ISABEL I ET NØTTESKALL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er festen i gang! Jeg er akkurat ferdig fikset (alltid for sen..), og er snart klar til å være delaktig i vorspielet vi har her i suiten vår på hotellet. Haha, inviterer til vors mens man selv står på badet halvsminket.. Jepp! Frøken livlig! I kveld gjester vi Niri, og vi gleder oss stort til å treffe dere som skal dit i kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

________

Nå skal jeg logge av og få party mode on for fullt! Champagnen er allerede poppet – jeg må løpe! Håper dere får en fantastisk fredag! Jeg er spent på å se om Hammerfest leverer 😉
 

30 kommentarer
    1. Beklager om du allerede har svart på det, men da fikk jeg ikke det med meg. Hvor kjøpte du den sushiretten du la ut på snapchat for litt siden? Fikk hakeslepp da jeg så det, så dritdigg ut

    2. Tragiskt å la folk måtte vente på deg når det er DU som arrengerer noe. Spiller ingen rolle om dt er vors eller hva enn det er. Vis litt respekt, folk tenker over det mye mere enn du tror. Det er ingenting som er kult med å alltid være den som alle må vente på. Blir ikke festens midtpunkt fordi om;)

    3. Skjønner at du vil bade i ditt eget hår😅men ser litt bedre ut hvis du fordeler det jevnt istedenfor å kle dæ med det som et teppe 😉
      Bare et tips

    4. Hjelpe meg, så mye dritt folk lirer av seg 😥 Sikter til kommentarene fra Helene 23.41, Julie 00.31 og anonym 00.52. Vær gjerne misunnelige, men hold dere for gode til avsløre det på en slik stygg måte 😡 Gjør noe konstruktivt i stede!!

    5. Hjelpe meg, så mye dritt folk lirer av seg 😥 Sikter til kommentarene fra Helene 23.41, Julie 00.31 og anonym 00.52. Vær gjerne misunnelige, men hold dere for gode til avsløre det på en slik stygg måte 😡 Gjør noe konstruktivt i stede!! Skroll forbi, og få dere et liv.

    6. Vips: Hjelpe meg for en sippete dåse du er! Isabel kan forsvare seg selv, “uææ alt som ikke er pakka inn i rosa papir er kritikk og slemme ord ass”😭Off stakkars vesen, verden er full av motgang så ikke bli altfor komfortabel på silkeputa di

    7. Nå må dere som maser om hva Pierre jobber med slutte! Hun har jo svart på det flere ganger! Følg med i timen👍

    8. ^ Isabel, vær så snill å blokk denne personen som skreiv kommentaren ”Offf stygge michael jackson tryne du e så stygge fy faen stakars pakkistryne!!!”.
      Blokk hele ip-adressa.
      Fy faen, kjenner jeg blir irritert av slike stakkarslige personer, stakkars dritt må ha det dårlig med seg sev, som slenger dritt til deg. Skjønner at personen er sjalu på deg, Isabel 🙂 du er nydelig!!!

    9. Anmelde den kommentaren der? Hahaha😂
      Da tåler du fanmæ lite! Jeg hører sånt daglig, men ingen purk hjelper meg med det 😉 Look around you, politiet har SERIØST bedre ting å gjøre!
      Steng kommentarfeltet istedenfor å syte så jævlig da primadonna😂du tror du er immun, men vi får alle dritt hver dag! Sånn ere bare

    10. Til dere fåkka mennesker som slenger dritt til Isabel! Første og siste gang jeg kommenterer et innlegg. Men dere drittsekker er nødt til å stoppe å mobbe! Sitter anonymt og leker tøff i trynet. Satan jeg blir irritert over dere. Har dere så lite liv at dere må sitte her å kommentere dritt til en person som jobber hardt af døgnet rundt! Kan si jeg ikke er noe stor fan av Isabel, men blir sykt overassket over hvor tøff ho er. Hadde jeg og DU vært der ho er, hadde vi gitt opp blogging for lengs. Spesielt med all den haten.Greit dere ikke liker alt ho legger ut, men hva er vitsen med å rakke ned på ho? Neste gang dere tenker å skrive noe stygt, se for dere at dere skriver det til dere selv!
      Og Isabel, blir overassket over hvor tøff og sterk du er 🙂 skulle ønske jeg personlig fikk lov til å bli kjent med deg, du virker sykt herlig. Ikke se meg som en fan, men en venn.

    11. Isabel, bladde gjennom noens vsco nå og fant et “håne” bilde av deg, vet ikke om du har sett det? Men er hvertfall et bilde av deg og under et bilde av han ene som er med i svampebobb. Veldig dårlig gjort hvertfall!

    12. Herregud det er virkelig ingen som skal tåle det!!! Å bli sagt at du er stygg??? Hvem på denne jorden fortjener det?? Kjenner det koker!!!

    13. Hva er det pierre jobber med? Har han egen inntekt?
      Til dere som sier «det har hun svart på mange ganger før», kan dere ikke heller si det? Er flere som ikke har fått det med oss

    14. Pierre jobber med det tekniske bak bloggen til Isabel enkelt og greit! Han har også noen egne prosjekter på gang!

    15. På snap så det ikke ut som om det var så veldig mange på det utestedet… heh. kjedelig å ha reist så langt, også er det ingen som gidder å møte opp..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg