SLIK HAN LIKER MEG BEST

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A SUNDAY WELL SPENT

Hei fininger! Hvordan har deres søndag vært? Slapp, håper jeg! Hehe. Selv har jeg hatt en koselig dag sammen med småsøsknene mine. Som vanlig savnet vi storesøster, Jasmine, men men.. Sånn er det når hun bor i Tromsø, og vi i Oslo. Uansett.. Vi så filmen “The Impossible” som er en film basert på en sann historie om en familie som var i tsunamien i Thailand i 2005. Den filmen er så sterk. Anbefales på det sterkeste! Vi hadde det så koselig at jeg til og med glemte å ta bilder.. Wups! Etter kosekvelden vår var over, tok jeg fatt i øreproppene og gikk meg en en tur. Jeg behøvde å lufte tankene litt. Det er virkelig undervurdert det der. Frisk luft hjelper på! Jeg husker da jeg ble fortalt det når jeg var yngre. Jeg fnyste det bort, og tenkte at det var heeelt dust. Things change, folks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .

Nå er planen å legge meg ned i sengen og bare dra meg.. Ikke fordi jeg er spesielt sliten eller trøtt, men mest fordi at det er søndag. Hehe! Jeg har på meg mitt nye favoritt antrekk, som dere kan se på bildene. Tightsen er det mest komfortable plagget jeg eier, sånn helt seriøst. I tillegg sitter den som et skudd på kroppen. Jeg elsker den! Fun fact: Pierre liker meg best i slike klær. Heldige meg, som slipper å pynte meg i stive og ukomfortable klær for mannen. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tights her / topp utsolgt – lignende her / smykke her

_____

Se til å få ladet batteriene resten av kvelden – i morgen er det mandag! Klem. 

44 kommentarer
    1. Heisann! Jeg ser at du har bestillt klær frå sheln tidligere? Lurer på hvor mye en må betale i frakt og om det er lang leveringstid? Har du gode erfaringer med denne siden?
      Klem

    2. Rompa blir nok bare ekstra stor i den tynne tightsen og fordi du er så utrolig tynn til akkurat den størrelsen på rompa! Det er enkelt og greit fordi det ikke er vanlig å ha så svær rompe til en så slank kropp! Men rompa er flott den!

    3. Bare lurte på om det er mulig å sende deg en Hotmail? Jeg bare trenger sårt ulike tips om diverse og ønsker ikke å kommentere det her selv om jeg skriver anonymt. Kanskje det ikke går og det er litt rart, men håper du vil svare på om det er mulig! Du er veldig fin Isabel 🙂

    4. Hadde jeg hatt den kroppen der så hadde jeg nok gått i det antrekket hele tiden – hehe 😍
      Du er rett og slett driiiitvakker Bella 😍❤😍

    5. Skulle ønske du viste mer originale sider og ideer, istedet for å «kopiere» (etterstrebe å ligne) andre personer som du kanskje ser opp til. Alle bloggideene dine er jo bare kopier av noe du har sett fungerer for andre, og det blir så kjedelig og forutsigbart… Det samme gjelder jo utseendet ditt, men det er jo en annen sak. De få gangene man får et lite glimt av hvem du egentlig er (et ekte smil, en spontan latter) er så mye mer givende for meg som leser enn å være vitne til alt du prøver å være. Når skal du forstå at originale Isabel også kan være en suksessoppskrift?

    6. Tsunamien skjedde i 2004. Du er veldig flink til å skrive blogg. Har lest mange av innleggene dine og synes du skriver bra 🙂

    7. Du har flott gap, det er også fint med litt smalere gap. Men det er absolutt innafor. Verste som finnes er tettklemte disselår.

    8. Du har så mye finere kropp enn Kim K. Når jeg ser henne så må jeg si at jeg virkelig får meg en god latter. For den massive hvalkroppen hennes får ikke blitt noe annet en komisk. Men jeg elsker Kim og søstrene forde de er veldig pene, nydelige og underholdene.

    9. Ser du har fått samme rumpe som Sophie Elise når hun utførte injekson i sin. Hun også var oppegående veldig kjapt, så dette må jo være mye bedre enn å operere inn implantater? Hun skylder på trening og at hun har lagt på seg, du har alltid vært en ærlig blogger. Kudos for det!

    10. Dei som er missunnelig på kroppen hennes ,hvorfor være det når dere kan operere dere også som hu har gjort

    11. altså, kirurgen din har fokusert for mye på rumpa… kan ikke si han har estetisk sans når han etterlater deg med lår og hofteparti til en 8 år gammel gutt, mens rumpa er stor.. blir noe feil med helheten og ser FAKE og harry ut. lårene dine er jo samme størrelse hele veien, skal liksom ikke ha samme størrelse øverst på låret som ved knærne..?
      Sorry for den brutale sannheten, men du har valgt å gå offentlig med inngrepet ditt og må ta ansvar for hvordan du påvirker unge blogglesere og bidrar til et SYKT og unaturlig kroppsideal

    12. Kill me if I´m wrong crazy haters, men jeg er ganske sikker på at Isabel har valgt “looken” sin selv. Alle har vi vell forskjellige ideal? Dere tror kanskje at dere kommer med konstruktiv kritikk eller at dere kan si hva dere vil beskyttet av ytringsfrihet. Vel slik er det ikke. Det Kari sier om Ola, sier mer om Kari enn Ola. Dere fremstår altså for meg som dumme, stygge, missunnelige og misslykkede mennesker som selv er så untressante at dere må hakke på andre for å i det hele tatt ha noe å si. Men det er dere, med deres hatefulle likerklikk og komentarer som gjør slik at Isabel tjener 200.000 kroner i måneden, tenk litt på det da dere;) xx

    13. Du hadde så fin rumpe etter første operasjon, kan ikke fatte og begripe hvordan du ønsker å ha en sånn bleie-ræv 😳 Du er flott på alle måter, men det der ser så unaturlig ut snuppa.
      Det er null symmetri, utrent kropp og en rumpe som står rett ut og ikke passer inn med resten. Ser du det ikke selv, tro?
      Hilsen ikke misunnelig, bare ærlig 😘

    14. har du noengang sett hvordan pasienter ser ut etter at de p.ga komplikasjoner har måttet fjerne implantatene?
      Du får rett og slett hengeræv… og komplikasjonsrisikoen ved implantater i rumpe er mye høyere enn bryst.
      Er dette noe du har tenkt på/ bekymrer deg over?

    15. Lurer på åssen kropp som egentlig er godkjent av komentargjengen her jeg. Det virker som det kun er halvtykke jentekropper eller supertrente kropper som liksom er innafor. Men med en gang ei tynn pen jente har litt større rumpe enn ønsket, eller er litt tynnere enn ønsket til rumpa hun bærer så er hundreogett ute på sjalusiens ferd. Nei disse “kritikerne” bør legge ut bilder av seg selv så finner nok flertallet av dere feil på hverandre og. Og jeg skulle likt og se kroppen til disse sjalue tøsene for det er garantert ikke alt som er perfekt på deres kropp heller. Laaaangt ifra.

    16. Jeg vet. I utlandet som Hellas, Italia, Spania, Russland også videre så er de vakre jentene/kvinnene mye mere akseptert. I både sør og øst europa så er det vanlig at kvinner får stelt neglene, går til frisøren ofte, tar behandlinger, bruner seg med andre ord: Det er akseptert at kvinner ser ut som skikkelige damer uten at de blir nedstemt av ufeminine, mandige, ujålete “kvinner” som med en gang de ser ei litt utenomvanlig vakker vellykket jente gjør alt for og rotte seg mot henne forde naturen forteller dem at her har vi ei som kan ta mennene våre.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg