meg i dag!

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / bukser her / sko utsolgt, lignende her / jakke House Of CB, lignende her og her / veske her / øredobber lignende her

47 kommentarer
    1. Du er nydelig! ❤️ Selv om du har tatt operasjon eller ikke er du super pen!! Du har all grunn til å være stolt over deg selv, vis du vil ta operasjon, gjør du som du vil! Vis du er usikker på utseened og vil endre det, er det heilt ok, for hvem i alle dager vil ikke se bra ut?

    2. Så fin du er! Synes du kledde den hårfargen du har nå mye bedre enn svart, du lyser liksom litt mer opp <3 Men jeg lurer på hvordan du klarer å holde deg så slank uten å trene? 🙂

    3. Å dæven sexy du va ❤
      Å de skoen w0w 😍
      Heile antrekke va drit fint og kledde dæ utrulig godt 😘❤

    4. Da du tok rumpeoperasjon, hadde du ikke nok fett å sette på rumpa eller valgte du å ta veldig lite sann at den ble fortsatt liten ?

    5. Du er utrolig nydelig, Isabel😍 Du har god grunn til å være stolt over hvem du er og det du har oppnåd!

    6. Jeg er ferdig med denne bloggen for en stund, selv om jeg likte den, og moteinnleggene godt, men når du klikker av en kommentar som egentlig er i din favør for et par innlegg siden er det nok for meg. Æ bi å vente me å læs den igjen. Til avslutning, veldig kule klær Isabel, men drit stygge sko. Hjelpes så fæle. God natt :/

    7. Du er det peneste mennesket jeg noengang har sett. Du er så utrolig heldig som har fått ett så begavet utseende og personlighet. Vet ikke om du tror på Gud, men han må virkelig ha elsket deg. Ønsker deg alt godt, du er fantastisk. Ariel kan på ingen måter måle seg med deg. Hun ser utrolig bitchy ut og kler seg jævlig trashy. Liker at du ser voksen og elegant du, Isabell 🙂 jeg er ditt største fan!

    8. Herregud for et lekkert antrekk! Ikke ta det feil, men skoen var passelig stygge så de ble råkule! Haha 😀

    9. Forstår virkelig ikke hvorfor du ikke har blitt leigd inn som modell for flere nettsteder. Får mye mer lyst til å kjøpe klære du går med enn de andre modellene,(ikke stykt ment mot dem) du er et naturtallent å har liksom de lille ekstra! har du jobbet som modell før ? du ser så profesjonell ut når du poserer, å jeg elsker utrykket ditt! Mvh en jente som skulle ønsket og sett deg på blandt annet nelly osv 🙂

    10. Lurte på: Har du vurdert å ha aldersgrense på bloggen din, feks. 18 år? Bare lurer på om du har vurdert det eller har noen tanker om det. Da mener jeg ikke “aldersgrense” på deg som privatperson, men aldersgrense på selve bloggen altså. Ellr hva med Sunn fornuft-plakaten eller Vær varsom-plakaten? Poenget er at jeg på ingen måte prøver å være kjip mot deg som privatperson. Dette er spørsmål som kunne blitt rettet til mange bloggere, ikke bare deg. Så ikke ta det personlig.

    11. Anonym: Hei! Nei, det kunne jeg ikke tenkt meg 🙂 Jeg mener at dersom din eventuelle datter blir negativt påvirket av å lese her inne, er det foreldrenes ansvar å passe på at hun ikke klikker seg inn. Klem!

    12. Martine: Så søt du er!! 🙂 Tusen takk <3 Ja, jeg har stått modell tidligere og kommer kanskje til å fortsette med det så fort ting roer seg litt ned. Livet er hektisk ass. Klem!

    13. 13.09.2016 kl.23:01
      Hvorfor opererte du ikke rumpa mye større sånn som med puppa?

      Du træng virkelig hjælp !! HOFF !

    14. La du seriøst ut snap av at du kastet ett føkkings beger med is rett på veien uten å plukke det opp og kaste det? Det er veldig respektløst og lite gjennomtenkt? Det er altså noen andre som må rydde det opp etter deg. Jeg lurer virkelig på om du tenker på hva du publiserer, og hvilken innflytelse du har.
      Og nei, dette er ikke “hat” pga sjalusi, men oppriktige spørsmål.

    15. Kjære K. (er vel Kkis, eller hva du nå enn kaller deg): Jeg vet du bare forsvarer Isabel, og du er sikkert en kjempe grei person. Så, jeg skal spørre deg veldig pent om du kan VÆRE SÅ SNILL å skrive alt du har på hjertet i én kommentar?
      På forhånd takk.

    16. Hei Hei! 😀 Liker bloggen din veldig godt ! Men lurte på om buksa er den veldig stretchy eller bare litt stretchy? 😀

    17. Hei hei 😀 Elsker bloggen din! 😀 men bare lurte på om den buksa er den veldig stertchy eller bare litt stretchy? 😛

    18. Heihei! Utrolig fint antrekk, og gud så nydelig du er! Synes kanskje faktisk du er finest med høytlivsbukse, men for all del – nydelig uansett

    19. Du kler hestehale så utrolig godt!! Antrekket passet veldig godt til deg! Ha en fortsatt fin kveld Isabel, ønsker deg alt godt! <3

    20. Åh, blir så provosert at du sier “det er ikke mitt ansvar at 12-åringer ikke blir passet godt nok på av foreldrene sine”. Er du virkelig så korttenkt? Du har et ANSVAR du og som blogger, om du vil eller ei! Tror du virkelig alle foreldre klarer å følge med på hva alle 12-13-åringer gjør nå om dagen? Huff.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg