hits

OSLO

16.08.2014 - 22:00 Én kommentar

Hei! Nå befinner jeg meg i Oslo, og har vært her siden torsdag. For en fantastisk by!! Jeg blir oppriktig fascinert hver gang jeg drar hit. Det er så mye folk og alltid masse som skjer, i forhold til i Stavanger. Jeg pakket med meg speilrefleksen men selvsagt klarte denne smartingen og glemme laderen. . . og kameraet var selvsagt allerede dødt. Sjokkert? Apropos pakking - gjett hvor mange kg jeg presterte å pakke med meg for tre dager? 22 fuckings kilo. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til ass. Det verste er at jeg gikk inn for å pakke med meg minst mulig med tanke på at jeg alltid pakker med meg 15 antrekk for mye. Det gikk ikke gitt - som forventet. Haha, huff... Frem til nå har jeg storkost meg masse med familien og venner. Var ute en tur igår og utelivet her levde absolutt opp til forventningene. Fadderuka er på gang her nå, og dermed er byen stappet av festglade, drita studenter. Folk er så sykt imøtekommende og utadvendte her. Jeg mener, igår ble jeg kjend med en hel haug. Her er de ikke sjenerte, og det elsker jeg! Endte opp på en typ BI fest med masterklassene. Etterpå dro hele gjengen videre til et utested som het Baroque men der var det like stappa utfor som det var inne, så der gadd vi ikke sjangse. I stedet dro vi til en annen plass, Lawo, og det var det liv!! Stappfult der også, men det er jo i grunn det som er gøy. Hva er vel ikke verre enn en dæv kveld på byen? Jeg kom ikke inn dørene her hjemme før klokken passerte 4 i natt - sliten som F. Sluknet med en gang hodet traff puta.

Ble masse masing her nå... Jeg har knipset et par bilder med iphonen i løpet av dagene hvert fall!

DAG 1, tors: 


Startet dagen med litt shopping! Etterpå tvang jeg med meg disse fine kidsa på kafedate! Storkoste oss på Espresso House med litt søtsaker og god drikke. Etterpå dro vi hjem og koste oss med en kjekk film, spiste digg middag og hadde en skikkelig koselig familie kveld.

DAG 2, fre:

Stod opp relativt tidlig da rørleggeren kom på døren for å fikse noe på badet. Utnyttet tiden og fikk trent mage før frokost og fiksings. Jeg og sissy tok turen til byen for shopping og mat på Fridays. Super kos, og much needed kvalitetstid. Jeg fant meg blant annet et lekkert par med heels som fikk bli med meg hjem. Skal vise dere senere! 

Hehe, måtte jo være litt turist da...

Tid for utgang! Ble kjendt med ei super koselig jente, hun dere ser på bildet nummer 1 under her. Så søt og koselig! / Vennela og meg på bildet nr 2

Heh, litt sliten i slutten av kvelden kan du si...

DAG 3, lørdag:

Shopping og bytur med sissy igjen.

Nå må jeg runde av her, for nå bærer det avgårde igjen! Bylivet må oppleves en siste gang før jeg drar hjem igjen imorgen kveld. Skål, da! ;-)

Ha en fin lørdag søtinger! x

Én kommentar

mnee

16.08.2014 kl.22:03

Så fine bilder :D vil du skrive et gjesteinnlegg på bloggen min så sjekk ut mitt siste innlegg :D

Skriv en ny kommentar