KJÆRLIGHETSSORG, SNAPCHAT +++

   THIS WEEKS QUENSTIONS   

Helt ærlig, savner du din gamle nese? Og er du virkelig fornøyd med den du har nå? Du er tøff og flott.

Nei, det gjør jeg faktisk ikke. Nesen har vært et stort kompleks for meg siden jeg var bitteliten, så det var ikke akkurat et inngrep jeg gjorde spontant. Jeg er veldig fornøyd med hvordan den ser ut i dag. Takk for det. <3

Isabel, kan du være så snill å svare meg! Har skikkelig kjærlighetssorg jeg ikke kommer ut av. Personen dumpet meg og fikk meg til å føle meg som at jeg ikke er verdt noen ting. Har du noen tips?

Det er vanskelig å komme med tips når jeg ikke har kommet heeelt over knekken selv, men det som har hjulpet meg så langt er å kutte kontakten. Så fort man prater sammen, føles det ut som at man tar ti steg tilbake i feil retning. Fjern personen fra alle dine sosiale medier, slik at du slipper å se navnet hans hele tiden. Be han la være å kontakte deg. Vær mye med venner, hold deg opptatt og gjør ting som gjør deg glad. Om det så måtte være trening, shopping, reising. Whatever- så lenge du ikke ligger hjemme å synes synd på deg selv, da blir det definitivt ikke noe bedre (snakker av erfaring). Prøv å se og fokuser på de positive sidene ved å være singel! Håper dette hjalp litt i hvert fall. God klem til deg! <3

Hvor mange ser Snapchatstoryen din daglig?

Nå er det litt under 30.000 som ser min mystory. Det er litt skummelt, spesielt når jeg er ute. Jeg har en tendens til å snappe litt for mye, og det resulterer i litt panikk neste dag – haha. Med det sagt synes jeg at det er kjempe gøy at så mange vil følge med på livet mitt på Snapchat. Jeg er jo i overkant aktiv der, haha. Jeg heter forresten IsabelSraad!

Har du møtt P etter at han kom hjem?

Ja, i dag faktisk. 

Hva heter den sangen du har hørt så mye på i det siste?

Tuesday – Burak Yeter. Eeelsker den!

Når kommer spørsmålsrunden?

Jeg gråt og var veldig lei meg i den videoen jeg spilte inn, så jeg bestemte meg for å ikke legge den ut. Det ble alt for personlig, og alt for vondt. Jeg har heller lyst til å spille svar på spørsmålsrunden på ny, hvor jeg ikke tar med spørsmål som er tøffe å besvare. Jeg har ikke lyst til å være lei meg i hele videoen, noe jeg tror dere forstår. <3

Savner du å ha kjæreste?

Jeg merker at jeg har vansker med å vite om jeg skal svare ja eller nei. Jeg vet ikke helt.. Jeg savner å ha en partner å dele livet mitt sammen med. Jeg savner å ha en person som elsker meg. Jeg savner kosen, lykkefølelsen og alt det gode som kommer av å være i et forhold. Men samtidig føles det så fjernt å savne det, for til slutt endte det jo. Noe som er veldig hjerteskjærende, så av den grunn savner jeg det på en måte ikke. Det er skummelt å legge ens lykke i noen andres hender, for når det da tar slutt, sitter du igjen med ingenting. Kjærlighet er et jævlig skremmende opplegg.

Har du noen i kikkerten?

Nei, ikke nå. Jeg har tatt et standpunkt å bestemt meg for å fokusere på meg selv fremover. Jeg skal bare være Isabel en stund. Spør du meg nå, så ønsker jeg aldri i hele mitt liv å gå inn i noe seriøst igjen. Det føles ut som om at lykken alltid tar slutt uansett, så det føles ikke ut som at det er verdt det. Jeg vet at det kanskje høres deprimerende ut, men jeg er vel kanskje litt emo for tiden også. Haha.

Hvor ser du Ex On The Beach Sverige? Og hvem er favorittene dine?

Jeg ser det HER. Favorittene mine er Ribecka (herligste jenten!) og Oliver. Også er Antonija sykt morsom! 

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

21 kommentarer
    1. Du skriver at du anbefaler og ikke møte personen som er årskaen til kjærlighetssorgen, da det er ti steg tilbake. Hvorfor møter du Pierre da? Er det ikke veldig sårende for deg?

    2. Du må skrive litt mer utfyllende en bare; ja idag faktisk. Dør jo av nyskjerrighet! Hvorfor møtte du han? Eller var der tilfeldig? Vil han ha deg tilbake? Åh vet du har sagt du ikke vil ha spm om det så unskyld hvis du blir lei deg:-(

    3. Hvorfor møtte du Pierre idag? Hvordan fikk dere snakket ut sist, når du sa at du hadde pratet med han i det innlegget du skrev om hele situasjonen?

    4. Sikkert bare min mening, men jeg tror at når du legger ut videoer der du gråter og viser dine svakeste sider så blir leserene dine mye mer knyttet til deg. Folk flest har hat kjærlighetssorg og gått gjennom drid perioder. Da er det godt å se at bloggere og andre også kjenner på de samme følelsene.

    5. Teit å skrive at du har møtt han samtidig som du sier at du ikke ønsker å svare på noen spm angående dere to, og spesielt siden du nettopp skrev at det å møtes er å ta ti steg tilbake..

    6. Jeg vet du er halvt perser og halvt araber men hvilket arabiske land er du fra?
      Er selv araber❤
      Klem🔥

    7. Hei Isabel! Jeg har lest bloggen din ganske lenge og så lurte jeg på har du noen gang tenkt å møte de som følger bloggen din ganske lenge? Jeg har vært fall et ønske med å få møte deg, 🙂
      Jeg håper du vil svare meg

    8. Watchseries.no er den nettsiden man kan se: KUWTK, så nå vet du det..siden Isabel tydeligvis driter i å svare leserne sine, så gir jeg deg svaret på spørsmålet ditt..

    9. Hvilke type avhengigheter har du innenfor sosiale medier? Hvem sine mystories har du en craving på, og bare MÅ se på når du legger ut noe? PS; min craving på ms er å se på deg❤️❤️😏

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg