Den perfekte kjolen

Hellu!

Nå som Desember står for tur vet vi alle at garderoben må oppdateres. Julebord, julaften og nyttår er hvertfall noen viktige happenings som står oss i vente og da er det viktig med den perfekte kjolen! Under her har jeg funnet frem mine favoritter på Sheinside. Frakten er på 30,- kr og dere vil ikke få toll og mva dersom dere bestiller for under 350,- kr. Alle kjolene jeg har linket til er under tollgrensa. Håper dere finner en favoritt, dere også. 

Klem 

HER 216,- kr / HER 176,- kr / HER 136,-

HER 112,- kr / HER 248,- kr / HER 144,- kr

HER 216,- kr / HER 192,- kr / HER 144,- kr

  1. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin onsdagskveld, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg