hits

Anbefaling; CHANEL

23.03.2014 - 13:10 6 kommentarer

Siden det er søndag, min favorittdag når det gjelder å skjemme meg selv litt ut, tenkte jeg at det kunne vært gøy å vist dere noen av mine "must haves" til et aldri så lite hjemmespa. Chanel er uten tvil mitt favorittmerke innen hudpleie. Dette fordi at både konsistensen, lukten og resultatet produktene gir er 10/10. Akkurat disse tre produktene er fine å bruke på en "pamper day".

Øverste bildet: Hydramax + active maske. Dette er ei fuktmaske som er genial på denne tiden av året, hvor det er skikkelig kaldt i luften. Huden har en tendens til å bli tørrere, og nettop derfor er denne maska helt fantastisk. Det er nemlig ei fuktmaske! Den påfører du og lar sitte på i ca. 10 min. Da vil mye av produktet allerede ha trukket inn i huden, og det overflødige tørkes bare av med en bomullspad. Huden min elsker denne, og "drikker" opp all fuktigheten. Er du spessielt tørr i panna, vil produktet trekkes ekstra godt inn i akkurat det området.

Midterste bildet: Gommage microperle eclat. Dette er en skrubb som er fin å bruke 2-3 ganger i uken. Det er fine, små korn i denne som gjør skrubben skånsom å bruke på huden. Noen ansiktsskrubber som jeg har prøvd tidligere har inneholdt skikkelig grove korn som har ført til at huden min har blitt helt rød og irritert, og det er ikke good. Denne derimot - deilig å massere inn i huden og den skrubber bort alle døde hudceller uten å irritere huden.

Nederste bildet: Masque destressant purete. Dette er også en ansiktsmaske. Denne bruker jeg som regel 2 ganger i uka. Den er god på å rense skikkelig ned i porene å få bort alt av avfallsstoffer og urenheter som har samlet seg opp i løpet av dagene. Resultatet er en ren, glatt og fin hud.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale alle disse tre produktene på det sterkeste, og de er i min faste rutine. Tror nok ikke disse kommer til å bli byttet ut med det første, nei!

6 kommentarer

emiliesv

23.03.2014 kl.18:20

Channel <3 du var veldig pen :)

Becca Alexandra

23.03.2014 kl.21:58

Takk for en super anbefaling! Jeg elsker Chanel :D

Elise

24.03.2014 kl.09:23

De produktene blir jeg vist nødt til å prøve! :)

Thea Brandlistuen

24.03.2014 kl.20:21

Å, må prøve det ut! :)

Ingrid

24.03.2014 kl.22:44

Hva heter neglelakken du har på bildet? Kjempe fin :)

Isabel S. Raad

24.03.2014 kl.23:28

Ingrid: Husker ikke hvilke nummer den har, men det er en av de nye lakkene til Lancome. Kjempe fin og passer til alt! :-)

Skriv en ny kommentar