meg i dag!

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heels her / jeans her / topp her / veske her
 

29 kommentarer
    1. Når du legger outfit-innlegg annonserer du for hvor alt er kjøpt, men når folk lurer på hvor du har kjøpt kjoler som du ikk annonserer for for eksempel, da gidder du ikke svare, selv om det er SÅ mange som spør. Akkurat som da ei spurte HVOR kjolen du hadde på deg på insta var i fra, og du svarer bare at den er utsolgt, og igjen spør hun deg om du alikevel kan si det så hun får fulgt med på om den kommer inn igjen. Hva er problemet med å bare si hvor en kjole eller topp er i fra??? Er du redd for at folk skal ha like klær som deg ellernoe? Eller går det kun på det at du faktisk får betalt for å poste outfitinnlegg med annonselenker, mens bare det å være hyggelig mot andre og si hvor en kjole er i fra ikke er så godt betalt? Tror vel heller det siste.

    2. Hei!
      Ser at det er flere her som “maser” om at du burde stryke klærne dine.. Jeg bryr meg ikke akkurat så veldig mye om du gjør det eller ei. Men jeg har et lite tips: bruk glattetanga di! 🙂 Bruk på partier hvor det trengs mest, det bruker jeg å gjøre! Supert om du ikke orker å ta frem strykebrett og strykejern.
      Ha en fin dag videre 🙂

    3. Tægn på at dåkker har spist no ækkelt te middag idag… fisj !
      Kle dæ som du vil og klærn kan se akkurat ut som dæm vil 😀
      Æ stryk no ikje klærn mine.. gamilinga kan gjør det, men ikje de unge 🙂 lol, teitaste æ har hørt på længe 😂 Shiiit altså, fikk mæ en god latter 😂 At det e mulig og vær så teit 😂😂 Hahahaha.

    4. åå😅 lo godt av meg selv da jeg så din mystory nå, da du fiksa øyebryna! trodde det var et filter😂

    5. NINA og alle andre som driver å kritiserer. For det første så har hun ikke på seg SKITNE klær!!!! Og for det andre kan det godt hende at denne toppen fort blir rukkete selv om man stryker den. Har dere aldri gått med en topp som blir rukkete etter å ha feks sittet i sofaen/bilen osv? Går dere alltid med nystrøkne klær? Det tviler eg på. Blir så sykt irritert av slike som dere som ALLTID må kritisere noe?! Hvorfor kan ikke vi være positive og snille med hverandre? Hvorfor må vi hakke på hverandre? Både din egen og andres hverdag blir bedre om man tenker og/eller sier positive ting. Det enkleste i verden er å være snill, det krever ingenting og er gratis. Skjerp dere.
      Flott antrekk Isabel, ha en fin kveld 🙂

    6. Elsker det bildet der du smiler med tennene, det er ekte smil det! Alt det andre blir bare falskt. Det bildet likte jeg!

    7. Hei du, en ting jeg ville anbefale: bruk en tubetopo når du bruker sånne topper i stedet for å drite i det. Ikke det at jeg har noe i mot folk som viser nippelene sine, men når du på alle bilder bruker push up bh, også nå driter du i det, så blir det veldig forskjell…

    8. Hvis du ikke orker å ta fram både brett og jern for at klærne skal se mere innbydende ut (noe jeg selv absolutt ikke gidder), så er et veldig snopt tips å bruke rettetang til å stryke klesplagg som den toppen. Det fremstiller ikke klærne bra når de ser slik ut på bilder.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg