jente, men rumpa de ser ikke normal ut lenger og sånn er det bare. Alle ser det, du får ikke gjort noe med det. Men jeg sier det en gang til. Dette var DITT valg.
   Isabel, du er og vil være en offentlig person i en lang stund fremover. Dette er I-landsproblemer. Det er folk i verden som dør, og du sitter og syns synd på deg selv. Ta i mot kritikken og slutt å melk dette.
   Vennlig hilsen Malin

  277. Mitt første møte med Mads Hansen var på et kjøpesenter for noen år siden. Han bestemte seg for å lage morsomme videoer på nett som han la på YouTube. En av de var av en kompis av ham i dommerdrakt inne på matbutikken. «Dommeren» gikk ned i handlekurven til folk, blåste i fløyta og ga gult kort og rødt kort for «dårlige» matvarer. Sikkert gøy for noen. Vi gikk rund med datteren vår i setet på handlevogna. Jeg er ikke den tynneste. Så kommer dommeren, drar frem fløyta og rødt kort og gir meg en kjennemerkene for at jeg hadde tatt med meg en snackspose.
   Denne videoen ble lagt på nett uten mitt samtykke. Ren mobbing. Jeg hadde aldri kommet til å gitt noe samtykke heller.

  278. Hei, ser du skriver at du har vært i ?kjellaren? for og sei da sånn, du hadde sluttet og blogge om du hadde vært der. Tror ikke du har peiling på akkurat det. Du misbruker navnet til Mads Hansen for og få klikk. Hadde du hatt litt sjølvrespekt og stått for ting du sier så hadde du møtt han face to face. Og det handler ikke om at du ikke har tid osv, det handler om at du ikke tørr. For han har eit veldig godt poeng! Og koffor gå mot Mads når han seier fakta ting om anna Rasmussen? Koffor går hun ikke i mot Herman Flesvig så har laget utallige videoer om hun og datteren? Du burde faktisk tatt deg ein rimelig lang pause fra bloggen og tenkt deg om, for du er faktisk ikke normal. Du trenge seriøs hjelp og det relativt kjapt. Du kan kontakte for hjelp på: 51729000. Lykke til og få hjelp no.

  279. Fyfaen Isabel, stå på! Heier enormt mye på deg. Kommenterer aldri på bloggen din, men du er bare helt ufattelig sterk!

  280. Ser at folk skriver at Isabel er et fantastisk menneske og det kan jo godt hende, men Mads Hansen har aldri uttalt seg om hennes personlighet men derimot stiller han seg kritisk til fronting av plastisk kirurgi. Isabel melker alt dette nå vanvittig for egen vinning. Og setter seg pent inn i en rolle som et offer.
   Anna bruker barna sine, det har hun gjort siden michelle ble født (les bloggnavnet). Han sier ingenting som ikke er sant men følgerne til Isabel og anna sluker tårene og rantingen demmers rått!
   En annen ting; Isabel; ikke prøv å gå inn i en diskusjon med Mads over nett du framstiller deg selv som meget lite smart når du alltid poengterer alderen hannes. Det at du mener at han er en nærmest gammel mann sier mer om deg enn om han, 34 år er ingen alder kjære deg.
   Fint at du står opp for deg selv men dette er bare dumt. Ta på deg stor jente trusene og deal with it ✌🏻

  281. Crybaby. Mads Hansen fortjener priser for alt han gjør, han bruker humor til å sette fokus på det som ikke er greit og som begynner å bli alt for normalt. Jeg synes det er helt passelig at han kan bruke dere som noen jævla gode eksempler. Du blir så truffet av alt han gjør, og det er det en grunn til. Han legger frem fakta som dere prøver å smøre pent over på bloggen 🙂

  282. Du må anmelde han, ta sreenshot av alt han legger ut, og alt du får tilsendt av alle hans følgere.
   Du må slutte og svare han og hans følgere på noe om han, da syns han tilslutt det blir kjedelig.. når han ikke får noe respons.
   Alle dine følgere burde rapportere instagrammen hans, så den kan bli sletta en gang for alle.
   Bare tenk for en stakkarslig person han er, som han gjort dette til sin jobb. Han kan umulig ha det godt med seg selv.
   Heier på deg 💜

  283. Jeg har likt Mads Hansen og den sangen «sommerkroppen» kjempegodt. Men nå…når jeg leste det innlegge ditt, og virkelig skjønte hva han har og driver med, jeg ble helt tom. Det går faen ikke an, å være en så dritsekk mot deg å Anna og alle de andre! Jeg skjønner ikke at det går an å ha et hjerte, når man gjør sånn, å kritiserer folk på den måten i tre år, og kanskje enda lenger! Du er så modig Isabel som tørr, å virkelig sette ord på dette<3 jeg har full respekt for deg som har tatt plastisk kirurgi. Jeg håper at Mads Hansen kan slutte å trakassere deg å alle de andre!❤️Jeg er bare en jente på 12 år, men fyfaen dette er ikke greit! Stå på Isabel du er en legende!❤️❤️😭

  284. Har fulgt med på med dette i en stund og er helt ærlig med deg og synes det har gått over til mobbing for lenge siden. Ærli talt, tror han har fått helt syke vrangforestillinger om at han er med på å få en positiv endring i samfunnet. Vet ikke helt hvilke annen måte han kan drive å rettefredigjøre det han driver med. Skjønner ikke hvordan tanken om at kanskje de han henger ut ikke synes dette er så gøy ikke har streifet hodet hans en gang. Blir oppgitt på dine vegne, synes ikke det er greit!

  285. Hadde ikke jeg fulgt m på deg innimellom hadde jeg ikke visst han dusten eksisterte engang faktisk . Men før eller senere våkner folk . De bor lei samme maset gang på gang . Han har 200000 følgere av 5 mill . Bare i da Norge og jeg blir ikke en av hans . Han hakker bare ned på folk og tror han er så mye bedre men vet du hva? Han er negativ . Og snakker bare negativt og før eller senere så vil folk gå lei tullet hans . Hadde det enda bare vært humor i det …. men de sier mannfolk aldri blir voksne . Han er jo ett strålende eksempel der😂

  286. Jeg har likt Mads Hansen og sangen «sommerkroppen» men nå når jeg har skjønt hva han gjør og har gjort..ble jeg helt tom. Jeg skjønner ikke at det går an å ha et hjerte når man kritiserer andre på den måten. Jeg støtter deg selvom du har tatt plastisk kirurgi!<3 Det er ikke lett å stå fram på den måten som du gjør å uttrykke alle følser!❤️ Jeg er bare en jente på 12 år men fyfaen dette må ta slutt!! Stå på Isabel du er en legende!❤️😭

  287. At voksne mennesker ikke har hjernekapasitet til å forstå at hva de gjør er galt, er for meg ubegripelig.
   Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har hørt og lest at offentlige personer må tåle litt ekstra. Da har jeg ett spørsmål – hvorfor?
   Offentlige eller ei, vi er alle mennesker og vi har alle følelser.
   Kall det hva man vil, men slike hendelser som skjer gjentatte ganger over lengre tid er faktisk mobbing. Og mobbing er ikke greit, uansett alder.
   Nei.. jeg forstår helt ærlig ikke hvorfor noen mennesker føler det er greit å lange ut mot folk de ikke kjenner, bare fordi de er uenige i det de sier – eller i ditt tilfelle, ikke liker hvordan vedkommende ser ut.
   Har man ikke noe positivt eller fornuftig å lire fra seg kan man like gjerne holde kjeft. For det fører ikke med seg noe annet dårlige følelser uansett.

  288. Herlighet altså, tenk hvor mye penger du hadde fått dersom du hadde fått erstatning fra alle, som slenger dritt til deg! DET skulle jeg likt og se. At alle nettroll får sin egen medisin er på tide, nettmobbing har gått alt for langt!! Dette kommer ikke til å ta slutt før det kommer en lov ellerno.

  289. Jeg er “team Mads” men jeg må bare få si til dere bedritne snørrunger som kommenterer her inne. Ikke dere i “team Isabel”men dere andre. Dere som ber henne dra tilbake der hun kommer fra, dere som kaller henne styggere ting enn jeg orker å skrive. Ta dere sammen!!! Herregud!!!! Det går an å være uenig uten å vise sine stygge rasistiske, ubrukelige sider!! Faen altså!!! Det er enkelte av dere som virkelig burde jobbe litt med dere selv! Det er ikke alt man sier høyt! Jeg er ganske sikker på at Isabel er ei skikkelig ålreit jente selv om jeg ikke er fan av hvordan hun driver forretningen sin (og et par andre ting jeg har tenkt å holde for meg selv.) Verden blir et så forbanna mye bedre sted å være om man kan ta seg selv litt mindre høytidelig, holde kjeft iblant og snakke ordentlig til hverandre. Ikke nødvendig å være så forbanna ufine. Dere er ikke forbilder dere heller foråsiresånn!!!
   Grunnen til at jeg ikke støtter isabel(og anna) er rett og slett fordi jeg er uenig. Det er lov.

  290. Hans opptreden på VG-lista var noe av det meste bisarre jeg har sett, barnekoret som var med og sang ga meg frysninger i negativ forstand. Så upassende! Allsangen på grensen var ikke bedre der han fikk barnefamiliene tl å synge med. Og jeg følte jeg var den eneste som reagerte på dette, men nå ser jeg heldigvis at flere har begynt å skjønne at det han gjør er ikke greit, og hvis ikke dette er mobbing, hva er det da? Snakk med en advokat om det er noe du kan gjøre.Og som du ser tror jeg flere og flere vil slutte å nynne på den sangen.

  291. Hei! Kommer mest sannsynlig ikke til å få svar på dette, men det er min mening. Synes du ikke det er rettferdig etter alt som har skjedd å ta det videre og evnt anmelde for netthets/nettmobbing? Vi har åpenbart regler mot dette. Du har 100 bevis

  292. Håber du forstår Dansk, here we go:
   Jeg har fulgt med i Paradise Hotel Norge hver år, både første sæson du var med og sidste sæson. Forstår ikke hvorfor folk har så travlt med DIN krop og DIT liv. Hvis de ikke kan lide dig kan de vel bare kigge væk? Det er det vi i Danmark kalder “janteloven” og fuck den!
   You go girl!
   Love from Denmark

  293. Hei kjære! Blir så trist av hans oppførsel. Ganske sykt at noen kan oppføre seg sån og vær så ekkel. Han er nok ganske usikker på seg selv eller noe sån. Har du tenkt på å annmelde han? Håper du gjør det en dag, sån han virkeligt kan få seg en lærepenge.
   Klem fra meg💕

  294. Mads har lagd én post om Anna, som jeg vet om, og hun overreagerer noe sinnsykt. Ja, jeg kan forstå at du har det tøft etter alt han har skrevet om deg, men Anna overreager noe ekstremt.

  295. Hei Isabel. Denne kommentaren er kanskje den ærligste kommentaren jeg skriver på en blogg. Jeg har aldri vært en stor fan av deg, jeg er leser av bloggen din rett og slett fordi det er intressant og følge med på livet ditt, men ikke mer enn at jeg har noe å gjøre på når jeg kjeder meg, samme som Anna Rassmunsen sin blogg, gjerne Sophie Elise og men gjerne følt at Sophie Elise har hatt litt gode budskap igjennom bloggen sin. Nå slår du gjennom hos meg. Du står opp for mobbeoffer og mot mobberen, noe som er så utrolig viktig i dette Norske samfunnet! Du skriver navn til personen som er offentlig og hetser deg og andre bloggere å det står det stor respekt av! Jeg trodde ikke du ville gjøre det fordi jeg trodde kanskje ikke du “brydde” deg så utrolig mye, men når jeg leser at du får nok etter filmen Anna la ut og etter at du ser hvor såret mennesker blir (inkludert deg selv såklart) så bøyer jeg meg i støvet altså! Det er så fantastisk! DU er fantastisk! Du viser en side av deg jeg føler jeg personlig har savnet litt! Pluttselig ble jeg veldig stolt over å se hva du bruker bloggen din til. Om i teorien det Mads Hansen holder på med er mobbing har ikke noe å si, når ett menneske blir såret å lei seg for noe en annen person gjør da bør det bli en stopp på det! Har vært inne å prøvd å rapportere Mads å synes alle burde gjøre det. Spessielt Anna og dine lesere. Norge skal forestille ett av verdens beste land noe det absolutt ikke er. I dette landet finnes det flerne folk som jobber for å psyke andre personer ned. Det er ikke greit! Du er god Bellos! ❤️ Jeg heier på deg!!!! Aldri la noen ta fra deg den personen du er fordi du ikke er god nok for den personen å dens tilhengere! Tusen takk Isabel!!! ❤️❤️❤️ Stå på! Forsett med dette viktige budskapet! Å få en slutt på dette!! Klemmer deg ihjel ❤️

  296. Mobbing på nett kan også rammes av straffeloven § 266. Denne bestemmelsen sier at skremmende eller plagsom opptreden eller annen hensynsløs atferd som krenker en annens fred, er straffbart.
   HVA KAN STRAFFEN BLI:
   Strafferammen for brudd på straffelovens § 267 er bot eller fengsel i inntil 1 år.
   Strafferammen for brudd på straffelovens § 266 er bot eller fengsel i inntil 2 år.
   Vær så snill, andmeld dette rasshølet. Da setter du standaren! Da kan han ikke plage deg mer, og du sier klart og tydelig fra til unge mennesker at dette ikke er greit. Du har mulighet til å gjøre en samfunnsendring. Gå til politiet, legg frem alt du har av screenshots fra flere år tilbake også ser du hva de gjør. Da har du hvertfall prøvd. Er så sinnsykt mange som opplever hets og trakkasering på nett, nå går det ikke lenger. Grensa er nådd. Tida er ute. La oss vise alle sammen at dette ikke er greit.

  297. Har du noen gang tenkt på hva slags ny respekt du hadde fått av Norges befolkning dersom du faktisk hadde valgt å ta bort rumpa og eventuelt puppene? Og vært åpen om DET? Det er lett for deg å si «det er ikke så enkelt» men du har jo råd? Hvis du ikke liker deg selv med bæsje på seg rumpe – fiks det!

  298. Jeg støtter deg fullt og helt! Har vært borte i lignende selv, og vet hva det kan gjøre med en person. Og jeg er heldigvis ikke offentlig. Du fortjener ikke dette, og om man har gjort feil tidligere, skal ikke ?mobben? ?arrestere? deg for det.
   Lest noen av kommentarene med hat, og tviler på at Inger Hansen egentlig heter det. Kan tenke meg at hun heter ahmed eller per. Dessverre et stort behov for noen (få, stakkarslige menn) å trykke ned sterke kvinner. Som sagt har jeg erfart det samme og blitt knekt, for så å reise meg opp igjen, men med varige men. Disse netttrollene er parasitter i samfunnet. Ikke svar på stygge kommentarer, men post alt du får av hat. Sannsynligvis bare noen få (1-3) personer som ønsker at du skal føle at alle er imot deg, men flertallet er på din side. Du er sterkere enn disse små, patetiske mennene. Angående Mads Hansen er det han holder på med på kanten, men allikevel innafor, men hans følgere og ?mobben? gjør at det ikke er greit. Det største problemet er det anonyme hatet dere ufortjent får.
   Stay strong! ❤️

  299. Jeg digget Mads Hansen før… Nå vet jeg ikke helt lenger.
   Jeg er selv ikke noe fan av å operere seg, men når det å kritisere andres kropp og utseende er det som holder Instagram profilen hans gående, synes jeg det begynner å bli helt latterlig.
   Det finnes jo mange anonyme mennesker på nettet som hater for å svekke selvtilliten til andre, men en så offentlig person som Mads Hansen kan ikke drive på sånn lenger.
   Du må være sterk og heve deg over kommentarene hans, for til slutt, når ikke du bryr deg mer, vil han se ut som en stor dust❤️❤️❤️❤️

  300. Jeg følger Mads og digger han. Jeg ler av mye han legger ut, også det som går på bekostning av andre. Jeg ler av og til av det han legger ut av deg også. Men jeg er enig i at han Går alt for langt. Litt er greit. Men ikke gjentagende personangrep. Ja, du er en offentlig person og må tåle litt. Men overhode ikke alt du går gjennom. Så hehe, denne kommentaren ga egentlig ikke mening. Men jeg digger deg Isabel? Du er vakker og godhjertet. Stå på

  301. Helt ærlig så virker dette litt planlagt for meg. Jeg kviste ikke hvem denne Mads personen var før både du og Anna skrev om han. Han kan ikke være dem første som har kommentert på deg før liksom. Kanskje er det ikke noe annet å skrive om i disse dager, så da lager dere drama for å reklamere for hverandre. Jeg skriver som en kritisk “fan”. Lykke til med Mads greiene, men dette virker helt håpløst. Pleier ikke kommentere på ting sånn ellers, men nå måtte jeg bare.

  302. Jeg støtter ikke Mads Hansen i det hele tatt, kan ikke fordra typen. Men er det riktig av deg å henge ut en person på den måten? Burde du ikke heller henvendt deg til politiet i stillhet i stedet for å blåse opp situasjonen enda mer?

  303. Anonym: Dette har blitt en offentlig greie, fordi han har valgt å henge meg ut kontinuerlig i tre år, fremfor alle å se. Såpass mange har oppfordret meg til å anmelde og stå opp for meg selv, og derfor skriver jeg om dette. Det har gått for langt!

  304. Halooo da
   Isabel er en persjon hun også et meniske som alle oss andre ikke dømm og behandle henne som det selvom hun har tatt operasjoner og gjort tining med kroppen sin betyr ikke det at hun er et dårlig meniske det er så dølt og skrive slemme ting som noen av dere gjør har dere ikke no liv eller hvis dere har så mye imot henne og alt hun gjør at dere må kommentere på d er null liv d er så jwl dumt assa er dere føkkings sjalue eller no serr ikke gidd det er så dumt hvis dere som jeg sa ikke liker henne og har noe imot henne hvorfor tar dere dere tid til og skrive slemme ting og lage stygge videoer av henne og om henne legg d ned jeg blir faen meg irritert assa tenk om dette var deg at du hele tiden måtte lese og se igjennom sånne meldinger og stygge ting bare vite at noen har no mot deg er vont tenk hvor vanskelig hun har d
   MEN DU SKAL BARE VITE AT DU HAR MANGE SOM STÅR VED DIN SIDE ISABEL 💎🦋⚜️
   😘😘😘

  305. Jeg syntes d Mads Hansen gjør, r jævlig frekt, asså du r et menneske som alle andre, du fortjener bedre! Du r perfekt akk som du r Isabel❤️Du r så utrolig fin, loveu, jeg ser virkelig opp til deg❤️❤️

  306. All applaus til deg Isabel. Dette var helt fantastisk skrevet. Håper ordene dine når så mange som mulig, fordi dette er et veldig viktig budskap – som flere trenger å høre. Heier på deg <3

  307. men, om du ikke takler det, hvorfor slutter du ikke å være en offentlig person da? Det er jo du som kan gjøre noe med det…..

  308. Fytti rakern så imponert jeg er over deg! Du setter et godt eksempel for alle andre. Alt Mads Hansen sier og gjør skaper en kjedereaksjon som fører til at andre sender enda mer hat mot deg. Dette innlegget er så sykt bra og beviser at bloggere ikke bare er pene damer som skriver om deres «perfekte liv». Du er så sykt fantatsisk! Du kommer nok ikke til å lese dette, men jeg bare få sagt det. Du imponerer meg gang på gang. Man skal få lov å legge ut og skrive hva du vil uten at en hel armada skal komme å true deg! Du er amazing!

  309. Kjære vene, nå får du gi deg! Du har gitt ut eks-antall rabattkoder på det ene og andre, ikke minst tannbleking som går som reklame over alt!
   Du og de andre bloggerne som er ute og snakker om hets, mobbing osv, må vite hva dette betyr!
   Så ekstremt mange unge opplever nettopp mobbing i disse dager, og ditt bidrag til dette er å fremme en kropp som ikke er naturlig pluss å snakke frem om hvordan man kan endre på ting dersom man ikke er fornøyd.
   Jeg tror hele denne greien er et stunt fra deg, for du får ekstremt mange lesere av dette du også?
   Du kan ikke velge å gå ut med alle operasjonene og så forvente å ikke få noe som helst tilbakemeldinger/kritikk for hvordan du har valgt og fremme nettopp disse valgene
   Ta deg en bolle Isabell og voks opp!
   Ps: ekstra tips nå i disse dager; ta ut fillersene i leppene, så skal du se du får et oppslag i vg du også 😉

  310. Kjempebra innlegg!! Dette er mobbing i høyeste grad fra en mann som virkelig burde visst bedre. Jeg opplever at han skjuler mobbingen sin bak det at han står opp for en sak. Det er helt sinnsykt hvordan han vinkler det og får tusenvis av nordmenn til å godta denne mobbingen. Dette er like ille som mobbing på skolen eller andre sammenhenger! Elsker at du skriver et så voksent innlegg og virkelig tematiserer problemet uten å henge ham ut tilbake. Halleluja! Bøyer meg i støvet, heier på deg!!!!!

  311. Blir sååå jævlig forbanna når jeg ser alt Mads gjør mot deg! Jeg har sett opp til deg siden jeg så deg for første gang❤ Og jeg synes ikke du fortjener noe av det her. At en 34 år gammel mann nettmobber folk, er så umodent at fy! Voks opp
   Heier på deg!😍

  312. Hei Isabel! Har aldri skrevet en kommentar til et blogginnlegg før, men kjente at jeg ikke klarer å holde meg unna her. Så ufattelig enig i alt du skriver. Blir så provosert over måten han framtrer på nett, og bruker den makten han har til å håne enkeltpersoner på en så ufin og usaklig måte. For ikke å snakke om alle de andre stygge kommentarene du får. Hva faen tenker folk på? Stå på, dette klarer du!❤️

  313. Legg ned bloggen din så slipper du all kritikken! Og da sparer du også ungdommen for det syke kroppshysteriet du er med på å skape!!

  314. Er så enig med deg. Er DRITLEI å se all kvalmen han sprer på sosiale medier om andre mennesker, får helt vondt inni meg. Offentlig uthenging av enkeltpersoner basert på utseende/livsstil gjentatte ganger er ALDRI ok. Vit at det er mange som føler med deg og ikke synes det her er gøy. <3

  315. Grautskaller som deg skulle ikke vært tillatt å få så mye påvirkningskraft mot dagens unge i utgangspunktet. En jævla skandale at dere i det i det hele tatt tjener til smør på skiva gjennom sånn kroppsfiksert oppblåst blogg dritt.

  316. Lurer på hvordan det blir med folket her jeg når dere eventuelt får unger… de blir vel enten mobba eller de mobber for dere liker tydeligvis mobbing… mobbing er noe man ikke skal gjøre. Oppfør dere folkens

  317. Du er kjempe rå Isabelle!! Sjølv kunne eg ikkje tatt silikon eller noko slikt, men det er mitt valg slik som det du har gjort med di kropp er ditt valg. Du må stå opp får deg sjølv å anmelde det! Han fortjener det! Stå på videre!!😘

  318. Dette har ingenting med blogginnlegget å gjøre, men når du setter deg ned for å skrive, hvor lang tid bruker du på å skrive et innlegg?❤️❤️

  319. Tror ikke Mads Hansen tar dette seriøst.. viss du ser på Instagram innlegget til Morten hegeseth så har Mads kommentert..😐 tror det blir verre😐

  320. Det Mads Hansen gjør er å vise at det er en dårlig idé å operere seg bare at han tørr å vise det på en annen måte enn det alle andre ville ha gjort.

  321. Hallo, dette er jo ekstrem æreskrenkelse på høyt nivå, og det er straffbart. Er ikke alltid han nevner navn, men er jo alltid åpenbart hvem det gjelder. Jeg hadde anmeldt på rappen og jeg hadde fortsatt å anmeldt til politiet hadde gjort noe med det. Dette har gått alt for langt, og dette er jo noe som ødelegger et menneskes liv. Det er så drøyt det han holder på med, også velger han å forsvare seg med at det er saklig kritikk. Nei, hallo. Jeg kjenner jeg blir kvalm. Støtter deg 100% igjennom dette, Isabel❤️

  322. Fulgte faktisk Mads Hansen for en tid tilbake, før han begynte å omtale deg. Jeg er lærer og innså etter å ha sett igjennom bildene hans at det han driver med faktisk er mobbing. Skikkelig mobbing. Han kan umulig innse dette selv slik han holder på. Jeg kjenner igjen oppførselen, kanskje mest fra da jeg gikk på skolen selv og det de tror er uskyldig morro er faktisk noe helt annet for den det gjelder. Det er egentlig ganske lett å skjønne om man har litt empati. Han kan ikke forsvare dette ved å kalle det satire eller samfunnskritikk. Han går på person, ikke sak. Det er det ingen tvil om. Takk for at du tar opp kampen.

  323. Du er ærlig og tøff. Det du skriver her jeg jeg helt enig i. Man lærer jo hele livet, og du har lært og fortalt, mens Mats tydeligvis fortsatt er 14 år i hodet, og ikke skjønner særlig mye av hvordan behandle mennesker, og hva som er grensen når det kommer til humor. Han er ikke morsom, han hetser, men det spørs om han er smart nok til å forstå det. Det er du. Fortsett og rop ut når du blir behandlet dårlig. Det er MANGE som støtter deg, og det er viktig å få frem at humor og hets ikke er det samme. You og girl❤️👊🏼💋

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg