DATENIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og der fikk dere noen glimt fra gårsdagens datenight som jeg fortalte kort om i går kveld. Jeg hadde det så vanvittig gøy med min kjære, som alltid! I dag tror jeg blir minst like gøy. Planene er enda ikke spikret, men jeg vet i det minste med sikkerhet at jeg vil finne på noe morsomt! Vi får se hva det blir til. Først må jeg hvert fall spise middag og fikse meg! Såpass vet jeg, heh. 

Vi skrives mer senere! 

7 kommentarer
    1. Hei! Jeg lurte på en ting, du nevnte at du ser på watch series. Jeg synest dette hørtes ut som en flott måte å se på serier.. men jeg lurer på hvordan det fungerer. Jeg har gått inn på siden og funnet en episode jeg vil se på, men jeg kommer alltid videre til en helt random side som sier at jeg må lage meg en konto når jeg allerede har lagd en. Haha det er jo ikke sikkert du vet det men jeg måtte bare spørre😊 Elsker bloggen din btw😘

    2. Hei Isabell:) Spiser dere mest hjemme eller mest ute? Vet med meg selv at hadde jeg hatt god råd, hadde jeg spist ute alltid viss jeg ikke hadde hatt barn da..😀 Jeg gjør det ofte nå og, men har egentlig ikke råd til og gjøre det så mye som jeg gjør..😐 Så synes dere er veldig heldige som har muligheten til og gjøre det hver dag.:) Lurte på en annen ting også! Hvor stor er leiligheten dere bor i? Og ligger den midt i Oslo sentrum? Jeg bor ca.40 minutter med bil fra Bergen sentrum. Og her som jeg bor tar folk sinnsykt mye i leie for en leilighet.. En leilighet som ikke er spesielt fin og som er rundt 70 kvm. koster her mellom 11000-13000 og leie her,med 2 soverom! Det syns jeg er sinnsykt mye på landet. Så leiligheter her koster mellom 10 og 13 tusen for mellom 50 og 75 kvm. Jeg synes derfor ikke 180000 som dete betaler høres så ille ut til og være i Oslo. Og leiligheten deres set jo veldig fin og ny ut:) Vi leier ut selv der vi bor og tar 7000 for leiligheten på 95 kvm. Da med 2 soverom. Den er fin og ny. Siden vi tar så lite bor folk som leier hos oss i flere år. Ha en fin kveld dere 2 fine:) Ser ut som dere har det veldig fint:)❤️ Dere fortjener hverandre og man kan se dere er lykkelige.❤️ Og så kler dere hverandre så veldig godt;) Hugser jeg tenkte det i første eller andre episode på Paradise Hotel at dere 2 hadde vært et fint par, og så ble dere det tilslutt. Artig.😀 Elsker bloggen din og har fulgt den siden dere var med på Paradise Hotel:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg