DET ER OVER.

Tenk at nå er det hele omme. Eventyret som har vært helt fantastisk er over. Tenk det! Blir så trist av tanken. Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at jeg har fått være en av de heldige deltakerne i år. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den morsomste og mest lærerike opplevelsen jeg har hatt. Jeg har måttet presse meg gjennom tøffe uker, sorg, nedturer samtidig som at jeg har opplevd så sinnsykt mye fint! Jeg sitter igjen med sommerfugler i magen når jeg tenker tilbake på Paradise Hotel og Mexico.

Bildet fra kvelden før vi skulle sjekke inn på Paradise Hotel. Godkjenning av outfits!

Eventyret startet 6. januar da vi starter-jentene møttes for første gang på hotellet ved Gardermoen. Vi satt ved bordet etter at vi hadde forsynt oss og så på hverandre. Vi var alle veldig nervøse. Hvem er disse jentene? Hva er det vi har begitt oss ut på? Tørr jeg virkelig dette? Hele skandinavia kommer til å se meg drite meg ut i fylla på TV. Jeg skulle bli filmet 24/7, til og med når jeg sitter på do. Tørr jeg virkelig? Jeg husker at jeg var veldig rolig ved frokosten. Jeg er en veldig sjenert person dersom jeg ikke kjenner en eneste sjel. Tina var den som holdt samtalen mellom oss alle i sjakk. Hun pratet i vei! Det var veldig betryggendes egentlig, da slapp vi pinlig stillhet hele tiden. Det var vanskelig å snakke sammen også, på grunn av alle reglene vi måtte ta hensyn til. Vi fikk ikke lov til å si hva vi heter, alder, hvor vi bor – ja, ingenting om oss selv rett og slett. Det å bli kjendt skulle jo skje inne på hotellet. Det morsomste er at jeg syntes at Martine så ut som en skikkelig bitch. Det samme trodde hun om meg. Hahah! The bitches always find each other, er det ikke det de sier? 😉 Vi var på utsiden i hele åtte dager i Mexico før vi endelig dag 7 fikk beskjeden. “I morgen jenter, da er det innsjekk! Nå starter det”. Jeg husker fortsatt følelsen som bruste gjennom kroppen min i det øyeblikket. Vi hadde mast hull i hodet på deltakeransvarlige i en hel uke. Vi var sååå utålmodige! Vi ville jo se guttene! Hotellet! Vi måtte opp på rommene og finne ut hva vi skulle ha på oss på innsjekken. Alle måtte ha kjole, i sterke farger. Hvitt og svart var utelukket – til vår store fortvilelse. Min favorittkjole var jo svart. Begrunnelsen var at “farger ser bedre ut på kamera”. Heheh, de lurte oss ganske greit. På innsjekken viste det seg jo hvorfor. De hvite og de sorte gutta var jo allerede oppkledd i disse fargene. Vi måtte være klare kl 07:00 den morgenen. Vi var alle sammen enige om at alarmen måtte ringe 05:00. Herregud – vi måtte jo ha gooood tid på oss før vi skulle filmes for første gang! Hahah, ler. Gode jentene mine. <3 Slik startet altså det hele. Starten på noe som skulle vise seg å være en opplevelse for livet. Jeg sitter igjen med en hel gjeng med gode og flotte venner. Jeg har blant annet fått meg nære venniner, som jeg tror og håper jeg kommer til å ha resten av livet. Linn, Emilie, Elin, Sara og Martine – dere er gull! Mathias, Pierre, Harald, Mads, CF, Fredrik – fantastiske mennesker! Det skal sies at jeg er super glad i hele gjengen, men disse er de jeg definitivt har kommet nærest. Audun kom jeg veldig nært inne på hotellet, men vi har minimal kontakt på utsiden. En veldig fin type som var den trofaste partneren på hotellet. Sviktet aldri! 🙂

Hele startergjengen! Jentene, team sort og team hvit.

Jentene på vår første utflukt. Så spente!


Fra da vi spilte inn vignetten før vi sjekket inn på hotellet.


Dansen min som ble innført dag èn. 

Her var vi rimelig stresset over Harald og Pierre.


Troskapstest.

Nå er det finale om få timer, og jeg er så giret!! Måtte det beste paret vinne. Jeg krysser fingrene og heier selvsagt på jenta mi Martine! Er så stolt av alle sammen som har kommet helt til finaleuka – spesielt Sara, Martine, CF og Pierre. Dere har alle vært fra dag én, og kjempet dere gjennom alt! Herregud, det står det respekt av!! Bare det er en seier i seg selv. Sterke mennesker. Dere seere kan ikke engang tenke dere hvor psykisk slitsomt det er å være under et slikt press som vi er under inne på hotellet. Det er så mye mer bak fasaden enn dere aner. Jeg var inne på hotellet i 7 av 12 uker. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde overlevd 5 uker til. Selv om det bare er 20 dager for oss under innspillingen, er det forsatt en veldig lang tid. 

Reaksjonen min hver gang vi fikk brev om at det var fest! Heheh.

Jeg er så takknemlig for all støtte dere har vist meg gjennom hele denne perioden. Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger, kommentarer, bilder og ord fra dere. Jeg er helt målløs. Dere er helt fantastiske! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye jeg setter pris på dere. Elsker dere! Håper jeg får møtt enda flere av dere de kommende månedene og gi dere alle sammen en god og lang klem. Beste gjengen! #Myteam. Og til dere som alltid håpet på at jeg skulle sjekke inn igjen? Jeg skulle egentlig det. Da jeg sjekket ut, ble jeg holdt igjen i Mexico i to uker da de ville prøve å få meg inn igjen. Nå kan ikke jeg si så mye angående det, grunnet taushetsplikt, men det gikk hvertfall ikke til slutt. Jeg ble flydd hjem sammen med Christer en uke før finalen. Det skal sies at jeg var utrolig lei meg for at jeg ikke fikk være med i juryen da jeg hadde vært så lenge og ventet på å få sjekke inn igjen. Men men, slik ble det! Det er regler for alt, så det er for så vidt forståelig hvorfor. 

Åh, nå feller jeg faktisk et par tårer her jeg sitter. Jeg vil ikke at alt skal være over. Det at dette kapitellet nå avsluttes er så trist. Jeg vil at vi alle sammen skal reise ned og gjøre alt en gang til. Oppleve Mexico, Paradise Hotel og alt som hører med en ekstra gang. Også enda en gang til etter det igjen… Åh. Tusen takk til alle dere fantastiske deltakere og selvfølgelig til alle bak kameraene også. Crewet er helt fantastisk. Vi ble tatt godt vare på under, før og etter oppholdet. Jeg er så takknemlig! Takk til min kjære Thea som var min casting-ansvarlige. Du fikk meg (!!!) gjennom nåløyet. Takk til Liza som har vært min ekstra mamma. Du er helt fantastisk og jeg har blitt så glad i deg! 

Åh… Nå er det på tide å takke vemodig for meg. Jeg elsker dere. Jeg elsker Paradise Hotel.

17 kommentarer

Siste innlegg