ET NYTT KAPITTEL I LIVET MITT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LETS DO THIS

Da er årets første uke offisielt over. Jeg er definitivt en av de som verdsetter et nytt år høyt. Jeg tror på at ett nytt år betyr nye muligheter. Blanke ark. På nyttårsaften i fjor var jeg for første gang ordentlig giret på det nye året. Eller, det var kanskje det første året jeg virkelig trodde på meg selv, at jeg kom til å oppnå noe stort de 12 kommende månedene. La oss konkludere med at året 2016 har vært helt fantastisk for meg når det kommer til business og karriere-delen. For der har jeg jammen overgått meg selv, og jeg er så vanvittig stolt! Et eget innlegg om alt jeg ikke har fortalt om angående året som var, kommer senere. Nå er jeg klar for et nytt kapittel i livet, nemlig 2017. BRING IT ON!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MINE NYTTÅRSFORSETT FOR 2017 ·

____

PRESTERE BEDRE PÅ JOBB

Jeg ønsker å skrive enda bedre tekster, ta finere bilder.. Ja, rett og slett levere bedre material. Jeg vil at bloggen skal tas til «the next step»! Bloggen er mitt hjertebarn, min stolthet.. Jeg vil at den skal skinne som aldri før! Jeg skal være like personlig og åpen med dere som det jeg alltid har vært. Kanskje jeg tørr å lette enda mer på sløret?

SPARE, SPARE, SPARE!

I slutten av året skal jeg se på sparekontoen min, og være ekstremt stolt! Dette er definitivt året for sparing. Det er seriøst mitt hovedfokus. Jeg har wastet svimlende høye summer på tull i hele 2016, og det irriterer meg grønn. Man kan trygt si at jeg har levd i nuet, for å si det sånn. KREMT! Jeg er sjeleglad for å ha regnskapsføreren min Geir med på laget. Han er streng og bestemt – akkurat det jeg trenger!

REISE TIL LA, DUBAI OG MALDIVENE

Haha, dobbeltmoralsk? Først maser jeg om sparing, og så kommer dette punktet. Heh! Poenget er at jeg elsker å reise, og det skal jeg unne meg uansett. Planen er å dra til destinasjoner jeg har drømt om, istedenfor å waste penger på småturer som bookes helt spontant. Det er der pengene blir kastet ut vinduet. Los Angeles, Dubai og Maldivene er destinasjoner jeg alltid har drømt om, og det skal jeg få til i år! Så langt jeg er flink med sparingen da, og det er fortjent!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / lignende topp her / smykke her

.   .   .

TØRRE Å MISLYKKES MER

Hva er det verste som kan skje, egentlig? Jeg vil våge å ta flere sjanser! Det er så ofte at jeg tar meg selv i å droppe noe, da det kjennes ut som at det er for “skummelt”, eller at det ikke er “verdt” sjansen. Det er jo så teit! For HVA er det verste som kan skje? Går det til helvete, så har jeg uansett lært noe av det. Går det bra, er det jo helt fantastisk!

SLUTTE Å SLØSE TID PÅ FEIL PERSONER

Det høres kanskje litt egoistisk ut, men jeg har opplevd så mye shady i året som var. Ikke alle vil mitt eget beste, og ikke alle ønsker å være i mitt liv av de riktige grunnene. Jeg er dårlig på å innse det før jeg har blitt ordentlig såret, og det er naturligvis ikke noe gøy. Det er noe jeg vil være foruten dette året. Jeg skal bli flinkere på å sile bort all negativitet og dårlig energi. Positive vibes only! 

____

Hva er dine nyttårsforsett?

21 kommentarer
    1. Disse bildene var finere til å bruke til header hvis du viser ansiktet ordentlig da klærne var finere håret og alt .

    2. Åh unner deg alt godt i det nye året! 🙂 Gleder meg til spennende innlegg fra eventuelle reiser dere drar på, det er så gøy å lese om! Skulle ønske jeg og hadde råd til å reise mye mer, men det er litt prioriteringer da. Så i år skal jeg ikke shoppe en dritt, bare spare og så skal vi feire nyttårsaften i Dubai!! Tross alt mye gøyere å ha gode opplevelser og minner enn enda en genser som blir brukt 3 ganger. Digger deg!

    3. Elsker disse bildene av deg! Fine mål for året forresten <3 Selv har jeg som mål å reise masse og finne min egen lykke (deep I know :-P) Ha en fin kveld videre 🙂

    4. Høres ut som en bra plan!
      Prøv å vær litt snill mot deg selv og, ikke ta deg selv så høytidelig, gi litt mer faen. Lettere sagt en gjort, men tror du vil ha godt av det 💕
      Og alle komikere og bloggere som parodierer deg osv. bare tenk at du har blitt stor nok til at du blir lagt merke til, og at du har oppnådd noe.
      💕

    5. Jeg har alltid lurt på noe haha, hva hadde skjedd med deg og din fremtid hvis bloggen hadde blitt lagt ned? hvilken jobb ville du skaffet deg? hvordan ville du levd med dårligere økonomi? Jeg lurer på hvordan du ville taklet det uten blogg verden og se hvilken jobb du ville ønsket om du ikke fikk mulighet til å blogge

    6. Hvordan kan du vite at pierre vil være med deg pga deg og ikke pengene ,når du et så dårlig menneske kjenner?

    7. Du skriver at du ønsker å prestere bedre på bloggen din. Jeg elsker å lese bloggen din, den er alltid en del av min daglige rutine. Det eneste som plager meg er disse typiske “click-bait” overskriftene. Også det at du mange ganger er flink til å fortelle A, men ikke B. Det er noe iallefall jeg har irritert meg litt over, og jeg tror du hadde fått enda flere fornøyde lesere om du kuttet ut de 2 tingene.
      Ingen kritikk, bare hjelpsomme tips:)
      Ha en fortsatt fin kveld, og keep up the good work! 🙂

    8. Hmm, kanskje du burde få et nyttårsforsett å donere til noen som ikke er like heldige ?.. Btw, du svarer veldig lite på kritikken du får. Og når jeg spurte deg et spm i spørsmålsrunden, svarte du bare på spørsmålet og ikke noe på det andre som kanskje burde fått deg til å tenke litt på de som har mindre enn deg. Du svarer bare på det du syns er lett å svare på og virker ikke som du har noe..empati for andre. Sett noen flere har skrivd at du er så heldig som har så masse mens de har så lite, og det svarer du ikke på? Mennesker med sympati hadde fått syntes synd på de menneskene, men ikke du. Syns du burde ha en spørsmålsrunde-svar på Facebook sånn at noen av oss kan faktisk ha en samtale med deg og ikke få svar på diverse ting du klipper ut.. Hvorfor viser du ikke sympati for andre? Eller har du det bare ikke? 🤔

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg