Dette skulle jeg ønske jeg visste som 15 åring

·  I WISH I KNEW ·

· Det er aldri en bra idé å stripe håret hjemme. Det blir oransje uansett hva forpakningen lover.

· Livet går ikke under bare for at en gutt ikke er interessert. Det finnes millioner fisker i havet – du klarer deg fint uten han her.

· Skulker man får man ta det igjen senere i livet. Og det blir ikke gøy! 

· De “kule” guttene i klassen som slenger med leppa og er bråkjekke er egentlig de som er mest usikre.

· Å være “emo” er ikke kult.

· Det finnes andre farger enn hvitt når det kommer til leppene. Nei, Isabel – brunkrem som leppestift er ikke særlig flatterende.

· Det å sitte opp og chatte på MSN til klokken er 04:30 på morgenen er unødvendig. Personer som er opp ved den tiden er ingen fremtidige kjærester – jeg lover!

· Å fylle BH-en med sokker lurer ingen. Det blir kun ekstremt pinlig når gutten skal kjenne på disse “store” brystene…

· Om en person ikke vil henge med deg, aksepter det og gi slipp. Det finnes mange andre mennesker som kommer til å ville omgås med deg, så hvorfor vil man være med noen som ikke en gang vil være med deg?

· Foreldrer setter ikke grenser for å være stygge, men for å beskytte deg. Ikke ta ille opp! Det viser bare at de bryr seg om deg.

25 kommentarer
    1. Jeg så innlegget om “gravidposeringen” på insta og det koselige bilde av deg og p. Så nyyyydelig babymage du har på øverste bilde her 😍😍 Savner nesten å gå gravid når jeg ser så fine, runde mager 😍 Gleder meg til å lese innlegget lengre ned her! Du kler gravidmagen ❤️

    2. Hei! Liker disse innleggene skikkelig godt! Men lurte på en ting. Alle driver og maser om en Ariel, og Daniel og at disse har ødelagt forholdet mellom deg og Pierre, men at dere fant tilbake til hverandre. Skjønner ingenting! Kan du skrive noe, helst me navn, om hva som har skjedd? Synes dere er helt goals altså!!! Du er mitt forbilde!

    3. Hei fine deg! Hvor er den hvit toppen/kjolen med choker på fra? Den du bruker i videoen hvor du sminker Pierre. Var så sykt fin 😍

    4. Det nest siste punktet var godt å lese, for jeg har det problemet nå. Føler at ingen vil henge med meg, og kommer jeg først innpå noen så har jeg panikk for at de skal “gjennomskue” meg før eller senere, finne ut hvor kjedelig og usikker jeg er.. Dette har ført til at jeg har kuttet kontakten med nesten alle og holder meg for meg selv. Går bare og venter på en åpenbaring.. syns det er veldig rart at det er sånn, for jeg har et bra utseende, men det er vel personligheten min det er noe “galt” med.

    5. Vil nå heller si at de som sitter opp til 04:30 bare for å snakke med deg er nokså gode folk jeg da 🙂 Selv snek jeg og min nåværende samboer oss ut om nettene siden vi hadde skole og jobb på dagtid, pluss at vi bodde et stykke unna hverandre. Synes heller det er romantisk at noen vil ofre søvn bare for å holde kontakt!

    6. Dette innlegget var faktisk skikkelig hyggelig. Håper du skriver flere innlegg fra en med litt livserfaring til unge, usikre jenter! :-*

    7. Livet går ikke under om han ikke er interessert sier du. Hva med deg og Pierre? Du er jo livredd for å miste han

    8. · Det å sitte opp og chatte på MSN til klokken er 04:30 på morgenen er unødvendig. Personer som er opp ved den tiden er ingen fremtidige kjærester – jeg lover!
      Hahah, du tror du vet alt

    9. Vet du egentlig hva emo er? Drøyt å si det er ikke er “kult”.. Ingen som er emo er det for å være kule, men fordi de har det jævlig. Du når ut til så mange unge, bruk hue når du skriver

    10. Likte virkelig dette inlegget<3 Håper du kan lage flere inlegg av denne typen hvor du tipser og skriver litt gøyale facts:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg