oppskrift: sjokoladefondant

              

Til 8 porsjoner trenger du:

♥ 8 egg

♥ 2 dl sukker (jeg valgte sukrin for et litt sunnere resultat)

♥ 2 dl mel

♥ 200 gr mørk kokesjokolade

♥ 200 gr margarin

♥ start med å smelte margarinen 

♥ Knus sjokoladen i små biter mens margarinen smelter 

♥ putt så sjokoladebitene oppi den smeltede margarinen og vent til at sjokoladen også har smeltet 


– sukrin smaker og ser ut som sukker, bare at det er et mye sunnere alternativ med 0 kallorier –


♥ pisk sukrin og eggene lett 



♥ Bland deretter smør, – og sjokoladeblandingen inn i eggedosisen 


♥ sikt melet og rør godt 


♥ hell røren over i ønsket form og stek på 180 grader i ca. 7-8 min 


– KLAR TIL Å SERVERES OG NYTES –

Håper dere prøver den ut! Smaker helt nydelig ♥ Perfekt å servere til enten familie eller på jentekveld.

Min favoritt dessert!

9 kommentarer

Siste innlegg