dagens brilliante idé!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEEEELG! Ah, noe så deilig. Det eneste kjipe er at det høljer ned her i Oslo i dag.. Kunne tenkt meg en bedre måte å ringe helgen inn på, liksom. Haha. Vi overlever nok 😉 Jeg vet enda ikke hva denne fredagen blir å by på, annet enn at jeg er giret på å holde meg innendørs. Blir jo en våt katt om ikke… EY! Nå kom jeg på en brilliant idé! Bridget Jones filmen har jo kommet ut på kino, og den har jeg veldig lyst til å se. Jeg får høre med jentene om de er giret, for det ble jeg nå. Åh, så mys! Jo, det må vi få til. Om ikke tar jeg med meg Percy, så kan vi dra på date sammen. Hehe, neidaaaa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Akkurat nå driver jeg å varmer opp lasagnen fra i går, og koser i sofaen med min lille firbente kompis. Så langt har jeg ikke gjort annet enn å svare på mails, og gått en liten promenade med Percy. En fin og avslappende start på dagen. Planen videre er å se på serier, frem til Raija kommer hjem fra jobb. Med det sagt ønsker jeg dere en fortsatt fin fredag, så skrives vi mer om ikke så lenge. 

Pssst! Om det er noe du lurer på, så kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet her, så svarer jeg på det i “ukens spørsmål” senere i dag.

32 kommentarer
    1. Kan du svare på video? Lenge siden du har lagt ut video utenom med deg og Pierre.
      Hvor lenge skal du ha Percy? Skal du og Pierre begynne å jobbe i salongen/studioet til Daniel nå som Ariel ikke skal jobbe der lenger?
      Hva tenker du å gjøre med håret nå som du ikke kan gå blondere?
      Har du kontakt med moren din igjen?
      Når skal du fortelle om neste operasjon, siden du sier snart hver gang?
      Når skal dere på neste ferie?

    2. Hei! Har aldri lagt igjen en kommentar her, men tenkte jeg burde gjøre det snart, jeg som leser bloggen din flere ganger om dagen, hver dag haha! Er helt avhengig, og ikke på grunn av forskjellige overskrifter, men liker bloggen din godt og hvordan du skriver og er positiv<3 jeg ser og forstår også at du er en bra og snill person bak opprasjonene dine, det er viktig!! 😀 lurer på om du kan nevne fen ting i hverdagen som gjør deg glad?

    3. Nice dag 😀
      Ka heite storesøstra de ? 🙂
      Kor mange tima før dag sitt du og ser på iphonen ? 🙂 Sia du har dårlig syn, så lure æ bare på kor længe du kan sitte og se på mobiln 🙂
      E du fornøyd me dæ sjøll ? 🙂
      Ka e den fineste gaven du har fått fra Pierre ? 🙂
      Ha en fin dag, klæm fra din vænn 😀
      ♡♡♡

    4. Du er såå fin 🙂 Elsker å lese bloggen din, leser den hver dag:) men hvorfor har du Percy og ikke Ariel?

    5. Går du nån gang i joggeklær ? 🙂
      Om du gjør, kan du lægge ved et bilde, så æ får se 😀 Du e sikkert deeeilig i det ♡

    6. Hei.jeg purte deg før også men fikk ikke noe svar. jeg spurte hvor mye koster det å bare fikse øyebrynene og hvor er adressen som du viste på forrige video. er det så vanskelig å svare på spørsmålet?

    7. Hei! SIkkert vanskelig for deg å vite, men synes gråfargen dere har på kjøkkenet er så utrolig fin! Du vet vel tilfeldigvis ikke hva fargekoden er? 😀 Håper du får en fin dag 😀

    8. Hvilke jenter synes du er penest ? Fra hvilke land ? Altså alle har et land de synes jenter er penere fra betyr ikke at du sier at andre er stygge …

    9. Hei!
      Litt ut av kontekst med innlegget, men hvor mye har du i leppene totalt? /hvor mange ganger har du fylt dem, og hvor mye hver gang?
      Holder på selv, og dine er veldig fine ☺

    10. Hahahhaha…dagens kommentar: Når er det du får lønnen din?? Hun er vel en blogger, og får ta ut lønn når hun vil? Hun har jo ikke noen arbeidsgiver som sender ut kr. til henne engang i måneden.. Så det er ikke noe vits å stå bak ett hjørne å prøve rane stakkars jenta.. LOL!

    11. Når du skal selge klærne dine, kan du gjøre det på den nettbutikken din da? For da har vi som ikke bor i Oslo også mulighet til å kjøpe 🙂

    12. Hvor lenge brukte du kompresjonsbh etter brystoperasjonen? 🙂 har nylig tatt og bare lurer på om det er veldig forskjell fra her i landet og thailand. Så deg i bikini bare noen dager etter?

    13. K.: Spørsmål om helse (syn i dette tilfellet) burde du stille til helsepersonell. Du kan ikke risikere egen helse ved å spørre om helseråd fra en blogger uten ekspertise på det du spør om. Dette er et velmenende råd.

    14. Hva er seriøst interessant med å vite når noen får lønningen sin, omg!!! Haha. Alle får det jo en gang i mnd, hvilken dag spiller vel ingen som helst rolle!!!

    15. Hei Isabel! Jeg bare lurer, har du vært uheldig under silikon inngrepet? Mener ikke noe negativt, har selv flere plastiske inngrep bak meg og dømmer ikke, jeg bare lurer fordi de ser så skjeve ut på bilder hvor du har utringning. Ha en fin helg!

    16. Digger bloggen din! Føler liksom at jeg kjenner deg bedre og bedre 😉 tror det er fordi du er så åpen og byr mye på deg selv.
      – kan du beskrive hvordan en perfekt dag er for deg?
      – Hvor ser du deg selv om 3 år?
      – Hvordan pleier du å feire jul?
      – Frokost tips?
      – Beskriv en vanlig dag i Bellas liv ?

    17. Kan du vise hvordan du tar på leppestift? Jeg ser du tar litt utenom leppene, og lurer bare på hvordan man får det så fint!

    18. Til “K.” Du klager på alle andre som skriver noe negativt innpå her. Men sånn så du svarer den personen som skrev en helt vanlig kommentar til deg her (var ingenting frekt med kommentaren) så sier jo det mye om deg “klapp igjen”. Du er utrolig spydig å frekk med andre i kommentarfelte. Du kan ikke leke helt innpå her mot Isabel, å leke “mobbepolitiet” når du er minst like frekk tilbake. Du må seriøst roe deg… å du virker ganske to faced, ser du oppfører deg nett likt innpå Ariel sin blogg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg