10 TING JEG VIL GJØRE I 2018

1. Begynne på boken jeg har drømt om å skrive om livet mitt i flere år. Jeg må bare våge å være så sårbar for hele Norge.

2. Reise masse. Jeg vil og skal oppleve Maldivene og Los Angeles uansett hva. Ellers vil jeg tilbake til Dubai og Bali. Nydelige destinasjoner!

3. Satse på YouTube i tillegg til bloggen. Elsker YouTube, og elsker at dere blir kjent med meg på en helt annen måte via video og ikke bare via tekst.

4. Kjøpe meg to Chanel-vesker til. Jeg vil begynne på samlingen min. Min guilty pleasure.. ❥

5. Kjøpe hus.

6. Bestå den jævla oppkjøringen (strøket to ganger, er helt håpløs)…

7. Lære meg å ikke være så ekstremt kresen på matfronten. Denne er så og si håpløs da jeg er suuuper kresen, men jeg må utfordre meg selv. Det ER flaut å ikke like salat og nesten ingen grønnsaker i en alder av 23 år.

8. Ta med småsøsknene mine på en kul ferie. De elsket da jeg overrasket dem med reise til Bulgaria for to år siden. Vi hadde det så ekstremt gøy, så det vil jeg gjøre igjen. Føler meg så utrolig heldig som har mulighet til å gjøre slik for familien min. 💕

9. Være mer privat og åpen her på bloggen. Jeg vil dele enda mer av meg selv. 

10. Hoppe i fallskjerm over palmene i Dubai. OMG sier jeg bare…

30 kommentarer
    1. Et lite tips på grønnsaksfronten… Det må gjerne litt ekstra til for å bli godt, feks en god dressing eller wok. Noe jeg kan anbefale er brokkoli (pass bare på å ikke koke den for lenge, sånn at den fortsatt er sprø) som nytes med olivenolje og salt over. Det er en god erstatning for potetgull, selv om du sikkert ikke tror meg, haha 🙂 Du kan også smørdampe grønnsaker for en bedre smak.

    2. Fikk ikke søsknene dine shoppe-tur til London av deg til jul for en tid siden? Har dere hatt den? Hadde de det fint?
      Vi er veldig forskjelllige i meninger, utseende og liv, men jeg digger hvordan du hever deg over alt og lever med alt du har gått gjennom. Jeg håper du våger å være sårbar og skrive bok for din historie og forhold til Barneværnet, DET er noe jeg vil lese om!
      🌸

    3. Hei Isabel. Jeg bare lurer på en ting. Siden du samarbeider så mye med Nelly. Vet du hvor lang tid det vil ta å returnere + bytte en vare med en annen? Bestilte et par sko, men likte noen andre. Så jeg vil bytte og kjøpe de jeg likte mer. Går det an? Hvor lang tid tar det?
      Håper du koser deg i Mexxx!! Heier på deg ✨✨

    4. Merk mine ord. Ingen av de punktene kommer du til å klare å gjennomføre. Hvertfall ikke kjøpe hus.

    5. Hvorfor hus egentlig, hvorfor ikke leilighet? Det er utrolig mye arbeid med et hus! Da har du ingen vaktmester eller vekterservice du kan ringe til..

    6. Løgnen om hvem som blogger mens Isabel er inne på PH er avslørt!
      Dette kommer til å bli skikkelig nedtur for Isabel når hun kommer hjem fra Mexico.
      Synd hun ikke klarer å være ærlig om at hun ikke poster innleggene selv, men lyver sine kjære lesere opp i ansiktet gang på gang.

    7. Være mer privat OG åpen på bloggen?:S er ikke det to ulike ting?
      Bloggen din er så sykt dårlig mens du er i Mexico

    8. Bare for å påpeke en ting, hun har aldri skrevet NOE sted at det er hun som skal publisere innleggene. Hun har bare skrevet at “bloggen blir oppdatert som vanlig”- så da tipper jeg hun har brukt satans mye tid på å skrive innlegg for oss. Spiller da virkelig ingen verdens rolle hvem som publiserer dem. Seriøst, folk, begynn å tenk litt positivt istedet foe å kaste bort dyrebar tid av livet deres på uviktig småpirk.
      Digger deg Isabel!

    9. Gleder meg til du er ferdig i Mexico😊 Bloggen din bærer litt preg av at du egentlig er opptatt med andre ting🙄

    10. Syk du er!! Jeg kjenner at det er hun som skriver. Med sine feil og mangler. Hadde du visst det ikke var I selv hadde du skrevet det! Idiot!!

    11. Kunne vært kult å ta noen bilder der du lager forskjellige looks, du har jo masse penger, og hadde det ikke vært gøy å leie fotograf og makeup artist og lage noen skikkelige stilige bilder? Det hadde jeg syntes ville vært kult å se 🙂

    12. 17.35. Men han skrev det jo:) Og det er Isabel, man merker det på skrivemåten. Hadde det ikke vært Isabel, så måtte det ha vært dobbeltgjenger/sjelefrenden/tvillingen he he

    13. hvorfor skal alle plutselig skrive bok etter sophie elise gjorde det, drømt om hele livet… bitch please, skjønner hvorfor du skriver det tho..

    14. Du burde absolutt ta turen tll LA!! <3 Har bodd her nå i snart 1,5 år, og anbefales veldig. Mange kule steder her, fantastisk vær, får såå mange på besøk. Hvis du trenger tips, er det alltid en "lokal" som kan hjelpe deg her 🙂 klem

    15. Tror det er lite sannsynlig ar det blir huskjøp i nærmeste fremtid. Selv om du til nå har hatt høy inntekt tror jeg du får problem med å få lån. Høyt forbruk og usikker Inntekt er nok noe banken vektlegger.

    16. Wow! Er du bare 23?? Jeg trodde du skulle bli 30 i år, wtf! Da er det bare 1 år i forskjell på oss, ser jo ut som en baby jeg. Haha

    17. Det er du ikke alene om!! Jeg er snart 21 år og liker nesten ikke grønnsaker og salat. Helt håpløs haha 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg