DENNE UKENS PLANER

LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW

Mandag! En av mine to favoritt dager (etter søndag that is), og jeg er klar til å kicke ass denne uken! Jeg er så motivert for tiden på alle fronter. Jobbmessig, på livet generelt og ja.. Jeg kjenner meg bare veldig giret på hverdagen min for tiden. Det føles så deilig! Det er utrolig vanskelig å ha denne jobben når motivasjonen og gnisten er på bunn, så jeg setter ekstremt stor pris på de periodene der alt er på topp. Det gjeldet å nyte så lenge man kan! Denne uken har jeg mye gøy å se frem i mot. Jeg skal blant annet på innspilling og ha masse kvalitetstid med nære og kjære.

· DENNE UKENS PLANER ·

Mandag: brynstime og henge med en venninne!

Tirsdag: vippe + negltime. Pampering day innfor innspilling med God Kveld Norge.

Onsdag: Dagen går til innspilling med God Kveld Norge. Jeg skal blant annet på spa! Deiliiig.

Torsdag: møte, shoote antrekk og jobbe så og si resten av dagen.

Fredag: Kino og middag! Litt etterlengtet kvalitetstid.

Lørdag: Jentekveld. Chicflick, brownies, jordbær og vin. Hello weekend!

Søndag: Hjemmespa og opplading til den kommende uken.

_____

Skal du noe spennende denne uken? Fortell! ❥

27 kommentarer
    1. Jeezz, er dette uken din????
      Min uke:
      Mandag- jobb 07.30-22.30.
      Tirsdag- jobb 07.30-22.30
      Onsdag- jobb 07.30-22.30
      Torsdag- jobb 07.30-22.30
      Fredag- jobb 07.30-15.00.
      På’n igjen uka etter! Og hele dagen hele uka løper jeg rundt uten mulighet til å spise, gå på do, være med egne venner eller familie. Men tar vare på andre sine familiemedlemmer, sørger for at de får alt de skal ha gjennom en hel dag. Og tjener så lite at man såvidt klarer seg. Og jeg er utdanna!
      Helt sykt hvor fucked up dette samfunnet er. Se på den idiotiske timeplanen din i forhold til hvor mye du tjener. Det MÅ jo være en joke. Herregud.

    2. Til anonym 10:29:
      Jeg er delvis enig med deg at det er ganske fucked up at en blogger kan tjene mer enn f.eks sykepleiere som gjør noe veldig viktig for samfunnet og hjelper mennesker daglig. Men samtidig, så ser jeg på timeplanen din at du jobber jo alt for MYE? Hvem er det som har en arbeidsdag fra halv 8 til halv 11 på kvelden? Da har du isåfall en veldig krevende stilling, som igjen blir en feil kontrast til Isabel sitt liv. Det jeg derimot vil si er at jeg selv jobber hver dag fra 8 til ca halv 5, og også annen hver lørdag, samtidig som jeg skal være sosial, trene på kveldene, og få ting til å gå rundt. Og jeg tjener mindre enn Isabel. Mye mindre. Men den hverdagen jeg har ser jeg på som en ganske så “normal” hverdag. Din må jeg innrømme virket veldig ekstrem, og isabel sin må jeg innrømme virker veldig “lett”.
      Men samtidig, så har vi har alle forskjellige liv, og det handler i bunn og grunn om å respektere hverandre, og jeg vil heller gi deg Anonym en stor klapp på skuldra for å klare en slik hverdag du beskriver! Så får det at Isabel tjener så mye bare være et faktum, det er ikke noe vi får gjort noe med så lenge man trykker seg inn på bloggen hennes, det er helt og holdent ditt valg, også må vi prøve å tenke at blogging også har sitt arbeid og planlegging døgnet rundt. 🙂

    3. Anonym 10:29: det der er bare så bullshit.. Er faktisk ingen som har slike arbeidsuker/dager med mindre de nettopp har starta en bedrift for seg sjøl, hvis det er tilfelle så er det bare din egen skyld og ikke noe å klage over 🙂

    4. Jeg går i oljeturnus, en turnus som er ekstrem, men godkjent av fylkesmannen og innafor Arbeidsavtalen. Jeg er da 2 uker på og 4 av. Men alikevel er ikke dette nok for livets opphold og jeg må ha en ekstra jobb ved siden av dette. Og jeg er utdanna vernepleier 🙂
      -anonym 10:29

    5. Du høres ikke utdannet ut😂 og som andre påpekte jobber ingen så mange timer, hørt om arbeidsmiljøloven?

    6. Heldig som har så mye spa og pleie i uken .vært på spa to ganger i livet og er gammel… men men penger er et problem for mange særlig de som er syke.sa det samme til fotballfrue at hun var heldig med sin lønn i forhold til dagboken hun skriver hun sa bare ja verden er urettferdig.

    7. Jeg er sååå glad for at jeg synes jeg ser bra nok ut, og ikke trenger å bruke store deler av livet mitt på verken vippetime, brynstime, hårextensions, waxing eller noe sånt. Det holder med frisør i til sammen kanskje 10 timer per år. For da kan jeg bruke fritiden min på venner, kino, kaféer, utstillinger, konserter, hytteturer, sykkel- ski- og fotturer. Og annet sosialt, oppbyggelig, givende og gøy hvor fokus ikke er på hvordan jeg tar meg ut. Jeg har investert i en 6 år lang utdanning som har gitt meg en av verdens mest spennende og utviklende jobber å gå til hver ukedag. Det anbefales!

    8. Bra at du finner tid å lese det Isabel skriver selv om du har så spennende jobb og så mange aktiviteter 😂

    9. Ja det var en hektisk uke, ser ut som en ferieuke for meg. Bortsett fra at jeg hadde kanskje gått til frisøren i løpet av den uken. Men du er heldig!

    10. Hva er galt med å ha en uke plan.se heller på den kleine den er bare helt fucked up herregud har du ikke har lest hele den idiotiske kommentaren din

    11. Hei elsker bloggen din og fast leser💕 Jeg lurte på om du har noe rabatt som man kan bruke hos m klinikken i Drammen? Skal dit neste uke og lurte på om du har en ordning med de slik at jeg for eksempel kan få avslag ved og nevne deg etc?

    12. GUD(inne) for noen fine bilder!😍 måtte bare si det. Har stirra for lenge på de nå. Haha! Ha en fin uke videre♡

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg