Junkyard xx-xy

Sponset

I dag har vært en veldig fin, men travel dag. Jeg startet dagen med å dra til byen, for jeg hadde nemlig negltime hos Beauty House. Nå er neglene mine sååå fine! Viser dere senere babes. Byen var stappfull i dag i og med at det var Sentrumsløpet. Et evig stress å komme seg rundt for å si det sånn… Ikveld skal jeg til Martine og ha skikkelig kvalitetstid sammen. Det blir så godt å se jenta mi igjen! <3 Pssst… Følg meg gjerne på Snapchat, der har jeg nemlig åpnet my story for alle. Der kan dere følge med på hverdagen min. Jeg er veldig aktiv! Jeg heter ISABELSRAAD.

Uansett! Hensikten med dette innlegge er å vise dere disse fine godbitene som dukket opp i postkassen min her om dagen. Jeg fikk velge meg plagg fra Junkyards eget merke, nemlig XX-XY. Jeg elsker klærne! Jeg er veldig fornøyd med både kvalitet og ikke minst passform. Klærne sitter som et skudd! Det at disse plaggene kommer til å bli flittig brukt er hvertfall sikkert! 😉

Og dere! Har dere fått med dere min siste post på Instagram? Jeg og Martine skal nemlig ha klessalg i Drammen i morgen! Vi selger masse av klærne som vi brukte på Paradise Hotel og masse annet fint. 

Adresse: Austadsgata 39, 3043 Drammen. Klokkeslett: 14:00. Vi håper på å se deg der! xx

Croptop HER

Shirt HER

Kimono HER (nå på tilbud!!)

Shorts HER

Jeans HER  (nå på tilbud!!)

17 kommentarer

Siste innlegg