Q&A ⎮ PARADISE HOTEL 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal alle legendene inn, eller er det bare de to med flest stemmer?

Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, og for å være ærlig vet vi deltakere veldig lite selv også. Alt er jo hemmelighetsfullt, hehe. Men vi alle skal i hvert fall til Mexico! Hva som skjer videre der er jo uvisst, men den jenta og den gutten med flest stemmer sjekker inn først.

Har du tenkt til å ha sex på TV?

Det er jo et veldig spesielt spørsmål haha.

Når starter det på TV?

I starten av Mars, dato vet jeg ikke.

Er dette den siste sesongen som skal produseres av PH?

Det har jeg absolutt ingen aning om. Håper dog ikke det, jeg elsker jo å se på det selv. Ingen kan nekte på at det er et veldig underholdende tv-program. Hehe!

Hvordan blir det med tanke på bloggen? 

Den oppdateres som vanlig! Her kommer dere ikke til å merke noe forskjell. Det var det viktigste for meg når jeg takket ja til å delta, for bloggen er og har alltid vært min nummer en prioritet. Det er jo jobben min, som jeg brenner noe ekstremt for. Jeg hadde neppe klart å slappet av der inne dersom jeg visste at det ville gå utover bloggen min. Så dere har ingen grunn til bekymring! Her blir alt som normalt. 

Hvordan blir det å møte Pierre der inne?

Haha, si det. Det blir spennende å se hvordan alt blir. Jeg prater litt om det i videoen jeg la ut om PH, den kan du se her.

Hvem andre tidligere deltakere skulle du ønske var en av legendene?

Sara, så klart! Tenk så sykt gøy det hadde å få gjort det igjen sammen med bestevenninnen min. Er så sur for at hun ikke er en av de som får sjekke inn på ny – haha. Jeg har fortsatt et håp!! 

Haha, se på oss! Så små og søte. Og i mitt tilfelle: 100% naturlig. Heeeh.

Hva har stemmene å si? Jeg mener, hvorfor må vi stemme?

Hele poenget med avstemningen er at den gutten og den jenta med flest stemmer skal sjekke inn først, allerede i første uka. Det vil så klart jeg gjøre, og det er derfor jeg blir så glad dersom dere vil legge igjen en stemme på meg. Det kan dere gjøre HER. <3

Kjenner du de andre legendene?

De jeg kjenner godt er jo Pierre så klart, samt Mathias og Carl Aksel. 

Hvorfor får dere lov til å fortelle at dere skal bli med på Paradise? Jeg trodde at det ikke var lov. Har man ikke taushetsplikt?

 Vanligvis fungerer det jo slik som du sier, at man ikke får lov til å si det til noen. Men i år har vi “legender” lov til å dele det, mest fordi at det er avstemning. Da må man jo si det, hehe. Den første sesongen jeg deltok i hadde jeg jo ikke lov til å si et pip. Jeg sa det ikke en gang til familien min. Vil dere ha et eget innlegg om hva jeg sa til familien min, altså hva jeg brukte som dekkhistorie? Det er så pinlig, hahaha.

Får man spise når man vil?

Det finnes et kjøleskap med sandwicher som vi kan spise til alle døgnets tider, men middag, lunsj og frokost er til faste tider. Middagen og lunsjen filmes ikke, da er vi off cam. 

Hvor kan man stemme?

Du stemmer HER! Jeg blir sååå glad om du har lyst til å gi meg din stemme. Og husk at du kan stemme en gang hver eneste dag frem til jul! 

Blir det ikke rart at såpass mange ikke vil kjenne deg igjen på grunn av alle inngrepene du har gjort siden sist du deltok?

Hmm. Jeg har faktisk tenkt litt på nettopp dette. Jeg vil jo ikke tro at folk ikke vil kjenne meg igjen akkurat, men jeg har jo forandret meg en del. Det er jo ikke til å stikke under en stol! Men det er slik det er, og det er jo ikke noe som plager meg. Jeg ser heller på det som noe litt humoristisk, haha. Tuller ofte om det med venner. Slik så jeg ut da jeg deltok sist:

Dette bildet er jo totalt katastrofe da, jeg husker hvor sur jeg ble da pressebildene ble sluppet av TV3 og DETTE var bildet de hadde valgt ut av meg. Om dette var det beste, lurer jeg fryktelig mye på hvor mye verre resten av bildene fra shooten må ha vært. Haha! Men ja, som dere ser har jeg jo endret meg en del. Til det positive, spør du meg.

Blir du filmet naken?

Ja. Men hvor mye man vil vise seg opp uten klær er jo opp til en selv. Da jeg deltok første gangen var jeg påpasselig med å i hvert fall ha på meg undertøy/bikini hele tiden, for jeg synes ikke at det er så kult å flashe hele kroppen min kliss naken på TV-skjermen for alle å se. Jeg har ikke noe i mot kropp og nakenhet, men på riksdekkende TV? Kliss naken? Neh. Haha! Man får jo passe seg litt for kameraene om man ikke vil vises helt naken, rett og slett. Det er ingen problem!

Gleder du deg?

Ja, veldig! Jeg kan ikke vente med å få dratt i fra denne bitende kulden. Vinteren er ikke min beste venn da, for å si det sånn. Tenk dere palmer, strender, festing, gøye mennesker og for å ikke snakke om solen og temperaturen. Jeeepp, jeg gleder meg!!

Hva tenker du å gjøre annerledes denne sesongen i forhold til den forrige? 

Å være mer meg selv, tror jeg. Jeg vet ikke, litt vanskelig spørsmål å besvare. Jeg får ta det som det kommer, for det å planlegge på forhånd er helt håpløst. Jeg er vel mye mer keen på å vinne denne gangen i hvert fall!

Hva synes du om de andre deltakerne?

Jeg synes vi er en spennende miks med forskjellige karakterer! Jeg tror at dette kommer til å bli meget interessant. 

______________

Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmålet du lurer på som jeg ikke har svart på, så kan jeg ha en del to. Sjekk ut videoen jeg postet også, der jeg prater om alt:

Klem!

30 kommentarer
    1. Stiller spm på nytt 🙂
      Det står at man bare kan stemme en gang hver dag, men hvis jeg trykker på linken på nytt så kan jeg jo stemme om igjen. Blir stemmen min likevel kun registrert 1 gang da? For hvis ikke går det jo an å stemme så mange ganger man gidder å gå inn på linken 🙂

    2. JA til innlegg om dekkhistorie! Haha, alltid morsomt å se hva folk har funnet opp og at familien ikke syns det er rart og ikke høre fra dattera/søstra på 2mnd liksom 😅

    3. Helt ærlig, hvordan kommer det til å bli for deg å være innpå hotellet sammen med exen din? Du elsket han, og han elsket deg. Hvis han roter med andre jenter, hvordan kommer du til å takle det? Og det værste er jo paradise-boblen, ting kommer til å gå inn på dere…
      og kommer DU til å gjøre noe med han? Kunne du gjort noe med han?

    4. JA! kunne du legge ut et innlegg der hvor du forteller om din “dekkhistorie” hadde vært kjempe gøy,og kunne du legge ut et inlegg hvor du fortelle hva PH egentlig er, hva det går ut på liksom:)ps+Love you 💕

    5. Ååå hvorfor fikset du på noe som allerede var så nydelig?😍 ikke misforstå meg for du er dødsfin nå også❤️

    6. Hei! Når du bestiller kler fra ulike nettsider, kan du legge ut alt du får? Enten på snap eller bloggen? Blir så sykt nysgjerrig hver gang du får pakker😍

    7. Føler du ikke på en måte at du må gjøre deg til litt for at folk skal få best mulig inntrykk av deg? Du har jo på en måte litt mer å «risikere» må enn da, eller er ikke det noe du tenker på? Tenker sånn i tilfelle folk slutter å lese bloggen, eller at du f.eks får mye hate og sånn? Før så var du jo liksom bare Isabell, men nå er du jo Isabell, blogger, kjendis og gud vet hva liksom, føler jeg selv hadde vært redd for konsekvensene med å delta i et så omdiskutert reality program i din situasjon, men vet ikke om dette er noe som plager deg? ☺️

    8. flaske tuten er populært inne på ph ser jeg og det blir nok mye av det i år tenk den treffer på deg og du må eks kline med Pierre blir ikke det litt kleint

    9. Er en ting jeg lurer på, du sa ikke engang til familien din at du reiste? Jeg mener, etter ikke å gi lyd fra deg på flere uker måtte vel moren din begynne lure?! Om jeg hadde reist tio et sted ikke sendt ei melding tip mamma hadde hu vært livredd og reist det, og ikke skjønt en dritt. Om jeg ikke fortalte at jeg faktisk skulle på PH.. man gir vel ikke såf sen i familien sin at man ikke bryr seg og at du bare lkunne reise

    10. Har du et fint hotell i Oslo å anbefale? Med god service, fine rom og bra hotellfrokost? Haha, setter veeeldig pris på svar:):)

    11. Helt ærlig, se på deg! Utrolig søøøøt og vakkker når du var naturlig. Helt ærlig, se på deg! Utrolig STYGG, EKKEL, KVALM med alt den dritten du har fått i deg. Æsj føler jeg må kaste opp av å se på deg

    12. Må bare si at du er utrolig pen! Ja, du ligner ikke deg selv sånn du så ut fra før i det hele tatt, se bort ifra håret og høyden(??)😅 Men du driter i hva andre sier og gjør det du selv vil, og står opp for deg selv uansett !! Det står det respekt i 😁 Håper du kommer inn på pH for jeg er klar for å benke meg i sofaen og følge med! ( håper ofc på litt drama) for hvem gjør vel ikke det..? Ønsker deg lykke til der inne , og håper du drar seiern i land 👏🏻👏🏻

    13. Hva sparer du til egentlig..? Jeg mener, du tjener 200K i mnd ?? Og du har drevet å spart i et år nå? Hvor mye skal du kjøpe leilighet for egentlig? 20 mill!? Du har jo egenkapitalen med 2-3 mnd lønninger. Ja, se bort i fra at du skal leve litt osv da.. 4-5 mnd maks med sparing!! Hva driver du med egentlig? Skjønner ikke.. føler du har spart i all evighet her. Du startet lenge før meg og jeg kjøpte hus lenge før deg 😂 og det med 25K utbetalt i mnd.

    14. Hvor er dere når dere skjeller ut, og hvordan fungerer hele produksjonen, og når dere snakker alene

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg